World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sztem max vmi statisztikai script futhat a háttérben, megnézi hogy az illetõnek van-e X mennyiségû reportja Y idõ alatt, és ha átlép egy küszöböt kap egy kis bannt.
Viszont ha az ember rendes ticketet ír, screenshotokkal, azt komolyabban veszik tudtommal. DE hát ki nem szarja le, egy ilyen mocskos szájú játékban nem éri meg azt az 5 percet se az ilyesmi...
Ha fasza francia medet akarsz, húzd ki az AMX50-100at. Ne tévesszen meg hogy heavynek jelölik, õ nem az. Sztem még prém nélkül is ki lehet hozni pluszosra, és fasza med élménye vanrevolverrel, Tier8ban 😊
Toronygyûrû meg periszkóp - ugyan már... amikor normális harcban az egész tank belefér a célkörbe, majd pont a toronygyûrût fogjuk eltalálni 😉
Amúgy 65-70%-ban pofabefogó feature. Vagyis hogy azt higgye a user, hogy "heeh, majd ki leszel bannolva köcsög, mert nem voltam rest reportolni..."
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Kapáslövés volt.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Különben hogy van ez kivizsgálják megnézik a gamet vagy mi ? Gondolom naponta több 10000 ilyet kaphat WOT.
Különben azon gondolkodtam az O704-et lecserélem ISU152-re. Ugyan az ágyú kisebb Tire-be sokkal hatékonyabb voltam vele. Kevesebb arty stb..
Hol kell kostolgatnom az E75 és E100-at szembõl O704-el hogy ne pattogjon? BL10-es ágyú.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Most lõttem 900at 1 Leo 1 oldalába angol TD Hesh lõszerével 100m-rõl.
Igaz sajátéba. <#nevetes1>#nevetes1>
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Olvasd át mégegyszer amit írtam, és mutass rá hol sírtam az artykról. Tényeket közöltem, emocionális töltet nélkül.
lammaer: Kisegítõben ez nincs mindig így. 😊
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Érzem, van esélyem bekerülni!😄😄😄
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Ha nincs, és más férfiak beszélgetéssel akarják megzavarni a tevékenységem olyankor politikai hittérítõ leszek.<#nevetes1>#nevetes1>
Nem viselem el az enyémtõl különbözõ véleményt. <#nyes>#nyes>
Nem szoktam hozzá a fõiskolán, hogy valaki más véleményen legyen mint én.
A kérdésedre válaszolva: Az "egyszeri fórumhuszár" címû félmondatod és az azt övezõ szövegkörnyezet stílusa tette be nálam a kulcsot.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Csak az volt a probléma, hogy a barátnõje mindig agyfaszt kapott ettõl a témától és fel kellett függeszteni ezt a társalgást 😄:

Hívjuk ezután csak J-nek. <#nevetes1>#nevetes1>
De van még tippem több is.
Matyi nálam is dobogós.
Azt kéne elfogadnod/megértened, hogy a többség azért nem TD fóbiás úgy mint te, mert a TD közvetlen irányzású fegyver, nem lõ át a hegyen.
Az meg hogy vmi úgytud rádlõni hogy nem látszik (mert mások spottolnak) bármely tankra igaz, nemcsak a TDre. Még a te szutyok mededre is alkalomadtán 😊
A TDk ágyúja meg azért rúg nagyobbat, mert neki nincs tornya, igy nem olyan flexibilis mint egy tornyos heavy tank (nem lehet vele pl csikicsukizni, US TDket most hagyjuk, azok az én olvasatomban nem TDk).
Az hogy most a brit vmi hudenagyot lõ - van annak is hátránya (nagyob reload). Én speciel szívesebben használok olyan ágyút, ami nem 1000-et sebez hanem 500-at, de cserébe 2x lõ, mert nem szeretek dupla vagy semmit játszani (ebben a csodás random 0%, lepattanó, mellélövõ játékban).
Ha meg vmi túl OP, úgyis szépen lenerfeli majd a WG.