418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• joe662
    Arról nem tehetek,hogy a képfeltöltés nem működik
    Egyébként előszór azt hittem az előtte levő csatában megzsanettozott Vk Pityu volt az
    Erősen védte a bázisukat+az artit ,mindezt He löszerrel
    Az ilyen magányos szerencsétleneket leabálni,ráadásul még meg is kell várnia míg újratöltökna az ilyen pillanatok miatt nem adtam még el ezt a masinát,mert egyébként nagyon nem megy vele.

Utoljára szerkesztette: joe662, 2018.05.12. 00:06:23
  • asolyom
    Ma csak kétszer fordultam fel egy tetves homokbuckán az 59-16-tal. El nem hiszem, hogy nem lehet egy olyan fogyóeszközt betenni, amivel talpra lehet állni, legalább egyszer. Akárhogy rimánkodtam mindkét esetben szartak a fejemre a csapattársak. Megint elment a kedvem ettől nyüves játéktól.
  • Plata
    Hááát.
    1.Csezd meg a képfeltöltés.hu-t.
    2.Kellett neki a kill te meg elakartad venni tőle.
    3.Prém tankod volt.
    4.Mert mért ne.
  • pett3rson
    hehe, WG-sek nyomják a promo-t ezerrel:
    Gigi Buffon
  • joe662
    Ez most mire volt jo??
    [spoiler]

[/spoiler]
  • asolyom
    Hát, elsőre ez az olasz 6-os nem annyira fogott meg. Eddig elég szánalmas vagyok vele, kb. 3 lövésnél átlagban nem nagyon jutok tovább, mert addigra vagy mi fogyunk el, vagy az ellenfél. Amikor pedig ezek egyike sem következik be, akkor jön az RNG, és vígan pattanok le Dicker Maxokról, Cromwellekről. miközben persze ők simán beütnek, akárhogy is riszálom a tankot. Most megint úgy érzem, mint a 4-esnél, hogy felesleges volt ezüstöt kidobni erre a roncsra. Megyek vissza inkább a kínai könnyű tankjaimhoz, azokkal legalább élvezem a játékot.
  • haflac
    egész jó lett,netto 300k ezüst
  • besti
    Na, ezt nem mertem eddig meglépni, de akkor kipróbálom, már úgy is maxos az a skill. C-vel nem szokott gond lenni támadóként, a pálya jobb szélén fel a hegyre és onnan a védőket szépen lehet hull downban szedegetni - az az egy bázis volt tegnap amit hamar sikerült befoglalni támadóként is.
  • Maala
    Sőt, szakaszban sem látod a combat reservest, ha váltani akar valaki, vagy fejleszteni, akkor előbb szakaszt megszüntet, változtat, majd vissza szakaszba. Elég WG-s megoldás, de hát ez van. Márpedig a tier resetelés miatt muszáj újra húzni a cuccost, amig el nem éred tier 10-15-öt... -.-"
  • Plata
    De nekem is.
    Tankot kell váltani a garázsban vagy vissza váltani normálra és újra frontline akkor jó.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.05.10. 10:29:55
  • pett3rson
    Szoktam, de valahogy mindig megszívatnak a többiek. Amikor úgy látom, hogy az egyik oldal rendben van, de a mellettem lévő éppen elesik, akkor van hogy átmegyek segíteni, megmentjük, erre az az oldal ahonnan eljöttem elesik...miközben voltunk ott 12-en és senki még a közelébe sem férkőzött a pontnak..na azt nem szoktam érteni, hogy hogy lehet elbukni...
  • joe662
    Nektek nem bugos a combar reserve?
    Nàlam olyat csinàl,hogy ha vége a csatànak és ugyan azzal a tankkal megyek visza akkor nincsen ott a slot.
    A garàzsban sincsen ott mikor kitesz,àt kell vàlzanom màsik tankra majd vissza.
    S1 bementem de vége is lett a csatàak,na mondom majd most elsönek megyek vele van màr 4szintü felderítésem azt kipróbàlom.Hàt nem volt mit,mert még a helye se volt ott:-/
  • Plata
    Tegnap én C-n mentem,az ellenség egy szikla mögött állt sorban voltak vagy heten,nagyon jó helyen voltak,ki tudtak biztonsággal lőni és faszán tartották is,amíg oda nem csapott valaki nekik,rohadt mázlista több ezret sebzett beléjük.Sajna nekem épp cd-n volt a tüzérség.Nem tudom pontosan már mi volt amivel lőtt vagy tüzérség vagy légicsapás,de nagyon fasza volt,volt akibe 737-et is sebzett.
    Gondolom biztos sok lóvét kapott érte.
  • Sherman0070
    Ja az a skill rohadt hasznos. "A" pontot imádom támadni.
    B és C ponthoz kb. mindig hülye a csapat és csak szenvedve tudnak ráállni.
    Amúgy ha elhagyod a tankot J-vel, akkor ráteszi az 5 perces lockot?
    Mert nem merem elhagyni, inkább átmozgok
    Ja meg elég jól lehet Defenderrel támadni is védeni is. Lorr. 40t tökéletes meglepni az enemyt oldalról, mikor látod, hogy a csapatod van előnyben. Chrysler GF sem rossz de úgy nem való erre a pályára, túl nagy az oldala, könnyen sebezhető szerintem.
    Szerintem nyerni és veszteni is ugyanolyan jó, legalábbis legnagyobb rangot szinte mindig elérem.
    Kicsit mérges is vagyok, hogy 100bond helyett csak 40et ad.
  • Maala
    Mondjuk azt pl. nem tudom, hogy szoktátok-e figyelni, hogy adott fronton mennyien vannak, mennyien élnek éppen, azért ezeket is jó figyelni, hogy mennyire lehetsz éppen aggresszív. :-)
  • Plata
    Bakker tényleg,tegnap el is felejtettem fejleszteni a frontline képességet,már késő volt nagyon.
    Kár hogy csak este 5 órától van,sokkal jobb mint egy random csata.
  • pett3rson
    nyugi, tegnap front volt, nekem sem adta, se frontline-ba, se random-ba....

