World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
itt a kép:

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!
Mihez tartás végett amiket itt linkelgetünk, azok átlagosan 4-es rankinget érnek el
csoda E100
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
(oké instant megpusztultam,de a 2.gunnal amúgy se tudtam volna,sokat tenni,próbáltam spottolni,sajnos senkinek azt nehéz...de így legalább megcsodálhattam ezt a produkciót,miután csekkoltam statjuka,nem csalódtam,mentek a bogárgyûjteménybe)
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Mire ad ennyi kreditet?
Ennyi damaget én is csinálok, de 60 ezer körül kaptam legtöbbet...
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
WG válaszlevél:
"Gratulálunk, Ön Nyert!
Jutalomcsomagjának tartalma:
- 1 alkalomra szóló game and forum account permadelete,
- felkerülés az örökös retardfalra,
- lánctalpas dózertámadás, felszántás és sószórási verseny, kedvenc lakóhelyén."
[HUN]Kami*, kiskami*
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Swedish people are albino monkeys
The answer is very simple – everyone will win! What? Really? Yes, really!"
Ez nálam még mindig azt jelenti, hogy mindenki aki küld az kap valamit. A legjobbak kapnak Type 59-et meg 62-õt.
Éppen azért írtam, amit írtam.
[HUN]Kami*, kiskami*
Swedish people are albino monkeys
Ezek a versenyek szerintem elõre le vannak beszélve-meg nem vagyok egy kifejezett Picasso.
Küldj nekik képeslapot!
Állítólag MINDENKI nyer valamit aki részt vesz rajta.