World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Engem abszolút nem érdekel más véleménye és teljesen leszarom, hogy azokon az embereken kívül, akik számomra fontosak, a többi mit gondol rólam, szóval ezért felesleges is errõl beszélni, mert tényleg nem orrolok meg senkire. Max annyi, hogy nem tolerálok valakit, de akkor megoldom, hogy ne akarjon tõlem semmit és máris megszabadultam tõle. Megkérdezheted foximaxi-t is, hogy totál leszartam az egész beszélgetést, amikor rám írt ingame és neki is elmondtam ugyanezt. A videókat pedig nem kell köszönni, mert nem köszönetért, vagy bármi másért csináltam, azt hittem van értelme, de rájöttem, hogy nincs.
Csak tisztázásképp:
Igen ismerem foxot, ismerem a stílusát.
Elismerem hogy rohadt jó játékos vagy, és én is sajnálom, hogy nem csinálsz több oktató videót. Mert tényleg jó volt.
Azt, hogy nevetséges vagy azt az itteni foxxal megejtett "GYERE KI A HÓRA" viselkedésre írtam.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Abszolút nem orroltam meg senkire.
De legalább ott elvesznél a "profik tömegében". Nem? 😄

Látom rám is megorroltál a múltkori miatt.
Rendben, nincs több poén, se veled kapcsolatos post.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Látom nem sikerült értelmezni a 2, azaz kettõ jelentését. Mellesleg ott túl profik vannak hozzám képest.
Ezt a kibaszott csetet nem lehet kilõni valahogy? <#falbav>

Solten
Na, mi tortent az Unicum tagkartyaddal?

Saor Alba

KURUC klán? <#nevetes1>

HDF1 az alklanunk semmi kotelezetseggel nemjar ha belepsz😊

WOT nick: tepi1

Antimat
Ütnek ezek az április elsejei tréfák, fõleg a féláron vehetõ Tier I-es tankoknak örülök..

cyka blyat

Ma elég sokat játszottam már, de én sem találkoztam ilyennel.

Én ezt használom, isteni a hangzása, néha még én is megilyedek! 😊)
Történelmi hangok

minimapnál*

Ry0K3N belinkelte a videót 4:55 körül van.
A minimnál ugrik be SerB.
Azt nem takarhatja ki semmi.
Nem tudom.
Nézd vissza a videót, hátha visszajátszáson látszódik. (habár nem biztos)

Nem. Hogy jelenik meg ez az animáció? Félig kitakarta egy szikla a tankot, lehet hogy pont nem volt szerencsém.
Sunsetjoy
Milyen hangok vannak a garázsban? A drumandbass ütemektõl nem igazán hallani 😄

Sikerült 15. meccsre leduplázni az ISU-t. JAJDEJÓ. WR 6,67% xD

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Használsz valami segítõ programot, ami kikapcsolja a fölös animációkat?
pl: Wot tweaker

Ilyen van most? Úgy fél órája ammo rackoltam egy Type T-34-et, de nem tûnt fel.
voivod32
Nem kvantumfizikust mondott?

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Emlékszem, hogy ez a videó az.
Azért írtam, hogy ez az egyetlen jó mai poén és ez se saját ötlet.

voivod32
"atomfizikusunk" 😄 😄 😄

Solten
Az atomfizikusunk ezt mar megvalaszolta: bamuljak a szep tajat meg jol akarjak erezni magukat.

Saor Alba

Igen, itt van 4:55-nél 😊

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Szép napot mindenkinek! Jelentkezem az új masinámról!!! Minden maxon és be a grafikai beállításoknál és ezt tudja:

Szerintem azzal a régi videókártyával több mint jó!!!

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

Gratulálok a WG-nek!
Borzalmasan jók az 1-ei tréfák.
Szarok a posztok a hivataloson.
A garázsban az a hang is felidegesít.
Mondjuk az ammo racknél YUPPÍ-ra beugró SerB nagyon kész. (de az se saját ötlet. Ha jól emlékszem fun videoban volt, a mikor Bison full hp-ról lõtt ki 1 ST-1et)

Meg Szent Patrik napot megünneplik (amihez csak angolszász országoknak van köze), de Húsvétra semmi bónusz.
Tényleg teljesen logikus.
Nem kell a születésnapra fogni, tavaly is volt születésnap, és húsvét is ha jól emlékszem.

dante3
Nincs mit hozzáfûzni, csak nem értem egyesek minek lépnek be a játékba! 😞

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

voivod32
Vagy ajánlom még ezeket! Fontos, hogy a játék scripts és audio mappáját másold a res_mods 8.4 mappájába, azután a letöltött fájlokkal írd felül ugyanott(res_mods 8.4),külömben csak a lövéseknek lesz hangja!!!!
http://wotinfo.gportal.hu/gindex.php?pg=34725305&nid=6333042

polluxware
köszi😉

voivod32
Próbáld meg ezt a modot, jobb akármelyik gyárinál, ezt komolyan mondom!
http://wotinfo.hu/index.php/add-ons/item/243-t%C3%B6rt%C3%A9nelmi-hangok

polluxware
Van rá mód ,hogy a 8.0 körüli lövés hangokat visszacsaljam a játékba? annyira nem tetszenek ezek a mostani harmatos puffogó hangok... még a 7.5ös is messze jobb volt😞

voivod32
Emoskodás??!! Öcsém, 39 éves vagyok, 3lányom, és egy fiam van , és atomrocker vagyok,8 éves korom óta! Ez most holt komoly! Nem véletlenül voivod a nicknevem. A kedvenc zenekarom 25 éve. Keress rá a youtube-on! Nem egy emo zenekar!<#pias>

Mi a hosszutavu celod a kinai agon? Aszerint kellene donteni, nem a kovetkezo tankot nezni....
Amugy en mindig ki szoktam huzni az elagazason mi den tankot, aztan majd kialakul.

Amugy en a type58 fele mennek, a lightok sztem nem annyira utosek, es meg a type58 agrol is lehet menni mindenfele. Ha jol emlekszem wang dong Szpecnyaz elegge tomjenezte az is2-t meg a kinai t8 heavyket is, szoval en arrafee csorgok. Felderitokbol sztem a revolveresek jobbak (us v francia), ha meg csak spottolni akarsz, arra minden light jo.

😊)

Jobb lenne ha inkább ilyeneket írnál a játékspleen meg emoskodás helyett.
voivod32
Vodd?! Inkább vidd!

voivod32
Szerintem vodd be a gép elé, nehogy lecsússz valamirõl!<#vigyor4>

Egy kicsit még várok türelmesen aztán max elmegyek enni egy húsos burekot.
15-bõl négyen még lõni se lõttek. Nem gáz, én élveztem, jó kör volt...de...még lõni se?Hogy lehet olyat? Legalább az egérgombot nyomja meg.

Most is úgy hívják. 😊 A Hellcat top lövege 7,5-8,22 a T25-é pedig 7,79-8,7 lövés6perc. Mondjuk ez szinte észrevehetetlen külömbség.

A gép hivatalos neve M18 Hellcat, csak a nevét írták át, egyébként ugyanaz volt mint most.
voivod32
Huh! Most úgy tûnik, vagy lemaradtak róla, vagy már sokan éreztek így...

voivod32
Igazaz van, 7,79 vs 7,05 lövés per perc a Hellcat javára. Nem emlékszem már rá, de az M18-nak is volt 90 mm-es lövege? Nem csak 76mm-ig? Mert nekem valahogy a gyorstüzelés maradt meg róla...

Végy nagy levegõt...
És folytasd! 😊
Na ez a nem semmi. 1400-at sebeztem, a csapat összesen( az arty kivételével) tehát a csapat 13 tagja összesen 1200-at. 200-at sebeztem többet mint õk 13-an. Oké. oké jó az AT2, de...de...áh. Mindegy.

Sok ilyen emberre van szükség! A "játékban"!
voivod32
Igen? Én nem úgy emlékszem, bár amikor nekem volt, azt hiszem, még M18-nak hívták.

Úgy akartad írni, hogy GYORSABBAN tölt a lövege...

Nincs valakinek valami tanyaklánja? Kellene valami szutyok, ahol max 2 ember van, mert ez, hogy minden csata után klánba hívnak már kezd idegesíteni.
ezért mondom hogy a Hellcat jobb....
na megyek farmolok a pz1c-vel <#hehe>
Jajj de jó, h ezt beírtad, jókat fogok röhögni amiket majd kapsz, ezért én nem is mondok semmit csak hátradõlök s frissítek.

nyavajas, én úgy vagyok ezekkel a plecsnikkel, hogyha már anyagilag nem tudunk valamit honorálni akkor egy ilyen elismerõ oklevél, koint, plecsni jó érzéssel tölti el az embert, mert mikor ránéz eszébe jut, hogy valami hasznosat tett, de legalábbis valami mások által elismert és értékelhetõt. A játékban meg szimplán csak szeretem.