World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egyszerû: tank ászt akkor kapsz, ha az utolsó 1 hét eredményei közül benne vagy a top XX %-ban.

Tehát azért nem kaptad meg múltkor a nagyobb XPre az achievementet, mert abban a két hétben nem fértél bele a top XX%ba.

Most meg lehet hogy már csak a gyökerek mennek E75-el, igy kisebb XPvel is meg lehet szerezni a mester fokozatot 😊

"Earn more experience in a single battle than the average highest experience of 99% of all players in the same tank within the last seven days."

Hát, nekem ennyire futotta ezzel a masinával:

Nem nagyon vágom mi micsoda pontosan a statomban (bár sejtem). Nem ez volt a kedvencem és nem is ezzel vagyok a legjobb...

pedal to the metal...

Tank ászt mindig úgy adja hogy elõzõ héten mennyi volt a max XP az adott tankal. Ha többet csinálsz mint elõzõ héten csináltak akkor kapod meg.
Érdekes, igazad van. 4000 körül volt a saját sebzésem és 2600 körül a spot. Ebben akkor a full T95 kívül volt még néhány másik dolog. De ez nekem akkor is karcsúnak tûnik. Tudom, hogy volt E-75-el már 6-7 ezres sebzésem gyõztes köröm és arra nem adta meg a Tank Ászt. Néztem még olyat, hogy esetleg nagy volt a csapat össz sebzése. De tényleg érdekes, most miért adta be, múltkor szerintem jobb teljesítményre meg nem. Nem emlékszem pontosan, de 129x körüli XP volt a vége most.

Ha ráérsz nézd meg. Ez nem platoon.

Object 704
Tegnap T57 is így gondolta mikor foglalta a bázist full hp val nálunk és felvillant hármónknak. kb 5 mp ig élt.
Nálam az arl minden idõk leggyengébb tankja volt.
Még régi MM volt amikor húztam. Annyira rühelltem, hogy ha már leadtam 2 sebzõ találatot örültem.
Nem tudom miért nem ment.
Amx-nek meg ugyanaz a top ágyúja, de legalább addig nem tudod felrakni, amíg ki nem fejlesztetted a tornyot.
Mondjuk messze jobb az arl-nél, de még így is ott van az 5 legjobban gyûlölt tankom között.
Habár most a T30 erõsen küzd, hogy kiszorítsa az amx-et a listáról.
Sõõt, már ki is szorította.
Inkább mennék az amx-el pár kört, mint ezzel szedjem össze még a 80k xp-t.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Eagle16
Nem. Az ST-1-est és az Is4-est be kell forgatni, mert azoknak csak egy irányba döntött a frontpáncélzata.

Azokat nem szabad forgatni amiknek speciális kialakítású az orra. (Is-3, Is-8, Is-7)

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

3as TD platoon? Kb az egyik legéletképtelenebb dolog a játékban 😄. Bekerülnek top tanknak és már ki is van lõve a team támadó kapacitása.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Amúgy nem volt ez annyira rossz tank, csak már eluntam kissé... Régóta megvan és sokáig nem mentem vele. Most viszont letudtam végre. Hogy mikor folytatom ezt az ágat, azt nem tudom. A múltkori Tier VII eventnél kellett volna lecserélnem, csak akkor még oly messze jártam... <#whatever>

pedal to the metal...

Tono34
Az egy nagyon jó tank, kerüld a frontvonalat.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

T9tõl, ugye minden orosz páncélja akkor a legjobb ha full szemben állok az enemyvel? (Is8, St-I, Is4, Is7)
tier2 funcup, holnap délután 6kor! Ma 6ig lehet jelentkezni
Majd nem fogsz örülni késõbb. <#nevetes1>
Még kezdõként játszottam velük Arl-el 38% winrátám volt. (akkoriban azért a 49-50%ot hoztam már mindennel.
Amx-el asszem 47.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Ma ARL44 volt terítéken, hogy végre túl legyek rajta, meg mentem egyet az AT2-vel...

pedal to the metal...

ximix
Mivel gurulsz? lehet valami ritkább tank és szeretne weak spotot lõni rajtad vagy húsvéti tojást akar veled keresni meg ilyenek😊
ÁÁHhh!!! Már azt hittem soha nem jön el... <#vigyor2>

Researched:
AMX M4(1945) researched. Undistributed experience spent: 47590. Free Experience spent: 0.

pedal to the metal...

Kapok már az alkalmon! Régóta szeretnék találni egy embert akinek van JAgdE100 a és valami 8 as prém tankja aki szeretne cserélni accot egy másik nemzetre. Pl németet amit keresek sovietre. Tudnátok segíteni hogy tudnám ezt véghezvinni?
tojásdobálás lesz<#mf1>
Már tavaszi szünet van. Bár az idõjárást elnézve, inkább téli.<#sir>

Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.

