World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mondjuk egyszer megkérdezték ingame mit jelent az udv?
Mert sokat látja, de nem tudja milyen nyelv.
Azt válaszoltam rá: hungarian siema <#nevetes1>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Pedig le kellett volna tagadni hogy Te vagy az. Jakuza is le tudja tagadni hogy õ Budapest20 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

QuentinT
Akkor te az udvariasabb fajtájával szoktál találkozni 😊
Nálam a:
- van magyar?
- magyar van?
- csá van magyar?
szoktak feltûnni sûrûbben...

Nem az inkognitómat féltettem, csak azt akartam ezzel jelezni, hogy az az én hozzászólásom.
Gondoltam, hogy aki akarja rájön, hogy az én becsületes nevem Csõsz József!
Késõbb gondoltam bele, hogy elég lett volna bekeretezni, vagy még azt se, mert nem sok magyar nyelvû hozzászóló volt éppen akkor.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Én a képen lévõ formációt látom a leggyakrabban 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Rossz a fordítás!
-cs
-magyar?

Ez a magyar megfelelõje nálam a "siemka! kto pl?"-nek. <#nevetes1>

Roger6
Huhh, mennyi értelme volt kitakarni a neved. <#hehe>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

xDDDDDDD a biciklim pattogósabb mint az 😄
vagy a pattogatott kukorica <#hehe>

Most a Hellcat tényleg pattogós elõröl vagy csak nekem nem akarja átütni vk36 topgunja?
Picipancer köszönöm
"Elballagtál" E-100 -ig és nem tudod,hogy hova kell lõne egy t110e5-nek.?!Az komoly!

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

Komolyan mondom, kivenném a foglalást a játékból, vagy beállítanám, hogy csak akkor lehessen, ha az egyik oldalon már csak 3 tank van.

Megindul a lemingtrain, fél perc alatt odaérnek, és foglalnak... semmi játék nincs... nagyon izgi mondhatom..
Koridor
A brit TD-nek milyen a camoja?

Napi wg imádat!

Hali!!

Olyan kérdésem lenne, hogy a T110E5 járgányt szembõl hol tudom sebezni?
Agyam eldobom hogy E100-al arany lõszerrel nem tudtam sebezni. Õ meg 3 lövésbõl kifaszol.
Bocs, viszább olvastam és inkább ˆ Norexka889-nak szól az elöbbi válaszom. Mea culpa.
Lehet, nem akarom kipróbálni.
Kv5el egyetértek.
Viszont FCM mozgékony ahogy nézem.
És 8as medekkel inkább megyek 10es csatába, mint 8as heavyikkel.

Esetleg ez még segíthet: tankok bevételi statisztikája
Érdemes elgondolkodni azon is, hogy van-e olyan tankod, aminek a legénységét tudod használni a prémium jármûben. Nem kis elõny, ha a t10es CW tankod legénysége (pl.:t110e5), vagy esetleg egy ESL-es legénység (pl.: AMX 50-100) folyamatos képzés alatt áll, miközben sok pénzt is keresel.

Errõl csak annyit, hogy pl. a t34 életképesebb t10-ben, mint mondjuk az FCM vagy a KV5 t9-ben vagy akármelyik másik tierlimites 8as prém. Egyébként sem teszi túl gyakran t10-be, szerintem a 33%ot sem nem éri el a top tier csaták száma.
T-50-re távcsövet vagy periszkópot éri meg rárakni?

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

mekkora surmóság megtámad 2 csapattársam lõnek lõnek majd mikor védekezésbõl ki lövöm mind kettõt engem banolnak 1 napig
Sziasztok!
Scoutolásról: mai utolsó csatám nemrég,asszem a képek önmagukért beszélnek...majdnem 2x annyi km-t mentem mint a legtöbb,spot damage is legtöbb,sõt majdnem felderítõ is lettem...durva,mert mindezt ezzel :

kell hozzá jog nub

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

You made my day!😄😄

Egyébként biztos azért kaptál mínuszt mert, hogy említheted egy lapon a hõs Jagdtigert a szaros kis SU-100Y-nal😄..

