World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jah most jut eszembe,azt mondod a Vk168 Op,még egy hónapja sincs hogy azt írták itt a fórumban ne vegyem meg mert szar,igaz nem azért vettem meg mert Op hanem mert első látásra beleszerettem.
Múltkor még azt mondták hogy az egész tank egy nagy weakspot,amit bárki bárhonnan belő.
Én szeretem,sajna lassú,elég nagyon lassú.Így ha gyors csata van esélyem sincs vele sebezni.Mert mire elérek vele félpályára vége csatának.
A páncélja meg hol van hol nincs,párizson sikerült már jpze100 és badgert is pattintani szemből.

joe662
Biztos a Tanya.net-nél barkàcsolnak valamit:-DDDD

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Mi a rosseb van?
A ping 490-es.

ROMOTO
A vert stab. minden tankra kötelező amire fel lehet tenni. Heavyre is, a szituációk háromnegyedében vagy többen eldönti hogy pl. eltalálod-e a gyenge pontokat időben....kb. facehugnál már nincs akkora jelentősége, de még ott is számít.
Nem bántottál meg,én már tudom hol kell lőni,ma szembe néztem egy tesóval,ketten voltunk szemtől szembe,szét szedtem mint foxi a lábtörlőt.
Végig a tornyom lődözte,én meg a hasát.

Faszom. Mennék rá Badger-ral a 6. áldozatra erre naná, hogy kilő a csapattárs. Útjába álltam persze a szar töröknek, mert hát minek meghagyni bárkinek is a top gunra való kill-t. Minek, mi a fasznak.
Persze igaz nem az enyém a kill hanem bárkié, de már csak úgy illik megadni azt a szaros kill-t aki medálért gürizik.
Törökök. Hűek a színűkhöz. Mind vörös és szarnarancs.

Meg nemigaz, hogy nem lehet a szaros safe shot módot végre bevezetni. Akkor a funkcionális hülyék okozta bosszúság egy része eltűnne.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2018.01.04. 23:26:26

angelus1991ster.blogspot.hu

Nem akarlak megbántani de fel vagy háborodva hogy(De csak gold lőszerrel tudtak kilőni).
Némelyik 10-es tank nincs ilyen páncélozottsággal ellátva mint ez a szar.Az IS-4 elbújhat mellette.
Mégis hogy lőjjenek ki némelyik csőpályán szerinted.Van pár zsebkendőnyi weakspotja de azt csak közelről és akkor se mindig lehet eltalálni.
Nem kicsit túl vannak tolva páncélzattal ezek az új 8-as prémek.Még vaknak se mondható,nagy alfával türhető átütéssel.
Ja lassú,de azért legyen már hátránya is.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Néha azért a sebzésre is jól fizet.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ha kicsit türelmesebb vagyok nyertem volna,de a végén eltoltam,vaktában lőttem hátra és elcsesztem.De csak gold lőszerrel tudtak kilőni.
Wz td-t nem lőttem le,próbált szemtől szembe belőni de nem tudott,én belőttem,két vagy három sikertelen próbálkozás után padlógázzal megindult felém és meg akart kerülni,de nem sikerült derékba kaptam és felkentem a falra,mint a csótány úgy roppant ketté.
Az egyik Kv2 ugyanígy járt,agyon lőtte magát,közvetlen közelről troll ágyúval meglőtt és ő belehalt engem meg lófing sebzés ért.

Sherman0070
Azt megnézném. hogy artykat hogyan gunmarkol. Kár, hogy azokra max Mestert akar szerezni.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

joe662
Akkor ezt benéztem,bocsi:-)
Azt az ipari hulladékot,azt meg minek:-DDD

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

907 megvolt neki korábbról, a 121B-t, a VK-t és azt az amerikai Xes Pattonszerű medet kapta kölcsön. Egyedül a T22 med kell még neki, most arról egyeztet a WG-vel.

