World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SIEMKA!

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Nyilván csak túlzásnak írtam a medeket.
Meg am nem olyan nagy cucc ez a nagy alfa. Egyszerû kikerülni õket. Csak annyi kell hogy nem mész rá amíg nem lõtte el magát, már pedig mindig van valami okos csapattárs aki kirohan eléjük és felveszi a sebzést. Meg figyeli az ember a minimapot hogy hol bukkannak fel, hogy tisztában legyen a pozíciójával.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Mydgard
Udv! Lementem az elso kort az E-75-tel, nos ez brutalis. 😛 Az osszes T8-as pattogott mint a pelyva, duborog, igazi heavy feeling. 😄 Kivancsi vagyok milyen lesz maxosan, mar most odaig vagyok erte.

Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD

Olyan szerintem nem nagyon fog elõfordulni, hogy medek 150-es löveggel rohangáljanak. Japó heavyk lesznek még meglepetés vendégek a lóbaszó tengerészeti ágyúkkal, de ezen kívül nem nagyon volt jellemzõ a túlzottan nagy kaliber. Most az FV215B(183) sok emberre ráijesztett a brutális alfával, pedig a DPM-je a goldot leszámítva nagyon szar, a HESH meg tökre hektikus, randomban inkább azt láttam, hogy 5-600-akat sebeztek 1800 helyett. Teszt szerveren nekem is többször nem jött be a nagy sebzés, mint hogy bejött.

(szinte) Minden szubjektív.
Na ez már megint más, te szubjektív érzésekre alapozod állításod, ez kb. olyan mint mikor a sok síró-picsogó itt vergõdik, hogy már megint mekkora szopó ágon van és csak szopatja a random, aztán a végén megnézné a napi termést és látná, hogy 53% volt a win ratio.

Rendben van.
Nos ebben igazad van. Nekem a 121 a prioritás most. De mivel a WZ-120 legnagyobb ágyúja a 113 ágyúja is egyben, így ott spórolni szeretnék 59k XP-t.
Szóval cél a 121, de ehhez a 113-on át vezet az út. És a klánérdek fontos, így az idõtényezõ számít <#whatever>

Ez van, amikor a versenyistállóban van az ember

Nem is vagyunk egy lapon említhetõ játékosok.
Nem a francot nem. TD-k közül kettõnek van 1000 körüli átlagsebzése, ha az artykat nem számoljuk és még ez a két TD is max a többi TD-t és medet tudja két lövésbõl kilõni, kivéve ha max sebzést kapnak. De lássuk kicsit alacsonyabb tierben. Ferdinand ha a maxot kapja ugyancsak ki tud lõni néhány 8-as tankot, ISU-ról nem is beszélve, ami a legtöbb hp-s 8-as heavyt is kilövi két lövésbõl, de még a nem túl nagyot sebzõ T28 is ki tud lõni egy azonos szintû heavyt 3 lövésbõl. Tier 5-ben a sok trollágyús akár egylövésezni is tudja egymást. KV-1S mond valamit? Bármi két lövés neki t6-ban ha jól adja neki a random. KV-2 troll ágyúval egy lövésbõl is meglehet neki bármi t6-ban.

Van de nem ez az általános. Ott a KV-1S is, de mégse akkora csalódás, mint amikor a kigrindelt vasamat két lövésbõl kipukkasztja valami új akármi. Ebbõl van elegem.
2 hét alatt rend lesz, mi? <#banplz>

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Én is T8-ig szeretek igazán menni, T9-be inkább csak T-54-el vagy artyval (😄DDDD) megyek szívesen. Hamarosan jön a batmobil a garázsba, remélem akkor szívesen megyek T10-be is.

Engem a TD-k nem zavarnak, elég ritkán tudnak belém lõni, mert jól ismerem a korlátjaikat, meg am is csak helyezkedés kérdése a dolog. Én a konstans 4+ arty/oldal miatt hanyagolom a T10 csatákat.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Én azt tervezem hogy le fogom állítani a flame warokat, fõleg ha alpári stílusú lesz. Meg a nagyon gyökér emberek (pl a lent említett delikvenshez hasonlók) lesznek kitéve. Szóval kb az a rendcsinálás lesz ami már régóta ráférne erre a topikra.

