World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
8as század volt.
Szakesz elküldött a másik amx-el 1ik oldalra, hogy csak spotoljunk, meg ne engedjünk át senkit.
Õk persze elhullottak, (ezért volt ideje szakesznek ránk figyelni <#nevetes1>#nevetes1>).
Azt monda már mind1, induljunk el artykért. Majd rögtön javította: Öljük meg a T32-t.
Utána már csak ennyit hallottam.
- Mondom meghal, mondom meghal! Csöszi bmeg nem hiszem el ennyire béna vagy! Köszönjük a játékot a 2 amxnek. <#nevetes1>#nevetes1>
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Most tudod hogy mit akarok látni, ezért úgy fogsz játszani. Adj egy pár napos replayt <#puszi>#puszi>
ui: azt tudod hogy ugye nem vagy kritizálva egyik esetben sem, fõleg hogy én magam a zojjectel úgy szoktam játszani mint a screenshotodon látható...
Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)
Nem azért mert olyan jók, csak nekik permanes disznomákjuk van... tutibiztos hogyha abban a t32ben õk ülnek, akkor az amx hatos tárja a következõképpen alakul (testközelben lövöm õket)
1. Nem találja el (a célkört teljesen kitölti persze)
2. A mögötte lévõ baráti tankot találja el
3. Ding
4. Ding
5. nulla sebzés
6. ÉN sebzõdök a saját lövésemtõl.
Különc vagy.
Nem szeretik az ilyet sok helyen.
Tessék szépen beleszürkülni a társaságba!
Különben is, csak pocsékba megy az a sok lõszer. <#ejnye1>#ejnye1><#nevetes1>#nevetes1>
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Csak viccesnek találtam, hogy bólogattál hogy a zojjectel csapatni kell, majd beraktál egy leselkedek hátulról miközben spottolnak nekem képet "A legtutibb az ahogy én szoktam!" felkiáltással.
Szakmai ártalom, teszter vagyok, nekem mindenben meg kell találnom a hibát. Ezt már csak tetézi az ipari troll skill 😄
Amcsi tankokon én is lánctalp környékét lövöm, mert ott szeretnek égni is.
Ezért mondom, hogy szerintem akkor nem volt velem a randomisten.
De 1 másik felvételizõ is így járt akkor.
Ugyanúgy nem tudta sebezni azt a T32-t.
Biztos beírta az IDKFA/IDDQD kombót.<#nevetes1>#nevetes1>
KÖSSÉ BETONBA NE BELÉM!
Ha kell barát, vegyél fel azt mehetünk platoonban, akkor egy kevésbé õstehetség ott lesz körülötted. Mivel biztos úgyis hamarabb meghalok, még idõt se vesztesz, én meg addig elfoglalom magam Dungeons of Dredmorral 😊
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Torony oldalát szándékosan nem lõném soha, az tuti keményebb mint a test, tehát akár még pattanhat is (és ha nem akkor ugyanúgy lehet még 0s halálosztás).
Miután a 3. lövésem pattant le megpróbáltam a torony oldalát is, nem jött össze.
Majd ha jól emlékszem, talán az utolsó két lövés sebzett, de addigra már mind1 volt.
Szerintem vagyunk itt páran a nagyfaluból akik szívesen összedobnánk neked azt a 2,5k gold-ot ami a névváltoztatáshoz kell.
Mondjuk ha már valami honi nevet szeretnél javasolnám a sötét_borsod02 vagy a szabolcsszatmár02-öt.
Ne járasd már le a fõvárost.
De szólók kurva izzadságszagú...
Átlagjátékos: megvan a tier pontonkénti 150-200-as sebzése, van neki egy prémiumfiókja amivel így könnyedén összeszedi a szükséges kredit mennyiséget ha tankot fejleszt. Ergo nincs szüksége, hogy prémium tankkal menjen, esetleg legénység húzásra befektet 1-2-re.
Átlag prémiumtankos: a sebzése sokszor még a 100-at sem éri el tierpontonként ezért már a T7-es tankjaival is gondja van fenntartásilag.
Izibe beruház egy minimum T8-as prémtankra aztán a megszokott átlagsebzésével legalább nem mínuszos és boldogan bénázik egyre magasabb szintekre.
Remélem így már érted mi a különbség a kettõ között.
aki meg besértõdik mert szar stattal nem hallgatnak rá mint a messiásra, mert a stat semmit nem számít itt ebben a játékban!😊
Az hogyha a fürdõszobáját kell felújítani akkor majd egy szar szar víz vezetékszerelõt meg szar burkolót hívjon mert nem számít hogy valaki valamiben jó😄DDD
De izlések és pofonok, kinek mi jön be. Az a lényeg hogy szórakozzunk 😊
Lásd az elsõ ember akit betettél, persze nem olyan mint te, de 1100-as effes, tehát éppen akkor rosszkor jött ki neki a lépés. Istenem, elõfordul, a többségünk így mûködik.
Tegnap is, én is megkaptam hogy prémnoob, mert éppen T34-ben ültem, és mertem javasolni hogy varázserdõs encounternél az erdõt kéne elsõdlegesen biztosítani, mert aki ott nyer, sanszosan az nyeri a mecset is.
Erre megkaptam hogy VISA warrior vagyok, biztos értek hozzá. CSak azért mert éppen akkor és ott prémtankban ültem, amit ingyér kaptam a WGtõl.
(most arról nem beszélek, hogy a megfelelõ damaget leosztottam).
Sajnos az emberekben benne van, hogy aki pl artiban ül az biztos artibuzi féreg és nem tud mást, mert éppen akkor és ott abban van 😊
legalábbis én kihoztam vele 1577 effit miközben átugrottam....
jó nem az a durva tank, mert nem tartottam meg, de sztem nincs vele gond
Szerintem attól függ hogy is kezd be itt az illetõ, például ha én bemegyek egy sakkmesteri tornára és elkezdem osztani az észt veszettül😄 valszeg lenooboznak és kivágnak mint azt a bizonyos macskát😄
Szóval jól érezted mire akartalak rávezetni - használd ugyanazt ami a te játékstílusodnak bejött, ez ugyanis pont ugyanaz a TD mint ami elõte van csak egy tierel magasabb és drágább.
Bár Tier10el TDvel csapatni frontvonalban nem biztos hogy egészséges 😊
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever