World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez olyan, mint a rokonság. Nem választhatod, ezzel együtt kell élni. <#vigyor>

Jövõ hét végi event:
>Half price of T7-T8 arty!/ALL NACIONAL)
<#vigyor2><#mf1><#mf1><#banplz><#banplz><#nezze><#violent><#violent>
voivod32
Csak egy kérdés? Mikor veszik már ki a játékból a f@sszopó, nyomorult,sunyi, rejtõzõ, aljas,<#kocsog>, tetves ARTYkat?!

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Viszont 4OO meteres a latotavolsaga es eleg nagy a mozgekonysaga. Tavcsovel periszkoppal alkalmi spotter tankkent vajon bejonne? Mindjart meg is nezem milyen a rejtozese.
Tufa
köszi

Én most mennék elõször tesztszerverre, ha nem állnának elõttem 60.000.000-an. Máskor is ez szokott lenni? Mondjuk most hétvége van, de haverom mondta hogy hétköznap délelõtt se volt jobb a helyzet.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Hova ez a rohanás? Még kb. 2 hétig lehet tesztelni, majd egy hét múlva kényelmesen kipróbálod azt kész.
Õszintén szólva nem érdekel hogy ki kötekszik kivel. De természetesen Mester91-re is vonatkozik ez a fair play jegyében.
Szóval mindketten tartsátok magatokat a lent leírtakhoz.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Relax. 😊
Pár nap,és bármikor fel tudsz jutni a tesztszeróra.
A költésre én is ezt mondom,és mégis 2havonta rendelem az 5500 goldot. 😊

Eagle16
Egybõl megtudod venni.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Korán reggel ennyit szürcsölni😄 vagy én maradtam le valamirõl😄

Tufa
Tech treeben ha egy modul sornál (pl motor) négybõl az elsõ kettõ és az utolsó van kifejlesztve, kell költenem a 3. fejlesztésére, vagy megtudom venni egybõl a 4.et?

Én meg törlöm le a faszba ezt a foscsimbók teszt lófaszt! Még ezt se tudják ezek a nyomorult alkoholisták megcsinálni rendesen<#nevetes1> Két...azaz KÉT napja nem tudtam belépni egy másodpercre sem!!! De gondolom ez az én hibám hogy nem számolok le a munkahelyemrõl, és aludni is minek megyek, hogy a nap 24-órájában ügyeletben tudjak lenni a belépési képernyõnél hogy mikor tudom végre kipróbálni azt a rohadt 8.5-ös peccset!! Most dühös vagyok erre a szarra és nem fogom itt köpködni a játékot meg senkit sem, viszont egy valamit biztosan tudok! Még van 3-nap a prémiumomból és ha lejár soha az életbe nem költök egy huncut vasat sem erre a buzi játékra.
Nem fogok itt idióta elméleteket gyártani mint 1-2 emberke, viszont azt biztosra mondhatom hogy prémiummal semmivel sem haladok jobban sem a farmolásban, sem tp-gyûjtésben! Csak szarom rá a lóvét! (Én hülye!!!<#falbav>)
Nyilván a pilóta a lényeg, de a tank is sokat számít (egy bizonyos szintig, az unikumokra ez nem vonatkozik). "OP" tankkal a gyengébb képességû játékos is többet tud hozzátenni a csatához. Az ARL-t ugyan nem tartom OP-nak, de nem az a hulladék, aminek beállították, sõt, ha ráérzel, nagyon jó köröket lehet vele menni.

A 62% kizárólag randomban, egyedül játszva jött össze (sajnos). Ha szakaszban tolnám, akkor - mivel fedezik a hátam - tovább élnék, ergo több sebzésre lenne lehetõségem, ami növelné a gyõzelmi esélyeimet és a statomat. Még szerencse, hogy nekem inkább a játékélmény a fontos, nem az effimen görcsölök.
😊 remélem az éttermi fogyatékost is értesíted.. köszönöm a stílus meg nem véletlen😊
Le van tiltva a privát😊))) Ha nem szólít meg alaptalanul én nem szólok hozzá kb ennyi a titka, ha basztat valaki biztos hogy hozzá szólok szoval még egyszer neki is írjál hogy tudjon róla..

