World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bizony-bizony, ha nem leszünk éberek, még megérhetjük a HUNS-ba való kényszertoborzást... <#vigyor>
Hatalommámor? Dehogy fogja... Már tegnap este is csak Admirális-Generálisnak lehetett hívni... 😊

Ha nem ragad el a hatalommámor, akkor áldásom rád. <#smile>
Szerintem nézegess inkább visszajátszásokat az általad játszott tankokról. Ha abból nem tanul valaki, akkor semmibõl sem fog.
kisTekila
az szép munka lesz rush0620 összes akkuntját kitenni.
de próbáld 😉
+1

xfire: kistekila

"The Comet is weighed like a heavy tank."

Hö??? Eddig a fórumon mindig azt olvastam, hogy olyan mehh...

Én tudtam rosszúl ,hogy egy t5 scout és egy t5 arty nem lehet top tank?Néhány nappal ezelõtt elc volt a top tank nálunk, most meg mind2 oldalon 1-1 arty.Hummel és Su8.

Szia

Engem lehet érdekel , ha valóban te vagy . ÍRJ pr-t ha gondolod .
Hogy ne mindig az legyen, hogy nem adja a random. Tegnap type-oztam egyet. Általában ha nagyon beáll a frontvonal, akkor nekiállok kreatívkodni, mert gyakran csak egy kis lökés kell a csapattársaknak, hogy meginduljanak. Airfielden a nyitott részen két IS, meg némi apró fogta a mieinket, megindultam flankelni. Volt hátrébb egy comet talán, gondoltam lenyomom, aztán oldalba kapom az IS-eket. Persze elszaladt, aztán az IS-ek zokon vették a flankelést és megrohantak. A csapattársak innentõl a meccsemet a két IS-sel és a visszaérkezõ comettel szotyizgatva nézték végig a fedezékekbõl. Állandóan riszáltam, mint a hülye, pattogtak is rendesen. Potential damage received 4900

Bátor barátaink végül elõmásztak és a két 100 Hp-s IS-t hõsiesen kivégezték.

DarkHorSe
Csak annyira hogy az ellenfel ne lohesse a geppuskat. Szerintem nem rossz otlet, ugyis az emberek nagy resze csak ennyit tud rola 😄 LODD A GEPPUSKAT !!!

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Na ilyen manõvert még nem láttam senkitõl... a torony oldala meg vékony (76mm) és nem is spaced, sztem azt még szögben se jó ötlet mutogatni, pláne hogy azzal a saját célzásodnak se tennél jót.

Roger6
Hát... hazudnék ha azt írnám, hogy az elsõk között érek fel, de igyekszem. <#zavart1>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Ha felérsz a hegytetõre azzal a tankkal isten királyul lehet csapatni. Márcsak a sima pörsibõl kiindulva. Ha felérsz... <#eplus2>

DarkHorSe
Elforgatod a tornyot kozelharcban amikor az ellenfel lo, a bemutato videojaban legalabbis ezt mondjak. 😄 Persze a type59nel nincs jobb tank a jatekban 😄

Alapvetõen egyetértek veled - nekem ugyan nincs SPm, de utálok rá lõni szembõl ha nincs közel, szemétláda páncélzata van elõl.

DE:
"Ha el tudod dugni kozelharcban a geppuskat akkor nehezen fognak atutni kozerol"

A tetején a rakétaindítót hogyan dugod el? Az ugyanis inkább weakspot mint a géppuska, már csak azért is mert ha jól rémlik jóval nagyobb is.. 😊

Mindazonáltal az tény, a jelenleg prémium tank felhozatalból szerintem is õ a legkellemetlenebb ellenfél számomra. Ergó valszeg a legjobb is 😊

Roger6
Imádom. Harcolni tudni kell vele, ez mondjuk látszik abból, hogy 40 meccs alatt meglett a Tank Ász, legtöbben azt sem tudják, hogy eszik vagy isszák-e ezt a masinát. 8-as tank szembõl nehezen üti át, kicsit ficánkonli kell, hogy a tetejét ne találják el, és ami a lényeg: nem medium-ként bánni vele.

Nagyon lassú, a legtöbb heavy-nél lassabb, de pont ezért nézik könnyû prédának, és elbízza magát az ellenfél. Hiba. Én néha fal szoktam lenni, jómagam megyek ki az ellen elé, a másik két szakasztárs pár méterre lemaradva lövöldözve elég hatásos kombó.

Célozni tudni kell vele, hiszen az egyik leggyengébb ágyú az övé a 170-es pen-el, de cserébe 6-7 mp-ként köpi az áldást. És az oroszokhoz képest tud lefele is lõni, ami nem hátrány pl.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

DarkHorSe
Aki szereti a tdket annak lehet. Penzfarmolasra, jelenleg szerintem az egyik legjobb tank. Ar/ertek aranyban meg foleg. A tobbi medhez kepest nagyon lassu, elorol pattogos. Ha el tudod dugni kozelharcban a geppuskat akkor nehezen fognak atutni kozerol. Tavolrol meg ugyse fogjak tudni eltalalni. Jol hasznalhato tamogato med tank.

TD szerintem nagyon csapat és pályafüggõ.
Pörsing megbocsátóbb kezdõ kézben.

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

su-122-44 sokkal jobb
Nekem van jó kis tank kell egy kis távot tartani vele és jól használható.
Átlag 30-60k között hoz prémiumtól és ügyeszségtõl függõen.
Célzás-töltésgyorsító+venti van rajta.

kBagyula
Sziasztok!

