World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hallottam valami olyat, hogy a oktató csatáért lehet kapni valami tier2 prémium tankot, ez még van?

Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...

Heavy: T110E5/FV215, vagy ha táras kell akkor T57
Med: T62
TD: francia 1 tárból öl bármit, de inkább angol, az néha 1 lövésbõl

Persze ez csak látottak alapján. Nekem egyik sincs.
Sziasztok. Majd félévet kihagytam, segítsetek, melyik tankok a legjobbak most a játékban, mit kezdjek el kihúzni?

Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...

Nyugodtan 😊.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Látom ebbe a tekintetbe nem vagyok egyedül.
De pánikra nincs okom több accom is van 😄

"The only good arty is a dead arty" ezt a feliratot én is kibérelném ha nem gond 😊

http://kepkezelo.com/images/1ryi6aw2rujj9yoq6hri.jpg http://kepkezelo.com/images/0ak1e7dhlnjtwyfkm3p2.jpg http://kepkezelo.com/images/q68rvm0dugr8lq6kjxe.jpg

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Há az elõbb zárolták az accot tele lett a t..köm a tüzérekkel és kilõtem mind a 3-at kezdés után 😄 De megérte!
Az érzés felbecsülhetetlen.

http://kepkezelo.com/images/1ryi6aw2rujj9yoq6hri.jpg http://kepkezelo.com/images/0ak1e7dhlnjtwyfkm3p2.jpg http://kepkezelo.com/images/q68rvm0dugr8lq6kjxe.jpg

nekem nem.... voltak a tipikusan faszásan rám tervezett tankok:
M10, KV-1, SU-152, ISU-152, M4, Is-4, Stug-3 stb...
és voltak a nehezen megtanulható tankok:
T50/2, Kv-4, Tiger, IS, ARL-44
és vannak amikkel sosem fogok megtanulni játszani:
Pz3/4, BRD G1B, M6, VK3601H, M7, pz38na stb.. 😄
meg vannak a köztes tankok amire viszonylag hamar ráérez az ember:
KT, T-29, Panther, Pershing.... 😊
azt hiszem kell vennem egy IS3-at vagy su 100-at vagy esetleg isu152-t.

Ezek voltak a kedvencek.
Jó neked. Egy-két kivételtõl eltekintve az összes tank ilyen volt. 😊

IS8 top ágyú penje jobb mint az IS-7-nek.

Na ez vicces ilyet sem láttam nagyon, hogy a tire9 jobb pennel rendelkezik mint tire 10.
kBagyula
...én ma láttam KV1-S-el egy polákot, 1WN6 ponttal. 😛

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Szia!
iram egy üzit nézd meg légyszi.

88. Volt, hogy egy csatában kifektettem vele egy E-50-et és két JT-t.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

na az nekem sem.... kellett vagy 20-30 csata, de ez tuti csak a noobságomnak tudható be.... vagy az e-péniszem takarta a kilátást!
Ez az IS7 elsõ körben nem fekszik még hullok mint a légy vele.
ok :-)

ismerve a tank adottságait, hiába jó a statom vele, valahogy nem áll kézre (ha egy OP tankkal csak 1%-ot verek a wr-re, az azért buzis) 😞

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Most láttam 2k csatával egy Hellcat varázslót 1 azaz EGY WN6 eff-fel!

Ugyan már, hiszem E100al megölte Marchizort 1v1ben 😄.
Persze az már más kérdés hogy egy kis fostos T8 ligh leszedett róla több mint 2600HP-t 😄.

Sippie
10.5 gold ammo <#idiota>
kéne némi segítség:

eddig beleraktam 50K freet a DB-be (100%+BIA+pár%), gondoltam elbillegek 90K-ig (csak elég), viszont nem érzem sem 75-össel, sem 88-sal. 😞

A jobbaktól kérdezném..ki mivel használta?

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Azért a védelmében annyit, hogy a 33%-hoz keményen kell dolgozni, csak ellentétes elõjellel. Ha szinte semmit nem csinálsz is 40-re kihozzák.

340 Xp/csata E-100 -al <#banplz><#action><#csodalk><#wow1>
Az értékek magukért beszélnek <#buck>Itt volt v.melyik nap itt volt a legenda próbáltam faggatni,de rám se hederített csak,szervezett egy bemutatót a fiuknak 😊Na ebben igazad van ez a másik véglet amikor midenféle szociopata bele csücsül ilyen gépekben,korlát nélkül eléri!Jó de ezek nektek meg könnyû frag,ha meg veled van akk szopacs 😊
Master91
De Õ a KT-val tud király lenni nem ?
hahahaha😄

amúgy a film egy ritka nagy kalap szar!!!!!
Így van. Le a kalappal elõttünk.

A team nem azért lol mert nem sebeztek, hanem azért mert nem tudtak fedezéket használni..
Ha csak egy megmarad a végére, akkor lehozzuk.

