World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Másik artyval karöltve lõttünk 1 M48at, aki 1 helyben állt nyílt terepen.
Számoltam, kettõnk ö 5 lövése nem sebezte.
Megnéztem nem-e Marcihozor az. <#nevetes1>#nevetes1>
És 1 kis csapatmunka

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
A tankoknál nem csak a sebzést hanem a percenként leadott sebzést is szokták nézni DpM, jelen esetben a "fikázott" Tortoise 3380dpm míg pl a JT 2945dpm a JpzE100 2446dpm.
Az elsõ 10-ben benne van az a dpm ha jól tudom .
© hawken
Ez a nullás sebzés 268 átlag átütéssel 😊

@hawken!
Sajnos pont az volt a lényeg, hogy mindkét esetben 0-ás sebzést okozott a dupla krites lövés.
Konkrétan sírok a röhögéstõl <#taps>#taps>
Akadt már olyan bekapott találat saját gépemnél, ami ugye átütötte a páncélt, de a modul sebzõdése mellett a hp-bõl nem vett le. Illetve lõttem is a napokban legalább két ilyet, amikor egy-egy lövésem két-két kritikus sérülést okozott, sebzés nélkül.
@MrGringo!
Én csak a teszten próbálgattam a T9 és T10 brit td-ket, de inkább a T9 jött be. Egyetlen bajom vele a lassúságán kívül, a páncéljának elcseszése volt. Az ágyúja nagyon jó, még ha nem is ûbersebzésû. Gyors, pontos, egy T10 heavy sebzésével, és top td-khez képest nagyon jó kitéríthetõséggel. A T10 brit td már mozgékonyabb, és 45-45 fokban elfordítható a tornya. A HESH lõszere mókás tud lenni, már-már arty feeling mikor ezer hp felett ver valakibe. Talán pont emiatt nem tetszett annyira. Na meg a lassú rof miatt.
Illetve még, hogy sikerül Is3-on spaced armort lõni oldalról, de azt most ne vegyük ide.
De motort még nem láttam pl sebzés nélkül ellõni.
Amúgy szerintem az, hogy belül van-e mind1. Modul-modul. Ezért kérdés nálam a lánc problémája.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Véleményetekre lennék kíváncsi. Elkezdtem az angol páncélvadász ágat és elég szopókás ahogy nézem. Hosszú az út a tízes tankig sajna. Van már valakinek kihúzva ez az ág? Nagyon gáz lesz vagy mire kell készülni? Megéri egyáltalán? Mondjatok már valamit!<#nevetes1>#nevetes1>
Viszont 2-300as sebzéssel is le lehet verni a láncot bármelyik tankról.
Valami magyarázata biztos van erre is a wg-nek.
Ezért kérdeztem, hátha van valakinek valami okossága erre.
*akkor a sebzésbõl levonódik a modul életereje
Más:
Nemrég volt 1 olyan infó, hogy a WG dolgozik a 0ás critek-en, méghozzá úgy, hogy ha valaki modult talál el, akkor a sebzésbõl levonódik a tank életereje, és csak az ezzel csökkentettet sebzést írja jóvá a rendszer.
Azon kívül, hogy ez csupán azért van, hogy minél kevesebb creditet írjon jóvá a rendszer csata után bennem felmerült 1 másik probléma is:
Mi van akkor a kiseggelõs módszerrel?
Ott ha ellövik a láncot (ami elég gyakori), akkor már sebzõdni is fog a tank? Mert akkor ez az egyik legjobb utcai harc módszertõl fosztja meg a heavyket.
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
KÉP
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Nemrég kikapcsoltam a chatet, mert idegesített már, hogy gyakorlatilag nem látom a saját csapatunk felállását a sok pittyegéstõl, de most megjött a kedvem, hogy visszarakjam.
Lemaradok az ilyenekrõl. <#nevetes1>#nevetes1>
Nagy kedvencem még siemára válaszolni: wot chat= polish facebook
plyer1: van magyar?
player2: van
player1: remek
(wtf???)
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Csak annyit válaszoltam neki, hogy: nem is tudtam, hogy a románoknál is van már internet.
Másik kedvencem:
1 magyar van?
2 üdv! van
1 cs
Én marha azt hittem kooperálni akar a csatában.
Spec,légyszi töröld a 215982 hsz-t.
Szerintem már elolvasta akinek írtam.
Köszi
Miután beírta hogy "learn fucking german" elmagyaráztuk neki, hogy van az angol,német, lengyel trión kívül más nyelv is, még ha ritkán is látja a wotban.
player1: a jó k*rva anyátok!
én: egészségedre!
player2: a tiéd!
player1: van magyar?
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Ha még 1 kicsit fizetnék neki, lehet családfámat is elkészítené nekem. <#nyes>#nyes>