World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sztem földi halandók randomban nem visznek olyat. Egy nagy monstre lassú célpont az egész.

Én is megálltam az E75-nél, E100 fel sem merült bennem hogy megvegyem, de pl az M103 után a T110E5-t minden gondolkodás nélkül megvettem. Lehet hogy szubjektív dolgos is szerepet játszanak benne (Maus és E100 még vizuálisan is taszít + minden hülye németfan arra izgul, beleértve a fórumunk kabalaállatkáját).

Aztán ha kiderül hogy az E100 van olyan gyors mint a T110E5 vagy az IS4, akkor nagyon meglepõdöm.

Igazából ha megengedi majd a pénztárcád, vedd meg mindkettõt.

A T32-vel nagyon sok jó emlékem van, ha jól emlékszem minden idõk legtöbb XPs körét (saját természetesen) azzal a tankkal mentem, amikor himmelsdorfon kivégeztem egy Type57 platoont (igaz, ehhez nekik is hozzá kellett járulni). Emlékeim szerint a credit szorzója is igen jó, ha nem nerfelték azóta titokban akkor keresni is lehet vele.
Ja igen, az elején kicsit szivatós, mert az alap tornya nem teszi lehetõvé a hulldown harcmodort, a torony felrakásához meg lánctalp (vagy felfüggesztés equipment) kell - ha van free XPd akkor azt itt mindenképpen költsd el.

A KirályTigris elõnye viszont az, hogy MINDEN helyzetben használható (szemben a T32-vel, aminél ugye kellenek a dombok), a frontja igen erõs és pattogós, tehát ez egy all-around tank.

Szubjektiv, de a szép emlékek miatt én is a T32-t venném meg, bár tény, a T34-el már annyit farmoltam hogy manapság királlyal vagy ahhoz hasonló T8assal (IS3) szívesebben megyek, hogy ne kelljen állandóan a hulldown helyet keresni.

Ami viszont fontos: mindenképpen szerezd be mindkettõt, mert amellett hogy önmagukban is remek tankok, az utánuk következõ T9-esek is frankó cuccosok (mondjuk ott sztem az E75 jobb mint az US M103).

105mm-es prémium HESH mindenhol átlövi a LEO-t szembõl még szögben is.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Persze, persze ha nincs más. De marchi azt emelte ki, hogy a kedvenc T10-es med tankja. Ezért kérdeztem hogy CW-re is vinné-e 😊

hull down harcban tényleg jónak tûnik, de nem túl lassú???? Nem éppen az a kalsszikus med stílus...
sebaj, majd nem sokára bejön a leopard abba lehet lõni heshel jó nagyokat!!! Hiszen meg lett mondva 😉
Ha más nincs, golyófogónak, puffertanknak jó az is a fontosabb egységek elé.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Egyértelmûen a T32 ajánlom.A legjobb tier8 hevy!

WOT nick: tepi1

Roger6
Addig néztem, hogy annyit mondtál a patrol duty-ról, hogy tankokat kell felfedezni. Kuka.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

pointer4
Nekem a 7/1 nagyon bejövõs, pontos ágyú, kurva jó átütéssel/sebzésssel, jó negatív kitéríthetõséggel. Csak a 10.5 másodperces töltésidõ katasztrófa 😄 Ez nem médium töltésidõ, egy jó td-t nem lehet vele trackelve tartani. Illetve, hogy minden testet érõ lövés ammorack veszélyes.
Viszont kételkedek benne, hogy cw-re az arany lõszer hiánya miatt valaha is jó lesz. Már ha tierX ben ez az ágyú nem kap HEAT ammot, akkor a 269-es pennel, nem lesz épp kedvenc 😄
A HESH-lõszert mer kidobtam belõle a francba, JAGDTigerbe 7!!-et sebez szembõl (evvel még nem is lenne baj) AMX1375-oldalába 170et.... :S
E-100al mi a baj?
Ennyire súlyos a helyzet? 😄
"Csak" a nagy méret és a lomhaság miatt, vagy tartogatnak egyéb meglepetést is?
Pedig a 9-es papíron már kifejezetten jónak tûnt...

<#falbav><#ejnye1>

WOT nick: tepi1

Vinnéd CW-re is?

Nézzétek meg a videót érkezni fognak további részek.