Vereség!
Map: Arctic Region
Date: 2013. március 21. 20:37:22
Jármû T-34-85
Szerzett tapasztalat 830 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 40) + kredit: 18 246 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 6 330; kárpótlás a csapattárs által okozott sebzésért: 430)
Csatában elért Achievement: Radley-Walters medál, Top Gun
9 kill nem volt elég, az elején volt egy kis idiotizmus, kénytelen voltam rendet tenni.

Tájkép csata után:

JAja,mondjuk nyár óta játszom,ha nem tévedek,épp amennyi idõm van rá,és az asszony zrikálását nem hallom ,hogy "megint a tank"<#mf1>de én sokszor fordultam vissza,mert nem tudtam,hogy a prém sokkal jobban hoz,+ nem vagyok
meg akkor fõleg nem voltam olyan játékos ,aki egy stock T8-al +-os kört mentem volna,mittomén 5-bõl 3 mínusz,úgy hogy mindig visszafordultam <#falbav><#nemtudom>
Count Adyn
Nah spotolós replay akkor tõlem is, jó ez a kis dög😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

am meg sokat megkaptam ajándékba. Kb csak IS-7-t, T30-t,meg E-100-t húztam ki. Ugye amcsinál kaptam a t110e-5, az e4 a t30ból már csak egy köpés volt. IS-4 szintén ajándék volt. A többi is úgy volt, hogy medeket nagyon szertem és a 9esek megvoltak, mikor kijött a patch, batchat egybõl felugrott ugye, 3-t meg még kihúztam a 9esbõl (e50m,m48,t-62a)
jó persze, megértem, nekem sincs melóm már egy ideje sajna....
meg télen nem járok kirándulni meg túrázni, házi munka sincs.... volt idõm dögivel, de akkor sem tudnék 9 top tier tankot kihúzni 😄DD
inkább a meglévõkkel rovom a köröket, de remélem már nem sokáig, csak lenne már vége ennek a kurva szar idõjárásnak!!!
Sippie
Régen sokkal könnyebb volt egy tier10-est kihúzni. Akkor még lehetett értelmesen keresni a tier5-6 tankokkal is prém nélkül, és nem volt tele a játék ûrpajzsokkal, amik minden lövést benyelnek (kivéve az is4 láncát 😄 )
Mindegy,persze nem is a kifarmolás,mert kissebb tierben meg lehet,de az idõ!!az állati lehetett ,fõleg ennyi Tx-et kihúzni!<#worship>aki így huzza ki (többet is) annak le a kalappal,komolyan
amíg nem volt melóm volt idõ 😄 Most már azért lassabb ütemben haladok szeptember óta 😄😄
hahaha jaja fasza nagyon <#eljen><#vigyor3>
Sippie
15v15? éppen ráérek... 5000 az effem, és a tököm is kemény mint az acél. Már persze nem az öntési folyamatnál, hanem már szobahõmérsékleten, mondjuk edzés után, me akko mégkeményebb... na na?
9 tier 0 life? 😄
bazzd, nekem elég volt az is7et kihúzni, meg a 16k csatámmal már egy kocka senkinek érzem magam..... o.O

mondjuk van az a 72k csatás gyerek.... na bakker?! sztem csak szarni meg aludni áll fel a gép elõl

Háháá a meleg benji , tetszik a nagy e pénisz? Ilyen plecsnid is van, miért nem mutogatod?

Fényes seggett kellett volna még oda rajzolni, rajta SG logóval, meg 1-2 nick névvel akik mosolyogva meg puszilgatják a kicsi popiát!

na, ha már szóba került a mobilnet vidéken na meg a high effi, ilyen a Tnet, amikor mindenki otthon van: :-)

a pinget kell nézni...

9 tier 10em van😛 de lesz még több is. De az igazsághoz hozzá tartozik az is, hogy azért volt többször prémem, az akicókból, illetve ESL-en vagy más versenyeken is nyertünk aranyat azért. De most pl prém nélkül vagyok.
popey8
Nem nehéz, csak több idõ. Én az IS-4/7 párost húztam ki prém nélkül.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

voivod32
Ha rám hallgatsz, a löveggel kezded, ha nem akarsz igen gyorsan õszülni. Én elkövettem azt a hibát, hogy a toronnyal kezdtem, persze utána már kell a lánc is a löveghez. Most kb 70 csatánál járok, kb 20 kilõtt tankkal...

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

A meccs közepén kellene mindig valaki, aki azt mondja, nyugi... Nem, az elsõ tank kilövése után még nem nyertük meg a meccset, nem kell rohanni... 😊

Hmm ,ha te prém nélkül simán kihúztad X-ig,sõt több T10-ig akkor te egy hõs vagy a szemembe! KOMOLYAN
kBagyula
Sziasztok!

IS3-ra fel lehet tenni a tornyot, vagy elõbb a láncot kell kifejleszteni?

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

mert kevesebb német tankom van, mint nem német 😉 Ez még annál is többet számít, hogy viszonylag keveset veszem prémet. Idáig kemény 2000Ft-t költöttem a játékra 😄
Soha nem adom meg magam!

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

A Te accountodra biztos nem nyomatják a "szopóág" gombot Ivánék 😄.