World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Áh, ez igy ebben a formában nem igaz. Nem egyszer szivattam meg nagyobb tankot (és én is voltam az áldozat), hogy letrackelem a saroknál, és utána csak lövöm-lövöm-lövöm az elsõ kereket. A lánc mindíg leesik ez igaz, de az esetek többségében van sebzés is. Sietni nem kell, csak idõ kérdése a gyõzelem, és rohadtul szar érzés amikor ezt csinálják vkivel 😊
Legutóbb egy IS8ban beleztek ki így (értelemszerûem nem volt már repair kitem).
Hogyan lehet bejutni a Gift shop-ba? Végre vehetnék prém tankot, de az oldal nem elérhetõ.
Komolyan, ez már a tankága legalja.... mostmár új modelleket se kell csinálni, csak random összedobálni a meglévõ alkatrészeket... vegyünk egy random testet, tegyünk rá egy random tornyot, adjunk neki hülye nevet (vergelstangtuffepanzer) azt már kész is a tankág...
Az a német is részeg volt, aki ilyenekjet tervezett.. ott a fasza panther, heréljük ki egy szar ágyúval, jó lesz reconnak 😊
pedig mintha régebben másképp lett volna hmmmm <#fejvakaras>#fejvakaras>
(sosem felejtem el az elsõ találkozásomat egy T30assal... mondom megyek, széttépem egy IS3-al, hiszen ez is T8-as (T29 ugye a T7, akkor T30 a T8 😊 ).
Végülis sikerült széttépni, aztán amikor megnéztem a tech treet, akkor kezdett el dolgozni az adrenalin... 😊
bull: nem otthon vagyok, de majd megtekintem.
majd mindjá megmonják a szakik (h hülye vagyok) 😄
Lövöldözd 20 méterrõl az elsõ görgõt oldalról 1 tankon, csak kritikus találatot kapsz.
Marad a replay! Jó szórakozást, egy tipikus random kör.
OJJECT 704
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
(Parancsnok, Töltõ, Rádiós, Lövész, Vezetõ, Ágyú, Torony, Kémlelõ, Rádió, Motor, Talp)
http://www.youtube.com/watch?v=rERhitm_iCQ&list=UU1h424KQY-jGGQe3inlqfiA&index=3
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Egyáltalán van annyi modul egy KV-1 -en ? <#wow1>#wow1>

- Premium consumables (medi kits, repair kits) are now available for credits (price set according to gold-to-credits normal conversion rate)
- Platoons for 3 are now available for standard (non-Premium) account users <-- HOT!
- Tank company can be now created by non-Premium account users
- Reduced prices for temporary (credit) camouflages, inscriptions and logos
jelentkezés
Elõtte nap biztos 54%os winrátám volt, és ezt nem hagyhatta Igor.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Már több képet láttam róla és többféle leírást olvastam a lehetséges adatairól. Tudom, hogy ezek nem mérvadóak, de több ponton egyeznek egymással(gyors, pontos, nagy átütésû ágyú kis sebzéssel és gyors/agilis tank).
A méreteirõl viszont fogalmam sincs... Mekkora lesz ez a tank? Szeretnék látni olyan képeket ahol(egy már a játékban szereplõ) másik tankkal van egy képen, hogy arányaiban láthassam a méreteit. Én ilyen képet egyet sem találtam. Ha valaki már talált ilyet légy szíves linkelje be. Elõre is köszönöm!
Én is meglepõdtem.
Azért emlékszem arra a napra nagyon, mert épp angol nyelvizsgáztam, ami így zajlott: kifogyott a benzin a nyelvizsga kezdete elõtt 1 órával kocsiból a semmi közepén, majd a segítségemre sietõnek elszakadt a vontatókötele.
Éppen beértem, parkolójegyet már nem volt idõm venni.
Mire kijöttem a sikertelen vizsgáról, ott volt a mikuláscsomag a szélvédõn.
Majd jött a felvételi.
Mondom arra a napra percre pontosan emlékszem. Szombat volt.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Azért ezt a két betûkombót mindenki ismeri.
idkfa
iddqd
Ha a többiek látják, akkor nem jött be.
Addig próbáld, amíg a többiek biztos nem látják.
1 kattanást kell hallani, akkor jött össze a +hp, meg +lõszer.
WOT nick: tepi1
Ez egy valasz volt ugyebar egy altalanositasra, hogy vannak olyanok.
"Mert nem mindenki veri a 2400 feletti effre ? (remelem ez hasonlit arra a mondatra, hogy azt mondom nekem van 2400)
Vagy abban merik a szolasszabadsagot ? 😛"
De ugy latszik en azt irtam oda, hogy nekem 2400 vagy valaki egy mondatot nem tud feldolgozni. ROTFL