World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meg am nem értem hogy honnan veszed hogy annyira jó a fordulékonysága, lóerõ/tonna arányra gyengébb mint a JT-nek, és az se tudja a medeket lefordulni, max a lassú heavykkel tudja tartani a lépést.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
szóval a kérdés az, hogy tudsz-e elfogulatlan lenni?
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Szóval várom minden fórum lakó hozzászólását a témában.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Persze utána a köv 2 lövésem is pattant, mivel az alját lõttem eleve, azt hittem ott puhább...
de akkor is az elsõ lövése ammorack+lánc és még sebzett is rendesen.
Amúgy nem a t54e1-l van a baj, nekem nagyon fekszik a cucc. Medekkel is szoktam menni, támogatom õket hátulról, vagy pozíciót fogok ha úgy van, felmegyek a dombra, valamikor hátul maradok, vmikor a heavykkel megyek.
Igazából nagyon jó tank! Az a lényeg, hogy ne egyedül menj vele, egyébként meg majdnem minden szituációban jól lehet vele teljesíteni. Kb 300 csatám lehet vele meg kb 550 kill. DMG-t nem szoktam nézni, de érzésre jó!
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Már csak az 50B kell, meg a BC arty.
De nehéz szülés mind2.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
t54e1-nek mennyi az átütése? 225 alatt van? mert akkor nem csodálom h pattogtál, KT-val lõhetõ volt rendesen, vagyis hosszú 10,5-sel, viszont 88/l71-el már nem tudtam meglõni szembõl, csak parancsnoki kupola. A 2 közti átütésû gun-t pedig nem próbáltam még, de gyanítom h medeknek nem szembõl kellene lõni 😄 (+ nem tudom milyen távolságból lõttél rá és még sorolhatnám a változókat 😄)
Ne járj úgy ahogy én tettem, elsõ 10 csatámat röhögve végig toltam (gondoltam h qrva op mert win win win) aztán utána kezdett megmutatkozni a gyengéje is. 80-100 csatát le is mentem vele ha jól emlékszem, az alatt megváltozott az op-ságáról a véleményem 😊
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
CW-ben úgyse gondolkodok, randomra viszont igazi fun répázógépnek tûnt az 50M. <#idiota>#idiota>
Vártam a tankot, de egyenlõre úgy állok vele, hogy hozzányúlni is alig van kedvem.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Naszal 50 100 (majd 120 és 50M) esetén a BiA után a 6th sense mellé a szokásos 3 repair éri meg jobban, vagy ezek olyan szinten csak papíron heavy-k itt már, hogy smooth ride + snap shot + 1 repair inkább?
Sikerült már valakinek kilõnie egyet is?
Most belegondolva, ha meglátunk egy HUD1 klántagot, akkor az egész csapat mint a birkák (beleértve magamat is) ész nélkül rohanunk majd rá 😊
ha kiszeded valamelyiket akkor 500 goldot kapsz.
bármilyen tierben nooboskodhotnak 😄
WOT nick: tepi1
Hunt Us Down
Google fordítóba beraktam, de a lényeget még így sem tudtam kihámozni.
Erre a teknõc ott a legerõsebb... ezé utálom ezt a rengeteg új tankágat meg tankot, már nem bírom követi hogy mi-micsoda 😊
E100 is beszivatott amxben régebben, mert hogy annak a seggén vastagabb a páncél mint oldalt. Miféle német logika ez 😊
haha 😊
(nem én vagyok! XD)
Elmondom mit mûvelt velem múltkor. Megyek t54e1-l, kinézek ott van, mind a 4 skuló pattant róla, õ elsõ lövéssel ammorackelet és leláncolt+400hp mínusz ugye. Mondom magamban nem rakom fel a láncot, mert 1 perc fölé ugrik az ammorack miatt a töltés. Már épp felrakta volna a láncot, mikor ez a buzi megint meglõ és megint trackel és - 400hP. Aztán még az arty is odalõtt.
Akkor nem buzi az ilyen??? Utána persze megnéztem a gunját, 8,45 shoot/min aha, barom állatok ezek!!!
Én csak annyit kívánok az összes tortoisnak, hogy az összes körében vagy egy arty lõje ki (lehetõleg full HP-ról), vagy egy 13-90 erõszakolja meg. Csupán ennyit kívánok nekik 😄
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
Értõ kezekben persze attól még igen jó kis ketyere tud lenni 😊
Nézzük hogy mi igaz ebbõl a teknõsre:
Gun: Na ez tényleg átlag feletti, kár jobban kifejteni
Mozgékonyság: Még a legtöbb heavy is körbe vizeli, a 20km/h az kb pont arra elég hogy akkor érj oda a csatába amikor már mindenki rég felfejlõdött, ergó a nagy tûzerõ már kevésbé jól kihasználható
Páncélzat:
Szerintem ezen látszik hogy ez csak azok számára kemény akik nem ismerik. A Fochnak messze jobb a front armorja, kisebb gyenge pontok vannak rajta.
A camóról nem tudok nyilatkozni, de a méreteit elnézve nem hiszem hogy francia vagy orosz szintû lenne.
Na akkor most kérdem én, a lövegen kívül mi is OP ebben a tankban?
Meg ezt hogy gondolják egyáltalán 8,45ös rof 400dmgs ágyúval...tier10 heavy t110e5 assault tanknak pedig 6,45, és akkor még ez egy gyors lövésû heavy.
Erre csak azt tudom mondani, hogy ezek a WG-nél idióták. Nem véletlen mikor mutatták a szerver statisztikákat, akkor a tortoisnak 57-58%os winrateje volt.
Fail!!!!
t-50 freebõl megvesz, full stock (kivéve ágyúk)...hát õõõõ, rohadt gyors, mindent lát, amúgy meg egész jól lõ...1 kör lánctalp....looool...2, kör motor....(stock+1)..ha ez a t-50, akkor mi lesz a t-50-2?
ezt egy "picit" elbaszták
Erlenberg assault, védünk. A bal oldalon voltam a WZ-120al, de mivel láttam hogy az az oldal stabil és meglesznek nélkülem, gondoltam elnézek a másik oldalra, ahol láttam hogy lassan probléma lesz.
Amint megkezdtem az átvonulást, a Ferdinándunk elkezdett szidni, hogy milyen gyáva vagyok, meg noob meg stb. Amikor beértem akkor ott pont jókor érkeztem, belepakoltam a támadó tankokba 3k sebzést, szóval megmentettem a helyzetet.
Na és csata után ért a meglepetés, mivel rám írt a Ferdi, hogy sajnálja amit mondott, mert igazam volt hogy átmentem segíteni, meg am is szép munkát végeztem. Na, hát ilyet se láttam a 2,5 éves wot karrierem alatt 😊.
TD..9..SU-122-54.....áll 20..mozog 8,5..lõ 5,2
opáá opáá 😊
[HUN]Kami*, kiskami*