World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Javaslom nézd meg a GWPanther statját <#taps>

Még hogy az arty-hoz nem kell tudás <#banplz>
Nem bot szerintem, vannak ilyenek elég sokan! Pont ma délután például véletlenül szemtanúja voltam egy iszonyatos dolognak!<#vigyor> Egy barátom fia, aki 12-éves a szemem láttára wot-ozott! Vagyis játszott, ha azt játéknak lehet nevezni. Tipikus kis köcsög akiket szoktunk szét noobozni játék közben<#nevetes1> Megy elõre...lõ mindenre ami mozog, mindegy zöld vagy piros, le van szarva csak megy és lõ amig ki nem lövik (kb: 1-perc) Lehet gonosz vagyok de olyan gondolataim támadtak hogy oda osonok a kis sráchoz és megfojtom, vagy kidobom az ablakon meg ilyesmi<#vigyor1> Egybõl arra gondoltam hogy egyel kevesebb idegesítõ kis szarzsák lenne a játékban aki idegesíti a jónépet!

Ui😛ersze csak viccelek, de röpke gondolatnak nem volt rossz!<#vigyor1>
JeffDunham
Végre sikerült! Szegény 503-as haverom hatot lõtt, de õ lett a 7. killem. <#papakacsint>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Ti találkoztatok már bajolord-al? A héten másodjára sorsoltak össze, mindkétszer arty-val volt, mindkétszer elindult elõre s meghalt. Majdnem 30 ezer meccse van, siralmas statisztika. Tuti, hogy bot, ember ennyire nem lehet hülye.
voivod32
B@zmeg! Ahányszor oneshootol egy arty, állandóan ez jut eszembe öcsém!<#mf1>

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Nincs. Sõt, anyagban is lehetsz kreatív; van, aki egy darab vasat küldött. (Megjegyzem, nekem tetszik a dombormû.)

[HUN]Kami*, kiskami*

Srácok a képeslapnak van méretmeghatározása?

Köszi. Szóval ezért szívok én typ-al ha a Super pershing szembõl jön. Marad a kupaklövés. Meg talán a ágyú alatti elsõ döntött rész.
amúgy eleve mit mûvelt vele a barom állatja, megy fightolni a heavykkel a vársoba, ezen nem lehet segíteni, ez nem a tank hibája. Lehet, hogy északra kellett volna menni inkább a meddel.

Amúgy obj261 kinyomja a 10es heavyt is AP-val ugyanúgy 😄
Ekkora szar lenne??? Akkor legalább már nem fogják lenerfelni 😉
Eagle16
DB-vel meglett végre a 81,1k xp, remélem soha többé nem kell játszanom ezzel a borzalommal 😊 Egyszerûen megõrjített hogy ha ráhajtottam egy kavicsra már az eget tudtam lõni csak...most állítólag a patchben kap buffot az ágyú kitéríthetõségére is, de inkább letudtam most.

Aki most kezdené az szerintem várja meg a buffolt állapotot mert most borzalmasan szar. Mikor 100m-rõl kétszer pattantam a KV-1S tornyának a hátuljáról meg az oldaláról akkor már csak fogtam a fejem 😄

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

mijki
Minden Leopard fannak:

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Sajnálom. SuperPershing-et akartam írni.

Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff

Ja telefonról vagyok, így félrenéztem.

Szövegértés 1-es. Leülhetsz. 😊

Khaosz55:

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

Roger6
Mondjuk a Supert kérdezte, nem a Type-ot... De parancsnoki kupola minden tanknál gyenge pont.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Sunsetjoy
Jah csak hogy õ azt kérdezte hogy a Super Pershinget hol kell lõni a Type 59-el. És nem fordítva. 😊

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

A Type 59 gyenge pontja a parancsnoki kupola. Szembõl leginkább csak ennél a pontnál sebezhetõ. Remélem segítettem!

Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff

Már megint ez a kurwa effi meg százalék meg tököm tudja!<#nevetes1> Amióta bejött ez a rohadt xvm-mod azóta kicsit meg rontotta a szabad örömteli játék élvezetét nem? Mindenki ezt figyeli azóta és ez nem teljesen van így jól! Sajnos ez lett a mércénk és mindenki felfelé akar törni hogy kék vagy lila legyen!<#nyes><#nevetes1> De hülyék vagyunk amúgy! Sok embert már csak ez irányít hogy gyerünk...gyerünk ma mennyit nõtt az effim bassza meg!
Super pershimget hol kell lõni a type 59-el ?
Kommentár nélkül.

