World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Komolyra fordítva a szót: ha az ember nem indul meg 1 oldalt, és nem tolja át egyedül, akkor bukta majdnem minden csata. Minden 3. játékos akf. Minden 2. csata úgy indul, hogy yx megsemmisült baráti tûz által. Sokan csak forgatják a tornyukat, azt sem tudják mit kellene nyomni ahhoz, hogy tüzeljenek.
Pont, mint T10-ben. <#nevetes1>#nevetes1>
Tényleg Foxbat!
Épp most kaptam 1 szerencsés medált!
Neked hány van már?
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!
Ez ilyen 2x4 high tier arty esetében úgy szokott mûködni, hogy mindkét oldalon kihalnak villámgyorsan a medek. Valóban, senki nem fog spottolni, de én se örülhetek mert nekem is annyi 😄
Az alacsony tier is játszhatatlan.
Tele van minden csata +10000 csatás 1300effes, trollgunos, vagy minimausos játékosokkal. <#banplz>#banplz><#zavart1>#zavart1>
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Oké, nagyritkán szaladok egy kört, ha nagyon keménynek és összeszedettnek érzem magam.
A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!
Hány XP volt a 200 alja?
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
A mostani 8asok mennek fel 10be.
Bar gondolom, az egesz agat akkor atdolgozzak.
amúgy sima lõszerrel ne is erõlködjön senki.... full táras gold-al érdemes csak menni, aztán vagy összejön vagy nem
aki ennyi xp-t szed össze annak vagy k.mákja mert a 3/4 ellen afk, vagy ultranooob
az ilyen 1000xp az nem téma😊)) top200ról beszélünk😉
Bármelyik másik hasonszõrû medet megeszel vele általában. Ha heavy az ellenfél, akkor persze nem muszáj közelharcolni.
Nekem nincs ez igaz de én úgy használnám mint a Hellcat-em. Messzirõl pontos lövések leadására képes.
Bár a Hellcat-el közelharcot is szoktam vívni néha.
http://kepkezelo.com/images/1ryi6aw2rujj9yoq6hri.jpg http://kepkezelo.com/images/0ak1e7dhlnjtwyfkm3p2.jpg http://kepkezelo.com/images/q68rvm0dugr8lq6kjxe.jpg
Ha sikerül lehozni azt a rész, és kinyírni az ellenfél medjeit, akkor onnantól ki spotol?
javascript:document.newmessage.submit();
Ugye az említett helyeken van fedezék amit használhatsz ha felértél (himmel hegy - vár, campinowka hegy - malom, mines - dombok), ami segít abban hogy meg is tartsd a helyet, necsak elérd és meghalj.
Ezzel szemben a highwayen ilyen nincs, egy nyamvadt szétlõhetõ házikó kivételével... ha nincs SPG, akkor oké mert a domborzat segít, ha viszont van...
Nekem az a véleményem, hogy a light és a med kritikus pontok elfoglalására való.
Amikor végignézek a csapatleosztáson és látom hogy simán lehozzuk a hegyet, de rajtam kívül az összes többi máshova megy az agyam eldurran.
Erre a kedvenc esetem, amikor Mineson kijelentette az E50, hogy õ elvbõl nem megy soha a hegyre.
AKKOR JÁTSSZÁL MÁSSAL!
Tehát ha olyan pályán vagyunk ahol van olyan kritikus pont amit ha valaki elfoglal az nagy eséllyel megnyeri a meccset, továbbá a leosztásnak köszönhetõen esély is van erre, de a medek és lighot nem oda mennek hanem csiki-csukizni a heavyykkel, akkor ki szokott törni belõlem egy: a jó k@%#&a a@%!#&at!
A heavy tankokat is kiröhögjük (anyázzuk), amikor elindulnak Himmelsdorfon a hegyre, mert nem oda való, csak ritka esetekben.
Jó aláírom a medek több mindenre használhatóak, de a fent leírtak miatt a véleményem szilárd, és megmásíthatatlan!
