World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tono34
Replay -re nem tervezik, hogy berakják a végeredményt? Jó lenne, ha a végén pontosan át lehetne még böngészni, hogy ki mit mûvelt.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Nem ecsetelem milyen csúcsidõbe játszani, gondolom tudod.(lemming, 12 tank egyrakáson campel, mindenki védje a bázist normal csatába) Akkor viszonyítsd hozzá a replayt.
"Lövöldözd 20 méterrõl az elsõ görgõt oldalról 1 tankon, csak kritikus találatot kapsz."

Áh, ez igy ebben a formában nem igaz. Nem egyszer szivattam meg nagyobb tankot (és én is voltam az áldozat), hogy letrackelem a saroknál, és utána csak lövöm-lövöm-lövöm az elsõ kereket. A lánc mindíg leesik ez igaz, de az esetek többségében van sebzés is. Sietni nem kell, csak idõ kérdése a gyõzelem, és rohadtul szar érzés amikor ezt csinálják vkivel 😊

Legutóbb egy IS8ban beleztek ki így (értelemszerûem nem volt már repair kitem).

Raktam fel másik programot ami jó. Megcsináljam neked a videót zenével? <#bohoc>
Sziasztok.

Hogyan lehet bejutni a Gift shop-ba? Végre vehetnék prém tankot, de az oldal nem elérhetõ.

Megadagileó 😊

Komolyan, ez már a tankága legalja.... mostmár új modelleket se kell csinálni, csak random összedobálni a meglévõ alkatrészeket... vegyünk egy random testet, tegyünk rá egy random tornyot, adjunk neki hülye nevet (vergelstangtuffepanzer) azt már kész is a tankág...

Az a német is részeg volt, aki ilyenekjet tervezett.. ott a fasza panther, heréljük ki egy szar ágyúval, jó lesz reconnak 😊

NoparaWot
nem valami epic csatát akartál felrakni ? elég idegesítõ lehet ha nálad ez a tipikus 😄

haha 😄 meg nem pálinka 😄
Mivel ez a téme nem medál vagy achievement, értelemszerûen nem érthetsz hozzá 😄

Köszönöm! Ezt a videót a címe miatt nem találtam volna meg, de biztos nem nézem meg ez ügyben. Tetszik, alig várom!
ha bár mondjuk igazad van, mert most nézegettem pár screenshotomat... és tele van criticalokkal az end screen (sosem nézem a criticalokat)

pedig mintha régebben másképp lett volna hmmmm <#fejvakaras>
Végre legalább konzekvens a tipusnév, nem úgy mint anno a T30-é... 😊

(sosem felejtem el az elsõ találkozásomat egy T30assal... mondom megyek, széttépem egy IS3-al, hiszen ez is T8-as (T29 ugye a T7, akkor T30 a T8 😊 ).
Végülis sikerült széttépni, aztán amikor megnéztem a tech treet, akkor kezdett el dolgozni az adrenalin... 😊

bull: nem otthon vagyok, de majd megtekintem.

az oké h kritikus találat, de sztem nem számolja egyesével hogy hányszor sebeztél kiritkust, sztem csak azt számolja hogy hány modult sebeztél meg!
majd mindjá megmonják a szakik (h hülye vagyok) 😄
Master91
Orosz light tankok:

Lövöldözd 20 méterrõl az elsõ görgõt oldalról 1 tankon, csak kritikus találatot kapsz.
sztem ezt rosszul tudod
Master91
Aufklärungspanzer Panther

Nem tudom megcsinálni a videót mert ha több fileba van elcsúszik. Raktam rá jó zenét de nem jó!

Marad a replay! Jó szórakozást, egy tipikus random kör.

OJJECT 704
Eagle16
Ha 11-szer meglövöd a lánctalpát az 11 kritikus sebzés...

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

ou b+, végén kiderül hogy 50 kritikus pont van egy tankon 😄
uzemanyagtartaly is kimaradt
mégse... lõszer kimaradt <#wow1>
pontosan 11 van rajta igen
(Parancsnok, Töltõ, Rádiós, Lövész, Vezetõ, Ágyú, Torony, Kémlelõ, Rádió, Motor, Talp)
ximix
Itt kamillázhatsz és kb a végzetét is láthatod egy füst alatt😊

http://www.youtube.com/watch?v=rERhitm_iCQ&list=UU1h424KQY-jGGQe3inlqfiA&index=3
ximix
Ö izé ö Jpe100-al is lehet driftelni vagy csak a hegyi gyorsasági versenyre mehetek ? <#idiota>
Ez mi akarna lenni?

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Budapesti type 59 accont eladó!!

Kritikus sebzés az ellenséges tankon : 11
Egyáltalán van annyi modul egy KV-1 -en ? <#wow1>
Ezek jó dolgok! Tetszenek. A leopard-ról még annyit, hogy a legtöbb leírásban a BatChat mozgékonyságára hajaz. Ami szintén jó, de ha akkora lesz mint egy hegy akkor teljesen mind1, mert úgyis eltalálják. Ezért szeretnék látni képeket.
Én ezért várom nagyon. Leopard ahogy elnéztem a paramétereit, kaptok egy páncélozatlan E50M et.

