World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Van benne valami. AMX50 100 vs. AMX13 90

Hit - Hit - Hit - Hit - Ding - Track 😊

Miért nem rammoltad le õket? Noob-e vagy-e?<#wave>
<#nevetes1>
8as század volt.
Szakesz elküldött a másik amx-el 1ik oldalra, hogy csak spotoljunk, meg ne engedjünk át senkit.
Õk persze elhullottak, (ezért volt ideje szakesznek ránk figyelni <#nevetes1>).
Azt monda már mind1, induljunk el artykért. Majd rögtön javította: Öljük meg a T32-t.
Utána már csak ennyit hallottam.
- Mondom meghal, mondom meghal! Csöszi bmeg nem hiszem el ennyire béna vagy! Köszönjük a játékot a 2 amxnek. <#nevetes1>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

EZ MÁR MINDENNEK A TETEJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Elfogyott a lõszerem a végére, pedig 2 lowhp tank maradt.

Ez igy nem hiteles 😄

Most tudod hogy mit akarok látni, ezért úgy fogsz játszani. Adj egy pár napos replayt <#puszi>

ui: azt tudod hogy ugye nem vagy kritizálva egyik esetben sem, fõleg hogy én magam a zojjectel úgy szoktam játszani mint a screenshotodon látható...

Nyugalom, Budapest20. Mindannyian tudjuk, hogy neked 2400-as effid van, amire nem akarsz felvágni.

maniac78
Csak én találkozom az EU1-en folyamatosan overskilled warriorokkal?

Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)

You win! Jutalmul csinálok egy videót ojjectel csak neked. Nemsoká linkelem.
Amúgy hogy volt z a felvételi? Mert ha szakeszt kellett kilõni a T32bõl vagy Marccsit, az szerintem olyan mintha adtak volna egy puskát hogy lõjj ki egy m1a1 abramsot.

Nem azért mert olyan jók, csak nekik permanes disznomákjuk van... tutibiztos hogyha abban a t32ben õk ülnek, akkor az amx hatos tárja a következõképpen alakul (testközelben lövöm õket)

1. Nem találja el (a célkört teljesen kitölti persze)
2. A mögötte lévõ baráti tankot találja el
3. Ding
4. Ding
5. nulla sebzés
6. ÉN sebzõdök a saját lövésemtõl.

Jakuza1
Azert abbol a skillbol van neked is eleg, mint ahogy nekem is, ezt azert ne akard letagadni. 😛

Eléggé ki is lógsz a sorból!
Különc vagy.
Nem szeretik az ilyet sok helyen.
Tessék szépen beleszürkülni a társaságba!
Különben is, csak pocsékba megy az a sok lõszer. <#ejnye1><#nevetes1>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Jajj menj már, mit kell úgy felszívni magad... 😊
Csak viccesnek találtam, hogy bólogattál hogy a zojjectel csapatni kell, majd beraktál egy leselkedek hátulról miközben spottolnak nekem képet "A legtutibb az ahogy én szoktam!" felkiáltással.

Szakmai ártalom, teszter vagyok, nekem mindenben meg kell találnom a hibát. Ezt már csak tetézi az ipari troll skill 😄

Értem én.
Amcsi tankokon én is lánctalp környékét lövöm, mert ott szeretnek égni is.
Ezért mondom, hogy szerintem akkor nem volt velem a randomisten.
De 1 másik felvételizõ is így járt akkor.
Ugyanúgy nem tudta sebezni azt a T32-t.
Biztos beírta az IDKFA/IDDQD kombót.<#nevetes1>

hujuj😄DDDDDDDD

Bánom én, hogy Budapest de akkor legalább írja utána, hogy nyócker.

Majd kikapcsolok mindent mi közbe osztom a DMG et a fronton meg még fényképezkedek is! JÓVAN! <#mf2>
Kössetek má bele mindenbe! Ilyen natúr képeim vannak csak. Nem vagyok statbuzi hogy a csatáimat felvegyem azt szabadidõmben arra veregessem. Ezt a képet is úgy tudtam csinálni hogy csata alatt kikapcsoltam mindent.