Igen , amíg hátulrol tudtam lövöldozni vele (szoval mig senki nem lott ram) addig ok volt, de mikor kozelharcra kerult a sor szinte biztos volt a loszerrekesz serules. Volt hogy javitas utan azonnal ellottek megint. A mozgekonysaga viszont tetszett.
Az ekezet hiany a telefonrol irasnak koszonheto.
Neked is az a tapasztalatod, hogy FCM-nek az ammoja/tornya könnyen ellõhetõ?
12000 ft-ért ennyi modulsérülést soknak tartok.
Meg úgy láttam, a kv5öm többet hoz ugyanannyi sebzésre.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Én ma 1kor is várólistán voltam/7800 player volt elõttem/.Ami poén,h mikor pont bedobott volna mikor rám került volna a sor,1x csak simán error-t írt ki,és kezdhettem elölrõl.Másodjára már nem álltam sorba.
A td-hez meg csak annyit,h a fos viszi a pálmát.Szerintem.Betöltve kigombol bárkit.Na már csak 90k és meg is lesz 😊

Nocsak, mégse OP az FV? 😊

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Hát vagy ez, vagy mehetek mosogatni. Inkább ez.. 😉

Leegyszerûsitve ugyanannyi sebzésél melyik hoz többet?
Fejezzétek be a személyeskedést pls, mert a továbbiakban törölni fogok.
Wlanseraf! Te pedig vegyél vissza magadból, mert nagyon bicska nyitogató a stílusod. Ha ez nem történik meg, akkor kénytelen lesek beüzemelni a topik ban listáját. Meg ha ennyire nem bírsz magaddal, akkor nem értem hogy miért nem privátban intézed a dolgot.

Hello. Lehet hogy unalmas kerdes, de a ketto kozul melyik a jobb valasztás?
FCM50t vagy jagdtiger 8.8 ?
A franciat mar probaltam most a jagd kovetkezne de nem tudok gep elõtt lenni jo ideig így a test szerverrol is lehet lecsuszok. A kredithozam erdekelne. A jagdtiger gyorsabban és pontosabban köpköd ahogy làtom. Ez jobb credit végeredmènyt hoz vagy ehhez van belõve es hasonlo az FCM-hez?
Na ma hajnal 3kor sikerült feljutni tesztre, hosszas várakozás után (addig family guyt néztem 😄)

Leopard: Brutális, a mozgékonyság és a depression álom, többször benyelt lövéseket a lövegpajzs (ugye t10ben már nem meggymaggal köpködnek), gyors is, szóval nekem rettentõen bejött a cucc. Mentem vele egy 4killes kört 2.jára, majdnem pascucci és ezt red shireon, amit utálok ráadásul. Az egész tank egy élmény, kinézete maga a játék, brutál!!

Próbálgattam tovább a TD-t is (minden tesztszerón megyek velük köröket): Az angol sztem egy hulladék, túl nagy a töltésidõ, nagy célpont, pontatlan gun, a hesh megbízhatatlan, hosszú reload miatt nincs is idõ áttárazni.

OBJ268: amikor megyek vele mindig az az érzésem, ez egy noobfriendly tank. Ezzel még mátyás is simán hozná a 2500-3000 dmg-t. 😄
Igen ennyi. Ha nem foglalkoznál velem és nem váltana ki semmilyen érzést benned az, amit írok, akkor nem szólnál hozzám, de te szólsz. Gondolom nem azért, mert annyira kedvelsz, hanem mert, annyira nem, szóval még mielõtt magadnak is hazudnál gondolkozz el azon, miért is reagálsz mindenre, amit írok?!
Ennyi? Kicsit még erõltesd az agyacskádat... <#mf1>

Ezek szerint igazam volt és tényleg egy senki vagy. Köszönöm a megerõsítést!
SP kifizetõdõ de függ attól is melyik ágat húzod,tudod benn a legényeket trenirozni grindelés közben.
Lõwe nem szereti a napot mert hamar kigyullad meg néha berak a nagyfiúkhoz is.
T34 szintén zenész ilyen szempontból szóval ha esetleg még nincs 1 tier X-es vasad se kifejlesztve akkor valami tier limites cuccot nézzél.
Kevésbé fognak utálni a csapatodban.

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Kicsit sokat gondolsz magadról, ha azt hiszed foglalkozik veled annyira bárki, hogy utáljon.

sziasztok miért nem megy a test szerver????
Victory!
El Halluf 2013. április 6. 9:33:02
KV-1 : 2 398 ( x2for the first victory each day) 28 159
Battle Achievements De Langlade's Medal, Top Gun, Defender

