World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sunsetjoy
Vagy 'kefebajszútinédzseröregenis' Hitler1488 helyett 😊

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Tono34
Azt nem értem, hogy az ágyúknál miért nem cserélik a 88-at? ... 😄

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Igen 😄 A következõ accountom Hi(t)ler 14/88/55 lesz.

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

Engem megfogtál!
<#nevetes1>
Azért a dicsõ múlt kicsit erõs.
3x sikerült bejutnunk Afrikába rövidebb idõre.
Azért ennél van dicsõbb. <#nevetes1>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Eagle16
SS stilizálása...

Gunslinger: és eff. alapján én szoktam látni nála rosszabbakat is.

Nem is tudom ezért ki a hibás, a szülei akik azt se nézik mivel játszik a gyerek és még pénzt is adnak rá neki rá (ráadásul ennyit...), esetleg a WG aki nem köti egy bizonyos csataszámhoz a magas tierû prémiumtankok vételét...

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

patchaou
Ugye csak poén volt? 😊 SS

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Az más ha elfoglalsz egy kulcsfontosságú pozíciót és próbálod tartani (mert én is ilyen vagyok), pl. mines domb, de senki sem jön fel veled, a domb aljában meg hagyják, hogy felmenjenek utánad és persze, hogy meghalsz. Én inkább azokra gondoltam akik berohannak teljesen az ellenség területére vagy malinovkán elindulnak a mezõ közepén stb. Azért is írtam, hogy eszetlenül elõrerohannak😊.

Az 55 mi? EE?

patchaou
Én simsezni küldtem el, bár lehet hogy ott sem élne egy napig 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

patchaou
Na mondjuk olyat Én is szoktam. Mármint hogy legelõl vagyok és elsõk között halok. Az nem az Én hibám hogy csata kezdés után 2 perccel még a wasd rejtelmeit próbálja a csapatom felfedezni. Érdekes módon ilyen eseteknél a minimapon azt látom, hogy az ellen tankjai hiába szintúgy vörösek és sárgák, mintaszerûen veszik fel kellõ helyen a pozíciókat.

Tagfelvétel a TGH-ba!

Újraindult a toborzás a dicsõ múltra visszatekintõ Turul Gépesített Hadosztályba!

Állj közénk és hozz dicsõséget nemzeted számára.

Feltételek:
-16+
-TS3 + mikrofon (néma leventékre nincs szükségünk)
-T10 Heavy/Medium, T7 arty

Master91
WUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUT ?????

Ez valami vicc? Egyenesen nem bír átmenni egy hídon. Ezt nem hiszem el, hogy ilyen létezik.

Eagle16
Mert a WG szerint a nicknevemben lévõ 18-as szám alapján lehetséges hogy neonáci vagyok. (1=A, 8=H --> adolf hitler...) Szóval a 18-as szám tiltott, ahogy a 14-es, meg az 55-ös és lassan minden kétjegyû szám 😊

csak dobálóznak a noob jelzõvel, mert nincsenek tisztában magukkal, tudod, mindig a csapatot hibáztatják mert õ halt meg elsõként elõrerohanva eszetlenül😊

patchaou
Bár most hogy így vissza emlékszem, régebben volt hogy pár agyas azt hitte hogy kezdõ versenyzõ vagyok, mivel adott csatában kissebb tierrel voltam mint Õ. Meg sem fordult a fejében, hogy az 5-ös tankommal éppen a második 10-ese,re gyûjtök...

patchaou
De azok vajon kit gondolnak noobnak?

Master91
Miért is kellett nevet változtatnod??
Eagle16
Fórumon találtam 😄

link

Szóval hasonló gyerekekkel játszottam egy csapatban tegnap...

Ó én ezt nem neked címeztem hanem az általad leírt személyeknek.

patchaou
Van benne valami 😊 Bár szerintem a legtöbb nálam jobb játékos azért jobb, mert nem olyan a vérmérséklete mint nekem és nem megy bele olyan szituációkba amikbe én ösztönösöen beleugrok.
Azt meg nagyon halkan jegyzem meg hogy a csatáim felét olyan konfiggal tolom, amin örülök az átlag 20 fps-nek 😊 De hát azt már tudjuk, hogy a háború nem a kényelemrõl szól 😄

Eagle16
Úgy tûnik a névváltással a teljes planetwot statom odalett 😞

Tegnap amúgy nem tudom mi volt, de a Centurion-t kb. hetedjére tudtam leduplázni...és nem a tank miatt, mert az jó, még így szinte alapon is tetszik.

