World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

voivod32
A VK4502 megjegyzése, miszerint egy noob team-ben volt kénytelen játszani, helytálló.A saját T28 Prototyp-unk háromszor láncolt le , mert végig mögöttem keresett menedéket az õ páncélzatával, és tûzerejével. Persze mindháromszor jött a "sorry" ,de én biztos vagyok benne, hogy provokált. De nem akartam elrontani azzal, hogy visszalövök.

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Meg azért az is legyen fontos, hogy tudj vele legénységet húzni😊.

lol azt hogy az IS-6-nak jó a lövege,most hallom elõször!😊

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

rosszul tudod 😛

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

FCM-nek jobb az átütése mint a Jagdtigernek. 212mm>203mm

Az biztos, hogy löwét, és t34-et semmi pénzért nem választanék, mert 10esekhez is dobja.
Fcm-et meg kell szokni, eleinte biztos csalódás lesz.
Su-nak ugye nincs páncélja, tehát a rejtõzködésre kell építeni (ez miatt sokszor csapatfüggõ is a dolog. tehát te nem nagyon tudsz vele akciózni, csak támogatni).
Is6 szerintem azért gáz, mert gyenge pen, és pontatlan, ami nem jó kombó. (habár kipróbálnám)
88-nak van 1 aránylag jó frontja, és marha jó ágyúja. Viszont ha melléd megy valaki, akkor véged. (és tudtommal a legjobb átütése van azok között a 8asok között amik max 9es csatába mennek, ami nekem Kv5 miatt nagyon vonzó)

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

A T8-as heavy-k közül az FCM 50t-nek a legolcsóbb a lõszere. 255kredit/db, a többinél 1000körüli/db ez az érték. TD-nél az SU-ba 1000körüli a lõszer, de játékélményben dícsérik. A Jagdtiger 88-ba olcsó még a lõszer hasonló árban van az FCM lõszerével kb. Javítást meg az tudja akinek van😊.

Amúgy typeot miért vették ki? Annyira jó, hogy mindenki csak azt venné?😄
Amúgy nagyon örülök a fejemnek, hogy pont akkor akartam pérmtankot venni, mikor egyszer giftben visszahozták. 😛

Az SP, FCM, IS-6, JT 8.8cm tier limites gép. Ezeket nem teszi fel tier 10-be sosem.

sõt hozzátenném azt is, hogy a tier8nak most sokkal szarabb az MM-je folyton bevágja a tier10be! Volt olyan, hogy kb 1000 profitot csináltam t34-l (nincs prém accom), mert 3/4ig betett ilyen buzeráns tier10 td-ket+ a többit. 2 lövés voltam Jgdpze-100 belémvert 1300-t utána kivégzett valamelyik másik. Nagyon tré most néha a tier8.
Amúgy a lényeg nem a tank kinézete, meg játékélménye, jó az is befolyásolja a szerzet pontokat, inkább a kredit farmoláson van a hangsúly, és hogy a tank (javítása,lõszer) mennyibe kerül? Type59 lenne a megfelelõ, de azt sajnos levették! :/

sztem is su-122-44, bõven jól hoz az sztem tier7ben prémmel. Ha prémed van a kis tier5ös prém tankokkal is simán lehet menni 25-35k-s köröket, sõt jobbakat is, szóval tier7nél még jobb! Prém számlával meg amúgy is dõl a lóvé a többi tanknál is, hacsak nem goldddal lövöldözöl.
Ha én most vennék, akkor csakis Jgtiger 88-at, vagy Fcm-et vennék.
Semmi mást!
88-at láttam ismerõs kezében. Borzalmasan pontos, és nagyon jó a rof-ja.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Fúú, nehéz döntés, igazából elbaszni sem akarom mert nehezen adtam rá magam hogy fizessek ennyit, de akkor okosan kéne döntenem, sok az eltérõ hsz-t, várok még kicsit akkor!:S

Egyébként IS 6-ra szavazok nagyon jól bírja a lövéseket és jó a lövege is.

http://kepkezelo.com/images/1ryi6aw2rujj9yoq6hri.jpg http://kepkezelo.com/images/0ak1e7dhlnjtwyfkm3p2.jpg http://kepkezelo.com/images/q68rvm0dugr8lq6kjxe.jpg

én a SU-t ajánlom, FCM-el nagyon nehéz jól játszani

Meg kell kérdezni tõle, hogy mennyire keres jól az IS-6-tal.

Köszönöm! Akkor FCM50-T vagy a SU-122-44+prém acc. választás, nézzek pár youtubos videót, és amelyik jobban megtetszik azt veszem!

a srác csak goldot lõ.. az itt lévõ fórumozók pénzt szeretnének keresni, nem statot húzni-

3. lehetõség:
Veszel magadnak egy: T26E4 SuperPershing VIII
Nekem meg egy: AT-15A VII
Na hogy hangzik?
De komolyan.

http://kepkezelo.com/images/1ryi6aw2rujj9yoq6hri.jpg http://kepkezelo.com/images/0ak1e7dhlnjtwyfkm3p2.jpg http://kepkezelo.com/images/q68rvm0dugr8lq6kjxe.jpg

Ha már mindenképp akarsz prémium tankot akkor én is azt tenném a helyedben amit R3nton írt. SU-122-44 és a maradékot prémium elõfizura + ha marad arany akkor azt tedd félre, jó lesz felszerelésekhez. Vagy vedd meg az FCM 50t-t.

Ha lenne 14K goldom, akkor FCM50t vagy IS-6 lenne a választott tankom. Az IS-6 jó kezekben iszonyatosan brutális.

Én szeretem foxot.
Én a hívõje vagyok!
Szeretem bõ nyállal le..., amikor részeg.
Nem tudom mi ezzel a bajod.

1es variáció,Jeti88+SU-100Y
De akkor jársz a legjobban,ha mind2 nemzet td ágát húzod,mert akkor áttudod tenni a jobbágyokat

csak 1et vegyél sztem a su-122-44-t és a többit prém accra telibe, és nem lesz anyagi gondod. Tier8ból meg csak a franciát szabad, a többi hulladék. Löwe+t34 iszonyat lassú lett!
Megint okádod a nyápic szöveged hogy iszol megrészeg vagy, jönnek a hívõid, azt elöntik a topikot a nyálazásukkal!

Sziasztok!

Van 14k goldom, szeretném ezt elkölteni premium VIII tankra! Viszont szemezek olyan lehetõséggel hogy ebbõl az árból 2 premium tankot is tudok venni még pedig:
1, variáció
Jagtiger 8,8 VIII
D-max VI vagy SU-100Y
2, variáció
T26E4 SuperPershing VIII
SU-122-44 VII vagy AT-15A VII vagy PZ 5/M10

Vagy pedig vegyek Löwe,T34,FCM 50t,IS-6 a nagyágyúk valamelyikét!?

Én borzalmasan szerettem.
Ha nem kellett volna a pénz, meg is tartottam volna.
Viszont az 50120 más tészta.

voivod32
Én meg akkor kapok hányingert, amikor az AMX50 100 -al kell a csata gombra kattintanom.

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Jakuza1
Megszekszualta hatulrol egy arty es most kicsit ideges. 😛

mi a baj? <#hehe>
Fogd már be !!

egy baj van a részegen wot-ozással! :S mindig elõveszem az IS-7et!!!!
ha valaki t10el nyomja inveljen 😄 ne egyedül szopjak XD
Ilyenkor az ember bevállalósabb. Lehet én is kipróbálom.

Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.

Victory!
Karelia 2013. március 29. 16:20:52
T-34
Exp: 2 848 ( x2for the first victory each day) Credit: 34 326
Battle Achievements: Radley-Walters's Medal, Steel Wall, Top Gun, Spartan

loooooooool! és megint részegen megyek papírtankkal acélfalat 😄DDD
Õk azok akik felcsatolják a mû...-t, és férfiakat erõszakolnak meg velük.

Szerintem a Matilda és az IC jól hoz.és alapból olyan tankok amikkel jó köröket lehet futni.

Amúgy nem értem miért csináljátok ezt.
Artyzni igen is nehéz!
Már rákattintani vele a csataindításra is olyan undort tud belõlem kiváltani, mint amikor Is-t látok lövöldözni 100mm-es löveggel, HE lõszerrel.
2x adtam el eddig a 7es francia artymat, hogy nekem ez elég és inkább nem kell a BC arty.
Ezért is hagyom most a játékot.
Csak olyan tankok vannak, amiket igazából nem élvezek. Amit meg élveznék a csapat miatt elég nehéz jó kört menni.

És mi van a nõi artystákkal?

Élek a gyanúperrel, hogy az artizók valójában a nõi énükkel keresik a kapcsolatot.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Köszi, neked is killbull. Ebben csak a logikát nem látom, hogy ha jól tudom elveszteni már nem vesztem el. Tehát lehet, ahogy írod is valaki adott tankkal mondjuk jó hetet fog ki és 1200-al tank ász lesz, más meg 1400-al sem máskor.

Az még csak a bizonytalanság idõszaka. <#nyes>

Mert ha 50-nél kevesebbszer szexelek férfiakkal, akkor nem vagyok buzi? 50 fölött viszont igen? <#nevetes1>

Szerintem is törjön el a keze annak, aki 50nél több csatát megy artyval.
De csak a jobb. <#nevetes1>

de azt hogy "Én is artyzok"
XDDDDDDDDD
én csak röhögtem rajta 😄DD az egész csata vicces volt... elsõnek egy kv-1s rusholt amit kicsináltam, majd nekemjött egy hellcat és sima kamikaze medál 😄 50th <#ravasz1>

majd a csávó szidta az artykat 😄
"remélem az összes artystának eltörik a keze meg rákban dögölnek meg"
meg hasonló jókívánságok... majd utánna nézem a statját XD 200+ csata hummellel XD ezen én csak röhögni tudok 😄
Na az ilyen emberektõl hányok. Nem írtál neki?

Ó bakker, erre nem is figyeltem <#rinya>
Akkor marad a Valentine meg a Matilda.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

<#idiota>

WoT: Nishizumi77

hahahha na ez MADE MY DAY!!!!!!! <#taps><#taps>

Master91
A Pz C nekem nagyon tetszik, azzal fogom csapatni a hétvégén.