World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mindenkinek kell és mindenkinek 100%-on, csak akkor mûködik.

Nem rossz, nem rossz. 😊

Ott született meg a gyerek és az alváshiány miatt egyrészt kevesebbet is játszom, meg ha igen, akkor is csökken, mert nincs agyam hozzá.

Hali Az elit alakulat képességet az összes legénységi tagra ki kell fejlesztenem ? Csak akkor aktiválódik ha mindenki megkapja ? Ha csak 1-2 emberre akkor nincs értelme?
Jakuza1
Az kerlek, hogy egy ido utan nem tudsz magasabbra felerni es a hiba nem benned van, hanem abban, hogy hiaba a tudas, jon a "veletlen" szeria ahol sok-sok ev utan "erdekes modra elfelejtesz jatszani es csak vesztel egesz nap es meg a commander hatchrol is lepattansz vagy teljesen szembol love az 3llen hatuljat ami papir 40-es armorral rendelkezik es meg sem tudod atloni csak 10bol egyszer. 😄

Na, nézheted az enyémet is, biztos engem is nerfeltek.... 😊

(én tudom miért egyenes amúgy, 2 hónapig rá se néztem a WOTra idén)

Ja, van B válasz is: egy idõ óta nem tolod olyan intenzíven, letolod a duplákat elsõ gyõzelemig, nem kezdtél bele új ágakba, elvagy a kedvenc tieredben 😊

Természetesen mondhatod hogy nem így van, de úgyse tudod bebizonyítani 😄

1 év alatt tapasztalatot szereztél a játékban. Szép emelkedõ trend, és kb valahol elérted a tudásod határát. Tudod, ahogy a sportban is van egy pont amig tréninggel lehet javítani az eredményeken, neked vhol ott a limit.

A hullámok érthetõek, gondolom néha húztál tankágakat, kisebb tierben/szar legénységgel nem lehet nagyon alkotni.

hû maradsz a nevedhez! 😄
lestoppoltad magad!

Na erre mit mondasz? <#wink>

Nem, nem összesküvéselmélet...

Jakuza1
En is igy gondolom, ez a hirtelen elromlik az agyum, maskor meg kapasbol teli lovom a legypiszkot 500-rol ugy hogy erzesre , mar kiment a celkeresztbol es azt gondolnam mar moge lottem, eleg furcsa. 😛

Idióóótaaaaaa <#eljen> 😊

Helyes helyes, sztem az a legrosszabb ha valaki ezért játszik. Alakul az szépen magától, értelmes embereknél normális hogy egy jó ideig még növekszik, ahogy gyûlik a tapasztalat...

Látam vki ma megint linkelt planetwotos winrate görbét, hogy neki milyen durván esett 2 hónap alatt, csak az Y tengelyt megint nem nézte... ilyenre már nem is reagálok, minek.

Hehe, egyáltalán nem gondolom hogy fele-fele kéne lennie sõt, akkor nagyon sírnék. Azt is megértem, hogy nem gyõzhetek mindig, bõven megelégednék egy 80%-os win rátával. :-)

Ez amolyan lélektani hadviselés is volt ellenem, mert egyáltalán nem figyeltem, aztán de megörültem mikor megláttam, hogy idõközben hopp, már 57% lett. Aztán nem tartott sokáig, tegnap már le is ment. De nem aggódom, folyamatosan nõtt a win rátám a játék kezdete óta, lesz ez még 60 is.

Nem néztem hogy kerekít a játék, de ugyi akár 1 meccs is változtathatja, ha a játékban kírtat nézed és nem mondjuk a planetwotot.

Na gondoltam hogy csuszi lesz, ilyen 56.9-rõl felmegy 57.1-re, azt mindjárt írjuk hogy 1%ot változik 😊

(nekem mod pontosan mutatja %ra, nem mintha nézném, mert mint gondolom mindenki tudja, számomra az ilyen ingadozás tök nomális. Amikor pl rendszert tesztelek, beállítok 50-50%ot egy paraméterre, és van hogy zsinórban kapom 10x az egyik értéket, utána meg a másikat. Úgy tûnik kevesen dolgoznak számítógéppel errefelé, ezért hiszik azt hogy mindennek fele-fele alapon kel mûködnie, szépen felváltva)

Erre gondoltam, és ezért meglepõ számomra....