<#vigyor2> na már csak a pool meg a szerencsés medál kell
óuu bazdmeg, hogy itt még mindig a Wlanseraf vs diegho féle faszság megy....
Tudom, hogy azóta utálnak, mióta gyakorlóban kilõttem egyszer szakesz-t és azonnal leállt a szerver 1 órára. Nem tehetek róla, hogy a szerver nem bírta feldolgozni szakesz halálát, ezért nem engem kell utálni.
Ugyan dehogy.
Megmondom, ott basztad el hogy kilõtted Szakeszt.<#nyes>
Na ezt nem kellett volna, itt már téged szeretni nem fognak. <#integet2>

wot nick: PsychoTrooper

Lehet megint oltani ma sem leszek csak késõ délután😄

De ahogy látom neked sem okoz komplexust hogy azt írd amit gondolsz nem amit a jó nép itt helyesnek tart😊) biztos fogok itt smúzolni egy fórumon😄

Ez így van de ha megnézed te a nagyérdemûnek címezted a hozzá szólásaidat én egy embernek, akivel nem is wotos dolog miatt van bajom csak szimplán egy szánalmas kis pöcs😊
Ha nézte volna bárki is az eredeti posztokat látta volna hogy csak betrollkodott a kis szarjankó..

Nem oltottál engem. Csak megjegyeztem, hogy én ennél sokkal finomabban fogalmaztam, mégis én voltam a nagyképû köcsög, ez azért érdekes. Mondjuk mostanában divat az, hogy ha valakinek más a véleménye, vagy szimplán jobb valamiben, akkor azt utálni kell.
Bronysite Rating 2132: Players below average , ezt adja rá😊) nálam 1000 alatt vörös mindenki😊

Hm mivel ez egy személyesen célzott írás nem is véletlen, én oltottalak? még melletted írtam látom hiba volt😊

Elolvastad azt is mire írtam?😊 szokásos egymás piszkálását folytatjuk Lammaerrel ez kis pöcs meg bele ugat...
Ki kérdezte? szokásos seggnyaló stílusában ugat csak hogy húzzon miközben egy szánalmas kis pöcs!!

Én mindenkinek érdemei szerint beszélek.. az valós életben is.. és a tükörbe nézéssel sincs problémám😊)

Melyik kínai ágat fogod húzni? 😊
Én most a tier5-össel gyûjtöm az xp-t, és szerintem bele fogok kezdeni mindkettõbe. Aztán, hogy melyikkel meddig jutok, majd kiderül...

Sunsetjoy
Én teljes mértékben egyetértek veled. A VK3002DB jelen állapotában (patch elõtt) kb. majdnem annyira megosztó, mint a T-43 (anno azt hiszem tier 10med patch elõtti és utáni állapota közti különbséggel.

Szerintem mindenki maradjon annyiban, hogy nagyon játékosfüggõ: vagy utáljátok egymást, vagy remek társak vagytok a játékban. Ennyi, értelme ezeknél a megosztó tankoknál nincs egymáshoz vágni a véleményeket.

Van bõven elég olyan tank, amirõl soha nem hallottam mást, csak hogy a földre xart ócskavas, amelyet szopatásból raktak a játékba 😄

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Sziasztok!

Löwe-re érdemes még beruházni, vagy milyen prémium 8 tankot érdemes venni?

Roger6
Na, ez most nem talált. Azt szerettem volna sugallni, hogy a sofõr a lényeg, nem a gép. A % meg... platoon-ban feltornázható.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Oké. Az ARL ágyúja saját tierjében bõven megállja a helyét, a top motorral nem is túl lomha. Ezt elfogadod?
Roger6
Klántársamnak IS-3-al 55% mellé 800-as effi párosul, nekem 53%-hoz 1500.

Nincs több kérdésem, Bíró Úr!

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Az ARL-lel 62%-os a winrate-em, a BRD-vel 57%. Mindezt kezdõként, tehát annyira nem lehetnek rosszak...
Én most vettem meg a héten és teljesen jól használható, pedig még stock.
Ha fullosan nagyon rossz lesz max. visszateszem rá a jelenlegi setupot. 😄
Alap toronnyal + 1. motorral használom még, a top torony ennyit rontana rajta? Most egész jól mozog, ha a torony túl nehéz és lelassítja lehet marad a stock, a jobb motor meg kétlem, hogy ront a helyzeten. 150 pennel meg kb mindenen viszi a weakspotot, is3mal és a 9esek ellen szenvedõsebb, de ki lehet kerülni õket, meg prémammo is elfér rajta pár. Max 5 körönként egy-egy sniper is befigyel vele. Sõt sidescrapert is szereti a tank, amióta kipróbáltam vele azóta steelwall is jön (200 pen alattiak pattognak az oldalán/tracket lõnek). Lehet nem sokan fogják ezt mondani róla, de szerintem nem rossz tank.