World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hmm...még van a jó kis páleszedbõl? Múltkor voltam Szolnokon, egy pillanatra elgondolkodtam hogy össze kaparlak valahonnan egy jó felesre! (Bátyámmal voltam, dolga volt ott én csak elmentem vele)
hát most elég lassan számol vissza :S 14k-nál kezdtem most tart 11k-nál...
múltkor 52k-ról gyorsabban ment :S na mind1, van idõm 😊
ha kivág error-al akkor DELETE 😄 azt megyek beverek egy felest és indulhat a nap! 😊
Tegnap elkezdett vissza számolni hogy mindjárt be tudok lépni, ment lefelé a várakozók száma erre mire sorra kerülnék ki írja hogy faszomtudjamilyen error!<#vigyor><#taps> Ezzel kajak szembe köptek amúgy!
ahhh ez a skin fájt!!! <#vigyor3>
nekem még egy 10-15 perc és ebeenged 😛
én csak a ferdit akarom kipróbálni, képes-e valamire vagy sem...
csak be akarnék kukkantani hogy megnézzem az új szénné nerfelt német tankokat! Utána törlöm is a picsába ezt a foscsomót! Ne foglalja itt nekem a helyet!
Néha barátnõzni is kell 😊

Én sajna mindig elején baktatok vele,ha odaérek(pályafüggõ)de akkor is elõre gurulok ha lemaradok vele,mert ha kicsit vaskosabb a Tier besorolás nyilván,próbál az ember kicsit oldalról eszetlenkedni,de ha az ellen tankjai lehetõvé teszik alap,hogy elsõ vonalba próbálom összeszedni a kreditre valót,mert hátulról ez az ágyú "én szerintem"nem teszi lehetõvé,hogy sniperkedj vele!30-40K-ért meg nem éri meg szenvedni a sebességkirály géppel!ÛInkább lenyomok,ha tudok 2-2,5k sebzést és meghalok,de lekakkantom mert arra legalább még ha vesztes a csata is ad 60k körül!
gondolom még a 76os van fent neki, azzal elég szar a hellcat... alig bírsz sebezni, így kevés a credit is....
amíg nincs meg a 90mm-es addig nem sokat ér szegény hellcat...
de amint felkerül rá a 90es egy szörnyeteg lesz belõle 😊))
Lõszer és javítási költség (ez utóbbi akkor is van, ha nem semmisülsz meg, de sebzõdsz).

Mondjuk félve merek ilyen tippeket beírni, mert a hallcat az ugye már feltételez némi WOTban eltöltött játékidõt 😉

Üdv mindenkinek

Lenne egy kérdésem. Megvettem a Hellcat Páncélvadász tankot van egy kis problémám vele. Tegnap játék során gyõzelmem volt többször is de sajnos nem adott annyi kreditet amennyit nyertem és nem is lõttek ki a játék során. Ez hogy lehet?

Ha van valaki aki segítene kideríteni annak megköszönném

Szabi...
No, akkor gondolom teleszedted magad topgun kitüntetésekkel, hiszen vakok között ugye félszemû a király.... nem? Hogyhogy nem, hiszen mindenki hülye volt csak te nem...

Vagy ez úgy volt, hogy CSAK NÁLAD voltak az említett egyedek, és az ellenségnél az alábbi játékosok voltak:

- szakesz
- marchizor
- diegho
- szakesz2
- marchizor2
- diegho2
....

Csak mint érdekesség.

Lettél volna fönn este, akkor legalább 2en osztottunk volna sebzést T9ben 😊

JeffDunham
Én tegnap negyed óra alatt bejutottam. Leírjam hogy? Ha random szerverre nyomsz akkor mindig a 2-es tesztszerverre akar betenni, ahol tegnap is a 63564653224527482-en voltak. Át tettem az egyesre, és csak 4000-en voltak elõttem. Tadaaaaaam! Negyed óra és bent is voltam. <#wink>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

LOL oroszéknál vége lett a 8.4 contestnek
ennyi exp kellett:
PZ 1 C : 1351 (én EU-n mentem egy 1424-est, csak elég lesz)
PZ 2 G: 1136
PZ 1: 1007
UC 2 pdr: 1098
Valentine AT: 1200
Alecto: 1299
AT-2: 1436
AT-8: 1561
Churchill GC: 1130
AT-7: 1646
AT-15: 1600
Tortoise: 1463
FV 215b 183: 1135 (MEGALOL, mekkora potya 5000 gold már LOL)<#conf>
Ez már szánalom ez a teszt szerver!<#nevetes1> Péntektõl nem tudtam még belépni! Amikor már ki írja hogy én kerülnék sorra akkor meg valami error-t ír ki!<#taps> Hobbi szinten kábé 15-éve jáccogatok video játékokkal szabad idõmben, de még ekkora egy ótvar összegányolt szarral nem találkoztam! Erre nem is találok szavakat. hagyjuk is inkább mert nem akarok ennyi rosszat mondani, jót meg nem tudok úgyhogy...
Az uccsa HSZ stornó!
NP, csak arra írtam, hogy én sose rontok be a sûrûjébe, mert a frontja az tényleg szopatja a T9-T10et de ha az oldaladba kerülnek ott már egy T4 is átlõ...

egyébként meg ha necces a helyzet kkor gold ammo...
múltkor egy E75 keménykedett, kapott a hasába egyet, majd szépen le is égett vagy 400 HPt 😄

mekkora anyázást kaptam miatta... <#taps><#banplz>
Ja meg ah nem platoonba mész akk az MM-je nem teszi be Tx-be <#wave><#nezze>
Nyílván igazad van,nem megy az ember neki a T9-nek azzal az ágyúval,de mondjuk saját tierjében is kivágják közelrõl pl IS3 vagy Kt ,de bármi más is ,nem azt mondom hogy nem jó,mert jó,csak a 33 bekapott az NAGYON SZÉP,tényleg de ritka!
Nem sértegetlek,ne kezd ez csak vicc ,hogy "kuki"ha sértõ akk stornó,nem azt mondtam ,hogy eltalálom,hanem,hogy engem lõnek ki belõle ha elsõ vagyok,mittomén pl arctic reg-en,lennt a víznél,nem azt mondom ,hogy nem bírja,mert persze hogy szembõl sokat lehet vele ügyeskedni ha nincs kinnt a hasa,vagy ha beforgatod,csak ha belelõnek T9-be akkor azért leszedegetnek,de mondom ha valaki hátul használja nyilván lehet vele bravúroskodni,de akkor azzal a pennel meg pontatlan ágyúval nem szedsz öszze semmit!
onnan harcolok vele ahova való 😊

nem egy IS7 vagy IS4 szóval nem rontok rá vele szembõl egy E75re...
Roger6
Jááááj, mert te mindig eltalálod a weak spotot Superen, bocs király! Én kérek elnézést.

Amúgy miért sértegetsz, ez téged jellemez.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Hogyne lenne ,te kuki,csak ha tudják hol löjjék akkor nem viszed te 33 lövéssel,vagy,a másik lehetõség ,nem elsõvonalban harcol vele mint ol én hanem jó hátulról,onnan elhiszem ,hogy kibír 33 lövést 2-3 száz méterrõl😊
T8 csata volt, de rendszeresen pattintom az E75tõl kezdve az IS8-at is legnagyobb örömükre.. <#zavart1>
Francért nem lehet külön szervert csinálni a kisegítõiskolásoknak?!

Utolsó 3 csatám a T21-gyel:
-2 különbözõ alkalommal rammol le a saját medünk, miközben körözök egy ellenséges tank körül, ebbõl egyszer még meg is lõttek miatta
-tier9 csatában nem csak a legtöbb xp-t kapom, de ráadásul még a legtöbb sebzést is én osztottam ki a csapatból a nyomorult 6-os light tankommal
-kigurulok fedezékbõl, hogy segítsek az egyik harcoló tankunknak, saját AMX bele a seggembe, tol elõre, mint a marha, nem tudok visszagurulni, arty oneshotol...

Mer lassan szóra se méltatom, ha a fele csapat 800 eff alatt van, meg meg nem segítenek semmit, de legalább ne hátráltatnák aki próbálna értelmesen játszani!
És mindezt az 1-es szerveren, ahol elméletben kevesebb tompikának kéne lennie...

Roger6
Neked sem volt Supered soha <#mf2>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Gondolom top tank voltál,egy T6 csatában 😊 vagy csak balfaszok voltak az ellenben😊de grat 😊
Imádom a Super Pershinget!!!

