World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...
<#vigyor>#vigyor>
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
Gyõzelem!
Csata: Cliff 2013. április 2. 0:18:29
Jármû: IS-8
Szerzett tapasztalat: 2 101
Szerzett kredit: 75 243
Csatában elért Achievement: Acélfal, Top Gun, Mesterlövész, Kiváló Lövész, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"
Replay
felejtsük el.
Vegyétek úgy,hogy nem írtam semmit..
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Nem ártana azzal 12k sebzést se csinálni!Csak nem ez volt a kérdés.
A kérdés,hogy hogyan csináljam?
Árulja már el nekem valamelyik,hogy mi a búbánatos,vérvörös,rongybatekert,marhapék,vakpali,nádvágó,rabok f....t
csináljak a T-9-10-es tankjaimmal,hogy legalább az 50%-os win rate-t hozni tudjam velük?T110E5-4 páros gyalázat.Bármit teszek kikapunk.Nincs olyan,hogy na,ma nem megy lerakom,majd holnap.Állandósult szopás van!
Ha a seggemet a földhöz verdesem,és úgy pattogok körbe a térképen,akkor is.Ölök is,sebzek is velük de az istennek nem nyerünk.
Csak azért tudom tartani az 50%-ot összesítettben,mert más tankok meg jobban produkálnak mint az átlag.Vannak olyanok,hogy ha afk vagyok egész meccsen,akkor is nyerünk.
Mondjuk az összes csatámat kivétel nélkül egyedül,és randomban nyomtam.
De ez akkor is idegesítõ.
ehun-e!
a másik

Persze ez premmel volt, anelkul mar nem is olyan fenyes.

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
De lehet tippelni a végeredményre.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
De igaz, hogy nem egy szuper pálya. Mondjuk egy Serene coast, dragon ridge kombótól jobb valamennyire😄
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Az E3-unk nem bírt 100 métert megtenni 1,5 perc alatt, hogy kilõje.
Késõbb leírtam neki hogy ha kilövi akkor gyõzünk. Válasz: õt nem érdekli
Ezt leírhatta volna korábban, mert ezzel nem lehet számolni.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Én speciel szeretem malinovkát, fõleg az új játékmódokban. Ott sosincs kemp, klasszikusban már nem is nagyon látom,csak az egyzászlósban.
Akkor van baj ha sok az arty, mert akkor tényeg szar a pálya, egyszerûen zéró fedezék van, csak a lapulás segít.
2. cél: meg akartam mutatni, hogy ebben a játékban minden tank használható, mert brutálisan zavar a sok rinyálás pl a német tankok miatt.
Saor Alba
Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.
Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.
Úgy látom, nekem kell keresni.
Na csõ!
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever