World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ki az az Alfahím? 😮
ximix
Ó ez nagyon megy top motorral száguld 😊 biztos nem akarják, hogy sokkoljon a Maus
Aztán felveszi matyi, hogy vegyél Tigris tankot és már mondja is a számlaszámot a tanácsért. XD

😄DD valaki hívja már fel

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Ulvar
Nem

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Ulvar
Jajjj Bedyke ne legyél ilyen mocok kisz déli viharsarki ku**a xD

Ez mi a franc akar lenni? http://www.jofogas.hu/bacs_kiskun/World_of_Tanks_teljeskoru_szolgaltatas_7462980.htm

Felhívod a csávót, õ kiszáll hozzád, leül melléd, nézi ahogy játszol, majd idõnként belepofázik?
Stratégiai játék? WTF? Játék koordinálás, taktikai értekezletek? Lehet még a CW-hez a taktikát is kidolgozza 2 rugóért, kezdõ klánoknak ideális XD.

Hali! Mennyi idõnként frissül az adat az xvm-en vagyis már wn-en???
Pont a lényeg maradt le German Steel+Idiot enemy+Good position=43 Hit received (11.170 potential damage)

200 csatánként 1x nekem is összejön a lépés:
German Steel+Idiot enemy+Good position=

bedy68
A Te neved TótRomán C...gány hadvezér után van<#mf1>
De ezt Te is tudod 😛

Gördülő kövön nem nő moha

Master91
Haverom anno ezt a nevet vàlasztotta nèmetül:

Kezeketfelzsidò

Ingyen nèv vàlasztàs volt a jutalma neki is 😄
Vereséghez képest túl sok az XP. A magasabb tierû tankok sebzése miatt?

ximix
Na megvettem a német halálosztót, über Panzert,a legyõzhetetlen az egy lövésbõl 6 kill azaz topgun lövésenként az utolérhetetlen és egyedülálló VK4502P-t 😊 jaj nekem

Még zárt bétából emlékszem rá akkor néztem PzII-ban egy videót ahogy lenyom mindenkit Himmelsdorfon, ohhh mondom ha majd egyszer nekem is lesz így közel 3 év múltán nem biztos hogy ugyan azt a filinget fogja nyújtani 😄
Valami barbáros könyv?

Ulvar
Én ezzel tisztában vagyok, azért is mondtam.

WoTban rengeteg észt írt már hogy észt vagyok e, mondom nem, csak ez a név megtetszett egy könyvbõl ennyi 😄.

Így kb látszik mennyit is ad killért.

popey8
Ez mekkora egy idióta.<#guluszem1> Írtam neki, kíváncsi vagyok mit fog válaszolni. Lehet töröltetni fogja a vaterával a kérdést<#ravasz1>

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Megható búcsú a Pz4-tõl.
Gyõzelem!
Map: Murovanka
Date: 2013. március 18. 21:40:08
Jármû PzKpfw IV
Szerzett tapasztalat 1 642 + kredit: 35 437
Csatában elért Achievement: Radley-Walters medál, Top Gun

Borzalmasan szerethetõ kis dög.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

hát ha valaki megveszi az jó hülye😄 Ilyenbõl vagy 20-t elõ lehetne állítani egy hónapban 😄
ez most komoly ?

http://szamitastechnika.vatera.hu/pc_jatek/egyeb/word_of_tanks_profil_1719594890.html

Választottál volna rendes náci nevet, mint minden normális fórumtárs, akkor nem lennének ilyen gondjaid 😄

Solten
SerB nagyapjanak T-28-at lerammolta egy Pz IV. Az volt az oldalara festve hogy Pointer.

Saor Alba

Solten
Kulonosen veszelyeztetett faj vagy, addig nem lesz gond mig fel nem nyom valami joakarod 😊

Saor Alba

Pointernek hívták azokat az õröket, akik rámutattak a kivégzendõ zsidókra. <#idiota>

De ennyire fölényesen? Az IS-ük 6 lövés 0 találat...
Engem is nyomjatok fel légyszi, én is meg akarom változtatni a nevemet az itteni SG-sre 😄 Nekem még lehetne is indok, mert benne van a nevemben az SS (Yossarian1984), sõt 1es meg 8as meg 4es is van benne. 😄
Miért? 50-50... vagy nyertek, vagy nem 😊

meg kellene tudni SerB szereti-e a pointer sisters nevû együttest😉

Ennyit az XVM nyerési esély számlálójáról...

ximix
Oksi, apu 😊
pointer4
Valaki nyomjon már fel, találjatok ki valamit rám is, átnevezném magamat 😄
?
Nem értem miért szólítanám apunak, amikor Én vagyok SerB!
Szerinted miért ez az avatarom fórumon? <#nevetes1>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Ki fogják találni végül, hogy a nevem igazi jelentése, hogy STOP Priory Of Sion és náci vagyok...

Lehet hogy én is feljelentem magam... most hogy kiderült hogy van egy Lammerding nevû náci...

Eagle16
Így van, akárki is volt, kösz az ingyen névváltoztatás lehetõségét 😄
Bár elfogadtam volna a 2500 goldot is.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Bármilyen egyezés a valósággal pusztán a véletlen mûve.

(amúgy tényleg, a lamer-bõl van a név)

csak, h tovább szõjem, az elmúlt idõszak õrületének fonalát: nem az a legalja t9-ként t10ben, hogy prém nélkül veszítesz, hanem, hogy plusszos vagy :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

nem +e.. hanem +a

Hoppá, reportoljuk a news irót, azt írta a cikkben hogy SS....

Csak akkor ha valaki súg nekik (mondjuk én, adok angol linket rá.. azt már repül is a ban, ki tudja hol áll meg 😊 )

Úgy tûnik hogy õk maguk nem autobannolnak senkit - csak akkor ha vki (ez lehet akár egy másik player) mondjuk reportálja az illetõt. Nyilván ez a sok ***** fikarcnyit sem tud az orosz történelmen kívül, ezért kell a súgó.

Pl ha elárulná valaki, hogy hitler negyed unokatestvére aki svédországban a náci párt titkára volt az Ombollam Maer nevet viselte, kereshetnék én is új nevet... de csitt, inkább lõjuk, sas kollégánk meg keressen egy másik számot. Mostmár úgyis 3 évvel idõsebb, a 18 helyett lehet 21.

Gondoljatok csak bele, a névváltoztatás alapból 2500 gold, õ meg választhat egy újat ingyen. Tulajdonképpen miért is sajnáljuk sast?

- apparently, a new shell (penetration) model is being worked on, it will be a complex thing, the "gold T5 derp" issue will be handled as a part of it
- there will be patches 0.8.5, 0.8.6, 0.8.7, 0.8.8, 0.8.9 before 0.9.0 (eg. the camo re-work is a 2014 thing)
- Storm will tell soon, how the "new model of the game" will look (SS: unsure what this means, but something big is coming)

És azért bannolnak e ha az a nevem, hogy zikkajl!

iSS!

Solten
Na igen, van egy ket litvan munkatarsam, meg dolgoztam anno parral. Azert a kereszteny litvan felbarbar meg az orosz orthodox barbar kozt kulonbseg van 😊

Saor Alba

ximix
Hallod © csoszi87 itt a kitörési alkalom, kérdezd meg SerB-et szólíthatod-e apunak😊
Solten
Lehet de Kun Belaert vagy Rakosiert 1 honap ingyen premium jar 😊

Saor Alba

Az nem jó, a litvánokkal nincsenek túl jóban.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

*Vilnius

valljad magad litvánnak, Vilinusban készült a VFTS lada, egyik nemzeti kincsük<#nevetes1>