World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hali, jó reggelt.

Ha nem tudom most kiváltani a csajokat (nincs még kifejlesztve a tank), akkor azokat is később ugyanúgy tudom majd, mint ha küldetésért kaptam volna? Lesz valahol ilyen szekció szerintetek vagy el fogom veszteni őket?

The Matrix has you...

Csupa agyhalott van.

Mindenki egyfelé ment,td heavy med középen kempelt.Egyedül maradtam egy rakás T8-10-el.

Nagyon jól kezdődik a nap. Az első két csatában kaptam egy-egy 1000+HPs arty lövést a következőben meg ammo rackeltek.
Lassan véget érhetne már a szopó ág mert kezd nagyon fárasztó lenni.
Ha megvan mindkettő akkor próbáld mindkettővel,de ha van Type tankod azzal is jó.

Szerintetek mostanság a pattintós küldikhez a Maus vagy az E100 a jobb választás?
Ebben a csatában amúgy a legmókásabb dolog a kamikaze volt,az a marha patton tök öngyilkos lett.<#nyes>
Lepattant toronyról testéről,de a tornyot ért lepattanót nem számolta a köcsög játék.Csóka elvesztette a fonalat és padlógáz le a dombról.
Egyébként rohadtul nem értem miért nem számol a játék minden lepattanót.
Type troll ágyúval 1100-akat pattant a toronyról és asszed számolta?
Nem jelent meg a kivédett sebzésben,sem játékban sem a csata után jelentésben,pedig ott írta hogy 1100 lepattanó.Jah meg tegnap furcsa dolog volt Tiger 2 gold lőszerrel pattogott mint a huzat,de mindegyik gold lőszere 240-et sebzett volna ha nem pattan,nem tudom milyen ágyúja volt mert messze volt.De a 240 gold tiger 2-nek nagyon halvány.

Igeeen.<#buck>
Most már ezzel foglak szekálni.<#idiota>
De tényleg nem találkoztam többel.
Vagyis találkozni találkoztam,de most csapattársakat nem fogom lövöldözni.<#vigyor>

joe662
Ez most komoly?
Minden 1x megsebzett S1-et az orrom alà fogsz dörgölni?
Tovàbbra is az a véleményem,hogy egy normàlis jàtékos, megfelelö pàlyàn,ràd hajtogatja a konzerv dobozodat.:-DD
Amugy 1k wn8,és 1k dmg,az S1el,szóval ez is idióta volt.

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Csak csapatban ajánlom mert itt még sokkal több a hülye.Beloginol a Faceit oldalon a retardált.Elindítja az eventet de a játékot már elfelejti elindítani.Több csatát is vesztettünk mert 5-6-an mentünk 7 ellen.Nagy nehezen összehoz az ember pontokat de a vereségért elveszi akármilyen jó vagy.Az ilyeneket úgy picsán rugnám hogy Brinkman professzor se operálná ki a seggéből a cipőm.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

ROMOTO
JP2 elvileg jobb, szerencsés esetben pattint a frontja ha hull downban hátra dönti, ferdit belövik már manapság lövegpajzs mellett, a ferdinek nagyobb szögben mozgatható a lövege oldalirányban ezért kicsit kevesebbszer kell rángatózni, szűkülni ha mozog a cél, cserébe jp2 agilisabb.
Jah és külön poén hogy az arty felhúzott.Háromszor telibe kapott felkaptam a vizet és elindultam az ellenség bázisára hogy most szétrúgom a seggét.A rohadékot meg is találtam,de valami röhejesen keveset sebeztem belé.Kilőtte csapattárs.

Nem tudom hogy ez az STRV1 mester milyen Wn8-al rendelkezik,de ez sem csinált belőlem tésztaszűrőt,másikkal meg nem találkoztam még.Aki lőtt is volna rám.
Sőt fel is spotoltam és én keresztül is lőttem.<#crazya>
Jah szereztem egy kamikazet.Patton lepattant rólam erre padlógázzal nekem jött a dombról.<#idiota>

Jó lenne ha vége lenne a karácsonyi szünetnek,iszonyú sok a barom.
Több csatában is sebzett vagy kilőtt csapattárs.
Volt akit reportoltam is mert megölt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.12.29. 00:11:38

Egyik se. A szenvedésen kívül nem vár más azon az ágon. De talán JP2-vel jobban jár a mobilitás miatt.
Jár.
Ott írja a bónuszt.

Szerintem Ferdi.

