World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az elsõ vonalas harcolás nincs ellenemre, alapjában véve erre is kéne. A városi harc/sarokharcászat egész jól is megy vele, de semmi más. Azonos tierû tankkal nem igazán lehet vele 1v1-et nyerni elsõsorban az ágyúja nem elég jó hozzá. Tehát ha lerussol akkor véged.

A stabilizátor elgondolkoztató, lehet lecserélem. Azért kapta a látótávot, mert az a KT-n jó volt(azzal kegyetlen messze elláttam).
A legénység érdekes... Az elit alakulat pedig már folyamatban van.

Köszönöm a választ.
A szarkazmus lemaradt a hozzászólásomból 😄

Mindkettõ überkirály tank, és emlékszem hogy itt a fórumon is meg a hivataloson is verték magukat a németfanok a váltó elõrerakás miatt, meg hogy birodalmi fákja lesz és szemét WG.

Mindkettõt aktívan tolom mind a mai napig, permanens tagjai a garázsnak, és nem gyulladnak ki jobban mint bármi más.

Sõt, már az is elõfordul, hogy kezdéskor a visszaszámlálás után egybõl lángolva indulnak el!

Nem beszélve a lassú betöltésrõl, a többi néphez képest alacsony penrõl, indokolatlanul lassúak, a páncéljuk még sem ér annyit mint a többi nemzeté... és még lehetne sorolni...

A VK45A biztos hogy elsõvonalas tank?

A frontja köszönõ viszonyban sincs a királytigrisével, elég könnyen átlõhetõ, ágyújából hiányzik 25mm pen (10%al kevesebb a KThez képest)
egyedül az agailitása rémlik hogy jobb volt. Végiggrindeltem és kidobtam, sztem a leggyengébb T8as heavyk közé tartozik.

Master91
Azzal tisztába vagyok, sokszor tudok tüzeltetni +8 fölött németet, valóban nagy hiba.

De nehogy már ezzel kuka legyen az egész....

Ott van a sofõrre az az aranyos vödör+kefe skill, az nem a tûz esélyét csökkenti?
És minden második lövésre gyullad a motor. persze ha frontra kapod a lövést. Vagyis a hasára középen.

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

Szerintem tier 1 felett az összeset fel lehetne sorolni....

Master91
Csak ennyi a bajuk, hogy elöl van a váltó?
E50 és E75, teljesen szét vannak nerfelve, mert a rohadt WG elõre tette a váltót bennük, így használhatatlanok lettek.

meg tudsz nevezni pár "játszhatatlanná nerfelt" német tankot?

It\'s a trap!!! :)

Jakuza1
Elindult mar a hetvegi siserehad ? 😛
Mert ha igen akkor eloveszem a vorosbort es indulhat a drunkageddon. 😄

Zsidók a wermachtban

Soha semmi nem fekete és fehér. 😊

pointer4
Igen. Ez a leglogikusabb. Ha valamelyikbe beleszeretek kisebb tierben, akkor oda újat képzek. Vagy kell századba stb...
Az a baj, hogy te jelenleg halmozottan hátrányos helyzetbe hoztad magad. Nem elég hogy német tankkal szerencsétlenkedsz (amit a szovjet játékfejlesztõk játékbalansz jogcímen játszahatatlanná nerfeltek, pedig szerintem csak így próbálnak bosszút állni azért a történelmi tényért, hogy nem õk támadhattak elõször). Másrészrõl most mindenkinek medium-al és td-vel kell játszania. Õk rendelkeznek a legnagyob tûzerõvel, gyorsak, jó páncéljuk van, nagyon gyorsan lõnek, magas a penjük, pontosak stb.

Biztosan nem veled van a baj, Egyszerûen csak ne akarj szembemenni a készítõk akaratával mert csupán annyit fogsz elérni, hogy szépen kikészülsz idegileg...

popey8
LOL és tényleg. Szegény Hitler forog a sírjában<#nevetes1> Lehet kollaboráns vagy még rosszabb és egy kettõs ügynök, akinek szabotálnia kell a tankot. Azonnal gázkamrába vele<#banplz>

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

A Province pályát hanyadik tier-ig adja be?
Hogy mikre nem jók még a prémium tankok? 😉

https://wotinfo.hu

popey8
Embernek ilyen mákja nem lehet😄

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Ventilátor, töltésgyorsító és stabilizátor. Ez egy heavy tank, amivel az elsõ vonalban kell harcolnod. Az optikát tartogasd a könnyû és közepes harckocsiknak.

Két skilles legénységnél tegyél BiA-t, a második képességnél pedig az álcázást kombináld a speciális skillekkel és perkekkel. (Sixth sense, clutch braking)

Az nem heavy hanem egy elbaszott medium, ráadásul nem kapja meg a nagy ágyúját a KT-nek, viszont az mm besorolása ugyanaz. Tehát szaladgálhatsz T10 csatában is a T8 ágyúddal.

Üdv! Tanácsra lenne szükségem.

Elég régen lemondtam a német tankokról, de most, hogy valamivel olcsóbb volt megvettem a VK45A-t. Nem vagyok tõle elájulva... Hiába szedtem elõ a barakkból egy 2 skilles legénységet, hiába öltem bele 30k+ free xp-t, hiába moduloztam fel egyszerûen nem akar mûködni. Néha sírógörcsöt kapok tõle annyira rossz.
A tigris2-t szerettem, jól mûködött több mint 800 csatám van vele. Gondoltam a két tank hasonló lesz(ugyan az az ágyú, ugyan az a nemzet, ugyan az a tier, hasonló páncélzat mind vastagságban mind gyenge pontokban), ezért ugyan úgy akartam felszerelni/felskillezni mint azt. Elég gyorsan kiderült, hogy ez így nem jó:
-A jobbik torony még hiányzik! Ezt majd pótlom ha ki lesz fejlesztve.
-Ventilátort, töltésgyorsítót és 10%os látótávnövelõt kapott extrának.
-A legénység skilljei a látótávolságot és a mozgékonyságot növelik.

Ezek azok a dolgok amik a az én játékstílusomat segítik, több extrát egyszerûen nem kaphat. Mégsem jó valami, katasztrofális vele a teljesítményem. Eladni mégsem akarom ha már beleöltem ennyi pénzt és xp-t.
Valaki tapasztalt legyen szíves adjon tanácsot, hogy hogyan változtassak rajta, hogy jobb legyen. Elõre is köszönöm a válaszokat!
Viszont az érdekelne, hogy a legényeket, hogy viszed el T10-ig. Mindig átképzed õket és a tankot amit meghagysz alatta, azokba rekvirálsz újat?

Inkább az az OMG, hogy zsidó a rádiósa.

Nem tudom min vagytok ennyire fönnakadva. Felénk ezt hívják "fuxosnak". Semmi gond nincs vele, semmi OMG.

<#taps>

OMG

[HUN]Kami*, kiskami*

Neki saját van, a saját tankjai ellen játszik.

270 Ft elsõbbségivel. Bemész egy postára és a postaboltban veszel nemzetközi postakész borítékot (Európába), aztán akár levélszekrényen keresztül is fel tudod adni. Az elsõbbségivel már hétfõn ott lesz 😊

<#taps>Melyik szerveren tolod?

WOT nick: tepi1

pointer4
Anyukám azt mondta ez is szép kisfijam, de akkor tudom, csak az anyai szeretet beszélt belõle 😞 😛
Majd még gyûjtök 😄
Én szeretem ezt a játékot a tankokat is imádom,DE ez már szerintem nem biztos hogy egészséges....
Megkérdezhetem a korodat?

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Köszi!
300Ftot megér.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Ja, és képes itt púposkodni bakker! 😄
Április 12 a feladási dátum legkésõbb.

Április végét mondott itt valaki tegnap.

Az hagyján, de nincs meg az összes tier 10 sem, így értéktelen a tank múzeum. 😛

Nincs meg 1ik ruszki prém TD sem.
pfff
Szerintem addig ne is gyere vissza, amíg meg nem vetted mind2-t.

Meddig lehet képeslapot küldeni ezeknek?
Eszembe jutott 1 képeslap ötlet.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Amennyiben egyszer itt összekülönbözünk valamiben, akkor azt fogom kívánni neked, hogy minden tankodat le kell dupláznod minden nap <#hehe>

Nincs száz tankod? Pff..., de ciki! 😛
Paszuccsi E100al? Na az igen!

pointer4
A repi, és egy kis polgárpukkasztás XD

Grat! Replayt izibe! 😊
Vazz, csak ennyi kell hozzá?? 😛

https://wotinfo.hu

Szerintem valahogy így nézhetett ki a vége.

<#taps>

Igen, mindenkinek kell.
pointer4
A tegnapi fasza kis videó láttán leporoltam az E100-at, meg is lett másodjára az ACE Tanker 😄

Victory!
Map: Mines Date: 2013. március 22. 13:53:27
Vehicle: E-100 Exp: 2 293 + Credits: 129 684
Achievements: : Kolobanov's Medal, Radley-Walters's Medal,
Pascucci's Medal, Steel Wall, Top Gun,
Spartan, Mastery Badge: "Ace Tanker"

Ja. Engem nerfelt az élet. 😊

Hát akkor nálad szó szerint nerfelték... a WOTot és a játszást 😊