World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!
<#nevetes1>#nevetes1>
Azért a dicsõ múlt kicsit erõs.
3x sikerült bejutnunk Afrikába rövidebb idõre.
Azért ennél van dicsõbb. <#nevetes1>#nevetes1>
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Gunslinger: és eff. alapján én szoktam látni nála rosszabbakat is.
Nem is tudom ezért ki a hibás, a szülei akik azt se nézik mivel játszik a gyerek és még pénzt is adnak rá neki rá (ráadásul ennyit...), esetleg a WG aki nem köti egy bizonyos csataszámhoz a magas tierû prémiumtankok vételét...
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Újraindult a toborzás a dicsõ múltra visszatekintõ Turul Gépesített Hadosztályba!
Állj közénk és hozz dicsõséget nemzeted számára.
Feltételek:
-16+
-TS3 + mikrofon (néma leventékre nincs szükségünk)
-T10 Heavy/Medium, T7 arty
Azt meg nagyon halkan jegyzem meg hogy a csatáim felét olyan konfiggal tolom, amin örülök az átlag 20 fps-nek 😊 De hát azt már tudjuk, hogy a háború nem a kényelemrõl szól 😄
Tegnap amúgy nem tudom mi volt, de a Centurion-t kb. hetedjére tudtam leduplázni...és nem a tank miatt, mert az jó, még így szinte alapon is tetszik.
Az At-7-essel kapcsolatban még mindig vegyesek az érzelmeim, ma meglesz rá a top ágyú (17 fontos), de azzal nem tudok mit kezdeni azután sem, hogy masszív mennyiségben röpködnek a prémium lõszerek a levegõben, még prémium tankkal is azt lõnek, aminek az lenne a lényege hogy profitot gyûjtsenek vele, nem az hogy mindenáron gyõzzenek.
Ja meg láttam egy hihetetlen pofátlan Hummel-t, a játék elején felszáguldott a közepes / könnyû tankok helyére Murovankán a sarokba...végig spotolva is volt, úgyhogy kb. 2 percig élt, de közvetlenül nem lehetett rálõni és õ meg rálátott mindenkire.
Nalam mintha megszaporodtak volna ebben az idoszakban a fals lovesek.
Sokkal tobbszor pattantam vagy lottem penetration null damaget. Mar-mar ugy ereztem, hogy ez nem a random faktor. 😛

http://worldof-tanks.com/yasenkrasen-coloured-messages-session-statistics-for-wot/
3 verzioja van a hatterszinekben ternek el, en a v3-at hasznalom.
It\'s a trap!!! :)
Most ha bemész egy T10-es csatába, akkor te csak egy leszel a 20 db 10-es szintû tank között, de ha vannak 9-esek is, az is lényegtelen mert õk is 10-es löveggel lõnek rád, szóval az a mondás hogy túlnyomórészt VérPistike top tier jármûvén múlik a csata sorsa enyhén szólva is nevetséges most már...
Az összes csata, kivéve ami nagyon zárt helyeken zajlik le, az artik döntik el. Lehetsz te akármilyen pro normál célzással rendelkezõ tankban, ha a 300 effes arti kivág a meccsbõl egy 2000+ dmg lövéssel. Vagy ha nem is oneshotol, garantált hogy még egy távoli splash-el is levesz annyi hp-t hogy utána már annyi is a körödnek.
Ezért van általában mindenkinek, aki randomban tolja magas szinten is, olyan rossz win ratio-ja, mert egyáltalán nem rajtuk múlik a meccs hanem az ál-véletlen arti lövéseken, meg a szigorúan csak az egyik csapatban elõforduló feltûnõen magas számú bugos, nem sebzõ eltûnõ lövéseken...
és persze ez nem konteo, mert az annyira hihetetlen lenne hogy a wg belenyúl a játékba csakhogy a sok noob goldkid élvezhesse a játékot és ne pukkanjanak el a játékban az elsõ 2 perc alatt...
A vicc hogy elotte levo napon ird es mondd, 84% feletti napom volt valami 50 csatabol, neztem is hogy most mi van ?
Aztan masnap 13% !!! ubermegalol
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
obj 212-vel kiosztottam 4500 dmg-t és utolsóként haltam meg. Persze 3-15-re kaptunk ki, amibõl 2 én voltam.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Itten egy tegnapi replay, volt ennél sokkal izmosabb köröm is ezen a pályán, csak most hirtelen ezt találtam meg, az eredményt nem érdemes figyelni, inkább a helyezkedést. Innen a hegyre mentem a csata végén, ez a ritkább, mert egyébként nagyszerûen el lehet menni artyra a kisebb dombok takarásában. Ez az egyetlen új átdolgozású pálya, ahol annyira nem zavarja az embert a sok dimb-domb.
De... A lenyegben egyetertunk, a jatekelmeny nalam is ott sokkal nagyobb.
Nem allandoan a kemp megy, persze itt is akad, de sokkal kevesebb mertekben.
Kevesbe kell ovatosan jatszani, kevesbe kell attol tartanod, hogy lathatatlan enemy bespotol a felpalyarol es jobb esetben ket lovesbol kiszednek (rosszabban jon a nuke az artytol es csak egypalcas tank vagy meg a 2k HPddal is 😛)
Nagyobb elmeny jatszani, nem csak heavy tankokkal is, ha jo matchmakinget kapsz, sot meg akkor is ha beesnek a tier9-ek is, mert pl egy t29-el siman jo vagy ott is.
Itt barmelyik tankkal szivesen megyek, legyen az light,medium vagy heavy. (teszem azt en nem szeretek artyval jatszani)