World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

toocha
Na várni azt tudok 😊

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

Tono34
Érdemes lenne félretenni most a "fölös" pénzedet és amikor lesz majd még egy kis "fölös" és érdekel még ez a játék akkor beruházni egy T8-as prém tankba.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

szokott lenni néha akció...amúgy én most megvárnám a helyedben a szülinapi és húsvéti akciókat, hátha ledobják azt a gépet...vagy valamelyik másikhoz olcsóbban hozzá lehet jutni.

Én viszont azt a 3000 akárhány goldot pénzkidobásnak gondolom pz4re.

Akkor inkább akciósan 750 goldért egy tier5öst érdemes venni, vagy akár azt a tier3 francia TD-t, és akkor alakalom adtán bevágni egy napos prémet...
toocha
A su122-44 et max úgy tudnám megvenni, ha veszek 1x5500 goldot + 1x1500-at.Az meg ugye 8xxxft- na annyi nem lesz.Pedig az mocsok jó gép.

su-122-44 akkor vagy tier8as, de azok drágák! Egyébként, minden más pénzkidobás, mert prém számla nélkül azzal se fogsz tudni pénzt keresni.

De sztem még a napi 250goldos prém számla is jobban megéri, ha néha benyomod, amikor tudsz játszani hétvégén...
toocha
Nem veszem bántásnak. Most van "fölös" pénzem, ezért gondoltam erre. Legközelebb nem tudom mikor lesz erre alkalmam. A prémtankot meg egyszer kell megvenni...enni nem kér, de mindig ott áll, ha kell.

kb ennyi pénzbõl csak a su-122-44 az opció, azzal még keresni is lehet...egyébként a prém számla éri meg a legjobban, még ha keveset játszol akkor is. Vagy a a havi, vagy akkor a napi 250 gold, ha mondjuk 7végén 1 napot játszol...

Ha prémed van magától jön a lóvé, nem kell szenvedni, viszont ha meg nincsen hetekbe is telhet míg kifarmolom azzal a fos t34el a 10es tankot.
Nem bántásból mondom, de ha az is komoly kiadás akkor miért költöd ilyen hülyeségre? Prémtank nélkül is lehet játszani. Igaz kicsit lassabban meg több szenvedéssel, de akkor is el jutsz oda ahová akarsz. Nekem sincs egy prémtankom se, se prém fiókom, se aranyam, mert egyszerûen nincs rá pénzem. Százszor több dologra költöm inkább a pénzem mint egy játékra.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Min. 4 max. 8 osztályig meg. Kicsit tohonyább, de tényleg csak egy leheletnyit.
toocha
Ott csettegek, ha ezt nekem szántad. Amúgy meg egy családos embernek hidd el az a 6000-6500 forint is komoly kiadás... bár ezt lehet, hogy te még nem tudod ezt.

Szerintem is. Nekem mint alkalmi játékosnak a kredit a legnagyobb gondom, úgyhogy én mindenképpen komoly pénzkeresõ tankot vennék.
Egyébként, ha pár ezer forint plussz kiadás is gondot okoz, akkor meg egyáltalán nem kellene még a gondolattal se foglalkozni, hanem megelégedni azzal, hogy T5-7 körül csettegsz.

[HUN]Kami*, kiskami*

toocha
Tierbesorolása milyen?
A régi PZIV volt az egyik kedvencen, ha közel olyan jó, már megéri!

Nekem van Pz IVS-em, kb ugyanaz, mint a régi PZ IV. Sok rosszat olvastam róla a neten, egyik sem igazolódott be. Pénzkeresésre kicsi, játékélmény jó.
toocha
Az nekem túúúúúúl lassú... mondjuk egy jó tank, csak nem mednek.

Nehéz megállni, de ha kibírod és még tudsz hozzátenni egy kicsit én biztos, hogy a superpershinget választanám. Sokkal jobban hozza a pénzt mint a kisebb prémiumok.

toocha
Köszi.

Csak példának hoztam fel õket, hogy lásd mire gondolok. Szerintem a kisebb csomagoknál is ilyen szépen tálalják akcióban a dolgokat, de nem biztos, hogy olcsóbb is.<#nezze>

És még valami, ha valaki hosszútávra tervezne.
Ha valaki a boltban venne fél éves prémiumot, akkor ne tegye. Vegyen inkább aranyat és a boltban vegye meg a fél éves prémiumot.

A boltban a fél éves prémium hozzáférés 49.09 euro
14500 aranyat kapsz 49.95 euro-ért.
A játékon belül(nem emlékszem pontosan az árára), de vagy 13500, vagy 14000 arany a fél éves hozzáférés. Tehát maradni fog 500, vagy 1000 gold.
A különbözet pedig 86 eurocent.

toocha
Köszi, de ezekre nincs keret, max 6500-ig tudok elmenni. (család+ gyerek+stb...)

Egy Löwe + garázshely a giftshopban vásárolva 43.95 euro
Ugye ez a játékban 12700 aranyból fedezhetõ.
14500 aranyat kapsz 49.95 euro-ért és marad 1800 aranyad.

Superpershing + garázshely a shopban 27.27 euro
Ingame 7400 arany lenne ez a kettõs.
8000 aranyat kapsz 29.9 euro-ért, és marad 600 aranyad.

IS-6 + garázshely a shopban 43.99 euro
12000 arany lenne a fenti kombo a játékban.
14500 aranyat kapsz 49.95 euro-ért és marad 2500 aranyad.