Sherman0070
Na kezdek ráérezni a stun-os artyra. <#eplus2>

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Bocsi,de ezen mit kell nézni?
Ki a mester?
Azt látom hogy te rajta vagy a képen,de hogy ki a rúzsa magdi bagdadi nagynénje az a mester azt nem tudom.

Az előbb egy Is3 szemtől szembe rammolni próbált.Nem bírt belőni én belőttem erre padlógázzal belém.Kapott 338-as pofont nekem meg 0 sebzés.<#hehe>
Igaz szuper nehéz rammer vagy mi a rák van a tankon meg 78%-os ramm skill.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.01.04. 17:06:20

Fotosopp!!!4!!44!!44! 😄 GéZé
joe662
Egy csatában a Mesterrel<#hehe>
Letolta Lakevillen a várost.
Én meg a mocsárt<#idiota><#banplz>
Ezek szerint mégis csak megtarthatta a tankokat amire felpakolta a Gm-et<#eplus2>

nem vagyok harckocsizó, csak virtuálisan...

ilyet viszont találtam:
Rammer szó jelentése

Ebben van olyan, hogy lövegcsővakaró és csömöszölő illetve töltővessző. ebből a csömöszölő nem tudom mi lehet, de talán ezért van köze az egész lövegtöltésnek ehhez a szóhoz.

The Matrix has you...

Filózok ennek a "rammer" szónak a jelentésén. Döngölés, sulykolás. Még ha el is fogadom, hogy a harckocsizók az angol nyelvterületen ezt a szót használták a löveg töltésére a szlengjükben, akkor is furcsa, hogy ugyanaz a szó jelenti az ütközéses műveletet. Bár akár még lehet is.
Meg esetleg ha otthon van, akkor megrammolja az asszonyt? Mondjuk a lövegtöltésre ez jobban illik. <#vigyor0>
Ha van olyan aki harckocsizó volt, vagy esetleg ma is az, az világosítson fel kérem, hogy hogy nevezik ezt a műveletet a magyar harckocsizó szlengben, és az oroszoknál!
Köszi.
Utoljára szerkesztette: suba53, 2018.01.04. 12:39:05

Mert hülyén van elnevezve. Eleinte én is kapkodtam a fejem. <#vigyor0>

Závár nyit, vagy automatikusan kilöki az üres hüvelyt, és nyitva marad, majd új lőszer belök ütközésig, závár zár, tüzel.
Ez minden, csak nem rammolás. <#vigyor0>

óó, basszus, ezt mindig keverem, de nem tudom miért....bocsi fiúk, így már tiszta a kép...

ja, nem. vertikális stabilizátor miért jó rá? ezt még nemtom.
Utoljára szerkesztette: pett3rson, 2018.01.04. 12:17:39

The Matrix has you...

"de hogy logika nincs benne az biztos." Dehogy nincs! Csak gondold at ujra a rammer szo jelenteset es hogy hogyan raksz be egy lovedeket a lovegbe?! Ha ez nem logika, akkor mi az?<#crazya>

pedal to the metal...

Talán mert a "rammer" - "döngölő" fogalom valahogy félrement. Lerammolni ugye azt jelenti, hogy ütközéssel sebezni. Ebből következne az, hogy a "rammer" az ezt a tömeggel arányos sebzési képességet növelő cucc lenne, de nem az.
Valamiért a rammer alatt a töltésgyorsítót értik, aminek semmi köze a rammoláshoz, sem tank tömegéhez.
Hogy miért így alakult arról gőzöm sincs, de hogy logika nincs benne az biztos. <#vigyor0>

Mi koze van a nagy tomegnek a rammerhez???

pedal to the metal...

szokványos? ezzel a tankkal olyan sokat lehet mozogni, hogy érdemes rárakni a vertikális stabilizátort és a rammert? utóbbit még értem is, mert nagy tömegű, de a másikat nem vágom miért jó.

