World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha nem tudom most kiváltani a csajokat (nincs még kifejlesztve a tank), akkor azokat is később ugyanúgy tudom majd, mint ha küldetésért kaptam volna? Lesz valahol ilyen szekció szerintetek vagy el fogom veszteni őket?
The Matrix has you...

Mindenki egyfelé ment,td heavy med középen kempelt.Egyedül maradtam egy rakás T8-10-el.
Lassan véget érhetne már a szopó ág mert kezd nagyon fárasztó lenni.
Lepattant toronyról testéről,de a tornyot ért lepattanót nem számolta a köcsög játék.Csóka elvesztette a fonalat és padlógáz le a dombról.
Egyébként rohadtul nem értem miért nem számol a játék minden lepattanót.
Type troll ágyúval 1100-akat pattant a toronyról és asszed számolta?
Nem jelent meg a kivédett sebzésben,sem játékban sem a csata után jelentésben,pedig ott írta hogy 1100 lepattanó.Jah meg tegnap furcsa dolog volt Tiger 2 gold lőszerrel pattogott mint a huzat,de mindegyik gold lőszere 240-et sebzett volna ha nem pattan,nem tudom milyen ágyúja volt mert messze volt.De a 240 gold tiger 2-nek nagyon halvány.
Most már ezzel foglak szekálni.<#idiota>#idiota>
De tényleg nem találkoztam többel.
Vagyis találkozni találkoztam,de most csapattársakat nem fogom lövöldözni.<#vigyor>#vigyor>
Minden 1x megsebzett S1-et az orrom alà fogsz dörgölni?
Tovàbbra is az a véleményem,hogy egy normàlis jàtékos, megfelelö pàlyàn,ràd hajtogatja a konzerv dobozodat.:-DD
Amugy 1k wn8,és 1k dmg,az S1el,szóval ez is idióta volt.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Sőt fel is spotoltam és én keresztül is lőttem.<#crazya>#crazya>
Jah szereztem egy kamikazet.Patton lepattant rólam erre padlógázzal nekem jött a dombról.<#idiota>#idiota>

Jó lenne ha vége lenne a karácsonyi szünetnek,iszonyú sok a barom.
Több csatában is sebzett vagy kilőtt csapattárs.
Volt akit reportoltam is mert megölt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.12.29. 00:11:38
Ott írja a bónuszt.

A Ferdi ellen még az szól, hogy ha meglátják, instant megy a prém skuló. Tehát a páncél ott sem jelent sokat. JPII-re nem szoktak arannyal lőni, így a fentieket használva legalább egy plusz lövésed van, mire megnyomják a kettes gombot.
Az megvan, hogy az egyik lassú+páncél a másik meg mobilis.
Melyikkel jobb a játék érzet?
Ma érdekességből néztem az xp szerzést. Elvileg +48% járna erre a holiday hülyeségre de szerintem én semmit sem kapok meg belőle. Valaki esetleg felfigyelt már erre? normal alap xp csata után 870 kint a normal prém nélküli xpm pedidg 879. Ez nem hogy 48% de még 4,8 sem.
Először rá kellett jönnöm hogy a PCT lőszerrel szemben ez rohadtul alá hord.<#buck>#buck>
Harmadik lövés volt az ami végre talált,sajna csak 10 van a tankban,de nagyon szépen bontja szemből még a fost is.
Ha talál egész jól sebez,de ezzel találni kész művészet.<#idiota>#idiota>
A PCT lőszer egész pontos messzire is,ez meg olyan mint egy tollas labda,összevissza röpköd.<#ijedt>#ijedt>
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.12.28. 22:05:30
angelus1991ster.blogspot.hu
Itt egy kép golyószóró barátomról. Ez a jobbik csatái közül való, legalább 1 percig nem lőtték ki.
Viszont zseniálisan kerülted el, hogy ellenféllel találkozzál.
Még valami... neked minden csata védés te retardált?
Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2017.12.28. 21:41:29
Murovanka-n az erdőben lévő házak közt bújt el,kiakart lőni,ház mögül kilőtt volna de nem talált el,telibe lőttem,erre átment a ház másik oldalára és ott jött ki,ott is telibe.Erre vissza a másikra.<#idiota>#idiota>
Ott volt a közelében vagy öt tank,nem hogy azokat lőtte volna,engem akart.

Mellesleg foglalással nyertünk,valakik befoglalták,pedig úgyis nyertünk volna.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.12.28. 21:31:40
Koszi.
"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"
Vagy ha egyszer jó irányba menne...
Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2017.12.28. 19:43:05
"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"
Azt mondjátok a süketperzsa tierlimites,de én ezt sosem éreztem.Mindig T9-10 csatákat kaptam vele.Rohadt ritkán nem.
Utoljára szerkesztette: R3nton, 2017.12.28. 14:07:59
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Utoljára szerkesztette: R3nton, 2017.12.28. 13:38:39
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.12.28. 13:17:22
Na bakker,nekem kell a festetlen is.<#whatever>#whatever>
A játékban is benne van,a modulok közösek,modulokra az van írva hogy Vk168.01 és vk168.01p.
pedal to the metal...