World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is betankoltam, pont emiatt, másfél millió el is ment rá. De még lehet kéne venni...
The Matrix has you...
Mindegy, annyira már nem vagyok irigy, jó nekem a premium előfizetés is, azzal is tudok elég pénzt keresni már 😊
The Matrix has you...
Most akciós a cucc és nézem hogy alig maradt a máskor egy évre is elég mennyiségből.
Mondjuk azt észrevettem hogy toronylövésnél is ammo racke-et meg láncolást ad be a játék elég sokszor, wtf
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
Azok meg beintettek neki,erre felvette videóra,ahogy lenullázta az accjàt.Majd megvette ezt:-/
Lehet megérné összeszedegetni a történetet+a replayt mellé,azt dobni egy ticetett:-D
Hàtha -1paraszt.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Bérbe vehet? reklámfelület...
Utoljára szerkesztette: Lokker, 2017.12.31. 12:29:59
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
The Matrix has you...
Asszem nekem ennyi is volt,T8-10 játszhatatlan.
Jah csetet érdemes olvasni.
Valami agyhalott majom feltett replayt arról hogy milyen ügyes volt és kinyírta magyar csapattársát,mert el akarta szedni előle a spotot.
Mivel nem azt csinálta amit ő akart,és az ő közelében akart spotolni ezért kinyírta.Mert neki prémje van,joga van kilőni azt akinek nem.<#buck>#buck>
katt
Állítólag megsértődött amiért leszólták hogy csapattársat lőtt.
Nem engedi a mailt,mert màr van ilyen:-/
Hogy rakod be a képet? vagy Neked van ide premium vagy mi a szösz és akkor tudsz nagyobb képet is felrakni?
The Matrix has you...
Tessék,én mentem előre,de hiába,lassú vagyok,sok gyors vacak már az ellenség bázisán volt mire megint elértem a fél pályát.<#ravasz1>#ravasz1>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Igaz nem is kaptam lövést,mert nem volt ami lőjön.<#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.12.30. 21:54:56
Még hát hogyan nyerjünk?Amikor kikapsz az is döntetlen<#banplz>#banplz><#idiota>#idiota>
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®
kergetik
Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2017.12.30. 19:22:04
Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2017.12.30. 19:09:59
😊
VK100.01p
T54E1-nek a végén 206 HP-je volt, azzal tolta oda magát csak a tetejét láttam és kilőttem...csak lestem, mert az ilyet általában nem adja be 😊
Utoljára szerkesztette: pett3rson, 2017.12.30. 19:01:34
The Matrix has you...
De ha közelkeleti kecskék lesznek akkor biztos járnak majd hozzájuk p.i. pásztorok is nem? <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.12.30. 18:53:40
18+
Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2017.12.30. 18:28:59
Te nem vagy magadnál.
Mikor megvettem Marleen-t az ő oldalukat néztem meg,hat órakor már ott virított hogy a drágaszágom bekerült a boltba,mentem is fel megvenni.
Nem vagyok Wotinfós,de szerintem te frissebb híreket nem kapsz.
Ez a wothírek nevű oldal elég gyerekes,kétlem én hogy ott friss híreket lehetne kapni,mire felkel aki szerkeszti vagy hazajön az iskolából akkorára már rég nem lesz újdonság egy hír.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.12.30. 18:27:18
Utoljára szerkesztette: wunscher, 2017.12.30. 18:09:43
az a fogalmazási stílus... szakadok... a háború 2018-ban folytatódik... xD melyik? a szíriai vagy az ukrán? 😛 főparancsnokság... hagyjuk már... ez egy cég és annak a terméke.
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2017.12.30. 18:04:28
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Nem is ő volt,csak próbálta talpra állítani.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.12.30. 10:36:00
Ha nem akarsz ezzel az ágyúval T8-ban is szenvedni, akkor a Caernhez kell a szabad XP. És viszonylag sok kell, mert az ágyúhoz kell a lánctalp és a torony is. Ha fullos, akkor egész tűrhető. A testet rejteni kell, mert a haslemezt szinte minden belövi, amivel találkozhatsz. Az UFP és a torony elég jól viseli az áldásokat.
Én itt tartok jelenleg.
The Matrix has you...
Csak a másodlagossal is teljesített 15ös küldetések után kapsz.