- Premium consumables (medi kits, repair kits) are now available for credits (price set according to gold-to-credits normal conversion rate)
- Platoons for 3 are now available for standard (non-Premium) account users <-- HOT!
- Tank company can be now created by non-Premium account users
- Reduced prices for temporary (credit) camouflages, inscriptions and logos
Még mindig várok sok szeretettel résztvevõket a szombati 6 órási tier2es funcupra 😄 Van még cirka 12 üres hely 😄

jelentkezés
Most konvertálom a vieót! Hiteles lesz nem megrendezett.
A wg biztos rám rakta aznapra a teljes körû szopóág átkot.
Elõtte nap biztos 54%os winrátám volt, és ezt nem hagyhatta Igor.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Nézd azokból amiket írsz tökéletesen illik rád az a nick. Amit írsz, abból lejön, hogy nem sok közöd van a játékhoz, nos budapest-nek sincs, nincs mit szépíteni, ha nem is õ vagy, mindenki tudja már milyen képességekkel rendelkezel.
Jövõhéten jön a 8.5-ös tesztszerver. Javítsatok ki ha tévedek. Ezt a patch-et már nagyon rég óta várom, mert olyan új tankok jönnek amiket mindenképpen meg akarok szerezni. Elsõsorban az új német tier10es német med érdekel(Leopard1)...
Már több képet láttam róla és többféle leírást olvastam a lehetséges adatairól. Tudom, hogy ezek nem mérvadóak, de több ponton egyeznek egymással(gyors, pontos, nagy átütésû ágyú kis sebzéssel és gyors/agilis tank).
A méreteirõl viszont fogalmam sincs... Mekkora lesz ez a tank? Szeretnék látni olyan képeket ahol(egy már a játékban szereplõ) másik tankkal van egy képen, hogy arányaiban láthassam a méreteit. Én ilyen képet egyet sem találtam. Ha valaki már talált ilyet légy szíves linkelje be. Elõre is köszönöm!
Akkor mondott. Hidd el!<#nevetes1>
Én is meglepõdtem.
Azért emlékszem arra a napra nagyon, mert épp angol nyelvizsgáztam, ami így zajlott: kifogyott a benzin a nyelvizsga kezdete elõtt 1 órával kocsiból a semmi közepén, majd a segítségemre sietõnek elszakadt a vontatókötele.
Éppen beértem, parkolójegyet már nem volt idõm venni.
Mire kijöttem a sikertelen vizsgáról, ott volt a mikuláscsomag a szélvédõn.
Majd jött a felvételi.
Mondom arra a napra percre pontosan emlékszem. Szombat volt.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

mijki
Az Achilleus volt.<#rolleyes>

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Amikor két AMX 13 90-et ráküldök egy T32-re, és a T32-re leadott 12 lövés után a célpont még mindig rendelkezik ~900HP-val, akkor azt mondom, hogy bmeg. 😊

Olyanok ezek mint Herkules, a muter bemártotta õket valami szerencselötyibe aztán sérthetetlenek, halhatatlanok és übermákosak 😉

Na ez az, ezt mondom már régóta. Nincs ott skill, csak irdatlan mák 😄

Multicégeknél ezt hívják csellendzsnek...<#nevetes1><#eplus2>
Meg is lepõdtem, hogy rákérdeztél.
Azért ezt a két betûkombót mindenki ismeri.

Szakesz nem mond olyat hogy bmeg 😊 Szakesz kimért hangnemben olt... és kideíti a barátnõd nevét is.

😊

Közös chatbe.
idkfa
iddqd
Ha a többiek látják, akkor nem jött be.
Addig próbáld, amíg a többiek biztos nem látják.
1 kattanást kell hallani, akkor jött össze a +hp, meg +lõszer.

Kéthete ESL-en összeakadtunk Szakaszékkal.T69böl 1tárat lõttem az egyik T32 eisõlanckerekébe oldalról és csak trekkeltem sebzés nélkül! 😊

WOT nick: tepi1

Jakuza1
Szeretem, amikor a hulye okoskodik. Megegyszer se a nev nem stimmel,semmi kozom budapesthez, de meg csak a keleti orszagreszhez sem, ahogy a elvcimbid allitotta. Sot abban sem, hogy en azt allitottam, hogy nekem 2400 az effem, eloszor megkellene tanulnod olvasni. 😄

Ez egy valasz volt ugyebar egy altalanositasra, hogy vannak olyanok.

"Mert nem mindenki veri a 2400 feletti effre ? (remelem ez hasonlit arra a mondatra, hogy azt mondom nekem van 2400)
Vagy abban merik a szolasszabadsagot ? 😛"

De ugy latszik en azt irtam oda, hogy nekem 2400 vagy valaki egy mondatot nem tud feldolgozni. ROTFL

Mert capeltek és nem tudtam odamenni úgy, hogy ne szedjenek le. 300hp-m volt, nekik 100 és 400.
Itt is azok a kódok? Hová kell beírni?