Valaki meg tudná mondani esetleg, hogy ennek a TD-nek egyébként mi értelme van az AT-8 mellett? A lövegén kívül egyetlen jó tulajdonsága sincs: lassú, 0 védettség (emelett nagy célpont is), nincs tornya, de még a löveg horizontális kitérése is hangyaf*sznyi és nem utolsósorban ronda. Büntetõeszköznek tökéletes... 😊

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

A valóságban is ennyire gyengék voltak. Bár a hozzászólások alapján a Leo 1-nek jóval gyengébb a lövegpajzsa a kelleténél.

A Leo 1 kapott egy üreges kiegészítõ páncélzatot. Ami tudomásom szerint egy új lövegpajzs volt, a test és a torony többi része maradt homogén. Ez a lövegpajzs szembõl a tornyot egész jól megvédte, mert a torony felületének nagy részét lefedte. De ezt már a '70-es évekban kapta meg.
Úgy látom, félreértés(nézés) áldozata lettél.
Ez alapján 955 már átlag feletti teljesítmény.

Valamelyik statisztikai oldalon kiírták, hogy mennyi az átlagos WN6 szerverenként, de most nem találom. Ha emlékeim nem csalnak, akkor 800 volt az átlag.

Sunsetjoy
Ööö, yoss nem is neked írta a nekiugrást... ha jól látom.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Sunsetjoy
Wn6 esetén a 955 alapból sárga színezésû average. Eff esetén sem volt emlékeim szerint vérvörös a 955.

Ha kicsit is végigolvasod az egész történetet, rájössz, hogy senkinek nem ugrottam neki. Senkit nem oltottam le. Nekem szóltak be és elmondtam a véleményemet arról, aki beszólt. Ha van negyed órád olvasd csak végig, még össze is szedtem pár napja a lényeget egy hsz-be.

mijki
EU szerón 400-500 eff volt az átlag, ha jól emlékszem.<#nevetes1>

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

955 már átlagosnak számít, nem?

hawken
Wááá valaki mondja már el nekem hogy a T29-es tank 90mm-es ágyújával, aminek az alap sebzése 240, miért sebez a papírpáncélú T25/2-n ÖT lövéssel 180-at?

Fasza!<#nevetes1>
Nincs mit.
Nagyon megosztja az embereket ez a tank.
És nincs köztes vélemény.
Vagy a legjobb T8 mednek mondják, vagy a legrosszabb 8as tanknak a játékban.
Ezért kell vele úgy játszani, mint a hímes tojással.
Mondjuk nem könnyû eljutni érte, mert Arl borzalmas, és az M4-se nagy élvezet (fõleg, hogy top löveg ugyanaz, mint arl-nél, de nem tudod felrakni torony nélkül), valamint sokan gyûlölik még a 3-4es tankot is. Bdr-t meg ha oldalba lövik azonnal gyullad.
Ilyen kedvcsináló után csak annyit mondanék: hajrá! <#nevetes1>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Elég ellentmondásos egy figura vagy te, hol teljesen normális hangnemben, normális dolgokat írsz, hol meg egy-két hónaponként totál elgurul a gyógyszered, és hörögve ugrálsz neki boldog-boldogtalannak.
Pales27
Tõled kérdezném, mert te járatos vagy a haditechnikában: hogy lehet az, hogy a Leo 1-et és a batet a valóságban ilyen gyenge páncéllal látták el?
Vagy csak a játékban ilyen gyenge és a valóságban valami erõs kerámia(?) ötvözetbõl volt.

És még én vagyok a nagyképû? A játékosok 99%-át kiröhöghetném, ha az átlagsebzésbõl indulnék ki, mégis olyan játékosokkal játszok szakaszban, akiknek éppen több az átlagsebzésük, mint az enyémnek a fele. Még rám mondtátok, hogy lenézek mindenkit? Hol írtam én ilyen hangnemben bárkinek bármit?

