World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

elkezdtem grindelni a Hellcat felé, mert jónak tûnik
ez a T40 egy kibaszott nagy csíter tank 😄D

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

1. Random. Sokszorosan random a játék, mert random emberekkel rak össze, random átütéssel, sebzéssel. Ráadásul random mód bóklásznak a pályán.
2. Szása tekergeti a gombot, most te következtél.

Amelyik szimpatikusabb.

Dehogy nincs szopóág!! Nekem szintén ugyanez a helyzet. Már vagy 2 hete akármit csinálok 80%-ban vesztünk. Mindegy milyen tankkal megyek, mindegy mit lövök ki, mindegy mennyit lövök ki, állandóan vereség! Pedig prémiumom van és elég hatékony vagyok mert volt olyan csata hogy egyedül 6tankot lõttem ki és mégis vesztettünk<#nevetes1> Szerintem még pár ilyen szopóágas csata és 1%-ot romlik a teljes átlagom!<#eljen><#nyes> És nem tudok mit tenni mert szinte állandóan ilyen 5%-os meg 15-25%-os vinrátás csatákba pakol be! Nemtom ez hogy mûxik de valami nem stimmel az tuti! Ha valaki erre tud értelmes magyarázatot akkor hallgatom!<#vigyor3>
voivod32
Már az eleje is ijesztõ volt, amikor a csapatleosztást megnéztem, nem is kellett csalódnom, a Bisonunk 'segített' Ez volt az egyetlen kilövése...

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

ilyen a popszakma
Köszi!

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Toby0501
Fent topic vagy téma karbantartása, aztán sima html az egész.
Ha nem megy a html, tölts le mondjuk egy KompoZer-t, tervezd meg abban a bannert, mentsd el html-be, azt nyisd meg szövegszerkesztõvel és a forrást másold be. Természetesen a képlinkeket javítani kell benne. 😛

Pedig tuti fos lesz. Fõleg hogy ez elvileg T10 tank lesz. Ugye ez elvileg a könnyebb változat=kevesebb páncélzat. Így látásra az E100 top ágyúját kapja meg, ami csak golddal ér valamit. Meg ez a hátsó tornyos konfiguráció a legtöbb tank használhatóságát már eleve korlátozza az erõsen limitált gun depression miatt.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

remélem nem, hogy néz már ki o0

még ha megkapja a löve ágyúját, meg t8 lesz, akkor is már, hátsó tornyos papír tank, bláááááá

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Azért reménykedek, hogy kapunk egy közelharcos med ágat a németekhez. Aztán persze lehet, hogy ezek is világítótornyok lesznek.

Ha valaki elmagyarázza hogy hogyan kell, akkor felfrissítem a fejléc tartalmát új linkekkel, stb.

Szerintem a hobbi nácik nyálelválasztása már tuti megindult a failöwe láttán, pedig tuti hogy használhatatlan lesz.

Kezdetnek szvsz megtenné nem? 😄

Sippie
tényleg fail 😄
ja van mellé Cfos, ping prioritás beállítással

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Mydgard
Az egy teljesen jó kis tank, megvettem múltkor féláron. Ami nagy baklövés volt (igaz féláron) az a T14-es, na az egy fos a csöve miatt.

Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD

én 26-os körzetbõl játszok T-mobile (8Gb) mobil nettel. Idõnként Csodafone zsebnettel telóról (Desire):

A T-s net szörnyû, ha otthoni csúcsidõben (du) játszól akkor átlag 120-140ping, sok esetben percenként 3-4mp-nyi 999-es laggal, nagyon dühítõ.
Ilyenkor medet,scoutot felejtsd el. A vicc, hogy a zsebnet akkor is jobb ha már túllépted és korlátozva van. KlánéletESL felejtõs. Randomra elégséges, de nem árt ha van egy jó film/könyv ami lecsillapítja a dühöt, kiváltja a szar idõszakot.

kBagyula
Basszus ezzel a Failove-vel tolatva kell harcolni. <#wilting>

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

popey8
Még hogy nem létezik szopóág😊

Ez a tegnapi, de kb ez megy 2-3 hete, mindenféle osztályú, szintû tankkal. Valamelyik vassal az egyik nap, másikkal a következõ nap szívat.

Február vége óta csökken a WR<#rinya>

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Jha hogy mobilnet, közben leesett, én diablo3-at próbáltam, same result mint a többieknek, szódával elmegy, nem vészes. 😊
Az bokor a legbiztosabb hely spotter bónusz gyûjtésre a játék legelsõ bétájától kezdve. 😊
Fú, mekkora marhaságokat lehetne szavaztatni az emberekkel nap, mint nap... <#taps>
Javaslom Csoszi vezetésével egy szakmai stáb felállítását. Meg a banner cseréjét valami viccesebbre. 😊

Kár idõt pocsékolni rá, szerintem elõre sejthetjük az eredményt 😄.

Köszi a válaszokat. Azért úgy vettem ki, hogy a többség aki próbálta, annak pozitív volt a tapasztalata.

