World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#taps><#taps>

Nem az arty killre, hanem amit elõtte levágtál. 😊

Minden bántás nélkül kérdem, nem akarod a képeket nagyobba berakni?
IS-7-re milyen modult tegyek ?
És még 1 Topgun!
A Ridley medált el fraghunterkedték. (2x is) <#gonosz3>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Új szerelmem van! <#szeret>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

JeffDunham
Hassel74 de jók ám! <#nyes>

Egy kis mai spot.

És a mai akciós õrjárat is megvolt. <#vigyor2>

Egész használható a WZ-111 1-4 még FULL STOCK állapotban is. Tegnap vettem meg.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

<#taps><#worship> Jók ezek a kínai csörömpök?

JeffDunham
Így is ki lehet végezni egy AMX-90et. A szenvedõ alany is röhögött rajta. <#nevetes1> <#nevetes1> <#nevetes1>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Nem szabad addig átváltani sniperbe, amíg a házba lóg a csõ.

patchaou
De a tankban már lehet csõ, mert az is logikus...

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

NoparaWot
hát, valószínûleg azért van, ami logikus is, hogy ne az legyen hogy a házBan van csõ (anélkül hogy kárt okozna).. eléggé messze állna a valóságtól😛

cool név<#eljen>

Sziasztok hoztam két képet 😄

Eagle16
Megújulok, nemsokára már Esovius néven fogok játszani...még jó hogy itt nem Eagle18 vagyok mert innen is bannolnának<#idiota>

Azé' kösz az ingyen nicknevet, bárki is volt 😄

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Jó estét!megy éppen ez a wg vadászat,találkozott valaki ilyennel?
Mindig mondanak olyanokat, hogy legszívesebben tökön döfném magamat, de összességében helyén vannak a dolgok. Ha 1 évvel ezelõtt kiadták volna ezeket a videókat, akkor talán a hatásuk is érezhetõbb lenne.

popey8
Kb. a videó közepén van egy mondat, amit nem feltétlenül kellett volna belerakni. Ugye heavy és med tankokról van szó az egyik csapatban. 1x azt mondja, hogy HE-vel lõnek ezek a tankok, hogy elkerüljék a nem sebzõ és lepattanó találatokat. Ez egy újonc számára félreérthetõ is lehet, mert azt hiheti, h minden tankra HE-vel kell lõni, nem csak a lightokra (ezekre se feltétlenül). Így is túl sokan lõnek robbanólövedékkel magas szintû löveggel.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Szedem õket, mint szpídes maci a málnát, csak majd gyõzzem megnézni. 😊

rákerestem a nevedre ingame, mert nem tudtam mire lehet ilyen medált kapni... Felhasználó keresése, név beír... két találat!
És rögtön lehetett tudni, hogy téged tegnap óta valaki nem szeret! 😊

Mással is elõfordul, hogy ha egy ház mellé állok be, mikor kigurulok az égre néz a csõ? Hiába van a földön a célkereszt akkor is a Holdat lövöm.
A másik meg hogy kapok egy lövést és magától elkezd fordulni a tornyom. DAFAQ? <#guluszem1><#fejvakaras><#boxer>

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

ha már lúd, legyen kövér! <#nezze>

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Most már vannak lövöldözõ botok is😊
- apparently, there is a new sophisticated bot program for WoT, that not only drives around, but also fights. SerB states that bots, that simulate regular game are not dealt with automatically, they have to be reported by players and statistics are then checked in order to deal with them

- according to Overlord, 8.6 will contain something game-wise - a major feature, announcement will follow (SS: speculation based on hints - Havok)

ah mit pascucci.. rögtön burda😉

ez elmaradt, jó lenne egy szerkesztés gomb <#lookaround>

akkor már feltöltöttem ezt is, Highway medium taktiknak elmegy <#zavart1>

kedvenc medálom <#eplus2><#eplus2><#violent>

jó kör volt😊, de kár, hogy nem lett meg a pascucci medál plusz én nem mernék ennyit no zoomolni lövéskor😄

nem hiszem el. Elõbb a csapatból két játékos is mozdulatlan volt. Elõre metek pár métert és...aztán semmi. Két bot? Vagy egyszerre két AFK? Vagy mi a franc? Egy csatában ketten?

polluxware
egyik borulásból a másikba😊)))) mi a fasz van itt?

ki ez a spetnyatcz egyáltalán??

a lényege, h míg te(ti) artysafeben vagytok, addig az ellenfél sima célpont a saját artyknak. + amcsi és angol tankoknál a kitéríthetõség miatt még 1 elõnye van.

Az ilyen "hogyan menjünk meddel az adott pályán" nekem mindig jól jön, köszi. 😊

nincs mit, 3 nap prém lesz😉😄

sand river taktika, ha jó artyd van mindig bejön, fõleg amcsi tankokkal ajánlott:

Okés Köszi a segítséget!!😊
majd szerintem frissíteni fogja a hang modot az érte felelõs egyén

Tanuljunk meg scoutolni by WG:

Köszi. Így megy a dolog. A scripts mappa a hang mod miatt volt ott... Ezután akkor, hogy tudom használni a modot? Vagy visszatehetem a mappát ha kész a "patch"?
res_mods\0.8.4.\ mappán belül a scripts mappát töröld(vagy menj arra, hogy kivágás és akkor ha ezután se jó még vissza tudod helyezni ugyanide) ha van ilyen.

Hali. Egy kérdésem lenne. Látom volt valami változás ma a szerverek ügyében. Nahmost indítom a játékot a luncheren keresztül... Eljutok a bejelentkezõ ablakig, ahol ha szeretnék belépni azt az ablakot dobja be hogy frissítsem az alkalmazásom.... Nah most ez mi a gyík???
A lunchernél amúgy nem vettem észre semmit hogy frissített volna 1. próbánál. Köszi a segítséget elõre is.
az nem lett volna elég mókás

Rammer/Camo/Bino-t ne felejts rádobni!
Basszus. Most nekem is megjött hozzá a kedvem! :Ð
Azért lesz T82-m.
Az Mk 3-at megnézem még.
JAAAAAJ a MATILDA majdnem kimaradt a listáról.

Azt se felejtsd, hogy az Sherman/PzIV troll gunja rámegy a T40/Hetzer TD-kre egy tierrel lejjebb! Egyszerûen falják, IMÁDJÁK!! <#mf1>
Csak egyesek dolgoznak is és az nagyon nem néz ki jól ha az elõtted lévõ monitoron, munkaidõ közepén egyszercsak megjelenik a wot töltõképernyõje....

T18, Cruiser Mk. III a revolvertárassal

Valaki tud ajánlani még 1-2 OP dögöt alacsony szinten?
Garázsom:
BT2, M2LT, Pz2_C/G, Marder.

Kv1/2-re, és Kv1s-re hajtok még, esetleg T82-re, és Pz4re.

Éppen a mwreplays oldalon jártam és rábukkantam erre az ünnepi (márc. 15.) matyashun marchizor partira. A cél a sebzés nélküli gyõzelem volt? Vagy miért nem rohantál simán rá és egy lövést bevállalva utána körbefutkározni? Nem tudott volna még test-torony forgatással se utánadfordulni szerintem.

Priceless, köszi! <#eljen>
http://blog.noobmeter.com/2013/01/patch-83-january-tank-winrates-and-op.html

Van vmi site ahol meg lehet tudni mi az átlag WR egy adott tankkal? Ezer hála! 😊