World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tilosnak tilos, ahogy 18 alatt bagózni, meg közterületen sörözni.
Hali! Egy valamit elárulsz nekem? Cím, név, etnikai hova tartozás nélkül áruld már el léci hány éves vagy? nem rossz indulatból kérdem, félre ne értsd a dolgot! Csupán kíváncsi vagyok!<#smile>
Úgy tudtam, hogy accountot eladni tilos. Persze lehet, hogy tévedek, és azt elismerem, viszont nem teljesen világos számomra ez.

Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff

ez világos.... de egy profil értékét növeli vagy éppen csökkenti a stat!
Így 11000 csatával a hátam mögött tudtam meg, hogy a Panther-re rá lehet rakni ezt az ágyút.
Srác biztos szereti a magas alfa sebzést.,

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

A kettõ miért zárja ki egymást?
Én mindig azt szoktam mondani, hogy azért vannak ilyen számok a profilomban, mert szinte mindent teljesen máshogy látok, mint a többség.
Nem statra játszom, hanem szórakozásra.
de a stat szar akkor is....
Mivel már adtam el nem egy accot, ezért tudom hogy mennek ezek a dolgok, így kénytelen lennék, annak ellenére hogy ezt használom. 😊
adod az email címet is hozzá ?

Fõleg hogy a benne levõ prém volt 8
SP miatt picivel többet ér ez az acc.

kb megér 1000 forintot 😊😊 talán!!!
Üdvözlet, akadna egy eladó Accom..Meguntam a játékot / nincs idõm rá.

Madix0511 néven.

http://worldoftanks.eu/community/accounts/502248149-Madix0511/

Jelszavát csak én tudom, szóval ebbe rajtam kívül senki nem lépett be.
Tankok megtekinthetõk a profilomba.

Esetleg valakit érdekel? Komoly érdeklõdõket keresek, túl akarok adni rajta.
Amúgy az E-100 sztem is kurva jó cucc, csak amikor én írtam, akkor mindenki lehurrogott, és amikor beraktam ide egy jobb kört, jött a válasz, hogy szerencse. Kiválló páncélja van, és 750-t ver a cucc átlagban. Igaz kell bele a goldammo, de most már kreditért lehet venni. Szóval amióta bevezették ezt a gold ammos dolgot azóta az e-100 brutál. Jó sand riveren szopóka van, de hát ez van.

Amúgy a 128assal pedig valóban használható gold nélkül is. Még úgy is elég szolidnak mondható, mióta megemelték a HP-ját 2700-ra.
mijki
Ilyesmit várok idén is, csak akciós T21-gyel és Vk3002DB-vel, 3x crew XP-vel és egy nap prémmel.<#rolleyes>

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

a leichtraktor lesz az új 10es TD 😄 forgótoronyos 2000hp 😄😄😄
Teljesen felborult az elfogadott wotos vilagrend miota itt irogatsz. A nemet tankokat nagyon sokan lesajnaltak. En az itt olvasottak alapjan valasztottam agat es lemondtam peldaul az e100-rol meg az amx50b-rol. Es tessek kiderult hogy mindketto nagy repazo. Tudom ilyenkor jon a "mindenkinek mas jon be dolog". De akkor is. Vegre egy kis ujdonsag .
Na lehet fosni ettõl az "atom" patchtõl is. Kíváncsi leszek én azokra a rebalance-okra. Na meg az új T10 német TD-re. A mostani is élég horror.
Jó lenne ha nem ilyen acélszörnyeteg lenne mint a mostani német T10 tankok.
Értem én hogy ez jellemezte a késõi német tankokat, de valami újítás jó lenne ezen a téren is. A LEO1 jól néz ki, ebbõl a szempontból is.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

T50 party, hell yeah. Így kezdõdött:

Majd így ért véget:

Aztán még privátba beszólt hogy mekkora mákos loser vagyok. Szemtõl szembe kellett volna küzdenem?