Dupla sebzést minden lövegnek! Ezt mondanám eventnek nem ezeket a semmitmondóakat.
Sunsetjoy
Azok az ortodox keletiek nem is ekkor tartják a húsvétot, hanem idén májusban lesz ott. Biztos atyuskáék kiadták az ukázt, hogy húsvét nincs a nyugatiaknak 😊

(Nyugi csak trollkodok picit, nem komolyan venni, vallási témába meg pláne nem venni...)

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

A hétvégét még nem is, de ezt az eventet... mintha nem is lenne. <#nevetes1>

pedal to the metal...

Igen, pont erre gondoltam.
Ezzel most viccen kívül, mit kell majd kezdeni? <#fejvakaras>
Nem lehet kizárni, hogy vasárnapra vagy hétfõre még belöknek egy kisebb eventet, mert ebben nem említik a húsvétot, szóval ne intézd még el ennyivel a hétvégét szerintem. Tavaly legalább is tartottak húsvéti eventet.

Jakuza1
5x/day tank szorzora gondosz esetleg ?

Én bízom benne, hogy arra még kapunk külön valamit.
honnan a faszomból jönnek délelõtt is ezek a 10ezer csatás 230effis droidok??? Már ez túlzás azért bassza meg. Nesze menjél! Mi lesz délután amikor haza jön suliból a sok siemka?
Tisztára mint a Panzer V-IVem, csak az legalább T7be mehet max.

WoT: Nishizumi77

Általában a pár száz csatás alakok szoktak hívogatni. Egyszer én bementem IS-7-el. Nagyon örül a muki aki bent volt valami T2, vagy T3-as tankkal. Állandónak mondta, hogy ide, vagy oda menjek...Persze letojtam magasról, ha megláttam kilõttem. A második csata után meg otthagytam.
A lényegre persze nem jöttem rá, hogy mit szeretett volna <#wilting>

Hosszú hetek óta az elsõ használhatatlan event a számomra. Sem a helyem nem lelem ezekben a tierekben, sem az élvezetet. Eddig nem próbáltam ezeket a kis szutykokat, de lehet most ki kellene?!

pedal to the metal...

Árulja már el nekem valaki, hogy mi a ráknak jó az, hogy gurulok pár kört randomban és jönnek sorba az invite-ok training roomba, mindenféle alienektõl?! <#fejvakaras> Mi a fenét lehet trainingrommba kezdeni egy tök idegen alakkal???

pedal to the metal...

Van 704 ed? Mert csináltam egy privát csatornát ahova toborzom a TD s embereket. Már 4 high tier TD s van. Annyi a lényege hogy kapsz egy jelszót és ha oda belépsz és van valaki akkor találsz nagy tierbe mindig platoont.
Jakuza1
Husvethez kepest eleg gyer.

Master91
annyian leszünk a c-vel mint a cigányok 😄
Gurútam má egyet. Van replay is ha kell!

na akkor a panzer i ausf c imádók örülhetnek😄

Tudod mit, majd menjünk platoonba aztán eltanulom tõled a szerelmeteskedés fortélyát 😊

Eagle16
Hétvégi bónuszok: link

- Medal Hunt: Sniper (6000 kredit)
- 100% more credits with all Tier III and IV tanks
- X2 Crew Experience
- Up to 50% off Camouflage

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Bocsi az én gépemmel van valami, masikkal bengedett.

Én innen tanulok játszani errõl az oldalról. Mindent látok mi mennyibe kerül és megéri e. Keress egy jó kis 10000 - 12000 es sebzéses kört.
Akkó ebasztam! <#idiota> MAjd ma úgy is ojjectelünk azt bekapcsolom neked a felvételt meg egy kicsit szuicid leszek! Este akár vagy holnap már linkelem is! Több is lesz.
Marhajó, és tényleg. Pedig a replayben ez az adat nem látszik, érdekes hogy vajon hogy gereblyézik ezt össze automatikusan.. lehet hogy végigpörgetik az egész játékot?

De ez nem TDs te átok... nekem olyan kell, amikor odateszed a vasat és megszórod a célpontot 😊

VAN!

TROLL VAGYOK ÉS KEMÉNY! BEMEREM LINKELNI!

Jakuza1
Ezt megerositem en is a tankok tobbsegen az elso es hatso lanckerek talalata sebzest okoz es a lanc is leesik.
Valoszinuleg amikor nem sebezte nem talalta el pontosan a lanckereket, csak moge lott a lancra, vagy a lanc koze.

KI tudja.. viszont a prémiumság már benne van a replayben, szóval csak elhatározás kérdése, és hamarosan jön vissza a result tracker ide a fórum tetejébe. És ezúttal már nem lehet kétség hogy ki prémiumos és ki nem 😊

wotreplays.ru sokkal jobb mint amit itt használ a fúrum. Rákattintasz a replayre amit megakarsz nézni és ugyan abban az ablakban nézheted végig mit csinált csata alatt mintha játékban lennél.
Ne fáradj, inkább lövöldözz. Régi replayod nincs?