World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
>Half price of T7-T8 arty!/ALL NACIONAL)
<#vigyor2>#vigyor2><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#nezze>#nezze><#violent>#violent><#violent>#violent>
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Szóval mindketten tartsátok magatokat a lent leírtakhoz.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Pár nap,és bármikor fel tudsz jutni a tesztszeróra.
A költésre én is ezt mondom,és mégis 2havonta rendelem az 5500 goldot. 😊
Nem fogok itt idióta elméleteket gyártani mint 1-2 emberke, viszont azt biztosra mondhatom hogy prémiummal semmivel sem haladok jobban sem a farmolásban, sem tp-gyûjtésben! Csak szarom rá a lóvét! (Én hülye!!!<#falbav>#falbav>)
A 62% kizárólag randomban, egyedül játszva jött össze (sajnos). Ha szakaszban tolnám, akkor - mivel fedezik a hátam - tovább élnék, ergo több sebzésre lenne lehetõségem, ami növelné a gyõzelmi esélyeimet és a statomat. Még szerencse, hogy nekem inkább a játékélmény a fontos, nem az effimen görcsölök.
Le van tiltva a privát😊))) Ha nem szólít meg alaptalanul én nem szólok hozzá kb ennyi a titka, ha basztat valaki biztos hogy hozzá szólok szoval még egyszer neki is írjál hogy tudjon róla..
Az ekezet hiany a telefonrol irasnak koszonheto.
12000 ft-ért ennyi modulsérülést soknak tartok.
Meg úgy láttam, a kv5öm többet hoz ugyanannyi sebzésre.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
A td-hez meg csak annyit,h a fos viszi a pálmát.Szerintem.Betöltve kigombol bárkit.Na már csak 90k és meg is lesz 😊
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Wlanseraf! Te pedig vegyél vissza magadból, mert nagyon bicska nyitogató a stílusod. Ha ez nem történik meg, akkor kénytelen lesek beüzemelni a topik ban listáját. Meg ha ennyire nem bírsz magaddal, akkor nem értem hogy miért nem privátban intézed a dolgot.
FCM50t vagy jagdtiger 8.8 ?
A franciat mar probaltam most a jagd kovetkezne de nem tudok gep elõtt lenni jo ideig így a test szerverrol is lehet lecsuszok. A kredithozam erdekelne. A jagdtiger gyorsabban és pontosabban köpköd ahogy làtom. Ez jobb credit végeredmènyt hoz vagy ehhez van belõve es hasonlo az FCM-hez?
Leopard: Brutális, a mozgékonyság és a depression álom, többször benyelt lövéseket a lövegpajzs (ugye t10ben már nem meggymaggal köpködnek), gyors is, szóval nekem rettentõen bejött a cucc. Mentem vele egy 4killes kört 2.jára, majdnem pascucci és ezt red shireon, amit utálok ráadásul. Az egész tank egy élmény, kinézete maga a játék, brutál!!
Próbálgattam tovább a TD-t is (minden tesztszerón megyek velük köröket): Az angol sztem egy hulladék, túl nagy a töltésidõ, nagy célpont, pontatlan gun, a hesh megbízhatatlan, hosszú reload miatt nincs is idõ áttárazni.
OBJ268: amikor megyek vele mindig az az érzésem, ez egy noobfriendly tank. Ezzel még mátyás is simán hozná a 2500-3000 dmg-t. 😄
Lõwe nem szereti a napot mert hamar kigyullad meg néha berak a nagyfiúkhoz is.
T34 szintén zenész ilyen szempontból szóval ha esetleg még nincs 1 tier X-es vasad se kifejlesztve akkor valami tier limites cuccot nézzél.
Kevésbé fognak utálni a csapatodban.
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
El Halluf 2013. április 6. 9:33:02
KV-1 : 2 398 ( x2for the first victory each day) 28 159
Battle Achievements De Langlade's Medal, Top Gun, Defender
<#vigyor2>#vigyor2> na már csak a pool meg a szerencsés medál kell
Megmondom, ott basztad el hogy kilõtted Szakeszt.<#nyes>#nyes>
Na ezt nem kellett volna, itt már téged szeretni nem fognak. <#integet2>#integet2>
wot nick: PsychoTrooper
Ha nézte volna bárki is az eredeti posztokat látta volna hogy csak betrollkodott a kis szarjankó..
Ki kérdezte? szokásos seggnyaló stílusában ugat csak hogy húzzon miközben egy szánalmas kis pöcs!!
Én mindenkinek érdemei szerint beszélek.. az valós életben is.. és a tükörbe nézéssel sincs problémám😊)
Én most a tier5-össel gyûjtöm az xp-t, és szerintem bele fogok kezdeni mindkettõbe. Aztán, hogy melyikkel meddig jutok, majd kiderül...
Szerintem mindenki maradjon annyiban, hogy nagyon játékosfüggõ: vagy utáljátok egymást, vagy remek társak vagytok a játékban. Ennyi, értelme ezeknél a megosztó tankoknál nincs egymáshoz vágni a véleményeket.
Van bõven elég olyan tank, amirõl soha nem hallottam mást, csak hogy a földre xart ócskavas, amelyet szopatásból raktak a játékba 😄
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Löwe-re érdemes még beruházni, vagy milyen prémium 8 tankot érdemes venni?
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Nincs több kérdésem, Bíró Úr!
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Ha fullosan nagyon rossz lesz max. visszateszem rá a jelenlegi setupot. 😄
Alap toronnyal + 1. motorral használom még, a top torony ennyit rontana rajta? Most egész jól mozog, ha a torony túl nehéz és lelassítja lehet marad a stock, a jobb motor meg kétlem, hogy ront a helyzeten. 150 pennel meg kb mindenen viszi a weakspotot, is3mal és a 9esek ellen szenvedõsebb, de ki lehet kerülni õket, meg prémammo is elfér rajta pár. Max 5 körönként egy-egy sniper is befigyel vele. Sõt sidescrapert is szereti a tank, amióta kipróbáltam vele azóta steelwall is jön (200 pen alattiak pattognak az oldalán/tracket lõnek). Lehet nem sokan fogják ezt mondani róla, de szerintem nem rossz tank.