Ó, azon szoktak keresztülhajtani az ELC kamikázék, sztem még jelölõfény is van felé mint egy repülõtéren a leszállópályán, ott bármiben észrevesznek az elején. 😊 De jha, miután a csata eleji elsõ percen belül terv szerint megmurdeltek, utána már biztonságos a map végéig 😊
Toby0501
Házigizda vagy, személyi kultusszal, bannerba tudsz kirakni szavazást.<#idiota>

Én sokat játszok mobilnetrõl,ha jó a jelerõsség 60-80 körüli ping,ha gyenge,akkor felugrik 120-130-ra is néha.
Próbáltam pár hete, nem volt vészes, viszont ha "elszállt" a jel, akkor 3-5 perc kellett, mire visszajutottam a játékba.
200-300ms-ra emlékszem kb.

Sokáig használtam. 50-60as ping és meglepõen stabil. Simán használtam online szimulátoros versenyzésre lagg mentesen. Bár ez nyílván hálózatfüggõ.

pedal to the metal...

Ha jól van skillezve/felszerelve az adott tank, akkor nem fogja bespottolni egy light se, amíg nagyon közel nem ér. De ha ez meg is történek, a light pusztulása után simán vissza lehet állni.

Nem Magyarországon, de igen. Teljesen baráti volt a ping.

Kb olyanra, mitntha 56k-s neten böngésznél.

A mobilnet nem erre való, a 100 feletti ping a minimum, de inkább 200

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

Most ha megkérdeznénk itt ezen a fórumon, hogy ki az aki nem ismeri azt a spotter bokrot, kíváncsi lennék hogy mi lenne az eredmény 😊.

Pedig ez még a legeslegelsõ highflyer féle oktatóvideóban is ezzel a nyomorék bokorral kezdõdik, külön skill kell hozzá, hogy a youtube ne ezt dobja ki bármire találatként wot tipnek.

Sztem ott adják fel, hogy a meccsek nagy részéében ha odaállsz, és az ellenfélnél van 1 vagy 2 light akkor garantáltan szembejönnek és egybõl felfedeznek, gondolom egy kezdõ ilyenkor jól megdöglik az általad látott csikicsuki és "már sejtem, hogy nem látnak többé" tapasztalat hiányában és levonja örök tanulságnak, hogy ha valahova, akkor oda soha többet. 😊
Valaki próbálta már mobilnetrõl a játékot?
3G/HSDPA kapcsolattal?

Milyen pingekre lehetne számítani?

gondoltam, hogy ez volt a cél :-)

azért tényleg hihetetlen, hogy a random taktika nagyjából a játék kezdete óta ugyanaz, mégsem csökkent azok száma, akik õrült igyekezettel próbálnak valami teljesen mást csinálni, mint amit a map/jármû osztály megkíván

"mindentõl függeltlenül szomorú tény, hogy sokaknak ez a replay tele lesz újdonságokkal :-("
Pont ezért tettem fel. Randomban kb alig látom hogy bárki beállna oda (én mindig oda megyek meddel). Volt nem egyszer hogy azt aki ott állt, simán lekemperezte a csapat, mert hogy mi az hogy csak ott áll gyors tankkal. Az meg még ritkább hogy elõtte az artynak is szólnának hogy célozzon a felvonulási útra. Szóval ezekbõl nekem az jön le, hogy max csak a játékosok kis része elõtt ismert ez a hely.

Nem az új patchben jött be, már régóta van benne idõjárás (köd, esõ, felhõ) és napszakok. na meg mostanában über lag peakek.

ha nem nyomnád régóta, most rákérdeznék, hogy 2 hete kezdted-e a játékot? :-)

amíóta van kampinyovka, azt hívják scout (t-54) bokornak :-)

mindentõl függeltlenül szomorú tény, hogy sokaknak ez a replay tele lesz újdonságokkal :-(

<#taps>

WOT nick: tepi1

aszem 2015re tervezik? Na ebben is megelõzte õket a WT ott már most is lehet éjszakai, tegnap rendesen meglepõdtem mikor a sztálingrádi mapon vaksötét volt.

WoT: Nishizumi77

Ránézésre az lesz. Nem ez az igazi neve, a blogger adta neki ezt a találó gúnynevet.

WoT: Nishizumi77

Boconadi
FAILöve? <#idiota>
Ha már Marchizor megosztott egy pár medes taktikot tegnap, akkor most én is kiteszek egy jó kis Malinovkásat, amit szerintem minden jó camós meddel érdemes játszani a déli oldalról.

Még fûznék a replayhez 1-2 megjegyzést.
Senki se nézzen hülyének amiért lövöldöztem a spotter bokorból, csak tesztelgettem hogy kb mit bír el az álcám.
Maga a kiosztott dmg nem sok, azt is a végjátékban szedtem össze. Leginkább a 4800 spot dmg, (meg az ehhez járó medálok) amik lényegesek, elég sokat hozzáadtak ahhoz hogy megnyerjük a csatát.

In the future, maybe. De a valós tankon rajta volt.

pointer4
Lesz éjszakai pálya ? 😊 😛
Infra sugárvetõ, az éjjellátóhoz.

Az M60-on mi az a diavetítõ a csõ felett? <#conf>

FAILöwe - nomen est omen. <#banplz>

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Tono34
Fokozható..., ha a válaszlövésbe bele is pusztulsz ..

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Count Adyn
A legjobb élmény amikor becélzol valakit és egy szobanövény társad beléd csattan közben és elugrik a célkereszt az égbe, priceless érzés😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"