World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Felhívod a csávót, õ kiszáll hozzád, leül melléd, nézi ahogy játszol, majd idõnként belepofázik?
Stratégiai játék? WTF? Játék koordinálás, taktikai értekezletek? Lehet még a CW-hez a taktikát is kidolgozza 2 rugóért, kezdõ klánoknak ideális XD.
De ezt Te is tudod 😛
Gördülő kövön nem nő moha
Kezeketfelzsidò
Ingyen nèv vàlasztàs volt a jutalma neki is 😄

Még zárt bétából emlékszem rá akkor néztem PzII-ban egy videót ahogy lenyom mindenkit Himmelsdorfon, ohhh mondom ha majd egyszer nekem is lesz így közel 3 év múltán nem biztos hogy ugyan azt a filinget fogja nyújtani 😄
WoTban rengeteg észt írt már hogy észt vagyok e, mondom nem, csak ez a név megtetszett egy könyvbõl ennyi 😄.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Gyõzelem!
Map: Murovanka
Date: 2013. március 18. 21:40:08
Jármû PzKpfw IV
Szerzett tapasztalat 1 642 + kredit: 35 437
Csatában elért Achievement: Radley-Walters medál, Top Gun
Borzalmasan szerethetõ kis dög.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
http://szamitastechnika.vatera.hu/pc_jatek/egyeb/word_of_tanks_profil_1719594890.html
Saor Alba
Saor Alba

Nem értem miért szólítanám apunak, amikor Én vagyok SerB!
Szerinted miért ez az avatarom fórumon? <#nevetes1>#nevetes1>
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Bár elfogadtam volna a 2500 goldot is.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
(amúgy tényleg, a lamer-bõl van a név)
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Úgy tûnik hogy õk maguk nem autobannolnak senkit - csak akkor ha vki (ez lehet akár egy másik player) mondjuk reportálja az illetõt. Nyilván ez a sok ***** fikarcnyit sem tud az orosz történelmen kívül, ezért kell a súgó.
Pl ha elárulná valaki, hogy hitler negyed unokatestvére aki svédországban a náci párt titkára volt az Ombollam Maer nevet viselte, kereshetnék én is új nevet... de csitt, inkább lõjuk, sas kollégánk meg keressen egy másik számot. Mostmár úgyis 3 évvel idõsebb, a 18 helyett lehet 21.
Gondoljatok csak bele, a névváltoztatás alapból 2500 gold, õ meg választhat egy újat ingyen. Tulajdonképpen miért is sajnáljuk sast?
- there will be patches 0.8.5, 0.8.6, 0.8.7, 0.8.8, 0.8.9 before 0.9.0 (eg. the camo re-work is a 2014 thing)
- Storm will tell soon, how the "new model of the game" will look (SS: unsure what this means, but something big is coming)
Saor Alba
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.