418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Megamax #402721 Nekem csak a zsugorisagukkal van bajom, ott volt a teszt szerver miért nem ott csökkentették a megszerezhető bondot. -
Najooo, 100 helyett 40et ad a top1...
Nem értem miért csinálták ezt. Így is átlag játékosoknak szinte lehetetlen top1 exp-nek lenni, most azt a párat is csökkentik, amit meg tudnának szerezni. -
asolyom #402719 A T4-es egyelőre marad is a garázsban, mint sealclubber. :) -
Elitezés után kicsivel én is azt tettem, nem volt kedvem még 15k xp-t kiszopni vele, egyszerűen túl szar az ágyújának a szűkülése ahhoz, hogy pótolni tudja az összes többi hiányosságát. T4-el első csata 1500 dmg, ezzel kb 1000 volt a top. :-D
Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.05.09. 09:23:39 -
asolyom #402717 Ezért is ugranám át az 5-öst. -
Az 5-ös jóval gyengébb az átlagnál, a 7-es meg tök átlagos. -
Megamax #402715 Es megjött a micropatch ami redukalja a megszerezhető bondok mennyiseget a frontline módban -
Simulacrum #402714 Igen, szerintem jó. Elvileg az ágon a 8-as gyengébb csak az átlagnál, a többi játszható, de 8-as helyett meg ott Spagetto. A T10-es az elég komoly lett, bár én csak a 9-esig tervezek menni. -
Úgy lesz mester 
Egyébként ezt a játékmódot kisiratná a nép állandóra
Szerintem sokkal több lehetőség van ebben,mint a totál érdektelen,és f@s randomban.
Megcsinálhatnák még t10re is,azt mindenki eldönthetné mivel akar játszani.Szerintem van annyi játékos,hogy elbírja ezt,bár mostanság a rradomba is kell 1 perc vagy több mire berak.
-
Amúgy már +1000 kötvényt, 6 millió kreditet gyűjtöttem ezzel a móddal. Elég jó -
Mondjuk 42k free xp-ért rárakod a lámpát, és nem leszel teljesen vak, mint a kiseleféánt. -
Én a Bagettot hajtom,nagyon bejön.
Randomban 3 db kört mentem vele mióta megvettem,valamiért ott nem működött,talán a lámpa hiánya miatt is.
De itt nagyon jól működik,igaz nem sebzek 10k-t de ez van.
És a védés az nekünk sem megy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Nemtudom, én inkább HT-vel szeretek menni. Med az akkor jó ha menekül az ellenfél. -
pett3rson #402708 frontline-ban védőként nagyon szarul teljesítek, valahogy nem érzem még a pályát meg úgy semmit, de amikor támadunk az már jó, ott tudok játszani..ez biztos beállítottság kérdése...
Jól látom, hogy light és arty tankok 3 booster-t, míg a közepes és nehéz tankok csak egyféle booster-t vihetnek magukkal? vagy nem fejlesztettem még ki elég fajtát? eddig a csőkulcs a repcsi és benzinkanna figyel a tárban. legelső elég jónak tűnik, gyorsabb bázishúzás, gyorsabb javítás stb. -
Lokker #402707 Ez a Frontline mód elég jó lett. Medeken és Tdken kívül nincs is értelme másnak. StrvS1 és csak ömlik a sebzés 9k sebzés és egész csata alatt kb meg se mozdultam. :D Lett volna több is ha több ellenség jön, de volt üresjárat. -
asolyom #402706 A 4-es az mókás, azt élvezem. Viszont akkor lehet, hogy nem pazarolok free xp-t a többire. -
Plata #402705 Nekem még mindig Win7 van. 
De legalább pro.
-
Ezért kéne már a WN9. :D -
Plata #402703 Te én nem próbáltam még T6-ost,de őszintén szólva egy kicsit elment a kedvem az olasz ágtól,nem tudom hogy lesz kihúzva.
De ezeket az olaszokat úgy kicsapja bármi ami he-vel lő mint a szart.
Láttam hogy t5-6 csapat társak közt hogy rendezett hetzer vérfürdőt.
Komolyan elgondolkoztam rajta hogy visszaveszem.De még magasabb szinten is úgy döglenek he lőszertől mint a legyek a kemotox-tól.