Az At-7-essel kapcsolatban még mindig vegyesek az érzelmeim, ma meglesz rá a top ágyú (17 fontos), de azzal nem tudok mit kezdeni azután sem, hogy masszív mennyiségben röpködnek a prémium lõszerek a levegõben, még prémium tankkal is azt lõnek, aminek az lenne a lényege hogy profitot gyûjtsenek vele, nem az hogy mindenáron gyõzzenek.

Ja meg láttam egy hihetetlen pofátlan Hummel-t, a játék elején felszáguldott a közepes / könnyû tankok helyére Murovankán a sarokba...végig spotolva is volt, úgyhogy kb. 2 percig élt, de közvetlenül nem lehetett rálõni és õ meg rálátott mindenkire.

Jakuza1
A loveseidben nem ereztel semmi kulonost ?
Nalam mintha megszaporodtak volna ebben az idoszakban a fals lovesek.
Sokkal tobbszor pattantam vagy lottem penetration null damaget. Mar-mar ugy ereztem, hogy ez nem a random faktor. 😛

Beépített OTM-et használom, ha erre gondolsz. Célkereszt, zoom out meg valami damage panel van fent, mást nem használok ezeken kívül.

😄

Valld be nyugodtan, hogy vovoid álregje vagy. 😄

Jakuza1
Tessek:

http://worldof-tanks.com/yasenkrasen-coloured-messages-session-statistics-for-wot/

3 verzioja van a hatterszinekben ternek el, en a v3-at hasznalom.

Jakuza1
sry sracok azt hittem kisebb lesz a kep.

megtudod osztani a modot?

It\'s a trap!!! :)

Hehe, dettó nálam is ez van. Pár napja még be is írtam ide a fórumba, hogy valami 20 csatából 2 defeatem lett és abba is hagyom, mert tuti jön a szopóág. Hát másnap jött is és tart azóta is. Tegnap gyakorlatilag a 3 gyõztes CW csatánkon kívül a random csaták 3/4-e defeat lett, a napokban ment fel a global win ratiom 57%-ra, tegnap faszán vissza is kúszott 56-ra... És a vicc, hogy platoonban még rosszabb volt, mert még vörösebb csapattagokkal kompenzálta a játék a zöld/lila platoont.

Jakuza1
Ezert szeretem ezt a modot, mert kiirja a session alatt elert erteket.

Értem én, csak álmodoztam egy kicsit. Mondjuk ha mind eléri a T10-et és ott marad, nekem az is jó. <#vigyor2>

Jah ez igaz volt addig amíg nem nyúltak hozzá az MM-hez.
Most ha bemész egy T10-es csatába, akkor te csak egy leszel a 20 db 10-es szintû tank között, de ha vannak 9-esek is, az is lényegtelen mert õk is 10-es löveggel lõnek rád, szóval az a mondás hogy túlnyomórészt VérPistike top tier jármûvén múlik a csata sorsa enyhén szólva is nevetséges most már...
Az összes csata, kivéve ami nagyon zárt helyeken zajlik le, az artik döntik el. Lehetsz te akármilyen pro normál célzással rendelkezõ tankban, ha a 300 effes arti kivág a meccsbõl egy 2000+ dmg lövéssel. Vagy ha nem is oneshotol, garantált hogy még egy távoli splash-el is levesz annyi hp-t hogy utána már annyi is a körödnek.
Ezért van általában mindenkinek, aki randomban tolja magas szinten is, olyan rossz win ratio-ja, mert egyáltalán nem rajtuk múlik a meccs hanem az ál-véletlen arti lövéseken, meg a szigorúan csak az egyik csapatban elõforduló feltûnõen magas számú bugos, nem sebzõ eltûnõ lövéseken...

és persze ez nem konteo, mert az annyira hihetetlen lenne hogy a wg belenyúl a játékba csakhogy a sok noob goldkid élvezhesse a játékot és ne pukkanjanak el a játékban az elsõ 2 perc alatt...

+1 a teóriának, 2 napja 50 csatával volt 65,7%, tegnap 35 csatával 41%

Jakuza1
Sajnos az nem megy mert vannak jo jatekosok is es nem mindenki bunko es a jelzesek a chatben neha jol jonnek.

Jakuza1
2 napja nalam ugyanez a helyzet. 😛PP
A vicc hogy elotte levo napon ird es mondd, 84% feletti napom volt valami 50 csatabol, neztem is hogy most mi van ?
Aztan masnap 13% !!! ubermegalol

Master91
Fúúúú de tudnak idegesíteni mikor hírbõl nem ismerik az angolt és pofáznak egymásnak...
Tono34
Megmondanád annak a modnak a nevét amelyik kijelzi az ellenfélnél a találatot?

