World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerezz magad mellé két platoontársat, akik védik a segged / támogatnak, máris jobban fog menni a dolog.
Tõletek kb ennyire is számitottam..

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Srácok, szerintetek melyik spottertank a legjobb épp? Mit ajánlotok?

Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Nem hittem, hogy össze fog jönni, de lehoztuk/tam! 😄

Gyõzelem!
Csata: Cliff 2013. április 2. 0:18:29
Jármû: IS-8
Szerzett tapasztalat: 2 101
Szerzett kredit: 75 243
Csatában elért Achievement: Acélfal, Top Gun, Mesterlövész, Kiváló Lövész, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"

Replay
Ráhúzod a célkeresztet az ellenséges tankra, és megnyomod a gombot.

na jó..
felejtsük el.
Vegyétek úgy,hogy nem írtam semmit..

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Roger6
Áltagsebzésrõl beszélt, úgy kell csinálni, hogy belelõsz a tankokba olyan helyen, ahol sebzõsnek, és nem halsz meg az elsõ 30 mp-ben. Plussz a 72%-os találati arány az valami siralmas szerintem.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Valóban!És ha nagyanyám sárga lenne,6-os lenne a homlokára írva meg áramszedõ lenne a feje tetején akkor õ lenne a hatos villamos...
Nem ártana azzal 12k sebzést se csinálni!Csak nem ez volt a kérdés.
A kérdés,hogy hogyan csináljam?

T110E4-gyel például nem ártana minimim 3K sebzést összehozni átlagosan.

Ezen a fórumon rettenet nagy agytrösztök és a játék ajatollah-i laknak.
Árulja már el nekem valamelyik,hogy mi a búbánatos,vérvörös,rongybatekert,marhapék,vakpali,nádvágó,rabok f....t
csináljak a T-9-10-es tankjaimmal,hogy legalább az 50%-os win rate-t hozni tudjam velük?T110E5-4 páros gyalázat.Bármit teszek kikapunk.Nincs olyan,hogy na,ma nem megy lerakom,majd holnap.Állandósult szopás van!
Ha a seggemet a földhöz verdesem,és úgy pattogok körbe a térképen,akkor is.Ölök is,sebzek is velük de az istennek nem nyerünk.
Csak azért tudom tartani az 50%-ot összesítettben,mert más tankok meg jobban produkálnak mint az átlag.Vannak olyanok,hogy ha afk vagyok egész meccsen,akkor is nyerünk.
Mondjuk az összes csatámat kivétel nélkül egyedül,és randomban nyomtam.
De ez akkor is idegesítõ.
ehun-e!

a másik

Jó, de nem kiemelkedõ. Papír test, jó rejtõzködés, az ágyúválaszték Jagdpanther lilában. Egy kisebbet sebzõ, kellemes roffal (100mm D10-S), és egy nagyot ütõ, viszonylag pontatlan (122mm D2-5S).
Igen az amerikai szerveren vagyok sajna...igy nem is tudok veletek jatszni, pedig par emberrel jatsznek platonban.
Te melyik szerveren vagy? Merthogy eu-n nemigen volt tegnap 3x xp. USA talán?
valentine olyan semleges volt számomra, se nem jó, se nem rossz, alecto iszonyat fun volt, t4-ben 1 gépágyú, persze papír páncélzattal. Szóval az legyen a célod h ne lássanak meg, de vigyél be minél több sebzést 😊
Szép estét! Valaki valami orvosságot vagy tippet tud valaki mondani a Valentine AT-Alecto duóra? Ma vissza vettem a Valentine-AT-t hogy egykét modullt kifejlesszek vele mondván hogy alacsonyabb tierben biztos boldogulok de csak arra volt jó hogy az amúgysem mesés statomat rontsam vele. A páncéltörõ lövege szerintem rohadt pontatlan, heavy-ket távolról nem hatom meg még ha el is találom. Az Alecto talán annyiban jobb hogy gyorsabb meg alacsonyabb, páncélzat meg egyiknél se lényeges mert AT-nál úgyis a lövegpajzsot lövik. Elõnytelen csapat-pálya-szerencsétlenség erre csak rátesz egy lapáttal😄
sikerult lowe-vel tegnap egy "nagyot" alkotnom.
Persze ez premmel volt, anelkul mar nem is olyan fenyes.

Jelenleg object 704-em van. Viszont akarok egy alacsonyabb szintû páncélvadászt. Su 100-as jó a kategóriában?
rem jót töltöttem fel, nem mai és nem néztem vissza 😄

látom szó volt Redshirerõl
itt egy általában beválós med taktik ha vkit érdekel:

8.4-es med taktik már van fent highwayrõl me gsand riverrõl régebbi

Ilyesmi felállásra gondoltál?

De lehet tippelni a végeredményre.

Solten

WTF? <#alien>

Saor Alba

patchaou
Mert nem az a lényeg! Legyen szép álcafestés és durranjon nagyot az ágyú. Minden más csak zavaró körülmény.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Én azt, hogy ha déli oldalon vagyunk és netán med tankkal vagyok és bemegyek a domb oldalába spotolni, akkor minden birka odajön mögém. Múltkor a teljesség igénye nélkül követett oda: O704, IS-7, Maus, 2x T110E5 mindezt 4 artyval az ellenfélnél... utálom az ilyen marhákat. Vagy ott áll az összes birka, vagy valamelyik dombon.

Sunsetjoy
Meg egy-két figura beáll a domb alá spottolni esetleg. Aztán ha kilövik õket, megáll a tudomány. Meg ha spotolnak is, nem biztos, hogy lõnek is oda. Egy picivel jobb az ellentétes oldal, ha balfékek a bal oldalt és a folyosót elfoglalhatjuk (pont a spotter dombmászókat szívatni pl.).

De igaz, hogy nem egy szuper pálya. Mondjuk egy Serene coast, dragon ridge kombótól jobb valamennyire😄

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Pales27
Elbuktunk egy már megnyert meccset mert az ellenféltõl a t44 befoglalt.
Az E3-unk nem bírt 100 métert megtenni 1,5 perc alatt, hogy kilõje.
Késõbb leírtam neki hogy ha kilövi akkor gyõzünk. Válasz: õt nem érdekli
Ezt leírhatta volna korábban, mert ezzel nem lehet számolni.

patchaou
Nekem csak a cw miatt kell 10-es tank. Randomban egy kicsit sem élvezem a sok balfasszal a játékot.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

..redshireben azt utalom, h egy taktikat ismernek az esetek donto tobsegeben. felmennek a dombra es kemp..
patchaou
A sok artyt meg lehet azzal kerülni, hogy nem megy az ember 9-es 10-es tankokkal. Én úgy döntöttem hogy a tököm sem fog annyi arty között szarakodni, tier 9ig kihúzok minden ágat, addig meg összejön egy rahedli free és akár át is ugorhatok egyet-kettõt.

Jelenleg nekem 2 pályával van gondom. El Haluf és Reshire.

Jaja,

Én speciel szeretem malinovkát, fõleg az új játékmódokban. Ott sosincs kemp, klasszikusban már nem is nagyon látom,csak az egyzászlósban.

Akkor van baj ha sok az arty, mert akkor tényeg szar a pálya, egyszerûen zéró fedezék van, csak a lapulás segít.

patchaou
E szerint kb 3-4 map maradhatna, mert azt a párat leszámítva minden mapon a kempelés megy. Ez pedig nem a mapok, hanem a játékosok hibája.

Tudja valaki ,hogy mennyit kóstál egy külföldre címzett levél?Van aki már küldött szülinapi kártyát?

1. cél: Alig akad pár kiemelkedõ játékos a magyar mezõnyben. Szerettem volna a kevésbé tapasztalt, de tehetséges játékosoknak pár tippet adni és segíteni õket jó játékossá válni. Ezzel nem titkolt célom az lett volna, hogy esl-en egy stabil top8 csapatot hozzak létre. Viszont rájöttem, hogy a videókat fõleg olyanok nézik, akik nem tudnak erre a szintre felnõni, plusz belegondoltam, hogy én mitõl lettem ilyen játékos, hát nem attól, hogy mások játékstílusát vettem át, hanem attól, hogy saját magam kialakítottam azt, hogy minél eredményesebb legyek. Nem véletlen van az, hogy szinte mindent máshogy látok, mint a többiek. Ami másnak szar tank, az nekem szuper. Ami másnak szar taktika, az számomra tökéletes stb. Remélem érthetõ volt.