Ha a célod a tier 10, akkor t32.
Ha nem akarsz csak 9ig menni, akkor tiger 2, az e75 miatt.
Ha csak 8ig akarsz menni, akkor tiger 2.
a két Centurion valószínûleg a legrosszabb tankok amikkel ebben a játékban eddig játszottam.
Viszont az FV nekem talán a kedvenc T10 medem lett, szal bõven megérte átszenvedni magam rajtuk.

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

7/1-ig vinném leginkább én is. Ott már legalább megvan a 10-es ágyú, meg van páncélja is. A francia rohangáló papír-csodák úgysem tartoznak a kedvenceim közé.

Stock Pattonról meg annyi "jót" hallottam már, hogy USA meg ág nálam a Pershinggel be is fejezõdött 😊

Így már érthetõ, köszi.

[HUN]Kami*, kiskami*

KT !!
Szerintetek T-32 vagy Tiger 2 húzam ki, teszt szerón mind2 tetszett, csak nem tudok dönteni melyikkel fun(osabb)?

Na még ez sem az igazi😄 a többi tank 10-es volt😊 saját tolt ki természetesen és a Panzer is saját csapat társ volt..
Ezután már csak rajzot készítek😄

2 db 8-as tank volt a csatában, én 50-100-al voltam, jött a kinai tier10 kitolt fedezékbõl+belém lõtt! megöltem, jött az IndiePanzeres haverja õt is megöltem ezútán együtt sírtak a chaten:d én meg röhögtem😊 anyját tologassa ki fedezékbõl:d megtanulta szerintem:d

Én tudom😊

Nekem ezt a leírást nem sikerült teljesen értelmezni, pedig abból, amit értek, biztos jó lehet a sztori.

[HUN]Kami*, kiskami*

Van jó dolog a teszt szerveren😊 indul a meccs egyedül 8-as tank-al fölöttem csak tízes😄 50-100 találok egy helyet jön a hõs orosz 113-al nekem jön ki akar tolni picsán lõ.. ezután megöltem a tízes tankjában szerencsém volt kigyulladt, erre hívta a haverját platoonban voltak jött is nagy bõszen indieP belém lõtt aztán meghalt õ is😄DD aztán ott toporzékolt a két pro😄 jolesett😄

Hujji,nekem nagyon tetszik a T9-T10 új német med,a csõ az inkább sebzésre ruszki,de viszont páncéllra jobb,meg remélem legalább annyira pattod mint az e-50 meg az m
polluxware
pz2g 1456xp

😉

háááátha😊

pont jól jönne a patton-hoz egy kis préééém

polluxware
az a baj vele, hogy nagy a hull-ja... és rettentõen papír, ezért bárki talál a damage is nagyobbat szakít mint egy erõsebb páncélzatú tankon

a lövegje jó... 0,33 pontosság valmiért nem az aminek tûnik

mivel hátulról sniperkedsz így a 226pen sem visz át mindig mindent

õszintn szólva én akkor élveztem legjobban amikor stock volt😊 tényleg nem az a fajta tank amivel dominálsz

top gunom ált. úgy van vele, hogy végigkempeli az ember a csatát aztán amikor jönnek a lesérült heavy-k kikapkodod õket

persze ehhez kell egy !jó! csapat is az elején

azt mondanám egy tornyos sniper TD... de ahhoz a 7,5es rof 230damage-val kevés

7/1 már jó lenne... de az is csak fullosan😉 addig meg szopás.. Patton-al szenvedek most, de az legalább jó spotternek

Tono34
Victory!
Map: Live Oaks
Date: 2013. április 8. 13:11:01
Vehicle: Type 59
Exp: 861 + Credits: 43 496
Achievements: : Pascucci's Medal, Spartan

Még 1 bekapott lövés és acélfal is, bár azt már nem biztos, hogy túléltem volna 😊

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

igen! VKDB, vagy VK2008, mind2bõl el lehet érni
8.5-el jön az új német med?meg melyik ágról indul?vagy teljesen új ág lesz ?
Igyekeztem kiválasztani a legkevésbé népszerût, a PzI-el talán sikerül.
Még bármi lehet, az orosz szerveren azért bazi sokan vannak.
1436 az alja at2-nél? 😄 hmn...pedig azt hittem az 1372 xp-s köröm elég lesz azért...😞 jól jött volna az a 2,5k gold 😞
ez alapján lecsúsztam 1150 xp-s kört mentem pc1cvel 😄 Mondjuk EU-n kevesebben vannak, viszont talán erõsebbek a játékosok, ez úgy néz ki kevés lesz :/
Az enyém még stock, szóval egyelõre inkább nem kezdem minõsítgetni. Tudtam, mire számíthatok, mert próbáltam teszten, és összességében nem rossz tank szerintem. Csak azt nem tudom eldönteni, érdemes lenne-e továbbmenni a 9-es vagy a 10-es miatt.
CW-re alkalmatlanok, ezzel tisztában vagyok, viszont randomban nem tudom, hogy szuperálhatnak, meg hogy ad-e valami pluszt az a HESH ammo...

