World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha nem tudom most kiváltani a csajokat (nincs még kifejlesztve a tank), akkor azokat is később ugyanúgy tudom majd, mint ha küldetésért kaptam volna? Lesz valahol ilyen szekció szerintetek vagy el fogom veszteni őket?
The Matrix has you...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Mindenki egyfelé ment,td heavy med középen kempelt.Egyedül maradtam egy rakás T8-10-el.
Lassan véget érhetne már a szopó ág mert kezd nagyon fárasztó lenni.
Lepattant toronyról testéről,de a tornyot ért lepattanót nem számolta a köcsög játék.Csóka elvesztette a fonalat és padlógáz le a dombról.
Egyébként rohadtul nem értem miért nem számol a játék minden lepattanót.
Type troll ágyúval 1100-akat pattant a toronyról és asszed számolta?
Nem jelent meg a kivédett sebzésben,sem játékban sem a csata után jelentésben,pedig ott írta hogy 1100 lepattanó.Jah meg tegnap furcsa dolog volt Tiger 2 gold lőszerrel pattogott mint a huzat,de mindegyik gold lőszere 240-et sebzett volna ha nem pattan,nem tudom milyen ágyúja volt mert messze volt.De a 240 gold tiger 2-nek nagyon halvány.
Most már ezzel foglak szekálni.<#idiota>#idiota>
De tényleg nem találkoztam többel.
Vagyis találkozni találkoztam,de most csapattársakat nem fogom lövöldözni.<#vigyor>#vigyor>
Minden 1x megsebzett S1-et az orrom alà fogsz dörgölni?
Tovàbbra is az a véleményem,hogy egy normàlis jàtékos, megfelelö pàlyàn,ràd hajtogatja a konzerv dobozodat.:-DD
Amugy 1k wn8,és 1k dmg,az S1el,szóval ez is idióta volt.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Sőt fel is spotoltam és én keresztül is lőttem.<#crazya>#crazya>
Jah szereztem egy kamikazet.Patton lepattant rólam erre padlógázzal nekem jött a dombról.<#idiota>#idiota>

Jó lenne ha vége lenne a karácsonyi szünetnek,iszonyú sok a barom.
Több csatában is sebzett vagy kilőtt csapattárs.
Volt akit reportoltam is mert megölt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.12.29. 00:11:38
Ott írja a bónuszt.

A Ferdi ellen még az szól, hogy ha meglátják, instant megy a prém skuló. Tehát a páncél ott sem jelent sokat. JPII-re nem szoktak arannyal lőni, így a fentieket használva legalább egy plusz lövésed van, mire megnyomják a kettes gombot.
Az megvan, hogy az egyik lassú+páncél a másik meg mobilis.
Melyikkel jobb a játék érzet?
Ma érdekességből néztem az xp szerzést. Elvileg +48% járna erre a holiday hülyeségre de szerintem én semmit sem kapok meg belőle. Valaki esetleg felfigyelt már erre? normal alap xp csata után 870 kint a normal prém nélküli xpm pedidg 879. Ez nem hogy 48% de még 4,8 sem.
Először rá kellett jönnöm hogy a PCT lőszerrel szemben ez rohadtul alá hord.<#buck>#buck>
Harmadik lövés volt az ami végre talált,sajna csak 10 van a tankban,de nagyon szépen bontja szemből még a fost is.
Ha talál egész jól sebez,de ezzel találni kész művészet.<#idiota>#idiota>
A PCT lőszer egész pontos messzire is,ez meg olyan mint egy tollas labda,összevissza röpköd.<#ijedt>#ijedt>
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.12.28. 22:05:30
angelus1991ster.blogspot.hu
Itt egy kép golyószóró barátomról. Ez a jobbik csatái közül való, legalább 1 percig nem lőtték ki.
Viszont zseniálisan kerülted el, hogy ellenféllel találkozzál.
Még valami... neked minden csata védés te retardált?
Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2017.12.28. 21:41:29
Murovanka-n az erdőben lévő házak közt bújt el,kiakart lőni,ház mögül kilőtt volna de nem talált el,telibe lőttem,erre átment a ház másik oldalára és ott jött ki,ott is telibe.Erre vissza a másikra.<#idiota>#idiota>
Ott volt a közelében vagy öt tank,nem hogy azokat lőtte volna,engem akart.

Mellesleg foglalással nyertünk,valakik befoglalták,pedig úgyis nyertünk volna.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.12.28. 21:31:40
Koszi.
"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"
Vagy ha egyszer jó irányba menne...
Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2017.12.28. 19:43:05
"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"
Azt mondjátok a süketperzsa tierlimites,de én ezt sosem éreztem.Mindig T9-10 csatákat kaptam vele.Rohadt ritkán nem.
Utoljára szerkesztette: R3nton, 2017.12.28. 14:07:59
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Utoljára szerkesztette: R3nton, 2017.12.28. 13:38:39
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.12.28. 13:17:22
Na bakker,nekem kell a festetlen is.<#whatever>#whatever>
A játékban is benne van,a modulok közösek,modulokra az van írva hogy Vk168.01 és vk168.01p.
pedal to the metal...