És akkor legyen egy most akciózott csomag is:
8.8cm JT + garázshely + 30 napos prémium + 2500 gold + 20 nagy javítócsomag 50.95 euro
Játékban ezeknek az ára 13700 gold
14500 aranyat kapsz 49.95 euro-ért és marad 800 aranyad.

Ebben az utóbbi esetben nem éri meg csomagban megvenni a shopban. Mint látható ingame olcsóbban hozzájutsz, ha megvásárolnád ugyanezeket. De nem hinném, hogy kell a 20 javítócsomag az pedig 1000 arany ami megmarad nálad...

toocha
Vagy u.e. SU100Y-al...

toocha
Hmmm...5500 gold = PZIVS+garázs+ maradna leszerelgetésekre...
A PZIVS mennyire jó? Ha van valakinek tudna véleményt adni róla.

Ha a játékon belül veszed meg, akkor nem.

Ha csak simán veszed a prémtankot, nem kapsz hozzá garázshelyet?

Csak érdemes utánaszámolni, mert azok is lehet, hogy benne vannak az árban. Szóval járd körbe a dolgot 😊

kisTekila
törlöd a 'script' mappát, lefrissíted, majd a 'res' mappából ujra kimásolod (a már updételt mappát), és felrakod rá a hang modot.
a minimap moddal, amelyik használ szintén 'script' mappát ugyan ez a helyzet. ujra kell rakni

xfire: kistekila

toocha
Az olyan hülyeségeket biztos eladnám.

Ha van a gift shopban olyan tank amit kinéztél akkor ott kapsz plusz garázshelyet érte. Azonban van egy csomó olyan dolog, amit mostanában szeretnek hozzácsapkodni ezekhez az ajánlatokhoz és szerintem csak drágítja a dolgot. Pl. nagy javítócsomag.

toocha
Srácok! 6000ft-ért mi lenne a legjobb befektetés: vegyek aranyat, azért meg valami prém tankot, vagy gift shopból csomagot? Prém elõfizetést nem akarok, mert annyira random játszok, hoy nem érné meg. Légyszives tippet adjatok, ha tudtok. Kösz.

Eagle16
Na megtaláltam a fórumon:

"If you are on server 1 and your friend is on server 2 you can see each other and pm each other.
However if you invite one another to play platoon you will this message :
You are unable to accept the invitation. To accept the invitation, please select server 'WOT EU2'.(this is the one who excepts the invite)"

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

patchaou
122-esbe drága a lõszer és nincs elég prémtankja 😄

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Milyen ember lehet aki az Is-3-ast 220 csata után is a 100mm-es idióta löveggel használja?
Itt a válasz:

Emmelett még van TogII-je is ami nem látszik....és ami a legfontosabb,õ is a "jóképességû" E-100 driverek családjába tartozik(120 csata 37%Wr).
Tono34
Látni sztem látják egymást a szakaszt meg ki kellene próbálni.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Eagle16
Majd csak hétfõtõl lesz érvényben...addig meg majd mutogatok a csapattársaknak 😄

Amúgy ha két különbözõ szerveren (EU 1 és EU 2) lévõ játékos tud platoonozni? Vagy egyáltalán látják egymást online?

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Kezdõknek, új accra két meghívókód:

5DN7W4GG4EZU
5DN7A9ZM6GET

1000 gold+ 3 nap prém
Hali!
Reggeli párbeszéd,ehhez sem kell kommentár 😊

Címmel, de kommentár nélkül:

Magány

Verebek a dróton

Köszönöm, igazad van.
Supportnak kell elküldeni, õk foglalkoznak vele.

Master91
Srácok, fotóval bizonyított szándékos team damage + chaten is alá támasztotta, remélem lehet valahogy hivatalos fórumra be szúrva valami bannt szerezni neki....

Hova töltsem fel a képet?

Vagy ki törölhetem a seggem vele ?
Ágyúk közül mindkettõ baromi pontatlan, én legalábbis mindkettõt utáltam (de lehet hogy ez az én egyéni perverzióm😊, top motor nélkül viszont nagyon lomha jószág. Én azt mondanám, az F3-mal bõven lehet boldogulni, repülj rá a motorra, aztán jöhetnek az ágyúk, bár én a hajam tépkedtem tõlük😊
Solten
A szobanovenyek szama azonban hasonlo aranyban van jelen... <#alien>

Saor Alba

Solten
Az egyes szerkon van 40-50 pingem, a masodikon 70-100...

Saor Alba

Count Adyn
Hangolásnak meg pár Suicide Scout, ugye? 😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

ARL-re milyen sorrendben fejlesztenétek? A 90mm F3 már megvan, a rádió és a motor még nincs. A motor ráadásul több TP, mint a top ágyú.
Az ágyúk közül a nagyobb alfás tûnik szimpatikusabbnak, az átütése sem rossz tierjéhez képest. Tehát: 105mm-motor-rádió-90mm, vagy a motor elõször?
Random Rushnak szoktam mondani. <#nevetes1>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

mijki
Esti Lemmingtrain 😊

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Akkor nem szóltam.
Csak arra emlékeztem, hogy minimum 8 tankot kell kilõni.
Ja igen, i-vel szoktam meg. Jobban kézre esik.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Mi az a Ridley medál? A Radley-Walters-re gondolsz? Mert az bajosan lehetne meg t2-vel, ugyanis a 8-9 kilõtt tanknak minimum tier 5-nek kell lennie.