World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez a T40 egy kibaszott nagy csíter tank 😄D
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
2. Szása tekergeti a gombot, most te következtél.
Amelyik szimpatikusabb.
ilyen a popszakma
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Ha nem megy a html, tölts le mondjuk egy KompoZer-t, tervezd meg abban a bannert, mentsd el html-be, azt nyisd meg szövegszerkesztõvel és a forrást másold be. Természetesen a képlinkeket javítani kell benne. 😛
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
még ha megkapja a löve ágyúját, meg t8 lesz, akkor is már, hátsó tornyos papír tank, bláááááá
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
A T-s net szörnyû, ha otthoni csúcsidõben (du) játszól akkor átlag 120-140ping, sok esetben percenként 3-4mp-nyi 999-es laggal, nagyon dühítõ.
Ilyenkor medet,scoutot felejtsd el. A vicc, hogy a zsebnet akkor is jobb ha már túllépted és korlátozva van. KlánéletESL felejtõs. Randomra elégséges, de nem árt ha van egy jó film/könyv ami lecsillapítja a dühöt, kiváltja a szar idõszakot.
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
Ez a tegnapi, de kb ez megy 2-3 hete, mindenféle osztályú, szintû tankkal. Valamelyik vassal az egyik nap, másikkal a következõ nap szívat.
Február vége óta csökken a WR<#rinya>#rinya>

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Javaslom Csoszi vezetésével egy szakmai stáb felállítását. Meg a banner cseréjét valami viccesebbre. 😊
200-300ms-ra emlékszem kb.
pedal to the metal...
A mobilnet nem erre való, a 100 feletti ping a minimum, de inkább 200
A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!
Sztem ott adják fel, hogy a meccsek nagy részéében ha odaállsz, és az ellenfélnél van 1 vagy 2 light akkor garantáltan szembejönnek és egybõl felfedeznek, gondolom egy kezdõ ilyenkor jól megdöglik az általad látott csikicsuki és "már sejtem, hogy nem látnak többé" tapasztalat hiányában és levonja örök tanulságnak, hogy ha valahova, akkor oda soha többet. 😊
3G/HSDPA kapcsolattal?
Milyen pingekre lehetne számítani?
azért tényleg hihetetlen, hogy a random taktika nagyjából a játék kezdete óta ugyanaz, mégsem csökkent azok száma, akik õrült igyekezettel próbálnak valami teljesen mást csinálni, mint amit a map/jármû osztály megkíván
Pont ezért tettem fel. Randomban kb alig látom hogy bárki beállna oda (én mindig oda megyek meddel). Volt nem egyszer hogy azt aki ott állt, simán lekemperezte a csapat, mert hogy mi az hogy csak ott áll gyors tankkal. Az meg még ritkább hogy elõtte az artynak is szólnának hogy célozzon a felvonulási útra. Szóval ezekbõl nekem az jön le, hogy max csak a játékosok kis része elõtt ismert ez a hely.
amíóta van kampinyovka, azt hívják scout (t-54) bokornak :-)
mindentõl függeltlenül szomorú tény, hogy sokaknak ez a replay tele lesz újdonságokkal :-(
WOT nick: tepi1
WoT: Nishizumi77
WoT: Nishizumi77
Még fûznék a replayhez 1-2 megjegyzést.
Senki se nézzen hülyének amiért lövöldöztem a spotter bokorból, csak tesztelgettem hogy kb mit bír el az álcám.
Maga a kiosztott dmg nem sok, azt is a végjátékban szedtem össze. Leginkább a 4800 spot dmg, (meg az ehhez járó medálok) amik lényegesek, elég sokat hozzáadtak ahhoz hogy megnyerjük a csatát.
FAILöwe - nomen est omen. <#banplz>#banplz>
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.