Lehet, egyedül nem nagyon merészkedek high tierbe mert elborzasztanak a röpködõ ezres sebzések. TD-arty halálsugár, egy szerencsétlenebb lépés után két lövés vagyok bármelyiknek. Ez nem szórakoztat. Teljesen jól elvagyok T6-8 szinten.
Maximálisan a demokrácia alapelveit figyelembe véve készítettem el a szavazást, miközben fél szememet végig SerB kinagyított faliképén tartottam. Azért készült el lassan, mert csak jobb kézzel gépelhettem. A balban a sarló-kalapácsot fogtam egy Lenin mellszoborral együtt. 😊

hát egy bisonka elég nagy vérengzést tud rendezni akár t5-ben is, ha jól emlékszem egy humi is huncot t7ben.

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Dukakisra szavazok!

De igazából csak a TD-k kapnak nagy sebzéseket. Meg eleve csak 2 tank van ami képes konstans 1000+ sebzést csinálni, a legtöbb tanknak meg meg van a minimum 2000HP. Low tierben is elég sok tank szaladgál, ami két lövésbõl ki tud szedni valamit. Szerintem akkor lesz baj, ha majd a medek is 150mm-es ágyúkkal fognak rohangálni.

lefogják amúgy nerfelni ezeket a TD-t. Azért azt nem fogják hagyni, hogy 57-58%-os winratet menjen velük boldog, boldogtalan...
Jól áll a szavazás <#nezze><#mf1>

Amúgy a házigazdának milyen feladatai/jogai vannak?

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Nem jó indok. Alacsony tierbe sem az van, hogy két lövésbõl kiszedsz egy tankot (1-2 kivételt leszámítva).
A 2 nem zárja ki egymást! <#zavart1>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Ha ezt megcsinálod, engem is bannolhatsz!
Akkor meg van engedve.
<#nevetes1>

Ha neked OP az új brit TD sebbzése várd meg a "big boy" artykat VIII-tól felfele..

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

ÉN TROLOOKA MÁSIK ACCONTJA VAGYOK ÉS FOLYTATNI FOGOM A MUNKÁSSÁGÁT
Tono34
Te nem SERB vagy??? Mekkora csalódás ért .... 😄

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

+1 <#eljen>
Jó, én meg Lammaer másik accountja vagyok a többi egyéb mellett 😄. Azok persze bannolva lesznek, ez nem, mert ugye erre szükség van 😄.

Ez valójáan azért van, mert a népekbõl ki kell sajtolni az utolsó árva eurót is mielõtt a hardcore kockák is megutálják a játékot, és az nem egy jó motiváció ha van egy gyenge 10-es heavyy tank a garázsban ami 10 másodpercenként lõ 300-320 dmg-et, akkor minek szenvedjél egy másik tankért ami nagyjából ugyenezt fogja tudni? Viszont ha azt látod hogy az új TD-k már 14-20 másodpercenként tolnak ki 1000 dmg-t az új medek meg ugyanakkora alfa dmg-k és pen-jük van mint bármelyik másik ágnak csak éppen 2x-3x annyit lõnek ugyanannyi idõ alatt azért az már sokak szemében elgondolkodtató, hogy kinyíljon a pénctárcájuk. Na meg az új britt td-vel szerintem megjött a tankok új generációja is, ezentúl szerintem már az új ágak standard sebzése olyan 1700+ lesz, szóval ha van egy régi tankod jobb ha el is adod mert úgyis csak egyre gyengébb és gyengébb lesz az újabb tankokhoz viszonyítva, rebalance meg bugfix úgysem lesz, szóval minek tartani? legalább a legénység felszabadul...
A balansz már rég nem számít a wg-nél ezt peccsrõl peccsre fényesen be is bizonyítják...

Ha a troll accokat bannolni akarod, akkor vesztettél 1 támogatót. <#nevetes1>
Ne feledd én vagyok foxbat88 második accja!

Én feltettem, szerintem T9 heavyn nevetséges egy 100mm-es ágyú. Elvégre azt várja az ember hogy legyen elrettentõ ereje, ami szerintem nem igen van neki ha 300akat puffogtat. A páncél hiányát am is pótolni kell valami más értékkel. Meg igaz hogy sok xp, vannak rossz tulajdonságai, de az alfája az nagyon jó a saját szintjén.