The Matrix has you...

Közben találtam már, bár csak a lejátszott meccsekről, az nincs meg, hogy hány játékos használja
Létezik arra valahol statisztika, hogy egy adott tankot az aktív játékosok közül hányan használnak?
Onnan jutott eszembe, hogy a Hall of Fame-ben kiírja, hogy mondjuk az M12-vel 400. vagyok, de ez csak akkor érdekes, ha tudja az ember, hogy mennyiből vagyok 400. Ha 10000-ből, akkor az jó eredmény, ha összesen 450-en tolják vele, akkor már nem annyira.
ROMOTO
Szokványos rammer, vert.stab, venti.
MrCiff 😄 (Mr Scheff)
Sziasztok!
Kik csinálnak jelenleg a magyar wotosok közül, kommentátoros visszajátszást?

I7 7700k, HyperX16GB ram (~2700 mhz :),Rx5700 8gb,120gb m2 win10(nem szeretem,de kell,nem megy minden w8.1 alatt) + 4 TB WD Red adat,Samsung 860 EVO 500GB játék.

Hajaj,de jó is úgy kezdeni a csatát hogy csapattárs 800-900-at beléd lő indulás után mert olyan kedve van.

lőszertároló micsodán gondolkozom még, hogy jobban bírja...ha olyan, mint a Tiger 2 akkor azt mindig el fogják lőni....

The Matrix has you...

Az ősidőkben nekem még szerszámosláda volt rajta harmadiknak.
Utoljára szerkesztette: Lokker, 2018.01.03. 18:50:13
E75-re tettem töltésgyorsítót és ventit. a 3-adik helyen hezitálok mi legyen. wotinfo szerint nagyobb teherbíró képességet kellene rakni. ez még mindig így van? vagy mást rakjak rá?

The Matrix has you...

Ejj de jó lenne ha kezdenének valamit T8-al. Szar T9-10 ellen menni mert már 1 bekapott találat is megpecsételi a meccset. 😞
Megvettem m53-at és crusader sp-t és maradt 4.4 misim.
Voltam egy egész jó csatában,sajna a játék megint egy rakás lepattanót nem számolt.
Sajna a csapat hihetetlenül hulladék volt.Körbe vett egy egész csorda,de azért sokáig bírtam,Jpanther 2 is lőtt rám 3 lepattanót,de az nincs a jelentésben.

Én tegnap pislogtam egyet, amikor ellőttem 1,5 milliót fogyócikkekre, és maradt még 7,8 miskám. Sose volt még ennyi kreditem,ez a karácsonyi bónusz nagyon jót tett.
Hihetlen,de van 5.6 milla creditem,úgy hogy vettem T62-t is.<#wow2>
És még jól is szórakoztam.

Igen,spotra rohadt sokat ad.
3k feletti spotnál már volt 180k pénz is.<#buck>
Sebzésre keveset ad,ami vicc.
Eddig a legtöbb pénzt nagyon sok spotra kaptam és sok lepattanóra.
Nem tudom hogy számolja tényleg.
Most meg nézd milyen csatám volt.Elindultam a sivatagba,.max gázzal és maximum nem láttam semmit.
Na jó egy libertére rálőttem vaktában,de késő egyszerre kapott vagy hat lövést.Felment a dombtetőre és össztűz.

Az szép 😊

Érdekes, ha nem spotolsz kurva kevés lóvét kapsz vele. mármint a korábbiakhoz képest, mert azért ez sem rossz.

The Matrix has you...

Hallod E100 lepattant rólam.Elindult a csata én is elindultam szép komótosan,erre a semmiből ott volt vagy hat tank,csupa gyors.T62 két amx 13 90 Tvpt50/51 skorpió meg a bánat tudja még,visszavonultam házfalhoz és elkezdtem harcolni,oda jött segíteni még három csapattárs és gyorsan végük lett,újra neki indulok erre a sarok mögül E100 bukkan elő közvetlen közelről telibe lő és lepattan.<#buck>
Tőlem kapott egy nem lepattanót,annyira elakart kapni hogy a többiekre nem is figyelt és szétlőtték.

