World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Winrate random ..

Rakok egy ojjectet is😊 semmi extra átlag kb ennyi de legalább van csata szám.

Vigyázzatok, mert ma éjszaka alacsonyan szállnak a Tigrisek Ensk felett... 😄

(Az utolsó percet nézzétek, a többi nem lényeges.)

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

es persze volt ilyen is...9 csata AszTanker atlag 3300dmg, persze ez regvolt
manpsag mar nem ilyen fenyes.

mit ne mondjak en is szivesen kiszalnek a mokuskerekbol es megvalnak az Accomtol de egyszeuen annyira nincsen ara egy ilyen acc-nac
ezt az oldalt talaltam de egyszeuen so nem tudom, mondjuk nem is tudom mennyit erhet az accom, de 200$-ert nem adnam el, 500$ mar igen de nem tudom mi a realis erte...

http://www.epicnpc.com/world-tanks-wot-accounts-buy-sell-trade/
azóta már nem játszik, átváltott wowp-re

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

so 2012 Aug...kar koszi
Ez a legfrissebb eredmény.

Koszi a valaszt, megertettem, szep eredemeny, persze o PRO jatekos hisz mar volt irva rola ...2700 atlag dmg nem allunk rosszul.
Persze azert megneznek egy frissebb kepet is, mit valtozotak az utobbi idoben a szamok.
az a szám a játékosok legjobb 5%- vagy 0,5%-ára (valami ilyesmi) vonatkozik, azokból von átlagot

ezt érthetõbben is leírhattam volna, de valamiért nem megy 😄

Ha a server top 3275, akkor hogy lehet neki 1000-el több?
*facepalm*

AZ ADOTT JÁTÉKOS ÁTLAGSEBZÉSE ( SERVER AVERAGE / SERVER TOP)

ahogy fölé is oda van írva, meg szakesz is elmondta, annyira nem nehéz értelmezni

so aszt mondod hogy, a zarojelben van a minimum es az atlag sebzes?
Tehat 2033 minimum 3275 atlag sebzes, es mi az elso szam 4293?
na jo elobanyasztam a kalkulatort a gepen tehat az atlag 4293 dmg
a tobbi szamot nem ertem de mind1,
szabad kerdezni ez te vagy? van frissebb kepp esetleg, mert azert regi mar ez a kep.
Fenét min. Avg.

Server min/server top.

alakul ez...de egy kicsit sokk az adat, van atlag sebzes, van maxi sebzes, van 3 adat nem vagom,4293 az mi atlag sebzes?
Vagy a 2033, 3275? nekem nincsen ennyi adatom, bocsi.
Nekem így néz ki, 1437 wn6 mellett. Mondjuk közel se vagyok elégedett vele, ilyen 500at simán ki tudnék még belõlük hozni +ba, ha nem lenne minimum 4 arty/oldal minden csatában.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

2700 meg van kb, majdnem 3k, lehetne jobb is, de azért a 33%-t irreálisnak érzem...😄 de lesz az még jobb
Például:

so akartam irni: Lathatnak egy T10 TD statot valakitol, csak kivancsisagbol, hogy nyomjak a nagyok?
Fec papa
Legjobb tank a játékban.

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

Ezek is USA TD-k.forog a tornyuk stb.Ezekkel is egyedül mentem,mégis jó a win rate..

másik..

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Master91
Add el és gyere velem low tierezni 😄
töltsd fel 1 replayed ide, 1 teljesen átlagost, 1 totál randomot, van itt pár szaki, megnézve azt szolgálhatnak az emberek tanácsokkal, igazság szerint nehéz így tanáscokat adni, mert elsõ gondolatom nekem is az volt e4-s statnál h többet kellene sebezni😊 (nem bántásból). Mivel játszottunk már 1 csatában és láttam mire vagy képes, nem is magyarázom h mit hoz magával a több sebzés stb. stb. 😊 (amikor 1 csatában toltuk) eléggé agresszívan nyomtad, szóval így belegondolva sztem sunnyogósabb, kimértebb módon kellene játszanod😊
athatnak egy T10 TD statot valakitol, csak kivancsisagbol, hogy nyomjak a nagyok?
Köszi!

Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...

*támogatásod
Mondom, szerezz platoonpajtikat. Megvan a támogatásos, nehezebben kerítenek be, és máris 3 ember van a csapatban, akikrõl tudod, hogy nem hülyék. Sokat dob az esélyeken.
Szakesznak ment.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Mondjuk T10 TD-vel tényleg illik 3k körül sebezni.

T57-tel meg kétszer kell betöltened hozzá. 😊

Szívesen, Veqtor nevében is😊
Ember!Én vagyok a Jeges!Játszottunk már együtt egy klánban is voltunk!
Nem vagyok totál hülye!
Csak ezekkel valahogy nem megy.Eleinte nem volt gond.Csak az utóbbi idõben.Tudom hogyan kell célozni.ismerem az összes tankot a gyenge pontjaikkal együtt.De ha egyszer mellémegy,lepattan 0-át sebez,azzal nem tudok mit csinálni.Meg ha összesen 3-at tudok lõni,mert mire a negyediket betöltöm,már nincs csapatom...
És ez nem úgy mûködik mostanság,hogy na most szar kör volt,majd a következõ jobb lesz,hanem zsinórban.

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

"heavy tankkal."

Épp ma olvastam itt valakitõl egy teljesen korrekt jellemzést az ELC-rõl, õ dicsérte, ha kicsit visszaolvasol, szerintem megtalálod.
Mert nagyon pro játékosnak kell lenni ahhoz, hogy átlagosan lõhess 4-et csatánként egy tier 10-es TD-vel. 😊

valaszolok en neked... mi az az amx alc?
Na ok az szeintem egy..., de a chaffee az egy jo kis felderito tank aminek melesleg meg van egy jo kis agyuja is.
Egyébként ha leírnád, hogy milyen stílusban játszol velük, melyik pályára kérsz tanácsot stb., akkor talán mi is tudunk normális választ adni. Jelenleg az a helyzet, hogy leírtad, hogy a csapattársaid mennyire hülyék, mert nem tudnak játszani, de arról pl. egy szót sem írtál, hogy te hogy játszol, és szerintem most ez lenne a lényeg.

Szerintem Szakesz 3k feletti sebzése az a tipikus nagyon pró mennyiség. Szóval ha valaki nem éppen unikornis, akkor ott már nagyon jónak számít ha 100 csata felett is képes vagy 2500+ körüli sebzést csinálni, ennyi arty mellett heavy tankkal.

Vagy chaffee?

Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...

Lehet hogy mivel Tier 10-esek megy elore veluk, mert ugy erzed hogy menned kell es ezert hamar megfingat az ellen, en a T110E4-el sunyogok valami nagy tank mogot, gondolok itt Tier 9-10-re es ameg ot pufolik en osztom a hatterbol az aldast, hit ratem 83% atlag dmg 2742.. de igy is vagyok vele 57%-os, es erdemes erre a TD-re hasznalni a +10 celzas sebeseg felszerelest.
T110-el is egyut kel dolgozni a tobbiekkel nem kell mindig nyomulni...
Egyebken T30al meg jol jatszottal 55% win rate, attol a papirtestu tanktol, nem rossz.
Valaki válaszoljon plz 😊
Pl az elc amxrõl vélemény?

Sippie
😄DDD
hát igen, lehet ezt a topikot meg kéne hagyni a "húdebaszottjóplayer"eknek, ahol ajnározhatják egymást, a "núboknak" meg nyitni kéne egy másikat.

Na ez a szégyen, de lesz ez még jobb, ma már nyertem vele néhány csatát 😄
Szerintem 3K fölötti átlagsebzés már minden tier 9-10-es tankkal nagyon jónak számít.

2500+ már mindennel kiemelkedõnek számít szvsz.
amúgy a minimum az 2000 lenne mindennel

WZ-132 <#nezze>

T57 heavyvel mennyit illene?
Most nem azért, de ne várd hogy nagyon részletes taktikai útmutatókat fognak írni. Pont ennek az elkerülésére jók az olyan oldalak, mint ami fejlécben lévõ replayes link alatt található.