-
asolyom #402702 Kaptam az ívet, hogy "report useless bot Type 62". Ezt persze a f@sz méregető WN8 nem méri. 
asolyom #402701 Próbálta már valaki a 6-os olaszt? -
Erről beszéltem... :D -
húú jó drága, kösz -
Át, 2500 goldért. A jelszóváltoztató oldal környékén. -
Lucifer001 #402697 Köszi. -
HI , Tudja netán valaki hogy át lehet -e nevezni az embernek magát a WoT-on????? És ha igen ,hol? -
És jön B+ és letol 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Plata #402694 Átmenetileg kaptál 2 darab t8 tankot a frontline csatákhoz. -
Himmelsdorf,az életkedvem is elmegy ilyenkor,de ahogy elnézem másnak is 
Lucifer001 #402692 Ez miez ? Küldetés teljesítve! Jutalom:
Jármű hozzáadva: T32 FL (legénység 100%), T-44 FL (legénység 100%)
Férőhelyek hozzáadva: 2 -
Köszi,akkor hagyom.
Az engineringet fejlesztettem én is,mert teszten amikor maxos lett,csak átgurultam a javító körön oszt jó-napot
Ezt a recont majd megnézem.
Strv vel mentem én is pár kört de még nem találtam a helyemet a pályán,állandóan világítottam
-
Szerintem egyiknek sem a keci nagy random faktoruk miatt, én inspire -> recon (strv-be ugye ezt is bele lehet rakni, lásd a 8-10k dmg-eimet vele)-> engineering sorrendben fejlesztettem, aztán most le is nulláztam magam tier15-ön.
Engineering meg maxoson már fullra blokkol egy tankot, amig ki nem nyírod (STRV-nek ugye ~8,5s a töltése), ez segít, hogy ne bukjátok a bázist.
Mondom ezt úgy, hogy nem egyszer buktam a 100 bondot, mert túl jól védtük meg a bázist, és nem lett senki sem General az egész csatában... :-D
Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.05.08. 14:17:28 -
Tudom,csak tegnap rám szált az egyik ilyen nyomi,azt míg meg nem haltam engemet lőtt. 
Egyébként melyiknek van nagyobb haszna,a tüzérségi tűznek,vagy a bombázásnak? -
5000 wg pontos és 7200 wg pontos keres klánt, ezeket szeretnénk:
- sokan legyetek online
- tier 6-8 századok, hogy jöjjenek a boosterek
- nem igazán vagyunk cw-sek
Ha ezeket egy klán tudja garantálni, írjatok nekem itt PM-et. -
De csak 1 db van frontonként maximum, az 2 csapatra max 2/24 tank. Legrosszabb esetben meg 2/12 (ha a másik 2 front telített, az -48 játékos a 60-ból) Szal elég faszányosak az arányok azért még, szerintem.
És ha azt nézed, reconnal, artyval, meg airstrike-al azért még mindig tud az arty elég sok járulékos dmg-et/spotdmg-et szerezni. Vagy esetleg blokkot engineeringgel. (Combat reserves-ről hablatyolok) -
Nekem csak 200k jött ösze/csata.
Azok a kibef@s@tt Conchita kaszt tagjai ide is az 1kezes sz@rukkal jönnek,nyomorodjanak meg:-( -
szaboz80 #402685 Én tegnap Frontline-ban felborultam (igazi noob vagyok :) ). Mindezt olyan helyen, ahova a madár 3 napi hideg élelemmel járt :) Most már tudom, hogy a "J" egy isteni billentyű erre az esetre -
Sima? Fronlineban van kiszallas a tankbol J azthiszem. -
tutyimutyi2 #402683 Ha "profi" módon beestem egy lyukba ahol nem haltam meg de kimászni sem lehet és az enemy sem lát rám akkor ott várom végig a csatát vagy valamivel újjálehet éledni? -
Hát, 2 óra alatt 2-2,5m profit, sztem ez jobban hoz, mint sima random. Ott csak 1,5-2 jön össze 2 órás booster alatt. (klános nélkül) 25-30 perc / 400.000 kredit profit, az 4 csatát feltételez. :-o
És mivel ez a mód kur.a élvezetes is, legalább el tudom tolni az 57 db kredites boostert. Nyami. :-)
Szerk: Egyetlen gáz, hogy kiakasztja a session számlálókat... :-D
Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.05.08. 00:34:50