Mert az ok hogy 50-60%okat ugrik NAPOK közt, hiszen 10 csatából 7-et nyerni egyik nap, 3-at nyerni másik nap az normális (és igy lesz 70% meg 30%).

De ha van 10.000 csatám, akkor hogy ott a winrate 1%ot módosuljon, oda kb 100 meccs zsinórban nyerése/vesztése kell.

Tessék már figyelmesebben olvasni, azt írtam, hogy a napokban érte el az 57-et, tehát az már 56.5 fölött annyi, mert kerekít a játék, aztán jött két napnyi szopás, újra 56.5 alatt van. BTW 15-25 között megyek mostanában, de egész februárt úgy ahogy volt kihagytam.

Kicsit off, de mégis a játékhoz tartozik.

Amennyiben szereted a szabadidõdet a WoT-al tölteni, de a család, munka és magánéleti elfoglaltság miatt nem férsz be az aktívabb klánokba, vagy a komolyabb elvárások miatt nem is jelentkeztél eddig, ugyanakkor szeretnél mégis csapatban játszani, akkor próbáld ki a Hobbiból Tankozunk <-HOT-> klánt!

Lehetõségeinkhez mérten ott vagyunk VI-os és VIII-as tankszázadon, Funcup versenyeken valamint adott a folyamatos TS kommunikáció és szakaszozási lehetõség, WoT-al és egyéb tankokkal kapcsolatos saját weboldal. Csak akkor jelentkezz, ha tényleg szeretnél csapatban játszani!

Részletek a: www.hot.tmforum.hu weboldalon!

A lényeg, hogy hobbiból játszunk!
Gondolom a játékban nézi és nem valamelyik weboldalon.

Te hány csatát játszol egy nap hogy 1%okat képes ugrálni a globális winrátád?

Jah, a 20 HE is biztos azért van neki betárazva, mert olyan rohadt pro. :-D

a táblázat elsõ felét illetõen tévedtem az valami életerõs dolog, nem pedig méret adatok

Aggasztó...

Ez milyen már, a kis genya aranyvadász! 😊

Pz I vs. 3 high tier arty

Kár volt várni a T28 prot. megvételével...<#sir>
Amiket felsoroltál azok pont a replay sajátosságai.
Ezek szerint még nem láttál replay-t senkitõl, sõt a saját csatáidból sem néztél még vissza egyet sem.
Ez a zember csak nettó ilyen teheccséges.

deeee.. fõleg ha az én csapatomban vannak, akkor különösen...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Jakuza1
Amugy ma is erdekes a matchmaking 😛
30% win chance,majd 60% koruli es igy ismetlodik nalam folyamatosan, kozben meg egy zako egy gyozelem, egy zako egy gyozelem.
Ezek most kiserletezgetnek ? 😛

De fura. A pörsinél full szarnak éreztem és raktam rá ládát, pedig ugyanannyi, mint a type-nak. Nem gondoltam volna, hogy a szerelés képesség ennyit ad.

Milyen zseniális taktika már hogy keresztbe áll a hídon 😄. Kár hogy nem tudok fritzül, meghallgatnán a kommentálását 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Régen cod2-ben a 999 ping a kapcsolat megszakadását jelentette 😄. Ergo nincs neted/elszállt a szerver.

Véletlen találtam: javítási idõk lánctalpaknál

Táblázat elsõ fele inkább a méretbeli adatokkal foglalkozik, a második része lesz a javítás 0%-n meg javítás 100%-n és szürkével jelzett számoknál valahol ott lesz a toolbox hatása is.

Ha megnézed nagyon nincs rendben a hálózati kapcsolata. (ettõl persze még lehet noob) Pl. amikor lõ, már levette a sniper nézetet és a lövése még csak azután 1-2 másodperccel indult el. Végig 999 ms a pingje, ilyenkor miután lenyomtad a gombot, csak 3-4 másodperccel késõbb reagál rá a játék, ezért irányíthatatlan. Mondjuk nem tudom minek erõlteti a játékot ilyen feltételek mellet. A videót meg pláne nem értem, mi értelme volt kirakni a youtube-ra...

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

Nem tudom mi a baj.
Itt T2-3-ban mindig hétvége van. <#nevetes1>
0 csatás Löwével, meg 300 effes E100-al meg bármelyik nap találkozhatsz.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Jakuza1
LAtom te semminek nem tudsz orulni, meg az easy killeknek sem. 😛

TkVMRUdZRUxOT09CR0VDSQ==

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

Miért is? A második az tényleg invite kód.

Tono34
Olyan segítõkész vagy már megint 😊

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

bocs, ez lesz az:

RE9OVEJFTk9PQg==

B64

Miért?
Én is kaptam 1-2 napja.
Valakinek van bõven, amit nem tud felhasználni.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

N3L3GYn00BM4R

Üdv. Valaki tudna adni meghívó kódot? Ha esetleg van valakinek megköszönném. Ha valaki tudna küldeni privátba írjon. További jó játékot mindenkinek!
asszem a 7végét én kihagyom..

Istenem.. elkezdõdik a kör, 25 másodperc múlva az összes artynk halott, az ellen scoutja meg vígan köröz a zászlónk körül..

Ezaz!
Az új accomon pont a garázs akciót vártam.
Így lenne szerencsém a lottón!

polluxware
húúúú valmi 1400 ha jól emlékszem.. tier3 chi-ha

hétvégi special

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
From 23rd March at 06:10 CET (05:10 GMT) until 26th March at 06:00 CET (05:00 GMT), you will be able to enjoy the following bonuses when entering your garage:

x3 experience for the first victory

All your vehicles will earn triple experience the first time they win each day of the special!

And we know that real tankers never lose a battle…

Medal Hunt: Confederate

Shoot them all! Each time you earn the Confederate medal, you will be automatically rewarded with 10,000 additional credits. Be ready to damage more enemy vehicle than all the other commanders on the battlefield, and wait for your teammates to finish them off.

Now you just need to decide what to spend all credits on… life is hard!

50% discount on the following Tier VI Tank Destroyers:

Soviet SU-100
American M36 Jackson
American M18 Hellcat
German JagdPz IV
French ARL V39

50% discount on the following Tier V Self-Propelled Guns:

Soviet SU-8
American M41
German Hummel
French AMX 13 F3 AM

50% more profit with the nine vehicles listed above.

Each time you battle with one of the vehicles on the list, you will earn 50% more credits at the end of the battle.

Did you know that piggy banks come in tank shapes these days?

Discount on Premium vehicles

30% discount on the British Tier VII tank destroyer AT-15A. Save 1,950 gold when obtaining this vehicle. In real life, it never passes the prototype stage. In World of Tanks it is powerful and deadly.

50% discount on the French Tier IV self-propelled gun 105 le FH18B2. Get this efficiently armoured machine for just 750 gold!

Premium vehicles always come complete with Elite status, which allows you to convert the experience that they win to use on other vehicles. They also earn more credits after each battle, so they are a good investment.

Park some golden steel in your garage!

Up to 50% discount on inscriptions

You can add inscriptions to your vehicles by clicking on the appearance button in your garage. The discount is available both for gold (permanent) and credit (temporary) tags. Which one will you choose?

Be proud to show off your mood to everybody!

50% discount on consumables

Repair kits, extinguishers or strong coffee… These items are not just in your tank just to look pretty, they are really useful when bad luck strikes! Nobody ever turns down chocolate and that includes your crews! Stockpile all you can - the discount is available on both gold and credit purchases.

As my Mother used to say: “Never go out without provisions!”

50% discount on garage slots

Of course, you will need to park all these discounted vehicles that you have just acquired! Don’t worry, enlarging your garage won’t cost a lot this weekend!

No, the tank-wash is not included in the parking price.

sõt ha megnézed, mindenhol mm-be van megadva az ágyú mérete, egyedül németeknél cm

közeleg a 7 vége kezdik ellepni a szervereket a profik..

Lemmingek, kempelõ e75 ök, alapból kempelõ idióták...

hát ha megnézed 8,8-nak (mert ugye cm) van írva😉 cselesek ám.