Összejött egy kis zsé és vennék egy prémium tankot. A T26E4-el szemezgetek jelenleg, de nagyon kevés infót találtam róla a neten.
Ha ezt nem ajánljátok mégsem esetleg, akkor melyiket ez alatt (olcsóbb, de használható)?

Üdv,
RNy

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

<#eljen> Keresel még valamit esetleg? <#dumcsi>

Nem tudom már hol láttam és nem is igazán jó film, csak ez az egy jelenet epic benne. Szállóige lett anno nálunk.
Mondjuk ha be vagy tépve, mint a beton, akkor biztos vicces. 😊

Vááááááááá 😊

Egy cirka 18 éves rejtélyt fejtettél meg nekem. Stoppos for Prezident!

(érdekes, vajon királyi TVben ilyen gyorsan leadták volna a megjelenés után?)

Izé, útelágazás. <#falbav>
Nem tudom mi van ma velem.
Asszem alszok egyet.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

ÚIELÁGAZÁS

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Olyan voltál mint egy régi markos nádasban a hadügyminiszter, aki nem tudta kimondani hogy Nicaragua 😊

Nyugi, többet nem próbálom meg leírni.
De látom megfogott mindenkit a mondanivalóm lényege. <#nevetes1>

Erre a völgytámadásra nekem Petõfi Sándor verse jut eszembe:

"Még nyílnak a völgyben a kerti virágok" - sok szép zöld virág, piros effel 😊

írd azt hogy vetkõzõtánc 😊

<#banplz>

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Stoppos, ne menj sehová!

Szakközépiskolás korom óta keresem ezt a filmet - egyszer láttam ezt a jelenetet, de sosem derült ki mi a címe.

A kérdést tudod...

Ok legyen igazad!
Én nem járok ilyen helyekre.
Nyelvtanórán meg nem tanították.<#nevetes1>

Striptease, vagy sztriptíz... <#nyes>

Nem nyelvtannáculni akarok, csak már nekem fáj, ahogy szenvedsz. 😊

Tudom, ma nem megy.<#nevetes1>
3x
striptise

*stripitse

ÁÁÁÁÁÁÁÁ
Ez nem ér!
JibJabon akartam 1 videót csinálni, ahogy SerB stiptise-el Victor Kislyinek. (Igen tudom, kicsit aberrált vagyok. Mentségemre legyen mondva, hogy hivatalos fórumra akartam ezt felrakni.)
Kivágtam a fejeket, fainul beillesztettem.
Indítom a videót, erre kiírja, hogy csatlakozzak ha meg akarom nézni.
Csatlakozok, újraindítom a videót, erre kiírja fizessek be 12 dollárt, hogy egész évben ezt csinálhassam.
Rohadjanak meg!
Sajnos ennyit nem ért, hogy trollkodhassak. <#szomoru2>

Kár hogy a végén elkúrtam és nem mentem vissza a bázisra 😞. Voltam olyan hülye hogy nem néztem a számlálót 😞.
Defeat!
Map: Erlenberg
Date: 2013. március 19. 14:23:10
Vehicle: WZ-120
Exp: 888 + Credits: 47 524
Achievements: : Radley-Walters's Medal, Pascucci's Medal, Top Gun, Sniper, Sharpshooter

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Lehet a megszokás. 😊 Úgy vannak vele, mint a várkapitány az égi kereszteshadjáratban.
-Háromszáz lovas jobbról, háromszáz lovas balról, háromszáz lovas pedig frontáisan indít támadást
-Uram, nincsenek lovaink.
-Háromszáz ember balról, háromszáz ember jobbról, háromszáz ember pedig frontálisan indít támadást.
-De uram, csak tizen vagyunk.
-Három ember jobbról, három ember balról....

de azért gondold már el, hogy az mi, mikor pl egy t110e5 tier10 heavyvel találkozol egy homokos teknõssel, akokr az pl csak röhög a pofádba, mert vagy másfélszer leroffol kb 😄 Esélye nincs egy tier10 heavynek a teknõs ellen kb. Akor legalább legyen tier10 az a szar, de ne tier9...

aránytalan, átgondolatlan, baromság, és hiába jön az ellenérv, nem véletlen van 55% feletti winrateje
Én se értem.
Több mint 1000 csatám van, de az elmúlt 200 csatában már én se próbáltam meg. <#zavart1>

Sosem fogom felfogni, hogy ott a mocsárban miért is próbálkoznak. Pláne lighttal, meg meddel. Nem nagyon emlékszem olyan esetre, hogy azon az oldalon lett megnyerve a csata. A posvány miatt simán visszaérsz, ha áttörnének.

Pár óra múlva majd szólok a modiknak, hogy gyõzött az egypárt rendszer 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Hogy is néz ki randomban az egyoldali rush?

A bejelölt emberek nem vettek részt a rushban. A többiek mind azon dolgoztak, hogy az ellenfél védelmét (4 tankot) áttörjék.

"A Mosógépszerelõk Országos Szövetségének ajánlásával!" <#taps>
Én mindig megismerem a hangját ha pukkant eggyet mintha az ég szakadna le.

Fasza volt a felmérés. 😊

Szpecnyaz for prezident, hiszen õ valójában én vagyok.

Mondjuk az meg a másik dolog hogy a Jpz E100 tulajok 90%a rém ostoba és gõzük sincsen arról hogy mit kéne kezdeni vele. Még olyan alap dolgokat se szoktam látni, hogy forgatnák a testét.

Na igen. Kifejezetten gyakorinak mondható a JPz-E-100 t10 random csatákban, aztán igazán elenyészõ esetekben fordult elõ, hogy belém tudtak lõni, vagy hogy egyáltalán kilõttek. Leginkább egy nagy tehetetlen monstrum jut az eszembe, mikor rágondolok.