Tono:
Heavy ágat a Black Prince kifullozása után abbahagytam. Abban még volt egyediség, de az azt követõ tankok szerepükben kb megegyeznek az amerikaikkal szerintem. A 10-es heavy meg nekem amúgy sem kéne a hátsó tornyos felépítése miatt. Én azt elég nagy hátránynak tartom sajnos.

Klán weblaphoz milyen CMS-t ajánlanátok, amihez van valami tankos skin / theme?

A linkeket megköszönném.

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

Tono34
kb 100e xp kell mire használható ágyúja lesz (lánc, torony, ágyú). Már csak 90e kell ....

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Tono34
Conqueror, mikor megvettem majdnem eladtam, mert pont úgy néz ki mint a caern..., 3x megnéztem biztos jót vettem-e. Nem teljesen stockként kezdtem vele, de hamar elvette így is a kedvem, hogy haladjak tovább ...
Jelenleg a lánctalpra gyûjtök, de általában a dupláért is meg kell küzdenem.
Számomra eddig nagyon borzasztó.

voivod32
Ilyen csapattal öröm az élet, egy perce még 5-en voltunk itt, közte egy E-75 is...

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Aki reménykedik a 8.4 contest-ben, itt vannak az orosz szerver top 200-ba kerüléséhez szükséges minimum /nem prémes/ XP-k:

Pz1C = 1351 xp
Pz2G = 1136 xp
Pz1 = 1007 xp
UC2-pdr = 1098 xp
Valentine AT = 1200 xp
Alecto = 1299 xp
AT2 = 1436 xp
AT8 = 1561 xp
CGC = 1130 xp
AT7 = 1646 xp
AT15 = 1600 xp
Tortoise = 1463 xp
FV215B = 1135 xp

4-5 nap és kiderül nálunk is.

Solten
Klasszul szivatnak, kiirja hogy ketszazhuszezredik vagy, aztan beleptem nagy nehezen par perc mulva, felig volt tele a szero.

Saor Alba

Az a baj a Centurionnal, hogy lassú nagyon egy medhez képest. Emiatt nem szeretik sokan.

Akiknek van tier8 fölötti angol tankja, tõlük kérdezném, hogy tényleg annyira rosszak?

Kíváncsiságból megnézegettem az ismerõseimet játékban, és alig néhányuknál láttam magasabb szintû angol tankot. Fel akartam tenni free xp-bõl a tornyot Centurionra, de ha ennyire semmi értelmük nincs, akkor inkább nem is költöm el rá...

Köszi! Jó volt, jó volt.
Magamtól az egy órás hossza miatt rá sem néztem volna...
Igen. Ez alap, én is szoktam haverokkal. De szeretek elõtte megnézni bemutatókat, már csak több szem többet lát alapon is, hátha mutatnak valamit amit nem vennék észre magamtól.
Pár napja linkeltem.

Ha valamiért nem tenne a pályabemutatáshoz akkor 44:10-hez pörgess.

nincs senki sok értelme szerintem....
majdha kijött a peccs élesben csinálsz egy gyakot és valakivel bemész és light tankkal körberohangáljátok.... én mindig így szoktam
A 8.5-ben jön egy új map. Van róla valami hivatalos bemutató videó?

A teszt szerón csak egyszer találkoztam vele, akkor sem sikerült igazán bejárni, miután a 2. percben arcul köpött egy FV-TD... Gyakorlóba nem tudok bemenni egyedül(most már a szeróra se), hogy megnézzem magamnak.
A videó keresésnél nekem valahogy nincs szerencsém. A legjobb amit találtam abban egy 8 év körüli egyén gyakorlóban rohangál és klingonul magyaráz valamit, de nem mutatja meg a map kétharmadát. Nem sokat segített.

Ha tud, valaki segítsen ki légy szíves. Valami jó minõségû gameplay videó összeállítás se lenne rossz. Elõre is kössz!
hát még van egy kicsi XD
de erõsen "párolog" 😞