World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
manpsag mar nem ilyen fenyes.
ezt az oldalt talaltam de egyszeuen so nem tudom, mondjuk nem is tudom mennyit erhet az accom, de 200$-ert nem adnam el, 500$ mar igen de nem tudom mi a realis erte...
http://www.epicnpc.com/world-tanks-wot-accounts-buy-sell-trade/
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
Koszi a valaszt, megertettem, szep eredemeny, persze o PRO jatekos hisz mar volt irva rola ...2700 atlag dmg nem allunk rosszul.
Persze azert megneznek egy frissebb kepet is, mit valtozotak az utobbi idoben a szamok.
ezt érthetõbben is leírhattam volna, de valamiért nem megy 😄
AZ ADOTT JÁTÉKOS ÁTLAGSEBZÉSE ( SERVER AVERAGE / SERVER TOP)
ahogy fölé is oda van írva, meg szakesz is elmondta, annyira nem nehéz értelmezni
Tehat 2033 minimum 3275 atlag sebzes, es mi az elso szam 4293?
na jo elobanyasztam a kalkulatort a gepen tehat az atlag 4293 dmg
a tobbi szamot nem ertem de mind1,
szabad kerdezni ez te vagy? van frissebb kepp esetleg, mert azert regi mar ez a kep.
Vagy a 2033, 3275? nekem nincsen ennyi adatom, bocsi.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Szívesen, Veqtor nevében is😊
Nem vagyok totál hülye!
Csak ezekkel valahogy nem megy.Eleinte nem volt gond.Csak az utóbbi idõben.Tudom hogyan kell célozni.ismerem az összes tankot a gyenge pontjaikkal együtt.De ha egyszer mellémegy,lepattan 0-át sebez,azzal nem tudok mit csinálni.Meg ha összesen 3-at tudok lõni,mert mire a negyediket betöltöm,már nincs csapatom...
És ez nem úgy mûködik mostanság,hogy na most szar kör volt,majd a következõ jobb lesz,hanem zsinórban.
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Na ok az szeintem egy..., de a chaffee az egy jo kis felderito tank aminek melesleg meg van egy jo kis agyuja is.
Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...
T110-el is egyut kel dolgozni a tobbiekkel nem kell mindig nyomulni...
Egyebken T30al meg jol jatszottal 55% win rate, attol a papirtestu tanktol, nem rossz.
Pl az elc amxrõl vélemény?
hát igen, lehet ezt a topikot meg kéne hagyni a "húdebaszottjóplayer"eknek, ahol ajnározhatják egymást, a "núboknak" meg nyitni kéne egy másikat.
amúgy a minimum az 2000 lenne mindennel