World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

WÁÁÁ!
Másik artyval karöltve lõttünk 1 M48at, aki 1 helyben állt nyílt terepen.
Számoltam, kettõnk ö 5 lövése nem sebezte.
Megnéztem nem-e Marcihozor az. <#nevetes1>

És 1 kis csapatmunka

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

ximix
© Fefe82
A tankoknál nem csak a sebzést hanem a percenként leadott sebzést is szokták nézni DpM, jelen esetben a "fikázott" Tortoise 3380dpm míg pl a JT 2945dpm a JpzE100 2446dpm.
Az elsõ 10-ben benne van az a dpm ha jól tudom .

© hawken

Ez a nullás sebzés 268 átlag átütéssel 😊
QuentinT
Elég régóta használják a tükörprizmás megoldást. Ha a páncéltestbe vágott kémlelõt lövöd telibe, vagy egy kupolán lévõ figyelõt találsz el, az általában sebez, és kiszedi a mögötte levõ legénységi tagot is. Míg a vezetõnél a test tetején lévõ kis figyelõk, illetve a torony tetején lévõk, amik egyedül emelkednek ki a páncél síkjából, csak kritikus találatot érnek, sebzés nélkül. Sok rosszat el lehet mondani a WG-rõl, de eddig nekem úgy tûnt, ebben azért elég következetesek voltak. Már ha eltekintek attól, hogy a páncéltesten áthatoló bármilyen találatnak illene sebeznie, ha már hp alapú a sebzés modell.

@hawken!
Sajnos pont az volt a lényeg, hogy mindkét esetben 0-ás sebzést okozott a dupla krites lövés.

hawken
ja, hátulról lõdöztem seggen a T34-et kb 30 méterrõl, a két átütõ a toronyba ment 😄

Nem tudom, mikor cserélted az aláírás szövegedet, de én most vettem észre...
Konkrétan sírok a röhögéstõl <#taps>

Hát én nem tudom mi van de nekem ez a Hellcat... Most vagy szerencsétlen vagyok vagy nem tudom de 2 játékban is lepattant vagy nem sebezte a lövésem.
hawken
az még istenes mikor két lövésbõl két kritikust lõsz és még sebzõdik is
nekem volt olyan összejött egymás után 5 nullás critical

Ebben igazad van,de feltételezem,hogy a találat belép a kémlelõnél lévõ gyengébb páncélzatnál!A magyaroknál a 60-70-es évek béli tankoknál,tükörprizma van,ha jól eléxem,mondjuk egy BMP-nél ,vagy BTR-nél,de a régiek milyen megoldást választottak azt már látod nem tudom!
9es francia fos td-nek is 400 az átlagsebzése.

QuentinT
A valóságban, ha tényleg csak a kémlelõt (prizmát) lövik el, az semmi sérülést nem okoz. A parancsnoki kupola már más téma, de ez a kettõ nem ugyanaz.

Hát kössz a biztatást!<#nevetes1> Annyi free xp a földön nincs bakker hogy átugorjak ennyi tankot. Nembaj megcsinálom! Így szép nyerni!<#eljen> Kell a tizes td! Nagyon troll azzal a mozsár ágyúval baszki! Egy lövés egy tank!<#vigyor1>
QuentinT
@csoszi87!
Akadt már olyan bekapott találat saját gépemnél, ami ugye átütötte a páncélt, de a modul sebzõdése mellett a hp-bõl nem vett le. Illetve lõttem is a napokban legalább két ilyet, amikor egy-egy lövésem két-két kritikus sérülést okozott, sebzés nélkül.

@MrGringo!
Én csak a teszten próbálgattam a T9 és T10 brit td-ket, de inkább a T9 jött be. Egyetlen bajom vele a lassúságán kívül, a páncéljának elcseszése volt. Az ágyúja nagyon jó, még ha nem is ûbersebzésû. Gyors, pontos, egy T10 heavy sebzésével, és top td-khez képest nagyon jó kitéríthetõséggel. A T10 brit td már mozgékonyabb, és 45-45 fokban elfordítható a tornya. A HESH lõszere mókás tud lenni, már-már arty feeling mikor ezer hp felett ver valakibe. Talán pont emiatt nem tetszett annyira. Na meg a lassú rof miatt.