Aztán szépen átgyalogolni 2-300 méterrel arrébb, akár a térkép másik oldalára is. Cikázással, mozgolódással csak ideig óráig lehetsz el, de nyerni akkor sem nyerhetsz, csak veszthetsz.
De ha nincs hely elmenni, akkor csak tûnj el 2-3 percre.
Nem szabad erõltetni a támadást ha már rádkattantak, ott kell hagyni azt a helyet és változtatni azon amit elterveztél, viszont így igen könnyen megfeledkeznek rólad.
Ez amúgy nem csak arty ellen, hanem bármi nagydög ellen jó. Nincs is annál jobb érzés, amikor mondjuk egy E100 még 5 perc után is ott leselkedik ahol legutóbb látott téged, miközben te már rég a túloldalon osztod a sebzést 😊
És ha már T-54. Épp az 580. meccsemet mentem le vele, úgyhogy talán tudok segíteni azoknak, akik megcélozták ezt az egyik legjobb medet a játékban. Az örök kérdés a löveg ezen a tankon. Nos diegho mester úgy fogalmazott, hogy ha arany nélkül játszotok akkor D-54, ha arannyal, ahogy õ is, akkor D10T2C, nos én továbbmennék, közepes játékostól fölfelé nyugodtan merem állítani, hogy arany nélkül is a D10T2C-t használjátok. Pontosabban nekem sokkal jobb játékélményt ad. Igaz én sokszor lövök menet közben is, illetve medként használom a járgányt, azaz flankelek vele. Így számomra arany nélkül is tökéletesen muzsikál. Jobb töltési idõ és nagyon pontos, gyors célzás jellemzi. A D-54-et én nem nevezném med ágyúnak. Szóval, aki nem megy tovább a T-62-re szerintem fejlessze ki ezt az új ágyút és kap vele egy igazi med tankot.
Megvallom õszintén, négy atomrakétavetõnél tán még meddel se megyek oda. Na esetleg a full kamós legénységes T54-el, de akkor sem harcolok hanem lenn a mederben lapulok a bozótban spottolni.
Abból semmi XP nincs ha kicsapnak, inkább vesszük el a meccset és kapjak kevesebb XPt, de legalább leosztom a sebzésemet a városban (meddel is le lehet osztani, mert ugye a házak miatt pont ugyanúgy végtelen a páncélzatom mint a heavyknek 😊
Jobban szeretnek a városban harcolni a heavyik ellen. <#nevetes1>#nevetes1>
Legközelebb köszönd meg nekik hogy segítettek medálokat szerezni és javítani a K/D arányod. Hálátlan kutya!
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Tegnap is kihoztak a béketûrésbõl a saját artijaink, amikor Highway mapon kaptunk oldalanként 4 high tier artyt, nálunk csupa heavy, és lkezdtek pampogni hogy menjünk nekik scoutolni a nyilt terepre (térkép bal felsõ sarka) - mivel ugye a heavyjeink indultak be a városba...
Kurvaanyázás nélkül de igen sok kérdõjellel megkérdeztem tõle, hogy ugyan mutasson rá szerinte ki menjen scoutolni? Lehetett volna E75, esetleg IS4, netán E100 - a leggyorsabb heavynk egy Is8 volt.
Igen, világos volt hogy baj lesz azon az oldalon ha nem megy senki, de vajon elvárható e bárkitõl hogy kiálljon a pusztába fedezék nélkül a T9-T10 heavyjével meg TDjével, mert a zászlónál fosik a 4 artink?
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Külön öröm ,mikor 263-al lövök ilyet 😊 Némi bosszú a nyitott td-tõl <#violent>#violent>
örömmel mennék melóba is ,ha nem lenne ilyen szar az idõ 😞
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Pz.Kpfw. I Ausf. C - vel 984 xp-t hoztam 1 csata alatt, érdekelne hogy vajon benne-e vagyok abba a 200-ba...
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"