KÖSSÉ BETONBA NE BELÉM!
Te itt is az vagy 😊

Ha kell barát, vegyél fel azt mehetünk platoonban, akkor egy kevésbé õstehetség ott lesz körülötted. Mivel biztos úgyis hamarabb meghalok, még idõt se vesztesz, én meg addig elfoglalom magam Dungeons of Dredmorral 😊

Ez a klasszikus TD gameplay, nem az assaultos 😊

Komolyan kezdem magam valami ufo-nak érezni a sok õstehetség között:

patchaou
Mert aki a fõvárosban él az nyilván felsõbbrendû... Borsodban és Szabolcsban meg mindenki sötét és tirpák...

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Én csak kenni szoktam oldalról a lánctalpnak, aztán majd a randomisten eldönti hogy 0 sebzés-e vagy rendes. Lepattanni ott nem pattan, az biztos 😊

Torony oldalát szándékosan nem lõném soha, az tuti keményebb mint a test, tehát akár még pattanhat is (és ha nem akkor ugyanúgy lehet még 0s halálosztás).

Jakuza1
Szerintem itt csak te jaratod le magad, hogy ismeretlen borsodi vagy beregi emberekrol verdiktet allitasz. De azert gondolom jo par ott lako ertelmi kepessege meghaladja a tiedet. A 2.500 goldra meg nincs szuksegem, nem vonnam el a kezelesi koltseged arat. 😛

A motorra céloztam nem autoaimmal.
Miután a 3. lövésem pattant le megpróbáltam a torony oldalát is, nem jött össze.
Majd ha jól emlékszem, talán az utolsó két lövés sebzett, de addigra már mind1 volt.

Illetve van még a prémjátékos a prémtankkal. Akinek esetleg nem probléma kifizetni egy prémtankot, mert tetszik neki.
Egy AMX 13 90 ment elõre öngyilkos hajlammal. Azt a részt ketten fogtuk miközbe a lemming elindult mind a városba. IS8 at IS7 et kaptunk ajándékba.
Ha már itten vagyol lenne egy kérésem.
Szerintem vagyunk itt páran a nagyfaluból akik szívesen összedobnánk neked azt a 2,5k gold-ot ami a névváltoztatáshoz kell.
Mondjuk ha már valami honi nevet szeretnél javasolnám a sötét_borsod02 vagy a szabolcsszatmár02-öt.
Ne járasd már le a fõvárost.

DA! 8.5 be már ingyenes lesz a hármas platoon és a század is. Lehet majd tolni orvérzésig TD platoonokat meg a TD századokat.

Alant látható amivel elõször hozzá szóltam a tegnapi vitához itt be is fejezem😊
De szólók kurva izzadságszagú...

Nem tûnik durván frontvonalnak mint ahogy az elõbb írtad... látom azt a piros csíkot ott a segged mögött.... 😊

hehe, ez eszembe juttatja azt, amikor anno IS-8 tankocskámmal Artic Regionban a bal oldalon kezdtünk. Mentünk a völgybe, át is toltuk. Megyek elöl nagy vidáman, kikuksizok, semmi. Elõgurulok, aztán fent a dombtetõn felvillant 3 darab 704-es. Hát, a szar is meghûlt bennem. Mondanom sem kell, nem igazán éltem túl...

Nézzük akkor a két fogalmat külön külön.
Átlagjátékos: megvan a tier pontonkénti 150-200-as sebzése, van neki egy prémiumfiókja amivel így könnyedén összeszedi a szükséges kredit mennyiséget ha tankot fejleszt. Ergo nincs szüksége, hogy prémium tankkal menjen, esetleg legénység húzásra befektet 1-2-re.

Átlag prémiumtankos: a sebzése sokszor még a 100-at sem éri el tierpontonként ezért már a T7-es tankjaival is gondja van fenntartásilag.
Izibe beruház egy minimum T8-as prémtankra aztán a megszokott átlagsebzésével legalább nem mínuszos és boldogan bénázik egyre magasabb szintekre.

Remélem így már érted mi a különbség a kettõ között.