Na ja,gondold el a valóságban,leszakítják a kémlelõt egy találattal,tuti a pk meghal ,de valszeg a többiek is,aki meg nem annak meg a szeme is kifolyik a nyomástól amit egy zárt légtérbe belépõ skuló okoz!
Rápillantasz a tech-re akkor meglátod a többi nemzet td.hez képest milyen picsa a sebzése!Nem vagyok olyan helyen ,hogy lesegessem de asszem a tortojásnak (T9) 400-400-510 a max sebzése! Vesd össze a töbii nemzet T9-vel!Van ahol ez 5-6 száz dmg-vel kevesebb!Szerintem akiknek van azok tapiból kinyomták,megvették!A patch után du. fél 4 -kor már találkoztam egyel <#fejvakaras>
A kémlelõ is tankon kívül van. Szerintem ez a legtöbb 0ás crit oka. (mármint a kémlelõ, esetleg rádió)
Illetve még, hogy sikerül Is3-on spaced armort lõni oldalról, de azt most ne vegyük ide.
De motort még nem láttam pl sebzés nélkül ellõni.
Amúgy szerintem az, hogy belül van-e mind1. Modul-modul. Ezért kérdés nálam a lánc problémája.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Igen, a tízes vas az nagyon csábító az tuti<#zavart1> de azt hallottam hogy valamiért nagyon nehéz kihúzni odáig. Talán mert tier tízig nagyon lomhák a tankok és baromira szar velük játszani?? Vagy tévedek? Tényleg idegesítõek?
Csak mint szenvedõ alany😊szerintem nem nehéz sebezni õket,ellentétben néhányak véleményével,ha van egy pontos gun,akkor simán lehet osztani!Jó persze ha nincs idõd teljesen beszûkíteni meg a kis vackot lõni a tetején,akkor viszont tényleg kemény mint a fene!T9-ig szerintem a páncélzatának kiegyenlítésére elég kis sebzésû ágyúkat kaptak ,a többihez képest!A Tx-rõl meg annyit lõttem ki vagy 2-3-at már,szerintem T9 Tx tankokkal a T10 brit TD sebezhetõ,de be ne vállald ,hogy bekapsz egyet<#ejnye1><#nezze>nem kamuzok ma kaptam egy 1670 dmg-t tõle az oldalamba,és a maradék 80 hp-m leégett<#shakehead><#pias>
Heló skacok!

Véleményetekre lennék kíváncsi. Elkezdtem az angol páncélvadász ágat és elég szopókás ahogy nézem. Hosszú az út a tízes tankig sajna. Van már valakinek kihúzva ez az ág? Nagyon gáz lesz vagy mire kell készülni? Megéri egyáltalán? Mondjatok már valamit!<#nevetes1>
Hm,a O critek-rõl,nekem messzemenõen a ruszki dögöknél szokott elõ jönni!Legfõképp Kv4 Kv5 esetében hihetetlenül sok (az átlaghoz képest)a o-ás láncsérülés,de úgy ,hogy le sem láncolom vele!Na igen még mielõtt elfelejteném full merõleges szögben persze!Elsõre próbálok mindig egy ,torony altest találkozót lõni (3-4 görgõnél)ott a fennt említett dögöknél idegesítõen gyakori ez a o dmg!Aztán akk inkább a torony hátsó (hátha ammorack)részét püfölöm!
QuentinT
Esetleg nem csak a tank belsejében lévõ modulokra vonatkozna a dolog? Amik sérüléséhez át kell elõször ütni a páncélt. Úgy még egészen elfogadható is lenne.

Pár ilyen screen shot ot csináltam már én is , hogy ányáznak . Lassan lassan már be sem köszönök , mert a kultúrára nem igazán vagyok kíváncsi 😊
Nem tudom, mert jártam már úgy, hogy 800as átlagsebzésû tankkal lõttem 0ás critet (lánc nem esett le, csak sérül).
Viszont 2-300as sebzéssel is le lehet verni a láncot bármelyik tankról.
Valami magyarázata biztos van erre is a wg-nek.

Tényleg arra van konkrétum,hogy a modulok milyen HP-val rendelkeznek?
Van mikor a láncolás dmg-vel jár,de nem tier-egyenlõség esetén /legalább is általában/
Az én nézetemben a láncolás sebzés nélkül is ugyanolyan 0ás crit, mint amikor a kémlelõmet lövi el valaki sebzés nélkül.
Ezért kérdeztem, hátha van valakinek valami okossága erre.

pointer4
gyááááááááááááááááá 😄DDDDDDDDDDDDDD
Lehet együgyû vagyok,de ez most mit is takar,hogy megszûnik a O-dmg leláncolás? vagy mi ?
A van magyar kérdésre én beírom hogy Siemka! És kész.

