World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

be, igen az kikapcsolod nem látszik hogy rázkódik, de valójában meg rázkódik és folyton mellé fogsz lõni
a "jármû rázkódásának engedélyezése lövész módban" fül ki vagy bekapcsolása befolyol valamit a célzáson? nektek be vagy ki van kapcsolva?
lol, az se lenne rossz mikor ennek a hülyének a feje van rámontírozva egy baba testére 😄 2 éves lettél bõgõmasina 😄
Juhú, nekem az a buboréktévés tank kell! 😊
Mivel a fórumban olvastam, hogy bármi lehet ami egy boritékban elfér, igy csináltam egy képet, A/4-ben kinyomtattam és feladtam levélben.

itt a kép:

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

te képeslapot vagy levelet küldesz nekik?
Volt, miszerint április 12-ig várják a képeket és a postai bélyegzõ számít.

Forrás

Képek a közelgõ új tankokról:

T-70

T-60

M60

Object 907

VK7201 Failowe

VK2001

nahát, mit találtam a heti top10-ben, amolyan egymillióból egy csata lehet ilyen:E100...4 ellen arty...kampinyovka...a csapat percek alatt elhullik..a commandert percekig nem gyógyítja meg...win...rank:9,4!
Mihez tartás végett amiket itt linkelgetünk, azok átlagosan 4-es rankinget érnek el

csoda E100

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

T10 Platoon akcióban:

(oké instant megpusztultam,de a 2.gunnal amúgy se tudtam volna,sokat tenni,próbáltam spottolni,sajnos senkinek azt nehéz...de így legalább megcsodálhattam ezt a produkciót,miután csekkoltam statjuka,nem csalódtam,mentek a bogárgyûjteménybe)
patchaou
Van ott még 2300 spott dmg is. Amúgy régebben simán hozott ennyit.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Ott van még a spot damage is.

Tono34
Mintha vmi dátum is lett volna a kiírásban ...

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

ossza meg velem valaki a titkot pls..

Mire ad ennyi kreditet?

Ennyi damaget én is csinálok, de 60 ezer körül kaptam legtöbbet...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Na cisnáltam nekik képet, ebészsüneben feladom. Ha kapok 300 Goldot már jól jártam, tekintve a 250 Forintos postaköltséget 😄

toocha
Vagy a klasszikus után szabadon: Köszönjük stop Gáz stop Olaj stop

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

Gondolod írnám ha nem menne? Mûködõ kódot kaptam. Egyébként meg ebay, eldöntöd megbízol az adott felhasználóban vagy nem.

NoparaWot
Jól indult a nap :]]

<#taps>
WG válaszlevél:
"Gratulálunk, Ön Nyert!

Jutalomcsomagjának tartalma:
- 1 alkalomra szóló game and forum account permadelete,
- felkerülés az örökös retardfalra,
- lánctalpas dózertámadás, felszántás és sószórási verseny, kedvenc lakóhelyén."

[HUN]Kami*, kiskami*

toocha
Hehe 😊

<#taps>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Tono34
Kíváncsi lennék a válaszukra 😊

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

és mûködik a dolog?

Valami ilyesmire gondoltam:

Tono34
Kapsz javító csomagot ... 😊

toocha
pikomasu=loltraki <#nevetes1>

Baz, meddig van fokozva ez a Maus dolog? Van még pikomaus meg attomaus is? <#mf1><#nyes>

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Azért egy méretet adhattak volna, mert rajzolok én nekik, de az is jó vajon, ha egy A/4-es képet küldök?

Például erre gondoltam. Elmúlt héten nézegettem és minden nap raktak föl, 30 körül mentek el.

Rátojsz az asztalra, beleállítasz egy szívószálat vízszintesen (ez lesz a tank csöve) és ráírod, hogy I got nerfed és elküldöd.

akinek van egy kis esze, és szeretne, az így szerez magának nanomaust (PzIIJ) :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

toocha
???????Megyek rá én is!!!

toocha
Ha jól csinálom még "csomagot" is mellékelek hozzá. Hehe..

Pár napja vettem 30 dolcsiért az ebay-rõl egy wot kódot (nvidia akció). Kicsit több mint 6000k huf de 1 havi prém + 7500 arany, talán érdemes rákeresni

vagy valami kis tierû különleges prémium tankot mint karácsonykor
Kapsz egy csokit. Mármint tudod, ingame legénység képességnövelõ német tankokhoz<#wilting>

Gondolom hozzád vágnak vagy 100 aranyat, esetleg 1 nap prémet vagy valami hasonlót.

toocha
Ha jól néztem 235ft egy levlap külföldre.

DarkHorSe
Igen, de a tobbiek mit kapnak akkor, ha nem typeot.. 😄 Azert azt is leirhattak volna, mert ez igy fassag.

Swedish people are albino monkeys&#65279;

"What can you win?
The answer is very simple – everyone will win! What? Really? Yes, really!"

Ez nálam még mindig azt jelenti, hogy mindenki aki küld az kap valamit. A legjobbak kapnak Type 59-et meg 62-õt.

toocha
Jaaa, hogy ezek igazi képeslapot szeretnének...Ülök is a fénymásolóra😊

toocha
<#integet2>

Tono34
Csak a "legjobbak" kapnak type-ot ......

Hidd el, tudom, mert hasonló szituban vagyok, mint te. Van autó, telek, ház, feleség, 2 gyerek, amire kell/lehet költeni.
Éppen azért írtam, amit írtam.

[HUN]Kami*, kiskami*

DarkHorSe
Jezusom mennyien fognak nekik kepeslapokat kuldeni! 😄DDDD Szerintem ezt nem gondoltak at elegge, nyerd meg a jatek legjobb premium tankjat ingyen!...<#banplz>

Swedish people are albino monkeys&#65279;

toocha
Ha én képeslapot küldök nekik azon egy ló lesz kinagyítva....ÉÉÉÉRTED😊
Ezek a versenyek szerintem elõre le vannak beszélve-meg nem vagyok egy kifejezett Picasso.

toocha
De azt már csak nyerni lehet, azt írták.

Vagy itt egy másik megoldás:
Küldj nekik képeslapot!

Állítólag MINDENKI nyer valamit aki részt vesz rajta.

Tono34
Type59 egyszer volt akcióban ha jól emlékszem ilyen 7e Ft körül ....

toocha
Valószínûleg akkor rátolom a hûtõt a lóvéra, és spórolok tovább.Köszi srácok a segítséget.