majd talán ma.

egyébként jó ez a mod csak itt tényleg fontos a csapatmunka, mert olyan össztüzet lehet nyomni az ellenfélre, hogy azt se tudja merre meneküljön. Van még szükség Ballance-re, mert ahogy Maala is mondta, néhány pontot marha könnyű elfoglalni néhányat meg marha nehéz védeni...bár lehet hogy pont ez a ballance...
  • Plata
    Jah frontline csatára gondoltam.
    Szeretek Vk-val menni rá.
    Bár a lassúsága gond.
    Tegnep beképzelt lightot hegyen sziklára felkentem vele.Poén hogy hwk ck168 seggét nem lőtte be.Azzal kentem fel sziklára fent tartottam hogy kivérezzen.
    Szépen csordogált a hp-ja közben meg szabadult volna meg lövöldözött.
    Low hp-nál megsajnáltam és agyon lőttem.
    Prém és booster nélkül 140 valahány ezret kaptam.
    Javítás és lőszer sokat elvitt és maradt 78k haszon.
    He és alap lőszert használtam.
    T8-ban nincs olyan amire gold kellene.
  • Plata
    Tegnap este egy csatáta volt időm.
    Vihar volt meg áramkimaradás na meg későn értem haza.
    Vk168-al nyertünk és 78k nyereség.
    Nem haltam meg egyszer sem és jobb oldali sávot végig harcoltam,kezdéstől az ágyúkig.
    Volt hogy jó helyzetben 3 spagetti huszárt meg két homár skorpiót vertem meg.
  • Sir Charles
    A kredittel nincs baj, a 4 meccsen így is összelőttem vagy 4-500 000-et, de azért nyerni csak jobb mint veszteni.
  • asolyom
    Nekem meg egy málhazsák pattogott a Mauerbrecher tetjén, aztán egyszer csak eltűnt.
  • Maala
    Nem kell rövidíteni, elég, ha berakod az engineering combat reserve-t magadnak... És rögtön a kör elején bemész capelni. A-t, B-t elveszed anélkül, hogy bármi esélye lenne védeni a csapatnak. C-t max akkor, ha 3an szakaszban mentek, és az egyik keresztbeáll előttetek. Mire respawnol és eltűnik a hulla, már kb. be is capeltek.