Aki nem rendhagyó vagy újszerû játékélményre, hanem egy stabil, farmolós igáslóra vágyik, annak szerintem biztosabb megoldás a Panther M10.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Jaj ne már. Arty-platoon mind a kettõ ezer alatti eff-el, hummel-ben...és folyamatosan csesztet hogy menjek nekik scout-olni. vk36-ban. Nagyszerû.

pointer4
Szpecnyaz,
TS3 szerver! cím:95.140.35.100:9300 pass: magyarok01 SG Fórum szoba
insufficient client permissions (failed on b_channel_join_permanent)

Nem lehet belépni a szobába 😄

Kacsa megengedte egyáltalán ? 😄
Ne nehezítsd a dolgom.
Épp átbillent a 88-ról a mérleg nyelve az FCM-re, erre visszabillented. <#nevetes1>

Azt hiszem ehhez nem kell semmit hozzáfûzni...

Elkezdõdött a klónok háb... izé a hétvége.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Közben eszembe jutott hol tudom megnézni.
T44hez áll közel a hp/t.
A nekem pont faintos.
Lorraine-t nagyon szerettem még ifjú noobként, bár 9esnek valószínû már kevés. Legalábbis ami adatokat látok játékosok winrate-je alapján.

Tono34
JT88-nak jobb a páncélja sztem mint a T9-es JT-nek.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Bár a lorrainenak jobb az az értéke, de mégis szidják az emberek.

Köszi.
Következõ teszten kipróbálom mind2-t.
De szerintem akármelyiket veszem majd meg, nem fogok rossz boltot csinálni.

Az adatok alapján mozgékonyabb náluk igen. A hp/t ratio is ezt igazolja(18.44). Mint egy med tank.

De nagyon gyenge a penje oda.
Mint írtam épp: a Kv5 is ez miatt nyûg már.

Bocs tévedtem.
Nekem már az a 203as pen is áldásnak tûnik a 167hez képest.
Borzasztó érzés kv5ben amikor meglátom mi jött szembe velem, és tudom hogy még a weakspotokra célozva is kevés az esélyem a sebzésre.
Ezért csorgatom most a nyálam rá.

Tényleg az FCM mozgékonyságát mihez lehet hasonlítani?
Mozgékonyabb az 50100-nál? Esetleg a Lorrainhez hasonló?

Lehet májusban beruházok én is valamire (88, vagy fcm), mert kv5el farmolni már inkább kín, mint élvezet.

88 mondom az ágyúja miatt tetszetõs + a front.
Fcm meg a mozgékonysága miatt + a legénység is meglenne már hozzá. Habár lehet sokszor saját magam húznám brokira, mert gyors tankokkal sokszor elkap a hév.

de, és lassú tetû is
Jakuza1
4-5-6

Mivel T4 med tank ezért max. T6-ba rak.

voivod32
Srácok, Matildával max milyen tierbe dob be a játék? Remélem nem tesz be 6-7-esekbe felderítõnek!

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Az elsõhöz: Pistike miért vagy félig seggel a vízben a KV-1s-el? Mert így ha ki is gyullad, azonnal eloltódik a tûz<#idiota>

Master91
Na jöhetnek a kommentek !
- it's planned that when a burning tank drives into water, the water will extinguish the fire

- 0.8.6: tier 10 arty plus British arty

pointer4
Akkor olyat válasszon, amilyen legénysége már van képzett 😊

Mert ugye azok átképzés nélkül 100%-on muzsikálnak a prémium tankba, csak paolgatni kell õket. (nem neked szól Tess)
Super Pershinget t9ig dobálja be?t9ben nem túl gyenge a 170 penje?

Én is szoktam ezt mondani, hogy amivel a legjobban tud játszani az illetõ azzal keres a legtöbbet akár prém tank akár nem, de sose szerették az emberek ezt a választ😊.

pointer4
Itt van pár leírás róluk
http://wotinfo.hu/index.php/itemlist/category/17-pr%C3%A9mium-tankok

Igazából az a kérdés, te milyen játékmódot kedvelsz legjobban, ami jól megy, avval tudsz majd a legtöbbet keresned, mert a
kiosztott sebzés = pénz