418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Gyuszopapa #402801 Jó lenne ez a Frontline mód ha itt is nem az egységsugarú amőbákat kapnám csapattársnak.Támadóként hátúl kempingeznek a barmok. -
Plata #402800 Type 5 még kb 80k xp.
De ilyen ötszörös eventekkel az kb két év
.
Nem tudom hogy a Type 5 megéri-e.
Type 4 mintha jobb lenne,Type 5 gold ammóval alig vert a type 4-be,majd dupla akkorát lőttem rá sima lőszerrel.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.05.13. 11:04:49 -
Type5 Heavy?
Obj 268 v4?
Ezeket biztos élveznéd. :D -
Plata #402798 Tegnap gondolkoztam hogy talán most akcióban meg kéne vennem az Obj 704-et,ezer éve ki van fejlesztve,csak sosem vonzott,no meg régen sosem akartam T8 fölé menni,mostanában kezdtem megint T9-10 tankokat gyártani,amit már meg is bántam.
Patton,T54E1,Bc25 eddig nem jött be.Megvan a T10 angol Td is de őszintén szólva nincs kedvem elővenni.
Conway hiányzik.
Meg szinte minden T9-10 tankommal így vagyok,nem nagyon jönnek be.Kifejlesztem a T10-et megveszem aztán elfelejtem.
Meg nem tudom van-e még értelme ruszki td-nek mikor vannak jobbak.
Jah azt hittem hogy ha megveszem T62-t talán lesz kedvem meddel játszani,mert t54-el nem volt,hát t62-vel sincs.
Az is ki volt már fejlesztve vagy 4 éve de sosem volt hozzá hangulatom hogy megvegyem.
Megvettem de így sem jobb.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.05.13. 10:25:43 -
Plata #402797 Nem,csak még nem kaptam kávét.
Épp most főtt le.
Vársz 10 percet hat a kávé és ultra mega trollá alakulok.
Nem volt időm még játszani,szerintem nem is nagyon lesz.
Meg ha olyanok a csapatok mint tegnap akkor fölösleges.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.05.13. 10:18:53 -
Milyen kis ingerült vagy igy vasàrnap délelőtt:-DD
Csak nem az 5x miatt?:-DDD -
Plata #402795 Nem egy lövéssel te agyhalott,összesen annyit lőtt belém.
Ha jól emlékszem az első lövése 561 vagy 531 volt.az is több volt mint az alfa,de kaptam tőle még kettőt.
Tigris p-be nem tudom mennyit lőtt,de azt is ő lőtte ki meg engem is,be is kékült,meg reportoltam.
Jah és cseszheted az alfát,ez a barom golddal lőtt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.05.13. 10:14:45 -
a jagdtiger 560as alfával hogy csapott beléd 1260at?még a HE 700-asával sem opció
jgpz E100 1050 alfával már lehet,de akkor meg nem voltál top tank t10-ben... -
Plata #402793 Az ötszörös hétvége miatt én is le akartam duplázni pár tankomat.Három óra alatt volt két darab nyertes csatám.
P43 és bc25 lett le duplázva.
Többi nem,pedig sok tankot próbáltam,Patton,T54e1,E75,type4,M53,Crusader Sp.Amx 13-90,T54 ltw,Wz-131.
Irtózatosan hülyék voltak.
E75-el olyat fogtam ki hogy Minesen előrementem mivel top tank voltam,előre nyomultam és kaptam szépen egyből öt tankot,de jól ment volna,míg tarkón nem cseszett a jagdtiger csapattárs a bázisról,belém 1260 valamennyit lőtt és megölt,tigris p volt velem,ketten próbáltunk öt ellen harcolni,azt is kicsapta.
Vagy egy rohadt nagy bot volt és rajtunk keresztül akarta lelőni az ellenséget,vagy egy hülye állat.
Következő csatában meg arty csapattárs talált meg így elegem is lett E75-ből.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.05.13. 08:26:45 -
Aimbot is csak annyit tud, hogy elé céloz a tanknak. Ettől még a körön belül oda megy a lőszer, ahová az RNG akarja. -
A Wotinfora felrakták egy csatátokat,ott hangzott el
-
Típus 5 nehéz, de az advansz volt. :-D Már, ha az az, amire gondolok.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.05.13. 00:04:05 -
yossarianHUN #402789 Ezt hívják úgy, hogy RNG. Mostanra megszokhattad volna. -
Ma elértem a 30 as szintet,volt már egy 11k+ csatám is
+ eddig farmoltam vagy 10 misit,úgy hogy csak este van 2 órám.
hétvégén meg 2x2.
Viszont a CW-s Tipus5-ön kiégtem
-
Gyuszopapa #402787 De az amibot az még működik rendesen.Vérvörös majmok úgy lőnek meg száguldás közben mint a pinty.Nekem még az álló tankot is körbelövöldözi a tankom ha egy picit nagyobb a célkör a járműnél. -
yossarianHUN #402786 Az a mod azért tudott működni, mert a kliens már megkapta a szervertől az ellenséges tankok helyzetét, csak a kliensbe épített korlátozások miatt ezeket nem jelenítette meg neked ténylegesen a képen. Ezeket a korlátozásokat kerülte meg valami rafkós módon. Ettől függetlenül kliensoldalról szerveroldali számolásokba belenyúlni nem lehet, kb. mintha a tévés bemondónak beszélnél, és azt várnád, hogy válaszol. -
Megamax #402785 én meg a kovetkezo elnokjeloltje vagyok USA nak. -
az a baj,hogy aki értelmesebb az frontline-ban nyomja,de az elég sok idő.első csatám toltam ma a módban,egész elviselhető csapattársakkal így is 3.voltam,természetesen defeat,azért fél óra alatt a 20k bevételnek nem örültem,igaz IS3-al egyszer csak azt vettem észre már az apcr fogy és abból is 3 db van hátra,mert nem bírtak kilőni 
utána meg mentem zsinórban 10 vesztes kört fullos arl44-el ("már nem sok van az első skill végéig,csak kihúzom mielőtt átülnek a legények a hetesbe"),el is adtam a p1csába
stock m4 45 meg első körben 1100 blokk,egyetlen sebző találatot kaptam,az egyik tank megunta a szarakodást és küldött egy 43 hp-t sebző HE lövést
-
Van (volt 2 éve) olyan mod, ami kirajzolja a térképinfó alapján a tankot látótávon kívülre is a te kliensedben, just saying. :-)
Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.05.12. 21:56:56 -
5x free xp miatti kiégés > frontline -
Plata #402781 Sóhaj.
Ugyan már,ehhez te nem értesz,ezek tudnak hekkelni,láttam amikor sütötték a hekket a balaton partján.
-
yossarianHUN #402780 Sóhaj. Milliomodszorra: nem lehet ezeket hekkelni, a szerver számolja őket, nem a kliens, te kliensoldalról nem tudsz beleturkálni a szerver számításaiba. -
robogo81 #402779 Csak olvass bele(ha akarsz) a wotinfós cikk hozzászólásaiba,egész nap megy a fikázás,generáltak vagy + 130 hsz.-t 10 óta. 
Az a tipikus ne menj le az ő szintjükre,mert lenyomnak a rutinjukkal típusú adok-kapok.
Utoljára szerkesztette: robogo81, 2018.05.12. 20:06:39 -
Plata #402778 Hogy a bölcsebbeket idézzem,replayt. 
Nem lehet hogy kevés a ramod és időnként kihagy a gém?
-
hahaha
nem kéne núbnak nézned
50Mbit-es kábel, és nincs torrent
az artis esetnél konkrétan ott kocogtattam az artit a tank orrával, látni viszont nem lehetett belőle semmit -
Ugye a beàllitàsokban a megjelenités tàvolsàga a maximumon van?? -
Plata #402775 Vagy talán kapcsold ki a torrentet amíg wot-ozol. 
Esetleg vacak a neted.
Vagy talán kábeles netet kellene használni wi-fi helyett?
-
Úgy látom mostanában kissé elszaporodnak a hekkerek a wot-ban.
Ma találkoztam egy artival, akinek nekiütköztem, mégsem lehetett látni egyáltalán egy városi pályán.
Meg volt egy LT aki úgy lődözött rám, hogy nem is látott egyáltalán, mégis tudta hol vagyok.
Ha ebben a játékban is hagyják az ennyire durva hekkelést elszaporodni mehet a kukába ez is :(
-
Ott a frontline,de a randomban sz..atod magad.Megérdemled.
:-DDD
-
asolyom #402772 Tuljadonképpen sz@rok bele!
Sőt, jó tudni, hogy megint elfelejtettem játszani. 
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2018.05.12. 17:34:38 -
Na és? Nekem is 10. csatára sikerült az Emil 2-t le5xzni, vágjak eret? Káromkodtam egy párat TS-en, aztán jót nevettünk a többiekkel.
Ha nem tetszik, ne játssz. :-) -
asolyom #402770 Éljen az 5x hétvége! 37,5% WR!!!!! Vannak elátkozott tankjaim, amikkel tök mindegy, hogy mit csinálok, gyakorlatilag csak mutatóban tudok nyerni (~35%). Ilyen a Type 64, és most a P.43 bis is. Pedig végre most vettem rá optikát akciósan, és kezd egyre jobban működni. A periszkóppal gyakorlatilag tragikus volt, mint egy denevér. Főleg T8-ban. Egyébiránt ez az olasz 6-os néha az őrületbe tud kergetni. Van, hogy egész jól visz az ágyú, van amikor meg papír tankokról is pattan. Mondjuk a csúcs az volt, amikor a prémium lőszer az O-I Exp.-et nem vitte be.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2018.05.12. 17:05:04 -
yossarianHUN #402769 Hát azok után, hogy azt mondták, szerintük buffolni kéne, én ennek is örülök. -
yaaay picit kevés -
yossarianHUN #402767 Jön az ojjekt 268 V4 nerf -
Fronline egyenesen üdítő a nyomorult randomhoz képest... hétvége retard invázió.. 0:8-nál járok de én vagyok a balfasz minek akarok tankot húzni:)
Valószínűleg az is élvezetesebb a randomnál ha elmegyek egy bányába követ törni és a keresett pénzből kihúzom a cuccost freeből:)
Ezért majd jól kiveszik:DDD -
Plata #402765 Én is nagyon szeretem a Frontline-t.
Bár tudom hogy a VK nem a legideálisabb rá,de én nagyon jókat játszom Marleen-al,sokszor túl is élek egy egész csatát vele,bár nagyon lassú,támadásnál rendszerint a többiek mögött kullogok egy kilóméterrel,de védésnél jó helyre beállva nagyon jó tud lenni.Tegnap is két t44 meg valami sügér light próbált körbe venni és megölni,csak hogy ott volt a sziklafal amihez hozzá simultam és nagyon jó móka volt,megúsztam modulsérüléssel.Végre nem abból áll egy csata hogy fél perc alatt meghal a csapat és ottmaradok egyedül. -
pett3rson #402764 Örülünk neki, hogy újra tetszik :)
Szerintem egy driver frissítés nem árthat a gépeden ha ilyen kilépéseket produkál, valamit nem szeret. Esetleg modok nélkül indítsd, meg persze a wot-on is futtass egy ellenőrzést, hátha csak valamelyik fájl makacskodik és azért dob ki az asztalra. Nekem modokkal volt ilyesmi gondom, de azóta azokat frissítették, így már ez sem fordul elő. -
Plata #402763 Nem én nagyon szerettem a svéd T6 tankot,de elegem lett belőle és pont ezért.
Egyre többször lőttek ki vele csapattársak,oszt vagy noob prem voltam vagy idiot wallet warrior vagy hasonló ha meg kérdeztem mi a jó édes anyukájáért lőtt ki.
T8-ban jobb a helyzet azért,ott nem lő agyon csapattárs 1-2 lövéssel.
De olyan sokszor nyírtak már ki a kis svédből hogy egyszerűen elment tőle a kedvem. -
Pares #402762 Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én jó néhány hónap szünet után kíváncsiságból elővettem újra a játékot (főleg a frontvonalak miatt), és rohadtul tetszett, hihetetlen, de... élveztem... még annak ellenére is, hogy egyszer megszakadt a kapcsolat, meg egyszer csak úgy kilépett az asztalra hibaüzenet nélkül.