Vége is a jó sorozatnak,köv csata egy rakás szar.Elsőnek egy süketperzsa a vízbe fojtotta magát,utána meg egy obj252 ment a vízbe.És ez még piskóta.

Csak hogy lásd: mai stat: 6/20...és nem a győzelem a több...mai két óra letudva, azért valamit haladtam is.

The Matrix has you...

Kár hogy nem mindig ilyen a stat.
Тank Győzelem Átlag seb. WN8

Mauerbrecher 4/4 1 619 2 269

Nettó: 221 527

Napi statisztika:

Győzelem/Csaták: 4 (4) (100.0%)
Átlagos szint: 8.0 (10.2)
Alap XP: 5 331 (1 332)
Összes XP 6 461 (1 615)
Szabad XP: 218

Kilőtt Tank: 10 (2.5)
Halál: 0 (0%)
Találat/Lövés: 27 / 32 (84.4%)
Átütés: 20 (74.1%)
Kiosztott sebzés: 6 478 (1 619)
Kapott sebzés: 2 555 (638)
Felderítés: 3 (0.8)
Védés: 4 (1.0)
Foglalás: 0 (0.0)

WN8: 2 268.77 (78) EFF: 1 519.11 (74)

Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.01.02. 19:22:55

Kezd tele lenni a hócipőm hogy hülye barmok engem lődöznek.
Csapattárs megint engem lőtt,az ellenség nem tudott belőni,de ez a gyökér oldalamba meg a hátamba lődözött.

Ha letiltok valakit akkor lehet hogy többet nem találkozom vele?
Ezt a gyökeret se szívesen látnám többet,ez is tk-zó gyökér.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.01.02. 19:20:07

Hát máshol se nagyon 😄 Egyedül a T-55 jó legénységképzésre. Abba meg kell egy csomó arany. De mos tényleg a régi MM is kurva szar volt, de a mostani is. Egyedül a T9 amivel jó játszani. T8 borzalmas, szinte mindig T9-T10be rak. De a T10 is szar, mert nagyon sokszor van CW full tier10. Fárasztó nagyon, sokat kell figyelni. Lehet lassan le kéne állnom a WOT-al, bár mondjuk pont most a T9 francia heavy nagyon szórakoztat.
ROMOTO
Reward tankok, nem prémiumok. Legénység képzésre attól még lehet használni, de tier 10 ben képezgetni nem túl életképes megoldás.
ROMOTO
Olyasmi mint a fent említett kínaiak, csak sokkal szarabb mivel pontatlanabb, és könnyebb belőni ( pl. löveg alatt bevezeti a tanktest felső lemezébe a lövedéket), fv215b nem hülyebiztos tank de a lövege miatt a lila statosak egyik kedvence volt régebben (obj. 260 sosem volt az), is4 sem rosszabb, mondjuk nem is jobb, kb. félévente látok 1 db-t randomban, nem egy népszerű darab.
https://tanks.gg/compare/obj-260?t=is-4%7Ewz-111-5a%7E113%7Efv215b
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2018.01.02. 18:12:06
amúgy ezek nem premium tankok lennének? mármint amiket lehet nyerni?

The Matrix has you...

Azért annyira nem rossz az. Olyasmi, mint a 113, T-10, WZ111-4, WZ-111-5. Akinek bejön ez a gyors heavy stílus, az szeretni fogja. Van azért páncélja, de nem lehet kiállni minden elé. Kapásból tudok nála szarabb 10-es heavyket mondani. Pl: fv215b, IS-4
ROMOTO
Jah, nagyon ügyeltek arra hogy akinek nincs, az ne irigykedjen, se kreditszorzó se használhatóság...