Szpecnyaz kapsz egy szavazatot innen is.
Az árát majd privátban<#hehe>

Van viszont kérdésem is. A WZ-111 1-4-re megéri kifejleszteni a nagyobbik löveget?
Ha jól számoltam a dpm-je kissebb mint a 100-as verziónak.
OK kisebb pen, de 66k xp. Ez a T10-es tank harmada.

210 pen akkor a ludas 😊 legközelebb már jobban figyelsz rá 😄 amúgy 10-s gunokkal (rövid 128-s, t34 120mm-se és onnan felfele) már megbízhatóan lõhetõ, nem mondom h nem pattan, de nem nagy feladat 😄 ac mle 48-al már faragtam le teknõcöt (oké 270 körüli pen...de na 😄), megkaptam h gódammónúb vagyok...😄 (ilyen az mikor az ember nem ismeri a saját tankját...😄)

amúgy szpecnyaz 4 president 😊
Biztos hogy neked tetszeni fog. Iszonyat jó hogy állandóan 400 fölött sebzel. Az meg egyenesen isteni amikor 500 felettivel puszilsz meg valakit. Nem mellesleg elég komoly elrettentõ ereje is van, volt már nem egy tank akit az elsõ lövésem tán inkább menekülõre fogta a dolgot. Meg töltés közben is sokszor félnek letámadni.

TROLLKODÁS VOLT VAN ÉS MINDIG IS LESZ
Akkor legyen így. Kapsz egy savazatot tõlem is.

Na igen, az ilyen troll accountok lesznek kihajítva 😊.

nekem bejön ez az USA med. A pattont viszont utáltam. Én szeretni fogom a WZ-t, mert nem igen szoktam amcsi stílusban harcolni meddel, domb mögül. Amúgy is a közelharcos medeket szeretem, t-54,t-44,t-62, szóval sztem kedvelni a fogom a WZ-t fõleg olyan gunnal 😄😄
Count Adyn
+1 <#eljen> 😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

ÉN TOROOLOKÁRA SZAVAZOK
Hát én a T54E1-et már kivégeztem, a WZ-be meg kell még 20k XP. De igazából nem lehet egy lapon említeni a kettõt. A WZ az szerintem simán a legjobb T9 med per pill, kb minden megvan benne ami egy jó medbe kell. Egyedül a gun depression hiánya az ami fájó, de az meg csak tanulás kérdése hogy együtt tudsz e vele élni (nekem kellett vele vagy 40 csata, addig csak lúzerkedtem vele emiatt). Annyira élvezem hogy nem is várom mellette a 121-et, de sajnos nagyon gyorsan túljutok rajta 😞. A jenki medet meg úúútáltam, a burst sebzésén kívül kb semmi jó nincs benne. Az utolsó 30k xp-t freebõl váltottam ki inkább.

bocs 210 az átlag pen...

Amúgy én Mátyásra szavazok, legyen õ házigazda, úgyis õ a legismertebb itt 😊
Csak az ilyen Trolooka féle gyökerek lennének kitéve.
Az általad említett egyedekkel szeretek trollkodni, szóval nem rontanám el a saját szórakozásom 😄. Meg szvsz addig nem probléma az ilyen amíg nem megy át a dolog vitából személyeskedésbe.

jó eleve nem voltam annyira közel. t54e1 pedig azért elég lassú mednek valljuk meg! Persze a WZ egész más karakterisztika az már inkább t-54hez hasonlít és t10es gunja van.

Ezzel nem azt mondom, hogy jobb mint a t54-e1, mert ez a tank brutális ha oldalba tudok valakit szedni. De azért a WZvel könnyebben be lehet ütni akármit. Ennek 221 az átlag penje vagy valami ilyesmi, még a tier9 medek között is utsó helyen kullog a pennel, de mondom nem panaszkodok, mert avg 1600 dmg-t nagyon hamar ki lehet vele pumpálni a csövön...
Eddig három szavazó három különbözõ dologra szavazott. Vezetsz 100%-kal. 😊

<#nevetes1>

Roger6
Hát igen, ez a nem mindegy. Elfogulatlanság. Amúgy ha jól tudom házigizda nem tud bannolni, csak törölni. Csak saját fórumon belül van ban lista. Lehet tévedek...

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever