World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én 1x találkoztam teknõssel eddig, elég könnyen megmurdelt. 2 lövés ment a frontjába, aztán egy másik heavy kiforgatta egy kicsit. Akkor meg az oldalába rohantam (wz-120al voltam) és nem igazán tudott lefordulni.
Meg am nem értem hogy honnan veszed hogy annyira jó a fordulékonysága, lóerõ/tonna arányra gyengébb mint a JT-nek, és az se tudja a medeket lefordulni, max a lassú heavykkel tudja tartani a lépést.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

csak aztán nehogy azért bannolj valakit mert tigrissel/artyval játszik, arról puffog.

szóval a kérdés az, hogy tudsz-e elfogulatlan lenni?

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

en mint az egyik alreged, megszavazlak mint megfelelo embert a feladatra!
Na, közben írt Tvelvet, hogy átadja a házigazda jogot ha van hozzá ember. Én a magam részérõl szívesen elvállalom a dolgot, de azért a demokrácia jegyében írjunk ki egy szavazást ha más is szeretné, vagy van egyéb jelöltje (am is szükség van ilyen formalitásra a szabályzat miatt).
Szóval várom minden fórum lakó hozzászólását a témában.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Highway mapon volt. Bementem a városba vele. Föntrõl indultunk, õk meg ugye jöttek volna fel a városba. Mondom kimegyek fedezék mögül, mert oldalt állt teljesen. Nem volt 90 fok mivel picit hátrébb volt õ, mint én. Na mind1 elsõ pattant az oldaláról, még egyet gyorsba ráküldtem (ezt nem kellett volna már), de az is pattant, és annyira hihetetlenül gyorsan rámfordult, hogy már nem volt idõm visszatolatni. Nem is hittem a szememnek.

Persze utána a köv 2 lövésem is pattant, mivel az alját lõttem eleve, azt hittem ott puhább...
de akkor is az elsõ lövése ammorack+lánc és még sebzett is rendesen.

Amúgy nem a t54e1-l van a baj, nekem nagyon fekszik a cucc. Medekkel is szoktam menni, támogatom õket hátulról, vagy pozíciót fogok ha úgy van, felmegyek a dombra, valamikor hátul maradok, vmikor a heavykkel megyek.

Igazából nagyon jó tank! Az a lényeg, hogy ne egyedül menj vele, egyébként meg majdnem minden szituációban jól lehet vele teljesíteni. Kb 300 csatám lehet vele meg kb 550 kill. DMG-t nem szoktam nézni, de érzésre jó!
Ez valszeg azért van, mert t10 meccsen gyakori a 2000+ hp-s tank...

abban a pár csatában amit mentem vele nekem is sokat volt t4-5ben, nem bírtam még rávenni magamat hogy harcoljak vele, csak rohangáltam mint a mérgezett egér :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Én is a full francia ágra hajtok.
Már csak az 50B kell, meg a BC arty.
De nehéz szülés mind2.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

A vbaddicton az xp szerinti sorbarendezésnél az elsõ 10 tankból 9 VK2801. Vicces...

t54e1-nek mennyi az átütése? 225 alatt van? mert akkor nem csodálom h pattogtál, KT-val lõhetõ volt rendesen, vagyis hosszú 10,5-sel, viszont 88/l71-el már nem tudtam meglõni szembõl, csak parancsnoki kupola. A 2 közti átütésû gun-t pedig nem próbáltam még, de gyanítom h medeknek nem szembõl kellene lõni 😄 (+ nem tudom milyen távolságból lõttél rá és még sorolhatnám a változókat 😄)

Ne járj úgy ahogy én tettem, elsõ 10 csatámat röhögve végig toltam (gondoltam h qrva op mert win win win) aztán utána kezdett megmutatkozni a gyengéje is. 80-100 csatát le is mentem vele ha jól emlékszem, az alatt megváltozott az op-ságáról a véleményem 😊
Roger6
Lemming train?

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Axon
Na basszus. 11>4-re vezettünk, amikor a bázisunkat elfoglalták...

Köszi az infót, azt pont nem néztem, csak a végét. Bétán uis kipróbálgattam a legtöbb 10-est és az alapján egyértelmû volt, hogy nekem a franciából mind a négy vonal KELL. 😊
CW-ben úgyse gondolkodok, randomra viszont igazi fun répázógépnek tûnt az 50M. <#idiota>
Úgy kalkulálj, hogy az amx50120 az 50100hoz képest 1 lomha dög.
Vártam a tankot, de egyenlõre úgy állok vele, hogy hozzányúlni is alig van kedvem.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

pointer4
Viszont a jgpanthernek jobb a front páncélja, mint a papír 122-54nek 😄
Most nézem az AMX 50 100-nál felszabaduló töltõ pont jó lesz a Lor 51-hez a bejövõ embernek, mégse esik le majd a BiA. <#eljen>

Naszal 50 100 (majd 120 és 50M) esetén a BiA után a 6th sense mellé a szokásos 3 repair éri meg jobban, vagy ezek olyan szinten csak papíron heavy-k itt már, hogy smooth ride + snap shot + 1 repair inkább?
Feldobtad a napom! Köszi! <#taps>

Hust Us Down Final Version <#vigyor3>
Sokkal jobban élvezném ezt a hunt us downt, ha mondjuk serb és társai Józsefvárosban szaladgálnának egy "utálom a dzsipókat" táblával a nyakukban...

nekem úgy fél éve ja.... de lehet már volt az több is
Axon
Köszi a választ!
Sikerült már valakinek kilõnie egyet is?
Most belegondolva, ha meglátunk egy HUD1 klántagot, akkor az egész csapat mint a birkák (beleértve magamat is) ész nélkül rohanunk majd rá 😊

március 18 és 22 között WG-s noobok fognak rohangálni HUD1 klán név alatt...
ha kiszeded valamelyiket akkor 500 goldot kapsz.
bármilyen tierben nooboskodhotnak 😄
Ha valamelyik WGs csávót kilövöd kapsz 500goldot!

WOT nick: tepi1

Axon
Leírnátok, hogy ez mit is jelent pontosan?

Hunt Us Down

Google fordítóba beraktam, de a lényeget még így sem tudtam kihámozni.

Homofób... 😊

Mostanában jó furmányosak ezek a tankok - az ember ugye rá van állva hogy a tankoknak/tdknek az alját lõjük, mert ott a leggyengébb.

Erre a teknõc ott a legerõsebb... ezé utálom ezt a rengeteg új tankágat meg tankot, már nem bírom követi hogy mi-micsoda 😊

E100 is beszivatott amxben régebben, mert hogy annak a seggén vastagabb a páncél mint oldalt. Miféle német logika ez 😊

Tegnap ezt beszéltük a haverokkal, hogy kicsit el vannak már szállva a sebzések. Egy T10-es meccsen csak úgy röpködnek a -1000hp-k.
Jacek
Na ez nemide😊

Jacek
A "send to holiday" a gépeknél mi akar lenni? nem fordítást kérek😊 ki lehet venni a gépet végre?

ja igen még a mozgékonysághoz: az egy dolog, hogy a végsebesség kicsi, de viszont gyorsan fordul, szóval heavykkel nehéz beforgatni. Max csak a gyors medek tudjá kijátszani, t-62 meg ilyesmi. De most pl egy fv mit csinál egy ilyen döggel? Simán szét roffolja az FV medet ez a fostalicska.
na ezt majd kipróbálom, hogy átüti e majd a bal szélét. Ha egy lecihttraktor lenne ugyanezzel a gunnal és dpmmel több hpval az is op lenne kb.

Elmondom mit mûvelt velem múltkor. Megyek t54e1-l, kinézek ott van, mind a 4 skuló pattant róla, õ elsõ lövéssel ammorackelet és leláncolt+400hp mínusz ugye. Mondom magamban nem rakom fel a láncot, mert 1 perc fölé ugrik az ammorack miatt a töltés. Már épp felrakta volna a láncot, mikor ez a buzi megint meglõ és megint trackel és - 400hP. Aztán még az arty is odalõtt.

Akkor nem buzi az ilyen??? Utána persze megnéztem a gunját, 8,45 shoot/min aha, barom állatok ezek!!!

Én csak annyit kívánok az összes tortoisnak, hogy az összes körében vagy egy arty lõje ki (lehetõleg full HP-ról), vagy egy 13-90 erõszakolja meg. Csupán ennyit kívánok nekik 😄
Teljesen fölösleges ez a névszûrés ilyen formában sztem. Ok, ne lehessen Hitler, Sztálin meg hasonlók, de aki akar nyugodtan összedob olyan nevet, ami mögött hasonló tartalom is lehet, mégsem lehet belekötni... sokkal több nicket töröltetnek ok nélkül, mint okkal van egy olyan érzésem.
patchaou
Tudom tegnapi téma, és jónagy hülyeség is, de nem lehet hogy az Eagle18 név a sasfészek miatt nem tetszik nekik?

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

T50 mindent lát? Nekem pont az volt a problémám vele hogy 100%-os parancsnoknál is szinte vak volt. Bele kellett másznom az ellenség arcába hogy észrevegye õket. Tettem rá egy távcsövet és nem 10%-nak éreztem a látótáv növekedést hanem 50-nek. Úgy már tényleg használható volt. A másik dolog amit nem szerettem benne hogy szinte kizárólag 4-esek közé rakott vele, így nem felderítõként kellett használnom , hanem harcolni kellett vele. Pedig ha nagy ritkán nagyobbak közé rakott és a pálya is alkalmas volt rá akkor lehetett vele 20-25 ezret is keresni.
Én is rendeltem most a kódot hogyan kapom meg?

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Master91
Winrate-t ne nézz ilyenkor, alig pár 100 tank rohangál a szerveren...
kezdetben op-nak tûnik 😊 de aztán szépen megy lentebb a szint, KT-val már rommá lehet lõni, hiába van 2k-s hp-ja, t10 gunoknak semmiség átlõni, lövegpajzs és 1-2 helyen bírja a gyûrõdést, de nem vészes. Két elõnye van, a HP-ja (ebbõl táplálkozik), illetve a brutál rof, egyik elvész, megy a süllyesztõbe 😊

Értõ kezekben persze attól még igen jó kis ketyere tud lenni 😊
Kezdjük ott hogy az a tank OP aminek a legtöbb jellemzõje átlag feletti, kevés hibája van, vagy egyáltalán nincs neki.
Nézzük hogy mi igaz ebbõl a teknõsre:
Gun: Na ez tényleg átlag feletti, kár jobban kifejteni
Mozgékonyság: Még a legtöbb heavy is körbe vizeli, a 20km/h az kb pont arra elég hogy akkor érj oda a csatába amikor már mindenki rég felfejlõdött, ergó a nagy tûzerõ már kevésbé jól kihasználható
Páncélzat:

Szerintem ezen látszik hogy ez csak azok számára kemény akik nem ismerik. A Fochnak messze jobb a front armorja, kisebb gyenge pontok vannak rajta.
A camóról nem tudok nyilatkozni, de a méreteit elnézve nem hiszem hogy francia vagy orosz szintû lenne.
Na akkor most kérdem én, a lövegen kívül mi is OP ebben a tankban?

hol lehet ezt egyébként megnézni? Hogy milyen a winrate az új tankokkal?
ez OP, ez tényleg OP!!! Meglepõen mozgékony egyébként, egy kis riszálással a weak spotokat cseszheti az ember. Brutálisan jó a frontja, meg amúgy is nagyon jó a páncélzata.

Meg ezt hogy gondolják egyáltalán 8,45ös rof 400dmgs ágyúval...tier10 heavy t110e5 assault tanknak pedig 6,45, és akkor még ez egy gyors lövésû heavy.

Erre csak azt tudom mondani, hogy ezek a WG-nél idióták. Nem véletlen mikor mutatták a szerver statisztikákat, akkor a tortoisnak 57-58%os winrateje volt.

Fail!!!!
Cserébe viszont "szuper gyors", az armorján meg jó nagy weak spotok vannak. Gondolom a camója is a méreteihez hasonló. Szóval szerintem messze nem olyan jó az. Meg am nem mintha néhány T10 heavy és med nem érné el ezt.

Mert nem szoktál jó munkát végezni, azért 😊

egyébként ezt a 3400as rof-t komolyan gondolták a tortoisnál? Kibaszott OP fasz TD-k.
T-50 jobb mint a t50-2,legalábbis nekem jobban bejön,mind a kettõ megvan,de a 2 javítása kurva drága és bár gyorsabb mégis jobban szeretem a kisebbiket.

gondoltam, megnézem a t50-2õt mielõt eltûnik, ha már annyit szídom.
t-50 freebõl megvesz, full stock (kivéve ágyúk)...hát õõõõ, rohadt gyors, mindent lát, amúgy meg egész jól lõ...1 kör lánctalp....looool...2, kör motor....(stock+1)..ha ez a t-50, akkor mi lesz a t-50-2?

ezt egy "picit" elbaszták

Azért még tud kellemes meglepetést okozni számomra a WoT némely játékosa.
Erlenberg assault, védünk. A bal oldalon voltam a WZ-120al, de mivel láttam hogy az az oldal stabil és meglesznek nélkülem, gondoltam elnézek a másik oldalra, ahol láttam hogy lassan probléma lesz.
Amint megkezdtem az átvonulást, a Ferdinándunk elkezdett szidni, hogy milyen gyáva vagyok, meg noob meg stb. Amikor beértem akkor ott pont jókor érkeztem, belepakoltam a támadó tankokba 3k sebzést, szóval megmentettem a helyzetet.
Na és csata után ért a meglepetés, mivel rám írt a Ferdi, hogy sajnálja amit mondott, mert igazam volt hogy átmentem segíteni, meg am is szép munkát végeztem. Na, hát ilyet se láttam a 2,5 éves wot karrierem alatt 😊.

ximix
TD..7..Jagdpanther..áll 12,5..mozog 6,5..lõ 3,76
TD..9..SU-122-54.....áll 20..mozog 8,5..lõ 5,2
opáá opáá 😊
Csodabokor, álcaskill+festés.

Kettõ perc megtalálni a neten, én idõsebbnek gondolom, mint Mátyás.

[HUN]Kami*, kiskami*