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Az is kemény, amikor artyval bedob a 4-500 effes T10 csatába. már láttam elõre mi lesz, de gondoltam hátha bejön. Elindult a lemmingtrain, de persze 1 db E75 megfogta õket és álltak. A másik olvalt pára voltak. Beirtam, hogy The only way to win is PUSH! Erre jött a kérdés, hogy miért akarom hogy elinduljanak.

obj 212-vel kiosztottam 4500 dmg-t és utolsóként haltam meg. Persze 3-15-re kaptunk ki, amibõl 2 én voltam.

Van egy egyszerû megoldás: ne olvasd a chetet. Én úgy vagyok a randommal, hogy ez egy király single player játék, ahol lõni kell az ellent.
Ulvar
Ma játszhatatlan a játék.....3 gyõzelem 12-13 vereség....egyszerûen csak balfaszokhoz rak be....ez hihetettlen. TEHETETLEN vagyok akármit próbálok csinálni hogy forduljon a dolog....lehetetlen mert a többiek ellövetik magukat, az ellenfél meg tökéletesen Rommel taktikát folytat ellenünk...

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Jakuza1
Na de az sem jobb, ha bejon egy 1400as effes a csataba es azzal kezdi, mint idezem tegnap tortent, hogy kezdes elott beirja a chatbe egy 980as effes Löwe pilotanak, hogy te premium noob mit keresel itt azzal a stattal. Ez meg a masik veglet.

hmm.. ezt kipróbálom én is. Az igazság az, hogy leginkább TD-zek (37% TD, 34% Heavy 17% SPG) és emiatt hajalmos vagyok más tankokkal is a TD taxokat követni.
patchaou
Nem mazihizmus ez, hanem gyengeelméjûség. Egyszerûen fel sem fogja hogy szar. Ha 4 csatánként kilõ egy lesebzett tankot akkor már élvezi a játékot. Akinek jobb a statja az meg csítergoldammónúb.

Jakuza1
Ezzel csak arra akartam ramutatni, hogy sokan rosszul itelik ezt meg. Van akinek nem az e-peen a lenyeg, csak jatszani akar egy jot, es neki a tierX-ben szerencsetlenkedes a jo jatek. Azt nem a skillek hatarozzak meg. Persze mivel csapatjatekrol leven szo, a csapatnak ez kevesbe jo. Az ilyen jatekosnak pedig az, hogy vegre elerte almai tankjat es jatszhat vegre az endgamingban. Valamint azt sem szabad elfelejteni, hogy nem csak felnottek jatszanak a jatekkal es nem lehet mindenki top ace. Kellenek a toltelek jatekosok is foleg a wargamingnek, mert ok viszik elore a boltot szamukra es sokszor a sikerelmenyt a naluk meg kevesbe ugyes jatekosoknak, ha egymast kitudjak lovoldozgetni. 😄

Akkor tökéletesen egyezik a harcmodorunk azon a pályán. 😊 Én minden tankkal (kivéve ha top heavy szörnyeteg vagyok) középre megyek Prokhorovkán, mert onnan jól lehet lõni csaknem az egész pályát. Régen nagyon utáltam azt a mapot, de mióta rájöttem, hogy középen milyen faszán el lehet bújni egész megkedveltem, és általában ott le se szarnak, kivéve ha dózerolják a várost, mert akkor általában pucolni kell.

Itten egy tegnapi replay, volt ennél sokkal izmosabb köröm is ezen a pályán, csak most hirtelen ezt találtam meg, az eredményt nem érdemes figyelni, inkább a helyezkedést. Innen a hegyre mentem a csata végén, ez a ritkább, mert egyébként nagyszerûen el lehet menni artyra a kisebb dombok takarásában. Ez az egyetlen új átdolgozású pálya, ahol annyira nem zavarja az embert a sok dimb-domb.

Jakuza1
Mivel van premium tankom a javitasi koltseg lenne a legkevesebb.
De... A lenyegben egyetertunk, a jatekelmeny nalam is ott sokkal nagyobb.
Nem allandoan a kemp megy, persze itt is akad, de sokkal kevesebb mertekben.
Kevesbe kell ovatosan jatszani, kevesbe kell attol tartanod, hogy lathatatlan enemy bespotol a felpalyarol es jobb esetben ket lovesbol kiszednek (rosszabban jon a nuke az artytol es csak egypalcas tank vagy meg a 2k HPddal is 😛)

Nagyobb elmeny jatszani, nem csak heavy tankokkal is, ha jo matchmakinget kapsz, sot meg akkor is ha beesnek a tier9-ek is, mert pl egy t29-el siman jo vagy ott is.
Itt barmelyik tankkal szivesen megyek, legyen az light,medium vagy heavy. (teszem azt en nem szeretek artyval jatszani)

Hát ja, nem mindíg lehet megtenni, ez tény. Még nem halt ki teljesen belõled a csapat érdekének a nézése 😄

Elég mazohisták akkor. 😊