World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Múltkor még azt mondták hogy az egész tank egy nagy weakspot,amit bárki bárhonnan belő.
Én szeretem,sajna lassú,elég nagyon lassú.Így ha gyors csata van esélyem sincs vele sebezni.Mert mire elérek vele félpályára vége csatának.
A páncélja meg hol van hol nincs,párizson sikerült már jpze100 és badgert is pattintani szemből.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
A ping 490-es.
Végig a tornyom lődözte,én meg a hasát.
Persze igaz nem az enyém a kill hanem bárkié, de már csak úgy illik megadni azt a szaros kill-t aki medálért gürizik.
Törökök. Hűek a színűkhöz. Mind vörös és szarnarancs.
Meg nemigaz, hogy nem lehet a szaros safe shot módot végre bevezetni. Akkor a funkcionális hülyék okozta bosszúság egy része eltűnne.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2018.01.04. 23:26:26
angelus1991ster.blogspot.hu
Némelyik 10-es tank nincs ilyen páncélozottsággal ellátva mint ez a szar.Az IS-4 elbújhat mellette.
Mégis hogy lőjjenek ki némelyik csőpályán szerinted.Van pár zsebkendőnyi weakspotja de azt csak közelről és akkor se mindig lehet eltalálni.
Nem kicsit túl vannak tolva páncélzattal ezek az új 8-as prémek.Még vaknak se mondható,nagy alfával türhető átütéssel.
Ja lassú,de azért legyen már hátránya is.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ha kicsit türelmesebb vagyok nyertem volna,de a végén eltoltam,vaktában lőttem hátra és elcsesztem.De csak gold lőszerrel tudtak kilőni.
Wz td-t nem lőttem le,próbált szemtől szembe belőni de nem tudott,én belőttem,két vagy három sikertelen próbálkozás után padlógázzal megindult felém és meg akart kerülni,de nem sikerült derékba kaptam és felkentem a falra,mint a csótány úgy roppant ketté.
Az egyik Kv2 ugyanígy járt,agyon lőtte magát,közvetlen közelről troll ágyúval meglőtt és ő belehalt engem meg lófing sebzés ért.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Azt az ipari hulladékot,azt meg minek:-DDD
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Ki a mester?
Azt látom hogy te rajta vagy a képen,de hogy ki a rúzsa magdi bagdadi nagynénje az a mester azt nem tudom.
Az előbb egy Is3 szemtől szembe rammolni próbált.Nem bírt belőni én belőttem erre padlógázzal belém.Kapott 338-as pofont nekem meg 0 sebzés.<#hehe>#hehe>
Igaz szuper nehéz rammer vagy mi a rák van a tankon meg 78%-os ramm skill.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.01.04. 17:06:20
Letolta Lakevillen a várost.
Én meg a mocsárt<#idiota>#idiota><#banplz>#banplz>
Ezek szerint mégis csak megtarthatta a tankokat amire felpakolta a Gm-et<#eplus2>#eplus2>
ilyet viszont találtam:
Rammer szó jelentése
Ebben van olyan, hogy lövegcsővakaró és csömöszölő illetve töltővessző. ebből a csömöszölő nem tudom mi lehet, de talán ezért van köze az egész lövegtöltésnek ehhez a szóhoz.
The Matrix has you...
Meg esetleg ha otthon van, akkor megrammolja az asszonyt? Mondjuk a lövegtöltésre ez jobban illik. <#vigyor0>#vigyor0>
Ha van olyan aki harckocsizó volt, vagy esetleg ma is az, az világosítson fel kérem, hogy hogy nevezik ezt a műveletet a magyar harckocsizó szlengben, és az oroszoknál!
Köszi.
Utoljára szerkesztette: suba53, 2018.01.04. 12:39:05
Ez minden, csak nem rammolás. <#vigyor0>#vigyor0>
ja, nem. vertikális stabilizátor miért jó rá? ezt még nemtom.
Utoljára szerkesztette: pett3rson, 2018.01.04. 12:17:39
The Matrix has you...
pedal to the metal...
Valamiért a rammer alatt a töltésgyorsítót értik, aminek semmi köze a rammoláshoz, sem tank tömegéhez.
Hogy miért így alakult arról gőzöm sincs, de hogy logika nincs benne az biztos. <#vigyor0>#vigyor0>
pedal to the metal...
The Matrix has you...
Onnan jutott eszembe, hogy a Hall of Fame-ben kiírja, hogy mondjuk az M12-vel 400. vagyok, de ez csak akkor érdekes, ha tudja az ember, hogy mennyiből vagyok 400. Ha 10000-ből, akkor az jó eredmény, ha összesen 450-en tolják vele, akkor már nem annyira.
Kik csinálnak jelenleg a magyar wotosok közül, kommentátoros visszajátszást?
I7 7700k, HyperX16GB ram (~2700 mhz :),Rx5700 8gb,120gb m2 win10(nem szeretem,de kell,nem megy minden w8.1 alatt) + 4 TB WD Red adat,Samsung 860 EVO 500GB játék.
The Matrix has you...
Utoljára szerkesztette: Lokker, 2018.01.03. 18:50:13
The Matrix has you...
Voltam egy egész jó csatában,sajna a játék megint egy rakás lepattanót nem számolt.
Sajna a csapat hihetetlenül hulladék volt.Körbe vett egy egész csorda,de azért sokáig bírtam,Jpanther 2 is lőtt rám 3 lepattanót,de az nincs a jelentésben.

És még jól is szórakoztam.
3k feletti spotnál már volt 180k pénz is.<#buck>#buck>
Sebzésre keveset ad,ami vicc.
Eddig a legtöbb pénzt nagyon sok spotra kaptam és sok lepattanóra.
Nem tudom hogy számolja tényleg.
Most meg nézd milyen csatám volt.Elindultam a sivatagba,.max gázzal és maximum nem láttam semmit.
Na jó egy libertére rálőttem vaktában,de késő egyszerre kapott vagy hat lövést.Felment a dombtetőre és össztűz.

Érdekes, ha nem spotolsz kurva kevés lóvét kapsz vele. mármint a korábbiakhoz képest, mert azért ez sem rossz.
The Matrix has you...
Tőlem kapott egy nem lepattanót,annyira elakart kapni hogy a többiekre nem is figyelt és szétlőtték.

The Matrix has you...
Тank Győzelem Átlag seb. WN8
Mauerbrecher 4/4 1 619 2 269
Nettó: 221 527
Napi statisztika:
Győzelem/Csaták: 4 (4) (100.0%)
Átlagos szint: 8.0 (10.2)
Alap XP: 5 331 (1 332)
Összes XP 6 461 (1 615)
Szabad XP: 218
Kilőtt Tank: 10 (2.5)
Halál: 0 (0%)
Találat/Lövés: 27 / 32 (84.4%)
Átütés: 20 (74.1%)
Kiosztott sebzés: 6 478 (1 619)
Kapott sebzés: 2 555 (638)
Felderítés: 3 (0.8)
Védés: 4 (1.0)
Foglalás: 0 (0.0)
WN8: 2 268.77 (78) EFF: 1 519.11 (74)
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.01.02. 19:22:55
Csapattárs megint engem lőtt,az ellenség nem tudott belőni,de ez a gyökér oldalamba meg a hátamba lődözött.

Ha letiltok valakit akkor lehet hogy többet nem találkozom vele?
Ezt a gyökeret se szívesen látnám többet,ez is tk-zó gyökér.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.01.02. 19:20:07
https://tanks.gg/compare/obj-260?t=is-4%7Ewz-111-5a%7E113%7Efv215b
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2018.01.02. 18:12:06
The Matrix has you...