10/10 bejön nálam. Védeni kb. lehetetlen anélkül, hogy töketlen majom az ellen. :-D
  • besti
    Érdekes, én azt hiszem 5 csatát játszottam és mindig az a csapat nyert, aki védett. Gondoltam is, hogy valami könnyítés már kellene a támadóknak, mert aki véd, már rájött honnan lehet jól védeni a capet (pl. mondjuk a cap idő rövidítésevel).
  • Plata
    Vannak még hibák a játékban rendesen.
    Peca öbölben belementem egy roncs házba meddel,ház szépen tovább sérült és még jobban összedőlt,de az egyik gerenda begőzölt és elkezdett pattogni bent mint a hülye végül úgy felpörgött hogy a tetőn kiugrott és elpattogott a francba.
    Sajna két nagyon könnyű killről le is maradtam mert az figyeltem röhögve hogy pattog a gerenda a víz felé.
  • Maala
    Lényegtelen, hogy nyersz-e, vagy veszítesz, elég jól adja a kreditet. Vagy tankot húznál benne?
  • joe662
    Én most 4et tudtam menni 50%wr,de ezt [email protected] a játék elég fun,még akkor is ha vereség,átlag azok is 20 percig tartottak.
    A randomtol már agyemboliát kapok,a napi küldőikhez sincsen már türelmem,pedig az 5 csata,de már 2 után kiakadok a sok agyhalottra.
    Itt a frontline-ban,ez nem érdekel egyáltalán.nem tudom mi lesz ha kiveszik,lehet befejezem.
    Talán még a battle royale mod ha bejön,akkor esetleg,de a randomot el fogom felejteni
    Ma itt nyomtam Alt+F4-et
    A top tankjaink kemények voltak mint a kád széle
  • Sir Charles
    De fasza ez a Frontline.
    Játszottam először 2 meccset támadóként, gyakorlatilag beletapostak minket a tengerbe a védők, még nekünk kellett volna védeni a bázisainkat.
    Na gondoltam a harmadik meccsen, ahol védő voltam, na most akkor nyerek végre. ÁÁÁÁÁÁÁ, kb 2 perc alatt 3 bázisunkat foglalták el, kb 8 perc alatt vége volt a meccsnek. A negyedik meccs védőként ugyanez.
    Az összes meccsen 9000 fölött lőttem.
    Úgy látszik én ezt kaptam most(ja tegnap egy meccs az is vereség, tehát eddig a Frontline mode-ban 0 % a winratem. De fasza ez a Frontline. :(
  • Maala
    Az előbb C és F között a vasúti töltésen beesett az FPS (nem néztem, mennyire), de egyébként 90 körül mozog - 1440p, gsynces monitor.
  • tutyimutyi2
    Viszont a repesz lőszer csak feleannyit tud sebezni a toronyba.
  • pett3rson
    Így van, játékban írja. Onnan vettem a gyenge pontokat is az ajtó meg még valami, 80 mm meg 50 mm azt hiszem.

Besti: akkor az lesz a hiba, a mod amik fel voltak rakva, mert tegnap jött ki patch, direkt Frontline-hoz, tuti ezt (is) javították benne.

• Plata
    Asszem csak hátul és oldalt sebezhető.
    Szemből nem.
    Játékban láttam kiírva.
  • besti
    Nekem első nap amikor modokkal játszottam, akkor én sem tudtam lőni, tegnap modok nélkül (safe mode-ban indítva) már tudtam sebezni.

Más. Nektek nincs brutál fps drop a fronline módban a bunkerekhez közel? Vagy ha megvan a 60 körüli fps akkor is darabosnak érződik. Ezt produkálja modok nélkül is, és ahogy látom van már erről fórumtéma több helyen. Van ahol a HUD-ot gyanítják mögötte, mert az még az eredeti 10+ éves motorra épül (autodesk scaleform vagy mi a fene).

Nekem GTX 1080 és i7 3770K @4.2Ghz mellett full HD-ban ez előáll. Maala, neked jelentkezik ez, ha az aláírásban szereplő konfiggal játszol?
  • joe662
    Miután mindenki kihúzta
  • Master91
    Obj 268 4-est mikor nerfelik ?
  • tutyimutyi2
    Hm érdekes ez a gravitáció... én lkv 90 enem meg bc 25t ap kb 30-al belém jön szemből a tankom meg gondol egyet és dob egy hátra szaltót.
    Plusz valamiért a fejébe vette a játék hogy bármeik gomb is legyen beállítva nem hajlandó gombnyomásra bemenni sniper nézetbe csak görgővel.
  • Maala
    Nem volt olyan, hogy ne tudtam volna lőni.
  • pett3rson
    De tudtad is lőni csak nem ütötte be vagy egyáltalán nem is engedett lőni? nekem utóbbi volt, de azóta ez elmúlt, legalábbis tegnapi 3 csatámból egyszer támadó voltam és akkor már tudtam lőni meg sebezni is, persze hátulról, mert elölről nem vitte át a páncélt.
  • Maala
    No para, 175mm-vel én sem tudtam sebezni az IS-6al.

Az STRV S1 meg simán vitte... már amikor eltalálta. :-D Sajnos nincsen rajta lőszernyom.
  • pett3rson
    az ajtók meg valami nyílások tényleg gyengén páncélozottak?

Nekem bugos volt az első pár körben vagy valami nem volt frankó, mert ha rácéloztam az ágyúra, akkor egyszerűen nem engedett lőni, mintha blokkolva lettem volna vagy valami. Tegnap már sikerült sebeznem, de az a pár kör elég frusztráló volt, már arra gondoltam, hogy meddel nem lehet, de tegnap pont hogy T-44-el sebeztem rajta..szal nem vágom mi volt.
  • tutyimutyi2
    Tegnap támadóként volt egy olyan köröm amikor a csapattársaim is meg a védők is csőlátásúak voltak én meg F-en spawnoltam szépen be sunyultam a 4-es ágyúhoz és egyedül löttem le full-ról a hp-ját, csapattársak és enemyk is csak a végére vették észre hogy a 4-est támadják