- WG doesn't have enough data to buff/nerf British TD yet
- no plans for tier 10 LT's
- Storm on patch 0.8.6: "Get ready. The patch will be nuclear. A lot of rebalancing. Will tell more in about a month." It will contain tier 10 arty, amongst other things.
- tier 10 alternative German TD will be a "German nightmare and horror" and "something special".
- Q: "Will it be a nightmare and horror for its owners?" A: "For whiners - definitely" and "only for German-lovers"
- second full branch of Soviet medium tanks - "distant future"
- Soviet premium T7 med is not yet modelled
- US premium TD will come next year

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

mind1, mielõtt pont beléptem volna hívtak hogy meló 😊
legalább bevertem egy fél liter páleszt... még mindig jobb mint wotozni
Nesu
Nekem A T.5 -s szint a legnagyobb ,de remélem amikor elérem a Tigris kategóriát megfontoltabban játszom ...
Különösebben nekem ,nem nagyon jött be ez a mindenki mindennel téma ,de úgy vagyok vele ,hogy én kitartok a tengely mellett ,és nem érdekel ,hogy ki melyik HK -val játszik ...
(égjen mind mint a fáklya !!! )nagy a kísértés egy Szövet HK láttán ,de még eddig csak önvédelembõl ,lõttem ...
mondjuk még mindig fájdalmasabb kikapni egy Tengely HK -tól mint valami mástól ...
szóval ennyi ... <#violent>

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

hát sztem a DB-rõl, az már a mostani ágban is benne van, és mire kijön a patch már egybõl lehet menni a 8assal. DB nem a legjobb ugyan, de 100 csata után már kezdek vele barátkozni. Aufklerungs panther papíron borzalmasnak tûnik, aztán persze kitudja??!!
Olyantól kérdezném aki játszik a tesztszerveren. Az Indien-Panzert a VK3001D vagy a VK2801 ágról lesz-e érdemesebb kifejleszteni? Mennyire használható ez az Aufkl.Panther?

Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.

Tudod sok hülyeséget beszélnek az emberek. Legjobban az nem tetszik sokaknak, hogy ha én csinálok valamit a legjobb tudásom szerint, akkor elvárom, hogy akikkel együtt játszanak, legalább ne hátráltassanak a céljaim elérésében azzal, hogy beleszarnak mindenbe. Biztos bennem van a hiba, hogy úgy gondolom, ha én megteszek mindent a csapatért, akkor viszonzásképpen elvárom ugyanezt. Mellesleg azt kell megnézni, hogy ki az, aki ezeket mondja, mert az teljesen mindegy, hogy mit mond, ha semmi köze nincs ahhoz, amirõl beszél. Az pedig sajnos igaz, hogy hazánkban csak páran vagyunk ilyen eredményekkel, én lennék a legboldogabb, ha lenne legalább 10 ilyen játékos, mert akkor magyar zászló lenne az ESL ranglista élén, de amíg ez a beleszarok, minek gyakorolni, én úgyis jobban tudom, nem volt szerencsém azért haltam meg 10-bõl 5 csatában 0 sebzéssel tier8 tankban és társai hozzáállás van, addig ez nem kivitelezhetõ. (meg tegyük hozzá, hogy használhatatlan volt a netem hétvégéken sokáig, most úgy tûnik, hogy talán megoldotta a szolgáltató a problémát, szóval lassan visszatérek az ESL-be)
Sosem késõ, hogy megtérj Random Istenéhez, és beállj a férfiak közé! <#mf1><#hehe>

Egyrészt: <#mf1>
Másrészt meg lehet nézni, hogy mikor játszottam utoljára egy tankkal? Van a garázsban egy GWTiger arra az esetre, ha elválnék és belépnék egy klánba, de sajnos túl jóban vagyok az asszonnyal, úgyhogy lehet, hogy eladom és lemosom magamról a bûzét. 😄
Sok negatívat hallottam rólad, mert egyesek szerint beképzelt vagy, önzõ és nem tudsz csapatban játszani, viszont az elõbb meglestem a statisztikádat, és le a kalappal. Szerintem egy magyar játékos sem, vagy csak nagyon kevés büszkélkedhet ilyen szép eredményekkel. 2170-es effi nagyon impozáns teljesítmény. Egyszer én is szeretnék ilyen szinten játszani. Sok szerencsét és sikeres csatákat kívánok neked a jövõben.

Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff

Gondolom azért, mert artival hiába lõtted ki a 3 ellenséges artit, azért nem jár <#zavart1>

Ciki, nem ciki most, a 9154. meccsemen lõttem az elsõ Pascucci-mat. 😊

E5-el nem mentem sokat, neki a frontja számára legendásan erõs, ellenségként gyûlöltem rálõni, mert még alul se nagyon sikerült átütnöm amikor találkoztam vele T9-T8 tankokkal (T10el keveset megyek). A tetején lévõ weakspot sem annyira volt weak, amikor én durrogtattam rá.

