World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hö??? Eddig a fórumon mindig azt olvastam, hogy olyan mehh...
Engem lehet érdekel , ha valóban te vagy . ÍRJ pr-t ha gondolod .
Bátor barátaink végül elõmásztak és a két 100 Hp-s IS-t hõsiesen kivégezték.
Swedish people are albino monkeys
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
DE:
"Ha el tudod dugni kozelharcban a geppuskat akkor nehezen fognak atutni kozerol"
A tetején a rakétaindítót hogyan dugod el? Az ugyanis inkább weakspot mint a géppuska, már csak azért is mert ha jól rémlik jóval nagyobb is.. 😊
Mindazonáltal az tény, a jelenleg prémium tank felhozatalból szerintem is õ a legkellemetlenebb ellenfél számomra. Ergó valszeg a legjobb is 😊
Nagyon lassú, a legtöbb heavy-nél lassabb, de pont ezért nézik könnyû prédának, és elbízza magát az ellenfél. Hiba. Én néha fal szoktam lenni, jómagam megyek ki az ellen elé, a másik két szakasztárs pár méterre lemaradva lövöldözve elég hatásos kombó.
Célozni tudni kell vele, hiszen az egyik leggyengébb ágyú az övé a 170-es pen-el, de cserébe 6-7 mp-ként köpi az áldást. És az oroszokhoz képest tud lefele is lõni, ami nem hátrány pl.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Pörsing megbocsátóbb kezdõ kézben.
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
Átlag 30-60k között hoz prémiumtól és ügyeszségtõl függõen.
Célzás-töltésgyorsító+venti van rajta.
Összejött egy kis zsé és vennék egy prémium tankot. A T26E4-el szemezgetek jelenleg, de nagyon kevés infót találtam róla a neten.
Ha ezt nem ajánljátok mégsem esetleg, akkor melyiket ez alatt (olcsóbb, de használható)?
Üdv,
RNy
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
Nem tudom már hol láttam és nem is igazán jó film, csak ez az egy jelenet epic benne. Szállóige lett anno nálunk.
Mondjuk ha be vagy tépve, mint a beton, akkor biztos vicces. 😊
Egy cirka 18 éves rejtélyt fejtettél meg nekem. Stoppos for Prezident!
(érdekes, vajon királyi TVben ilyen gyorsan leadták volna a megjelenés után?)
Nem tudom mi van ma velem.
Asszem alszok egyet.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
De látom megfogott mindenkit a mondanivalóm lényege. <#nevetes1>#nevetes1>
"Még nyílnak a völgyben a kerti virágok" - sok szép zöld virág, piros effel 😊
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
Szakközépiskolás korom óta keresem ezt a filmet - egyszer láttam ezt a jelenetet, de sosem derült ki mi a címe.
A kérdést tudod...
Én nem járok ilyen helyekre.
Nyelvtanórán meg nem tanították.<#nevetes1>#nevetes1>
Nem nyelvtannáculni akarok, csak már nekem fáj, ahogy szenvedsz. 😊
3x
striptise
Ez nem ér!
JibJabon akartam 1 videót csinálni, ahogy SerB stiptise-el Victor Kislyinek. (Igen tudom, kicsit aberrált vagyok. Mentségemre legyen mondva, hogy hivatalos fórumra akartam ezt felrakni.)
Kivágtam a fejeket, fainul beillesztettem.
Indítom a videót, erre kiírja, hogy csatlakozzak ha meg akarom nézni.
Csatlakozok, újraindítom a videót, erre kiírja fizessek be 12 dollárt, hogy egész évben ezt csinálhassam.
Rohadjanak meg!
Sajnos ennyit nem ért, hogy trollkodhassak. <#szomoru2>#szomoru2>
Defeat!
Map: Erlenberg
Date: 2013. március 19. 14:23:10
Vehicle: WZ-120
Exp: 888 + Credits: 47 524
Achievements: : Radley-Walters's Medal, Pascucci's Medal, Top Gun, Sniper, Sharpshooter
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
-Háromszáz lovas jobbról, háromszáz lovas balról, háromszáz lovas pedig frontáisan indít támadást
-Uram, nincsenek lovaink.
-Háromszáz ember balról, háromszáz ember jobbról, háromszáz ember pedig frontálisan indít támadást.
-De uram, csak tizen vagyunk.
-Három ember jobbról, három ember balról....
aránytalan, átgondolatlan, baromság, és hiába jön az ellenérv, nem véletlen van 55% feletti winrateje
Több mint 1000 csatám van, de az elmúlt 200 csatában már én se próbáltam meg. <#zavart1>#zavart1>
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
A bejelölt emberek nem vettek részt a rushban. A többiek mind azon dolgoztak, hogy az ellenfél védelmét (4 tankot) áttörjék.

Szpecnyaz for prezident, hiszen õ valójában én vagyok.