Én a JPII-re szavaztam. Nem bántam meg. A mai napig nincs Ferdinandom, de a JPII még mindig megvan. Ha a testet el tudod rejteni, a felépítményt nem nagyon lövik be alap lőszerrel. A test viszont semmit sem fog meg. Ellenben ahogy írtad mobilis.
A Ferdi ellen még az szól, hogy ha meglátják, instant megy a prém skuló. Tehát a páncél ott sem jelent sokat. JPII-re nem szoktak arannyal lőni, így a fentieket használva legalább egy plusz lövésed van, mire megnyomják a kettes gombot.
Kérnék egy kis segítséget: Ferdinand vagy JPantherII?
Az megvan, hogy az egyik lassú+páncél a másik meg mobilis.
Melyikkel jobb a játék érzet?
Sziasztok!

Ma érdekességből néztem az xp szerzést. Elvileg +48% járna erre a holiday hülyeségre de szerintem én semmit sem kapok meg belőle. Valaki esetleg felfigyelt már erre? normal alap xp csata után 870 kint a normal prém nélküli xpm pedidg 879. Ez nem hogy 48% de még 4,8 sem.

ROMOTO
Az SP tierlimites, max 9 tierbe megy, egyébként elég jól boldogul ott is, némi +pen a sima ap lövedékre meg egy kis sebesség vagy +lóerő/tonna és tényleg szuper pershing lenne, mondjuk a pontosságától a hajam eldobom 150m felett szanaszét hord, ha a gun handlingján javítanának azzal is beérném.
Menjetek szobára!
Ma este először használtam mini maus He lőszerét,eddig még tényleg nem lőttem vele,de most Obj268 meg fos volt szemben vagy 400 méterre.
Először rá kellett jönnöm hogy a PCT lőszerrel szemben ez rohadtul alá hord.<#buck>
Harmadik lövés volt az ami végre talált,sajna csak 10 van a tankban,de nagyon szépen bontja szemből még a fost is.
Ha talál egész jól sebez,de ezzel találni kész művészet.<#idiota>
A PCT lőszer egész pontos messzire is,ez meg olyan mint egy tollas labda,összevissza röpköd.<#ijedt>

Nekem van róla, ha kell... Végülis csak top 10-ben végeztünk a ladderben, de biztosan rosszul csináltunk valamit, azért sikerült... :)

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

Bezzeg ti faceit-eztek engem meg be sem engedett... :(
soros ügynökök, soros terv része<#idiota>
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.12.28. 22:05:30

angelus1991ster.blogspot.hu

Kár...
Forolto
kár,hogy nem csináltam visszajátszást,most belinkeltem volna,hogy a remek faceit tudásodat megmutassam a többieknek.Sja azt elfelejtettem írni,hogy egy dologra használtad a minimapot,taktikai elemként betüket formáltál csata alatt.Arra volt energiád, időd de arra nem,hogy próbáj védekezni mást megvédeni.Részemről ennyi voltál,további szép napot a többieknek.

Akkor nézzük a tényeket.
Itt egy kép golyószóró barátomról. Ez a jobbik csatái közül való, legalább 1 percig nem lőtték ki.

Forolto
Tudod,ha a minimapon,tudod az a kis térkészerű valami zöld körben számmal jelzik,sokat nem kellett megjegyezned az általános iskolában egy és kettő azt védjük és nem támadjuk és nem kell beleállni a nyilt mezőn.A himmelen azt hittem,hogy neked van annyi eszed,hogy jössz segíteni,nem te snipeltél a hegyre.Ott álltál mögöttem végig láttam.Mind1 rajtad és a játéktudásodon már segiteni nem tudok,csak gondoltam válaszolok a posztodra.

A szerencsétlen hülyétől függetlenül ajánlom mindenkinek a Faceit csatákat. Értelmi fogyatékosoktól függően 2-3 óra alatt meg lehet csinálni.
Akkorát védtél te félkegyelmű, hogy öröm volt nézni...
Viszont zseniálisan kerülted el, hogy ellenféllel találkozzál.
Még valami... neked minden csata védés te retardált?
Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2017.12.28. 21:41:29
Forolto
Drága Pozdorja,ha az értelmi szinvonalad több lenne,minthogy Védő módban beállsz a capre és nulla sebzéssel IS-3al megdöglesz akkor talán a fos játéktudásodból lehetne xar is.Az emlegetett himmelen ha talán nem kempeltél volna hátul,mikor rámjött 2 Oho és sajnos te csak sniper módban is-3 al próbáltad a hegyet lőni és valószinű kikapcsolt mini map mellett sikerült a tudatodra adni,hogy milyen gyenge játékos vagy.Ja és ezen a pályán csak arra voltál képes drága barátom,hogy a spammeltél.S mivel ismerem a HOAX klánt tudtam,hogy az IQ-d csak erre képes,hogy ezt kiposztolod.