Mégegyszer köszi!!!<#eljen>
Még annyi, modulsérülés annyira nem jellemzõ.
Elõfordul 1-2 ammorack ami akkor borzalmas érzés, de nem emlékszem, hogy vészes lett volna.
Érdemes rárakni a biztonságos elhelyezést, mert az 50120-nak gyerekbetegsége az ammo. (viszont mivel nincs töltõ, majd a parancsnokon kell, erre majd figyelj)

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Mester vagy pl a 592-es átlagsebzéseddel... lol loltraktorral csinálok majdnem annyit😄DD szóval jó lenne még sok puffint megenni mikortól a nagyfiúk dolgába bele böfögnél😄

Na végre sikerült túladnom az AT-2-n. Hát ez valami borzalom volt, nálam fenn van a top 5 legpocsékabb páncélos listán. Páncélzaton kívül egyszerûen mindenben kegyetlen rossz. De a páncélzat már tier 5-ös szinten is alig ér valamit a normális játékosok ellen, annyira nagy méretû és nagy számú gyenge pont van rajta.

Viszont ez a WZ-120 undorítóan jó a 60-122T löveggel. Mondjuk ehhez 60k free xp-t költöttem el, úgy hogy a 62-100T és a 60-122T löveg már megvolt a nehéz harckocsis ágról.
Igaz, hogy ennek 60-122T lövegnek okádék a célzási ideje ezért menet közben szinte bûn lövöldözni vele és 6-7 másodperc amíg az átlagosnak számító 45-50 km/h sebességrõl megállva beszûkül a célzókör, de minden másban nagyon jó löveg. Meg maga a harckocsi is jó.

De rohadtul át kéne dolgozni a tier 10-es lövegeket mert ez egy így már irritálóan agyon vannak buffolva.
Hát így van ez!<#nevetes1> Jó pap is holtig tanul nemigaz?
Mondjuk Batmobilos statomat nem kell megnézni.
Nem mérvadó, mivel voltam annyira hülye több száz csatán keresztül, hogy arty vadászatra használtam csak.
De okosan használva nagyon édi kis tank.

Figyelj pöcsike anyukádat sem szólították meg megint nem hogy téged..

Ja majd elfelejtettem a szánalmas vérvörös 955 wn6 ratingeted legalább 1000 fölé vidd már föl hog yne hasson annyira szánalmasnak amikor itt osztod az észt😄DDDDD

Ez korrekt kis elemzés volt!<#eljen> Tetszett! Köszi szépen a jótanácsot!
Többször írtam már 50100-al kapcsolatban.
Maradj vele hátul eleinte. (vagy legyen melletted olyan tank, akit szívesebben lõnek, fedezéknek használhatsz)
Amint meglátnak téged lõnek, ezért ez létfontosságú.
Onnan sniperkedj kb 2-3 tárat.
Azután megindulhatsz élvezkedni.
1000-1500 hp-s tankokat úgy nyalja meg egymás után, ahogy illek 1v1-ben.
DE!
Mindig legyen kész a menekülési terved, amint ellövöd az elsõ lõszert. 50mp töltésidõ, ha sarokba szorítanak végzetes.
Artyk csak téged akarnak majd.
Ha összetalálkozol 1v1 ben 1 full hp-s 8as meddel támogatás nélkül, valószínûleg alul maradsz, mivel 1 lövés úgyis pattanni fog.

Mindent összegezve imádtam azt a gépet.

Na ha egyszer be enged ez a köcsög teszt szeró felfúrok egy batmobilt meg egy 50-100-at és egy 50B-is! Nagyon piszkálja a csõrömet a dolog!Atom lehet<#finom>
ximix
Hát aki szereti a hazárd játékot 😊 Lövés elõtt kell egy dögös maca, pohár, 2 dobókocka.
A maca dob rá egy csókot és ha kigurítod a dupla 6-ost akkor toronygyûrû 😊 vagy nem.

Bat még mindig legélvezetesebb.
50100 brutálisan jó.
És most mentem 1 kört 50b-vel teszten. Hááát húúúha! Hihetetlen mennyit pattantak rólam a 10es tankok. Nem gondoltam volna. És az ágyú...
Most ez erõt adott a stock ágyús 50120-hoz.

Okés köszi! Erre voltam kíváncsi! Azért kérdeztem mert kellett egy kis löket nekem mert nagyon hosszú az út a batig de ezek szerint még mindig ütõs!<#smile> Azt mondod az amx 50-100 ennyire jó lenne? Amúgy azon is gondolkodtam hogy neki ugrok a heviknek is de az mész szopósabb szerintem. Te ott meg is álltál igaz? Mármint az 50-100-nál? Nem éri meg az 50B??
Szembõl, hacsak nem csapja meg a lövegpajzs széleit, garantált. Oldalról a HE-mechnika miatt a futógörgõkön a sebzés egy része elakadhat, mit nem lehet ezen érteni?

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!