World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ejj, most hogy beszéltem róla, el is adom a lórit. Kell a hely a kínai projektemhez 😊

Én olyan 95%-ot mondanék.

Sztem max vmi statisztikai script futhat a háttérben, megnézi hogy az illetõnek van-e X mennyiségû reportja Y idõ alatt, és ha átlép egy küszöböt kap egy kis bannt.

Viszont ha az ember rendes ticketet ír, screenshotokkal, azt komolyabban veszik tudtommal. DE hát ki nem szarja le, egy ilyen mocskos szájú játékban nem éri meg azt az 5 percet se az ilyesmi...

Azt csak az olyan hamis próféták hirdetik mint te.

Áh, rosszul hallottad. Franciákból én az amx13-90el tologattam rendesen, még amikor T7 volt. Ugyan van batom meg lorrim is, utóbbi szerintem szar (már t8ban is rühelltem, most meg T9-ben szánalom szerintem), a bat meg jó, de csak ha van aki segít amíg tárazol. Ja és hozzá kel szokni, hogy amint megjelensz vhol, prioritásos célpont vagy.

Ha fasza francia medet akarsz, húzd ki az AMX50-100at. Ne tévesszen meg hogy heavynek jelölik, õ nem az. Sztem még prém nélkül is ki lehet hozni pluszosra, és fasza med élménye vanrevolverrel, Tier8ban 😊

pedig meg lett mondva a garantált 2000-res sebzés szembõl is!
Zojjectel lõni kell ahol éred, lehetõleg a front alját, aztán majd a random eldönti hogy hol találod el.

Toronygyûrû meg periszkóp - ugyan már... amikor normális harcban az egész tank belefér a célkörbe, majd pont a toronygyûrût fogjuk eltalálni 😉

hali lammaer...úgy tudom te sokat nyomod francia medekkel, tõled kérdezném elsõ sorban hogy érdemes kiszenvedni manapság még a batmobilt? hallottam olyanokat hogy óvatosan nerfeltek rajta valamit. Ez igaz lehet? Vettél észre valami változást?
Sunsetjoy
Majd hülyék lennének ennyit dolgozni. Ha valakire folyamatosan több embertõl csatából ugyanazért jön a report, akkor megvizsgálhatják. Teamkillnél ugye automatika van pl.
Amúgy 65-70%-ban pofabefogó feature. Vagyis hogy azt higgye a user, hogy "heeh, majd ki leszel bannolva köcsög, mert nem voltam rest reportolni..."

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

De E-100-nál mûködik a 200 mm-es toronygyûrû is, de azt 704-el úgysem találod el. Ha 40 fokban áll, át lehet lõni az oldalát elöl a láncfeszítõ keréknél a kötényezés alatt.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Bakker tegnap estétõl nem tudtam még belépni a teszt szeróra<#nevetes1> Jó mondjuk közben aludtam is és dolgoztam egy lájtos 10-órácskát is, de azért ez mégiscsak túlzás! Ezelõtt mindig sikerült max fél órán belül.
Nem volt idõm beállni elé úgy sietett valahova. <#nevetes1>
Kapáslövés volt.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Csak kérdeztem hogy megy ez mert nem szoktak feljelenteni és meglepõdtem.

Különben hogy van ez kivizsgálják megnézik a gamet vagy mi ? Gondolom naponta több 10000 ilyet kaphat WOT.

Különben azon gondolkodtam az O704-et lecserélem ISU152-re. Ugyan az ágyú kisebb Tire-be sokkal hatékonyabb voltam vele. Kevesebb arty stb..
Csak a hasa jön szóba. Ha arra nem látsz rá, vagy várjál, vagy esetleg be lehet próbálkozni a torony elejével(kupolával.

Hasi részét, ha lehet. Ha be van forgatva, próbáld az oldala elsõ harmadát, az a lõszerrekeszét is vinni szokta.
Szembõl próbáld, oldalról megeheti a lánc. Ha a lánc fölött találod el, vagy a torony oldalát, kizárt, hogy csak annyit sebezzen.

Ha komolyan veszed, akkor mit csinálsz? Rögtön levelet irsz az adminoknak hogy jajj, ne hallgassanak rá? 😊

Még egy kérdés számomta az E75 egy átok. Mármint ha ellenfélnél van. Szembõl még O704-el sem tudom átlõni. Szembõl szinte mindig lepattan. A torony alatti rész esélytelen.

Hol kell kostolgatnom az E75 és E100-at szembõl O704-el hogy ne pattogjon? BL10-es ágyú.

mijki
Te kis huncut!<#nevetes1>

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

JA!
Most lõttem 900at 1 Leo 1 oldalába angol TD Hesh lõszerével 100m-rõl.
Igaz sajátéba. <#nevetes1>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Nem kell. Röhögjed ki.

Nagyon gyengén hárítasz 😊

Olvasd át mégegyszer amit írtam, és mutass rá hol sírtam az artykról. Tényeket közöltem, emocionális töltet nélkül.

Ma kaptam ismét egy reportot mármint mondta az ellenség hogy feljelent mert campelet TD-vel a bokorba. Ilyet komolyan kell venni? Múltkor azért akartak felnyomni mert 6 tankot lõttem ki a O704-el.
már megint kezded a sírást az aryk miatt..ejj 😄 szoktál a t92-vel álmodni? 😄
Nagyon vidám vagyok, aztán buborékokat eregetek. A kettõ között nem beszélek érthetõen.

lammaer: Kisegítõben ez nincs mindig így. 😊

Neki ajánlom ezt a hírt.

mijki
A TD és az arty közötti fõ különbség: a TD kiteszi magát az ellenséges tûznek, míg az arty-t ez a veszély nem fenyegeti.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Csak abból gondolom amit nemrég írkáltak, hogy egyáltalán nem tervezik visszatenni gift shopba a tankot. Egyedül nyereményjátékok alkalmával lehet szert tenni rá(ahogy azt látni is lehet).

6 éves gyreket nevelek és másfél évet töltöttem általános iskolában alsósokkal. Tudom hogy elõbb utóbb mindenkinek átmegy az információ, csak súlykolni kell 😊

Your number in a queue is: 82 301

Érzem, van esélyem bekerülni!😄😄😄

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Az nem te akartál lenni.

De nem érted??? A TD-sek mindig minden alkalommal hátul kempelnek és onnan keserítik meg az elõl harcolók életét 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Ha van szabad csaj a közelben, akkor cefetül elkezdek neki ciccegni részegen. (nálam ez elsõdleges)
Ha nincs, és más férfiak beszélgetéssel akarják megzavarni a tevékenységem olyankor politikai hittérítõ leszek.<#nevetes1>
Nem viselem el az enyémtõl különbözõ véleményt. <#nyes>
Nem szoktam hozzá a fõiskolán, hogy valaki más véleményen legyen mint én.

Egyszer csak visszarakják még a tájpicseket, megfejni, a megfejni valót!
T8 prémium tankra kevés, Type-ra semennyi.

Jaja.... a kempelés nem jármûtulajdonság hanem játékos tulajdonság. Egyedül az artynál kötelezõ a hátul állás, a többinél csak a tankban ülõ játékos mentalitása dönti el, hol fog állni.

(J) Vagyis J ügynök a Men in Blackbõl😄! Leleplezõdött!

Elhiszem, hogy még nem találkoztál hozzászólásommal korábban, mint írtam ritka mint a fehér holló. Ez nem jelenti azt, hogy hülye vagyok, lehet velem normálisan is kommunikálni. Sõt ezt el is várom, ahogy szerintem te is ezt várod mindenkitõl.

A kérdésedre válaszolva: Az "egyszeri fórumhuszár" címû félmondatod és az azt övezõ szövegkörnyezet stílusa tette be nálam a kulcsot.
Igen... a T-46odra tedd vissza az egyik régi ágyút, és az erõsebb ágyú a garázsodba kerül, onnan meg fel tudod tenni a BT-re.

Óóóó, ha annyi ezresem lenne ahányszor heavyk és medek is hátul kempelnek akkor már gazdag lennék...

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

mekkora az esély egy esetleges tier8 prémium tank leárazásra vagy esetleg type59 gift shopba kerülésére a WOT szülinapon?
Van egy ismerõsöm aki szintén töri szakos, vele iszogattam rendszeresen pár évvel ezelõtt. Az õ egyik kedvenc témája is a hadtörténelem. Az egyik kedvenc megjegyzése az volt, hogy milyen jó érzés részegen ott hányni Debrecenben ahol egykoron egy Párduc harckocsi állt (egy könyvben volt egy kép az említett tankról és helyrõl) 😄.
Csak az volt a probléma, hogy a barátnõje mindig agyfaszt kapott ettõl a témától és fel kellett függeszteni ezt a társalgást 😄:

Hátul állnak, mint az artyk. Gyáva férgek! 😄

Pedig nem rossz úgy bebaszni, hogy közben tankokról beszélget az ember. 😊

Át lehet rakni egy ágyút a másikra valahogy?A t-46-osomról az erõsebb ágyút a most vásárolt bt-2-re szeretném.
neki*

Szerintem kár a gõzért, ezt már a fél fórum megpróbálta elmagyarázni nekik 😄.

Kinek nem merem kimondani a nevét. (csupán, mert szeretem a kihívásokat, és a konfrontációt, és a gondolatmenete is lenyûgözött a szopóág elmélettel)
Hívjuk ezután csak J-nek. <#nevetes1>
De van még tippem több is.
Matyi nálam is dobogós.

Jajj, ne gyere már ezzel a demagóg "lõdd a gyenge pontokat" dumával. Weak spotot 100-200 méteres távolsággból nem fogsz lõni, csak ha szerencsés vagy. A Pen az kell, és nem csak azért mert vki nem tudja hogy mi hol kell lõni...

Azt kéne elfogadnod/megértened, hogy a többség azért nem TD fóbiás úgy mint te, mert a TD közvetlen irányzású fegyver, nem lõ át a hegyen.
Az meg hogy vmi úgytud rádlõni hogy nem látszik (mert mások spottolnak) bármely tankra igaz, nemcsak a TDre. Még a te szutyok mededre is alkalomadtán 😊
A TDk ágyúja meg azért rúg nagyobbat, mert neki nincs tornya, igy nem olyan flexibilis mint egy tornyos heavy tank (nem lehet vele pl csikicsukizni, US TDket most hagyjuk, azok az én olvasatomban nem TDk).

Az hogy most a brit vmi hudenagyot lõ - van annak is hátránya (nagyob reload). Én speciel szívesebben használok olyan ágyút, ami nem 1000-et sebez hanem 500-at, de cserébe 2x lõ, mert nem szeretek dupla vagy semmit játszani (ebben a csodás random 0%, lepattanó, mellélövõ játékban).

Ha meg vmi túl OP, úgyis szépen lenerfeli majd a WG.

Õ csak szopóállarcban jöhet!
505thZajcev[PT]
Matyashun, kovetnenek a halalba....foleg a halalba.