Azt mondják/mondták az okosok, hogy lehet vele olyat játszani (persze nem statikusan mutatod magad hulldownban, hanem kikukkantasz-lõsz-viszahúzodsz, elvben ehhez elég pontos és gyorsan céloz az ágyúja), de ennek azért már van frontja is, tehát lehet simán csak az átlagos heavy játékmenetet mûvelni vele. Persze szembõl nem olyan erõs mint az E75 eleje, de az IS8nál erõsebbnek érzem. Az biztos hogy nem kell annyira rejtegetni mint a T32-ét, persze egy kis beforgatás sosem árt.

Szóval összességében egy átlag T9 heavy játékmenet.

pointer4
Igen, bár az E5nek már nem olyan belõhetetlen a tornya/kupolája mint a t29nek (tierjében) Cserébe kellemesen mozégkony lett!!
M103al és E5-el is hasonló taktikát kell folytatni mint T32vel ill. T29el?

Pedig az E-100 iszonyatosan jó tank szerintem. Kb 5 köröm van a nagy löveggel, a 128-al simán lehet lõni AP-val, de a nagy löveg szinte csak HEAT-el használható, viszont ez nem akkora gond, mint a többi tier10 heavynél, hiszen akciósan 2400 kreditért 750 sebzést kapsz, mindez annyit jelent, hogy pluszosra ki lehet hozni prém nélkül is. A páncélzata brutálisan jó. Sidescrape-el a városi pályákon isteni. Nekem ez lett most az egyik kedvencem, jobban szeretek vele menni, mint a T57-el.
pedig nekem is irigykedésnek hangzik 😄 Mondjuk lehet nem kell megállni vele célozni a mezõ közepén 😄 Amúgy meg leo elég pontos menetbõl is 😄 Nyugi majd a te kedvenc tankodat is le fogják nerfelni 😄
mijki
Nem irigykedés. Csak a Panther II óta megtanultam, hogy hiába vagy mozgékony, az arty szétcsap mint egy legyet a légycsapó. Megállsz egy pillanatra célozni, és egy T5-ös arty 900+-t lõ a PII-be. Nem is szeretem ezt a tankot.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

pointer4
Ez most mi nálad? Írígységbõl verbúvált rosszindulat, kárörvendõ hiánypótlással ? ? Menjél inkább porszívózni 😄
Nem tudom mért szidjátok a teszt servert... amilyen játékosokkal játszottam ma délután ahoz képest ott docensek játszanak....

Sunsetjoy
Egy kis brit vonatkozás.

Challenger tank 😊

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

mijki
Úgyis nerfelik majd...ha meg nem ott lesz az arty aki mindig közel átl. sebzést fog belelõni minimum. Ahogy a Panther II-ket, vagy az AMX-eket is kikapják, hiába mozgékonyak. Fogtok ti még sírni emiatt.

Roger6
Kis vidámság így délutánra. Ha volt már, sry.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Voltam megint teszten, kicseszett jó amúgy ez a leo1!!! Überbrutál!! 😊 😉
Fostalicsak angol, amúgy is leoval sokkal gyorsabban odaérsz bárhova. Míg jön 40el az angol a heshével addigra rég szétbombázza az arty felfeléjövet a dombra...mondjuk 😊
de az amx13-75-t nem! 😄 Hát akkor hogy van ez????? 😄
polluxware
na ezért viszek én majd a páttonyon HE-t😊)) ha addigra meglesz a nagy csúzli...

2-3hét alatt csak összejön<#gonosz1>

polluxware
én kiszenvedem😊 azééris😊)

tesztszerón mentem vele, és "NAGYON" megfogott.. (persze fullon)

mocskok azért igazán rátehetnék a T25AT 105milisét köztes ágyúnak

sajnálom ,hogy annó nem az orosz med vonalon indultam el.... ha nem húzom ki a centit és csak erre koncentrálok akkor rég meg lenn már a T-54.. az meg stockként is veszedelmes a jó kezekben

su-101re meg 38e free xp-t básztam el.......... de kááár érte