2. cél: meg akartam mutatni, hogy ebben a játékban minden tank használható, mert brutálisan zavar a sok rinyálás pl a német tankok miatt.

QuentinT
*ágyú

QuentinT
Szerintem ezerszer jobb a Crusader, mint a Covenanter. Az utóbbiban tényleg abszolút feleslegesnek éreztem magam. A Crusader viszont nem csupán egy szinttel tud többet. Könnyû tank, de soha nem rakott be +2 tierrel erõsebbek ellen - szóval az MM inkább mediumként kezeli. Ehhez képest, bár nem észveszejtõen, de gyors, nagyon jó az alap álcája, és lapos. Az ágy elfogadható átütés mellett jó gyors. Igaz, csak 97 csatát mentem vele eddig, és nem is vagyok epénisz lengethetõ mértékû játékos, de ki tudtam hozni vele 450-es átlagsebzést csatánként.

A kínai ággal vagyok most így. A type58-ig asszem sünt szülök! 😄

Az van, hogy megéri a szenvedést, mert a cromwel kárpótol.

Naponta újra meg újra nekimegyek nagy lelkesen, aztán jönnek a 100-150 xp-s 8-10 ezres körök. Valami olyan játékstílust igényel, amit én nem ismerek.
A helyedben én adnék neki még egy esélyt mert megéri. Mondjuk nekem tetszett a Crusader, könnyen beszélek.

Gondoltam, szép lassan elcsorgok Cromwellig, ha már mindenki úgy magasztalja (prém nélkül, keveset játszva nem két perc), de asszem errõl most leteszek.
Én ezért hagytam abba idõben az angolokat. Nem mintha más nemzettel májer lennék! 😊

Feladom, ezzel a Crusaderrel egyszerûen én nem tudok játszani. Nem sok tank volt még, amivel totál használhatatlannak éreztem magam, de ez ilyen. Már a Covenanternél is így éreztem, de azon viszonylag hamar át lehet vergõdni, gondoltam ezen legalább már van egy használható ágyú, csak jobb lesz, de tévedtem, totál ballaszt vagyok vele a csapatnak.
Solten
Tucatnyi ember probalta mar elmagyarazni hogy igenis volt ertelme, tanultak belole, meg is koszontek (nem tudom nalad mi a merce de ha a videom egy embernek oromet okoz szvsz mar volt ertelme sz@rakodni vele) de vegul is teljesen mindegy, el lesz felejtve, durcizz csak es nyalogasd a sebeidet.

Saor Alba

Csatlakozom.

Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.

QuentinT
Bocsánat, hogy beleszólok, de ezek alapján szeretném tudni, hogy te mit szántál a videók értelmének? Mit szerettél volna kihozni belõle, hogy mi legyen az értelme? Én ugyanis azt gondoltam, hogy az az értelme, hogy egy komoly játékbeli tudással rendelkezõ személy megosztja tapasztalatait a többiekkel, akik azokat látva, esetleg tanulnak belõle és maguk is fejlõdnek kicsit. És emiatt örültem is nekik, mert tényleg jók voltak, érthetõek, és én magam is okultam belõlük. Éppen ezért sajnálom, hogy végül így döntöttél ahogy, de meg tudom érteni. És ha nem is volt célod vele köszöneteket begyûjteni, azért kapsz egyet tõlem grátisz 😊 Szóval köszönöm!

De volt értelme, csak hát...... A válasz alant olvasható az aláírásomban.

Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.

Látom csak nem találsz másik fórumot.
Úgy látom, nekem kell keresni.
Na csõ!

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Roger6
Tank századot nyomunk magyarokkal, közepes szinten, baszott nagy fun. 😊 Mondjuk mivel klánok ellen vagyunk fõleg ezért sokszor agyonvernek, de kurva jó szórakozás. 😊

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Jakuza1
<#eljen> Ott a pont. Az meg ne erdekeljen, hogy egy bohoc szamonkeri toled ezt, aki ugyanezt csinalja. 😛