Aki annyira titkolja a statját annak az esetek 99%-ban megvan az oka...

aki meg besértõdik mert szar stattal nem hallgatnak rá mint a messiásra, mert a stat semmit nem számít itt ebben a játékban!😊
Az hogyha a fürdõszobáját kell felújítani akkor majd egy szar szar víz vezetékszerelõt meg szar burkolót hívjon mert nem számít hogy valaki valamiben jó😄DDD

Tegnap mentünk a haverral Panther - AMX105 szakaszt 15 kör 10 win, és arty testvériség <#fejvakaras> yeah <#law>

<#gunyos1>
Jakuza1
Ugy elvezni, hogy mindenen gorcsolnek ? Capisce! 😛

A legtutibb az ahogy én szoktam! <#violent><#gun><#love11>

Nem nem.. te egy ostoba segg vagy😄

704-essel azzal a ROFfal én nem szoktam assaultkodni, pláne hogy TD vagyok. Egy picit szemfülesebb med vagy light megtalál és vége a dalnak.

De izlések és pofonok, kinek mi jön be. Az a lényeg hogy szórakozzunk 😊

Nincs itt baj csak õk komolyabban veszik ezt a játékot mint mi. Õk így élvezik mi meg így. DA! <#ticking><#hehe><#vigyor1>
Elköveted azt a hibát, hogy egy adott csatában látott tank és nyújtott teljesítmény alapján általánosítasz.

Lásd az elsõ ember akit betettél, persze nem olyan mint te, de 1100-as effes, tehát éppen akkor rosszkor jött ki neki a lépés. Istenem, elõfordul, a többségünk így mûködik.

Tegnap is, én is megkaptam hogy prémnoob, mert éppen T34-ben ültem, és mertem javasolni hogy varázserdõs encounternél az erdõt kéne elsõdlegesen biztosítani, mert aki ott nyer, sanszosan az nyeri a mecset is.
Erre megkaptam hogy VISA warrior vagyok, biztos értek hozzá. CSak azért mert éppen akkor és ott prémtankban ültem, amit ingyér kaptam a WGtõl.
(most arról nem beszélek, hogy a megfelelõ damaget leosztottam).

Sajnos az emberekben benne van, hogy aki pl artiban ül az biztos artibuzi féreg és nem tud mást, mert éppen akkor és ott abban van 😊

Támogatom! több mint 740 köröm van 704 essel és az ha hátul kertészkedsz egy bokorba mindig csökkenti a nyerési esélyeket.
Jakuza1
Mert kovetkezo az lesz, hogy a nevet es a lakcimet, sot az ingosagait is fel kell tuntetni es de hulye vagy, hogy megvettel olyat, amit nem kellene. 😛

ja, és köszi.
Talán - mivel itt már nincs kényszer a tank húzására - megpróbálkozom va hagyományos, hátul kuksolunk és lövünk módszerrel. Használtam úgy a 704-est is, csak elfogyott a türelmem valahol útközben.
nem tudom mi bajod vele, szerintem abszulúte OK low tier tank...
legalábbis én kihoztam vele 1577 effit miközben átugrottam....

jó nem az a durva tank, mert nem tartottam meg, de sztem nincs vele gond
Én vagyok az SG forum legdurvább TROLL ja. Nem ismersz még akkor. <#gunyos1>
Nem tudom ez így van? le van oltva mindenki itt akinek gyenge a statja? Én ugye nagy troll vagyok de nekem kell más is😄

Szerintem attól függ hogy is kezd be itt az illetõ, például ha én bemegyek egy sakkmesteri tornára és elkezdem osztani az észt veszettül😄 valszeg lenooboznak és kivágnak mint azt a bizonyos macskát😄

A 30-al vékonyabb oldalpáncélon semmi sem segít, ráadásul egy TDnél ha az oldaladat lövik az már rég rossz 😊

Szóval jól érezted mire akartalak rávezetni - használd ugyanazt ami a te játékstílusodnak bejött, ez ugyanis pont ugyanaz a TD mint ami elõte van csak egy tierel magasabb és drágább.

Bár Tier10el TDvel csapatni frontvonalban nem biztos hogy egészséges 😊

Roger6
"Átlagos teljesítmény az alapja ami az átlag prémium tankos képes nyújtani." - ezt értelmezd. Mert én úgy értelmeztem, hogy egy átlagos játékos átlagosan teljesít prémium verdával. De nem csak átlagos játékos játszik prémium tankkal.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever