418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Faboo
    Rejtélyes tankok. :)
    [URL=https://esport1.hu/news/2018/05/15/esport-scheff-wot-worldoftanks-rejtelyes-tank-puzzle][/URL]
    Utoljára szerkesztette: Faboo, 2018.05.16. 09:26:22
  • Gyuszopapa
    Vicces hogy 6-8 tierrel csak gyűlik a levasaló és az oskin.No comment.
  • joe662
    Ha jól tudom akkor az.
  • asolyom
    Egyébiránt Buffon lámpája az 0. sill?
  • asolyom
    Már megint ez a nyomorék prediktív szöveg bevitel, bocsi.
  • asolyom
    Nekem azzal kezdett működni ez a tankocska. Mivel a HE lőszer ék 70 mm az átütése, így papír tankok a könnyen lehet 200 körüli sebzést bevinni ami azért 4-es szinten tud fájni. Sajnos a KV-1 félévre marad a kumulatív töltet.
  • pett3rson
    HE? na, ez új, kipróbálom vele, köszi :)
  • asolyom
    HE lőszer akart lenni.
  • asolyom
    Nekem még nagyon új ez a tank, de nem tűnik rossznak, bár általában az ilyen papír tankokkal nem vagyok nagy művész. Ennek ellenére tetszik a flexibilitása. Adott esetben lehet a táras tankokhoz hasonló kivégző eszköz, de az egylövéses üzemmód is működőképes.
  • asolyom
    Az 5-ös állítólag tré, én átugrottam. A 6-osnál is még keresem "stílust", de néha már egészen jó köröket megyek vele. A P26/40 meg Hé lőszer miatt mókás, nekem bejön.
  • pett3rson
    Nekem még 2-nél járnak, illetve Buffont ideraktam, mert ez a tank lett az új szerelem Löwe mellett :)

Szóval Buffon lámpa, helyzetfelismerés, álca, többieknek: pillanatkép, off-road vezetés, biztonságos elhelyezés+álca. ha meglesz a harmadik, akkor újraosztás után BIA lesz berakva elsőnek és sorba a többi.
    Szerintem ezek jók hozzá, mivel ez egy mozgékony tank, ezt kell benne főleg kihasználni, meg azt, hogy minél gyorsabban adj le pontos lövéseket.
  • pett3rson
    A P26/40 a rosszabbik tank vagy ami majd utána jön? Nekem ez se tűnik erősnek és ha ezután még rosszabb lesz...
  • joe662
    Opé csapattársak
  • besti
    Hát, én se gondolnám, hogy az fps esést akarják orvosolni :)
  • realcsabi
    Holnap micropatch? Ha jól sejtem akkor a FL kredithozama érezhetően megcsappan.
  • joe662
    Azért nem erölködök:-/
    Piedone na azért màr igen:-)
  • Maala
    Ugye, hogy fuck Buffon? Casillas sokkal jobb volt. T_T
  • asolyom
    Köszi.
  • joe662
    Biztos nem a legprofibb setup,de ez van

Utoljára szerkesztette: joe662, 2018.05.15. 08:54:07
  • asolyom
    Na ja. Amikor mondjuk többet sebzek a P26/40-el, mint egy O-I, akkor az eléggé vicces. És valamilyen érdekes oknál fogva szinte mindig úgy van, hogy abban a 3-3 top tier tankban ülő játékosok kvalitása borzalmasan nem egyforma. Vagy nálunk van 3 piros, és odaát három zöld, vagy fordítva. Így aztán 1,5 perccel a csata kezdete után 1-8, vagy 7-2 vagy ilyesmi.
  • Gyuszopapa
    Komolyan ez a random egy vicc.Valamit kezdhetnének az MM-el mert ez a folyamatos +1+2 már kezd kicsit sok lenni.Még ha el lehetne evezni a top tier farvizén de álltalában full gyökér mind.Vagy sebeznek 1-2 lövést vagy semmit.Te meg ott álsz a +2-es tankokkal szemben mint ha letolt gatyával lennél a Kék osztriga buzibárban.8-as tankot már horror grindelni.
  • asolyom
    "És a bagettoban mindjárt meglesz a 3 skilljük a macska evőknekLehet kipróbálom most már randomban is"

Milyen skillekkel vannak a fiúk ebben a tankodban?
  • joe662
    A mai 1 random csatát le is tudtam,meló után irány a frontline
  • Plata
    Átlagos magyar játékos.
  • Master91

• robogo81 #402816
    Talán ha lenne tankonkénti PR érték(megoldható lehetne,nézné a tank felszereltségét/kifejlesztési állapotát,eddigi hatékonyságát,legénység állapotát,és ezek alapján lenne egy össz érték/átlag,már most is van hasonló az xvm-ben),és keresne egy hozzá hasonló értékű tankot,és azokat tenné egymás ellen.Akkor talán hasonlóakat sorsolna egymás ellen,egyenlően jobbak/gyengébb játékosokkal.
  • asolyom
    De lehet, hogy csak azért ment ilyen jól, mert Buffon van a tankban.
  • asolyom
    Azért az meglehetősen sokat elmond a játékos állomány színvonaláról, hogy a P26/40-el T6 ban 3. lettem sebzésben, és 1. xp tekintetében.
  • Kronos79
    Ha a personal rating még mindig olyan, mint kezdetben, akkor a csaták száma is pozitívan befolyásolja. Így ha valaki abszolút fogalmatlan, de ment 30k csatát kb. ugyanannyi a PR értéke, mint egy jó, de jóval kevesebb csatát futott játékosé. Így is szar lenne az MM.
  • asolyom
    Azt hiszem, hogy én is rámegyek erre a Frontvonalra, mert a random megint napok óta trágya. Akármivel megyek, a top tankok nálunk mindig botok, vagy hasonlók, míg az ellenfélnél van 3-4 zöld játékos, nálunk rendszeresen ugyanennyi piros, általában a top tankokban. Ezt hívják a WG féle szopó rollernak. Csak azt nem értem, hogy ha már ők bevezették ezt a "personal rating"-et, akkor miért nem lehet kiegyensúlyozottabb MM-et összerakni? Illetve tudom, mert akkor talán nem lenne 3 perc alatt vége a csatáknak, 15-2 vagy 3-15 eredménnyel.
  • Plata
    Prémium nélkül nem túl jól.
    T28 M41 Isu152 nem sokat hoz.
    T34 Süketperzsa Fv Vk sem nagyszám.
    Bár boosterrel nemrossz.
  • realcsabi
    Normál tankokkal hogy adja a frontline az xp-t?
    Annyi lóvét lehetett szakitani vele, hogy csak prém tankokkal játszottam, a kérdés, hogy megéri tankot húzni ebben a játékmódban?

Kiváncsi vagyok mikorra találják meg maguknak a piroskák a kulcspozíciókat, ezen a hétvégén még zavartalanul lehetett hentelni jópár helyről, a kutya se zavart olykor, csak kóvályognak a pályán. Nem egyszer jártam már úgy hogy megfeledkeztem magamról és egyszer csak azt vettem észre hogy repesszel sebzek 30-akat, mert elfogyott a többi lőszer.
  • joe662
    Hát az úgy tényleg nem a legjobb.. Már 13 misit farmoltam napi 2 óra játékkal,hétvégén 2x2t
    És a bagettoban mindjárt meglesz a 3 skilljük a macska evőknekLehet kipróbálom most már randomban is
    Viszont itt érdekes módon még 1 ammoracket nem láttam,de nekem sem lőtték még el,ahogy randomban szokás egymás után 2x

Utoljára szerkesztette: joe662, 2018.05.13. 23:16:43
  • Gyuszopapa
    Ja csak nekem nincs 8-as meta prémtankom.Az alap tankok egyátalán semmit nem hoznak prém nélkül.
  • Megamax
    Jó szórakozást hozzá
  • Sir Charles
    Most délután két meccs erejéig nagyon adta a randomban:
    A WZ TD-t majdnem 1600(1589) base Xp-vel, a tier 8 TVP-t meg 1200 Base XP-vel ötszöröztem le.
  • joe662
    Mit foglalkozol vele,kapcsold be a boostereket azt farmold a sebzést.
    Pont lefosom,nyerünk e vagy sem,igyis-úgyis okádja a kreditet,más meg nem nagyon érdekel.És még igy is sokkal élvezetesebb mint a random..Ez elé most úgy ülök le mint amikor anno elkezdtem a Wot-ot
    De tény,hogy a hét elejéhez képest esett a színvonal. nálunk állandóan a halott zónában tobzódnak a retardok,,gondolom vissza akarják foglalni a bázist
  • Maala
    Mivel HE-vel lő... Ha type v type harcba kerülsz, akkor alá kell célozni, szemből. Az egyedüli, amikor (rendesen rálátva) jobban megéri a magát type-ot célozni, ha hátul a motorház tetejét tudod lőni (akár úgy is, hogy a tornyot lövöd, a splash a többit elintézi). Vagy ha pár100 hp-ja maradt, nyilván.
  • Plata
    Jah már értem,nem értettem a privát üzit.
  • Megamax
    Messzire keruld el a Type 5 ot csak az nem uti be aki hulye vagy nem vált azonnal goldra tessék probáld ki privátban kuldtem az accountomra a belépést