Ha space-el álltál meg akkor lövés után elindul ha jól tudom.

Javítás:
*akkor a sebzésbõl levonódik a modul életereje

<#nevetes1>

Más:
Nemrég volt 1 olyan infó, hogy a WG dolgozik a 0ás critek-en, méghozzá úgy, hogy ha valaki modult talál el, akkor a sebzésbõl levonódik a tank életereje, és csak az ezzel csökkentettet sebzést írja jóvá a rendszer.
Azon kívül, hogy ez csupán azért van, hogy minél kevesebb creditet írjon jóvá a rendszer csata után bennem felmerült 1 másik probléma is:
Mi van akkor a kiseggelõs módszerrel?
Ott ha ellövik a láncot (ami elég gyakori), akkor már sebzõdni is fog a tank? Mert akkor ez az egyik legjobb utcai harc módszertõl fosztja meg a heavyket.

A kajak valóban nem vicces!Nagyon komoly sport és fárasztó is..

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Count Adyn
Ez valami uj feature hogy a lövés gomb lenyomásával sniper módban néha aktiválódik a cruise control-padlógáz? 😄 Mert kajak nem vicces😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Gondolom a román platoonból lõtte ki valaki.Lehet,h amiatt lett durci.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

I dont understand what is the problem his hozzászzólás. <#nevetes1>

Ez is egy gyönyörû mondat honfitársunktól. Kicsit megviselte hogy kilõtték, bár nem értem hogy jöttek ide a románok.
KÉP

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

<#taps> Elkönyvelte, hogy ahol 1 magyarnál több van, az sima vereség!
Nemrég kikapcsoltam a chatet, mert idegesített már, hogy gyakorlatilag nem látom a saját csapatunk felállását a sok pittyegéstõl, de most megjött a kedvem, hogy visszarakjam.
Lemaradok az ilyenekrõl. <#nevetes1>
Nagy kedvencem még siemára válaszolni: wot chat= polish facebook

Akkor most már nem vagy szûz. 😊

Légyszíves töröld ki de a lényegen sajnos az sem fog változtatni........
Az én kedvencem:
plyer1: van magyar?
player2: van
player1: remek
(wtf???)

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Legalább megvolt az elsõ komment amit törölhettem xd.

Román gyerek írta be 1ik meccsen régebben, hogy mi 1 mi rohadt alantas nemzet vagyunk (persze egyszerûbben).
Csak annyit válaszoltam neki, hogy: nem is tudtam, hogy a románoknál is van már internet.

Másik kedvencem:
1 magyar van?
2 üdv! van
1 cs
Én marha azt hittem kooperálni akar a csatában.

Van akit csak írni tanítottak meg úgy-ahogy az iskolában, de olvasásra már nem volt idõ.

Ha már törlés.
Spec,légyszi töröld a 215982 hsz-t.
Szerintem már elolvasta akinek írtam.
Köszi

Tegnap egy hapek próbált meg kioktatni engem illetve egy másik magyart. Szerinte ugyanis a magyar srác nem tud a saját nyelvén és a "hali" a német "hail" elírása.
Miután beírta hogy "learn fucking german" elmagyaráztuk neki, hogy van az angol,német, lengyel trión kívül más nyelv is, még ha ritkán is látja a wotban.
Örökre emlékezetes dialógus(még a visszaszámlálás alatt):
player1: a jó k*rva anyátok!
én: egészségedre!
player2: a tiéd!
player1: van magyar?

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Nekünk egy ilyen üdv - üdv - jó játékot gyorsdialógus után beírta egy (ismeretlen nemzetiségû) ürge angolul, hogy ez mégis milyen nyelv volt. Felvilágosítottam hogy magyar, erre beközölte, hogy "Azoknak van saját nyelvük? Nem csoda hogy itt tart a világ" (persze szintén angolul). Annyit válaszoltam, hogy "you must be american" <#mf1>
Ha már írni nem tudsz helyesen, akkor legalább moderáld magad pls. Ha pedig nem megy, akkor legközelebb törlöm a hozzászólásod 😉

Szakesz úgyis kiderítette már szerintem.
Ha még 1 kicsit fizetnék neki, lehet családfámat is elkészítené nekem. <#nyes>