World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pedal to the metal...
Utoljára szerkesztette: robogo81, 2017.12.29. 22:00:10
I7 7700k, HyperX16GB ram (~2700 mhz :),Rx5700 8gb,120gb m2 win10(nem szeretem,de kell,nem megy minden w8.1 alatt) + 4 TB WD Red adat,Samsung 860 EVO 500GB játék.
Egy pár hete jelentkezett a gépemen egy probléma. A játékon belül, általában a garázsban, egyszer csak megállt a játék, és úgy kifagyott minden, hogy csak reset gombbal lehetett újraindítani a gépet. Aztán a legutóbbi peccs után úgy tűnt, hogy megszűnt a problem és a játék nem fagy már ki.
Ehelyett most egy pár napja már teljesen random módon bármikor megáll a gép(böngészőben, asztali munkánál, játékon belül stb)
Ha van valakinek valami ötlete kérem ossza meg, én vinyóra gondolok, de nem vagyok benne biztos.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Bár a T8 ruszkitól a hajad is kihullik mert borulékony szar.
De várj egy kicsit,most nem lehet spotolni,most mindenki megy előre mint a mérgezett egér,mert szünet van.
Marleen-el sokkal több spotot szedek össze mint akármelyik light-al.<#nyes>#nyes>
Újra elkezdtem csinálni a küldetéseket, de a light 15 ös küldetése nem megy. (4000 spot). Lehet én vagyok a béna de ezzel a Bat-Chatillon 12 vel nagyon nem megy a játék. AMX 13 75 el 2500as WN8 am van, ezzel a szutyokkal meg kb 1000. Arra gondoltam hogy a 15 ös küldetést kiváltam ilyen tokennel. De utólag azt vissza tudom szerezni ha valami csoda folytán össze jön a 4000 spot damage?
BattleTag: kabel15#2672
Ha teljesen nem is szűnt meg, de alig érezhető, nem zavaró.
Valószínűleg egy igazán jó pasztával, még jobb lenne, de most csak fogkrém volt kéznél 😊
Bár a tesztek alapján jobb, mint sok hővédőpaszta.
Tono34 - HDD-vel még nem foglalkoztam.
WOT: Beluka
8GB RAM, Radeon HD7770.
Lassan tölt be nekem, de nem érzékelek akadást. HDD rendben?
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Vettem egy nagy levegőt, és szétkaptam a gépet, kiporoltam, pasztát cseréltem, később majd kipróbálom játék alatt.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Dobj egy mailcimet.
MuldR - a vinyót még nem próbáltam
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Gigabyte GA-MA770 ga-ma770t-ud3p
AMD Phenom II x3 720 2,8GHz
6 Gb RAM
ASUS R7 250
Net: UPC Fiber Power 120...letöltés, torrent, egyéb b.sz-b.sz nem megy.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Hőmérsékletek rendben vannak,Cpu,Gpu?
Segítséget szeretnék kérni!
Az a problémám, hogy a játék akadozik 😞
Fps és ping stabilnak mondható, 40-80 és 40-70 között mozognak, és mégis akadozik a kép.
Mi lehet a probléma, mit tudnék tenni?
A grafikai beállításokat már levettem minimumra, de semmit nem javult, routert cseréltem, azzal sem változott.
1 festés+750gold +10-10 booster<#idiota>#idiota>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amúgy én minden tiszta játékosnak egy évben, egyszer bármelyik eddig kiadott és nem tech tree-s ingame prémium tank közül egy kiválasztott darab megvásárolhatóságát engedélyezném. (kivéve a Type 59-ét és a Su76i-ét, hogy tovább legendáztassam a Wot népét)
Csinál a játékos egy "ticket"-et a supportban az adott prémiumtankkért és azt elbírálják. 99%-os elfogadással, ha az illető előtte nem csalt meg hasonlók. Utánna a prémiumshopban megjelenik egy adott ideig szóló ajánlat pl. erre a Tigris 131-esre.
angelus1991ster.blogspot.hu
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®
angelus1991ster.blogspot.hu
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®
Max sebessége 24 lezuhanva.
Kipróbáltam.
Ez meg 13 másodpercenként.
Jah mire lőttem volna negyedpájáig jutootam és befoglalták.
T67el enyi az àtlagsebzésem asszem.:-DDD
:-DDD
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Modulérzékeny,lövegsüllyedés 0.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Volt olyan aranyos hogy mutatta a hasát.
De el sem talált.<#beka3>#beka3>

Csak amíg védtük négyen a bázist a többiek befoglalták a bázisukat.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.12.29. 12:52:29
Egyszer már megpróbáltam kihúzni de annyira felidegesített hogy eladtam, így az összes modul meg van de még kell vagy 120k XP a wz-120-hoz.
Eddig azt hittem a CDC ágyúja a legszarabb a játékban de nem, a t-34-2-é übereli. A t8 kínai medet és heavy-t valahogy rettentő szarul sikerült alapból balancolni és nem frissítették őket az évek folyamán. Annyira kevesen játszanak velük, hogy leszarják a fejlesztők? Szívás az biztos.
Tier6-ban csak eléjük kell vele állni és jön
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
pedal to the metal...
Esetleg csináld mini maus-al.

The Matrix has you...
The Matrix has you...
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.12.29. 10:25:02