World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is megálltam az E75-nél, E100 fel sem merült bennem hogy megvegyem, de pl az M103 után a T110E5-t minden gondolkodás nélkül megvettem. Lehet hogy szubjektív dolgos is szerepet játszanak benne (Maus és E100 még vizuálisan is taszít + minden hülye németfan arra izgul, beleértve a fórumunk kabalaállatkáját).
Aztán ha kiderül hogy az E100 van olyan gyors mint a T110E5 vagy az IS4, akkor nagyon meglepõdöm.
A T32-vel nagyon sok jó emlékem van, ha jól emlékszem minden idõk legtöbb XPs körét (saját természetesen) azzal a tankkal mentem, amikor himmelsdorfon kivégeztem egy Type57 platoont (igaz, ehhez nekik is hozzá kellett járulni). Emlékeim szerint a credit szorzója is igen jó, ha nem nerfelték azóta titokban akkor keresni is lehet vele.
Ja igen, az elején kicsit szivatós, mert az alap tornya nem teszi lehetõvé a hulldown harcmodort, a torony felrakásához meg lánctalp (vagy felfüggesztés equipment) kell - ha van free XPd akkor azt itt mindenképpen költsd el.
A KirályTigris elõnye viszont az, hogy MINDEN helyzetben használható (szemben a T32-vel, aminél ugye kellenek a dombok), a frontja igen erõs és pattogós, tehát ez egy all-around tank.
Szubjektiv, de a szép emlékek miatt én is a T32-t venném meg, bár tény, a T34-el már annyit farmoltam hogy manapság királlyal vagy ahhoz hasonló T8assal (IS3) szívesebben megyek, hogy ne kelljen állandóan a hulldown helyet keresni.
Ami viszont fontos: mindenképpen szerezd be mindkettõt, mert amellett hogy önmagukban is remek tankok, az utánuk következõ T9-esek is frankó cuccosok (mondjuk ott sztem az E75 jobb mint az US M103).
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
WOT nick: tepi1
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Viszont kételkedek benne, hogy cw-re az arany lõszer hiánya miatt valaha is jó lesz. Már ha tierX ben ez az ágyú nem kap HEAT ammot, akkor a 269-es pennel, nem lesz épp kedvenc 😄
A HESH-lõszert mer kidobtam belõle a francba, JAGDTigerbe 7!!-et sebez szembõl (evvel még nem is lenne baj) AMX1375-oldalába 170et.... :S
"Csak" a nagy méret és a lomhaság miatt, vagy tartogatnak egyéb meglepetést is?
Pedig a 9-es papíron már kifejezetten jónak tûnt...
WOT nick: tepi1
Ha nem akarsz csak 9ig menni, akkor tiger 2, az e75 miatt.
Ha csak 8ig akarsz menni, akkor tiger 2.
Viszont az FV nekem talán a kedvenc T10 medem lett, szal bõven megérte átszenvedni magam rajtuk.
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
Stock Pattonról meg annyi "jót" hallottam már, hogy USA meg ág nálam a Pershinggel be is fejezõdött 😊
[HUN]Kami*, kiskami*
Ezután már csak rajzot készítek😄
[HUN]Kami*, kiskami*
a lövegje jó... 0,33 pontosság valmiért nem az aminek tûnik
mivel hátulról sniperkedsz így a 226pen sem visz át mindig mindent
õszintn szólva én akkor élveztem legjobban amikor stock volt😊 tényleg nem az a fajta tank amivel dominálsz
top gunom ált. úgy van vele, hogy végigkempeli az ember a csatát aztán amikor jönnek a lesérült heavy-k kikapkodod õket
persze ehhez kell egy !jó! csapat is az elején
azt mondanám egy tornyos sniper TD... de ahhoz a 7,5es rof 230damage-val kevés
7/1 már jó lenne... de az is csak fullosan😉 addig meg szopás.. Patton-al szenvedek most, de az legalább jó spotternek
Map: Live Oaks
Date: 2013. április 8. 13:11:01
Vehicle: Type 59
Exp: 861 + Credits: 43 496
Achievements: : Pascucci's Medal, Spartan
Még 1 bekapott lövés és acélfal is, bár azt már nem biztos, hogy túléltem volna 😊
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Még bármi lehet, az orosz szerveren azért bazi sokan vannak.
CW-re alkalmatlanok, ezzel tisztában vagyok, viszont randomban nem tudom, hogy szuperálhatnak, meg hogy ad-e valami pluszt az a HESH ammo...
Tono:
Heavy ágat a Black Prince kifullozása után abbahagytam. Abban még volt egyediség, de az azt követõ tankok szerepükben kb megegyeznek az amerikaikkal szerintem. A 10-es heavy meg nekem amúgy sem kéne a hátsó tornyos felépítése miatt. Én azt elég nagy hátránynak tartom sajnos.
A linkeket megköszönném.
A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Jelenleg a lánctalpra gyûjtök, de általában a dupláért is meg kell küzdenem.
Számomra eddig nagyon borzasztó.
Pz1C = 1351 xp
Pz2G = 1136 xp
Pz1 = 1007 xp
UC2-pdr = 1098 xp
Valentine AT = 1200 xp
Alecto = 1299 xp
AT2 = 1436 xp
AT8 = 1561 xp
CGC = 1130 xp
AT7 = 1646 xp
AT15 = 1600 xp
Tortoise = 1463 xp
FV215B = 1135 xp
4-5 nap és kiderül nálunk is.
Saor Alba
Kíváncsiságból megnézegettem az ismerõseimet játékban, és alig néhányuknál láttam magasabb szintû angol tankot. Fel akartam tenni free xp-bõl a tornyot Centurionra, de ha ennyire semmi értelmük nincs, akkor inkább nem is költöm el rá...
Magamtól az egy órás hossza miatt rá sem néztem volna...
majdha kijött a peccs élesben csinálsz egy gyakot és valakivel bemész és light tankkal körberohangáljátok.... én mindig így szoktam
A teszt szerón csak egyszer találkoztam vele, akkor sem sikerült igazán bejárni, miután a 2. percben arcul köpött egy FV-TD... Gyakorlóba nem tudok bemenni egyedül(most már a szeróra se), hogy megnézzem magamnak.
A videó keresésnél nekem valahogy nincs szerencsém. A legjobb amit találtam abban egy 8 év körüli egyén gyakorlóban rohangál és klingonul magyaráz valamit, de nem mutatja meg a map kétharmadát. Nem sokat segített.
Ha tud, valaki segítsen ki légy szíves. Valami jó minõségû gameplay videó összeállítás se lenne rossz. Elõre is kössz!
de erõsen "párolog" 😞