Nézd találtam neked egy újabb zsenit.
Murovanka-n az erdőben lévő házak közt bújt el,kiakart lőni,ház mögül kilőtt volna de nem talált el,telibe lőttem,erre átment a ház másik oldalára és ott jött ki,ott is telibe.Erre vissza a másikra.<#idiota>
Ott volt a közelében vagy öt tank,nem hogy azokat lőtte volna,engem akart.

Mellesleg foglalással nyertünk,valakik befoglalták,pedig úgyis nyertünk volna.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.12.28. 21:31:40

A legegyszerűbb megoldás az lenne, ha változatlan statok mellett lejjebb raknák őket egy tierrel.

Az viszont új lenne korrekt, ha az összes létező prémium közül lehetne válogatni a cserénél, mert különben mit csináljon az, akinek se másik tech trees prémium se gold nem kell? Vagy buffolják a limiteseket az új prémiumok szintjére.

Es tenyleg. Explorerrel beenged Firefoxal nem.
Koszi.

"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"

A Futushimo nick nevű értelmi fogyatékosnak üzenném a Faceit-re, hogy ha esetleg egyszer sebezne, vagy nem elsőnek döglene meg, az elősegítené a csapatot.
Vagy ha egyszer jó irányba menne...
Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2017.12.28. 19:43:05
barret
Próbáld meg másik böngészőről.

Bérbe vehet? reklámfelület...

Hát nem szoktam szakaszozni,de inkáb Fv-vel játszom,mert süketperzsával rohadt tré a T10,Fv még elvan benne,de süketperzsa oda kevés mint sünben a vaj.MT küldiket próbáltam vele,de lehetetlenség.

Mar ket napja nem tudok belepni a wot honlapjan a sajat accomba. A WG-be beenged de onnan hiaba nyomom, hogy lepjen be a wot-ba semmit nem csinal. Masnak is ilyen vagy csak velem ilyen kedvesek?

"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"

A tier limit max 1 tier felfele. Vagyis ha az SP tierlimites(nem tudom mert nincs) akkor kizart, hogy tier 10-be keruljon ha egyedul vagy. Szakaszban ha a masik nem limites akkor betesz +2 tierbe is.

Mégis mit jelent az hogy teljes tiert kap?
Azt mondjátok a süketperzsa tierlimites,de én ezt sosem éreztem.Mindig T9-10 csatákat kaptam vele.Rohadt ritkán nem.

ROMOTO
Ráadásul a limitesek majdnem mindig drágábbak voltak, elvileg minimum kijárna nekik egy majdnem op ra buffolt változat.
megkapja a hosszú 88-ast lehet. Ha a camót és a DPM-t nem bántják, még okés is lehet, vagy valami űrméret alatti lőszert nagy átütéssel.
Utoljára szerkesztette: R3nton, 2017.12.28. 14:07:59
ROMOTO
Elvileg minden tiert érint, de valóban kis tierben sok tanknál komoly probléma lesz ez.
joe662
Ahogyan az ilyet kezelni szoktàk.Tönkreb@sszák:-DD

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Semmit, beváltod goldra. :P
Sherman0070
Na majd az E25-el mit fognak csinálni ha elérnek tier7-re? <#idiota>

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Kérdés, hogy csak a tier8 vagy lejjebb is. Azért ott lesznek érdekes dolgok...E25, tier4es full tier limites cuccok. Legalább egy csomó szartól meg tudok szabaduli, hehe SP, tog, wz-111
Utoljára szerkesztette: R3nton, 2017.12.28. 13:38:39
ROMOTO
WG festen elhangzott hogy az összes tierlimites prémtank teljes tiert kap jövőre, KV5 el kezdődik-type 59 el végződik, első körben a tier 8 asokat veszik elő. Akinek nem jön be az később cserélheti másra vagy beválthatja goldra.
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.12.28. 13:17:22
De az a tank ugyanaz mint a másik,csak festés nélkül.<#idiota>
Na bakker,nekem kell a festetlen is.<#whatever>
A játékban is benne van,a modulok közösek,modulokra az van írva hogy Vk168.01 és vk168.01p.

Az elobb fedeztem fel jatek kozben, hogy letezik egy klan "Bekes Megyei Zsivanyok" neven. Szuletett Bekes megyeikent en szegyellem magam a klan es tagjai teljesitmenye miatt! <#zavart2>

pedal to the metal...