Elszenvedett találatok: 33
Szerzett lehetséges sebzés: 6990

<#taps>
Kajak mi😊

ximix
A játékon belül lehet konfigurálni.
M ki/be kapcs
nálam a num6,num9 kicsinyítés ,nagyítás

Én is nagyban utazom,egyedül randomban nem árt tudni, hogy pl a kõ mögött vagy elõtt áll és az új minimap modoknál már az ikon méretét is lehet csökkenteni így kisebb a takarása térképbõl még pontosabban meglehet határozni a helyét.
Azonfelül nem tudom megfigyelted e már a térkép valósabb adatokat közöl pl egy ellenséget felvillantottak, de kilövik a szpotert a játékban a piros ikont még mindig ott látod viszont a térképen meg ép kerüli a dombot a piros ikon majd ügye 8-10mp után eltûnik .
Sokon ráfaragnak végsõ harcnál várják az enemit, mert ott tûnt el az ikonja közben ha nézné a térképet meg látná, hogy ép a hátába kerül.

Gondolom a térképnek jobb a frissítési aránya.
Az ember azt hinné,hogy a pisisek és fogyatékosok ilyenkor elmennek aludni és lehet menni pár frankó kört.De nem,mint ha éjszakai mûszak beindult volna és az átlag wn6 rating 600-700 között van és 43-47% a gyõzelmi arányuk a "játékosoknak" T7-8-ban.

Roger6
Nekem CTRL-ra kiugrik teljes képernyõre <#awink>

JeffDunham
Szándékosan. A játékidõ legjavát a térkép figyelésére fordítom. Mivel ilyen nagy, még azt is látom hogy pl a sarkon kilóg az illetõ (lõhetõ) vagy nem. Megszokás kérdése.

Sosem értettem hogy valakinek miért olyan kicsi, mikor a térkép szerint kell a stratégiádat is megválasztanod.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Ezt csak azért rakom be, mert elég sokan sírnak - köztük én is - a nagyobb vereségsorozatoknál, hogy csaló WG. Azért van ellenpélda is, ez az utolsó nyolc csatám.

Csodálom, hogy nem nerfelik a KV-1-et. Félelmetesen OP.
Érdekes, hogy mielõtt le akarok tenni egy tankot hosszabb idõre, mindig ilyen köröket futok vele.
11 kritikus sebzés egy lövéssel 😄. És az IS túlélte, szóval arra sem foghatom, hogy porig égett 😄.

&#8222;vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse&#8221;

Roger6
Hú bakter, jó nagy térképed van.

JeffDunham
AT-15, Himmelsdorf, halál út... tényleg ide való. Csak az a baj hogy szinte már mindenki tudja hol kell átlõni. <#ravasz1>

Másik. Négy darab 8-as tank kilövése után az elégedett vásárló kifakadt: AT-15 IS A VIRUS! <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1> ááááááá nem röhögtem ám halálra magam <#hehe> <#nevetes1><#nevetes1>

meg jo hogy pont ma vettem meg a premet:-)
szeretem a typot:-)

hoho hogy mik vannak meg mindig...

Master91
1:Ne akard õt meg érteni...
2:Támadjuk le a másikat egybõl! Hátha megint lesz 2 nap háború sg-n, ügyes!

Super teszter fázisba vannak azok a tankok, és igen, nem csak már a szuper teszten vannak, jól mondtad!
GaBenc
A T-21 az bekerül T10 csatákba? T6 könnyû tank. Meg vettem, elsõ csata és nézek ki a fejembõl. T8-T10-ig. Én meg szaladgálok a kis szutyokkal. Ez ilyen lesz végig? Mer már adom is el.

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

Már kezdem érteni wlant.
Neked értelmezési nehézségeid vannak?

Master91
Néha azért lehet jókat mosolyogni. Prokhorovkán vagyunk északon, természetesen az egész bagázs a bal fölsõ oldalt szemeli ki magának piknik céljából. At7-el vagyok de türelmetlen, elmentem a hegy lábába folyó mellé ahol két ház takar.
M103 jön, lánctalpat lelövöm aztán szerencsétlent stunlockolva ledaráltam. Többi t9 lerohan, még 2 ember volt ott meghaltunk. Szépen fogy a csapat majd a itt jön a poén: magyar honfitársunk a 421 effel beszól hogy szar csapat. Mondom te nem vagy az? Rákontráz te is meghaltál köcsög. Komolyan néha kell ez mert jót vigyorogtam. Totál homály.

Kedves lalao777, ha véletlen olvasnád: nem az a baj hogy hülye vagy hanem az hogy bunkó

JeffDunham
Ugye milyen jól néz ki?! <#nyes> Sajnos csak május harmincadika körül lesz ilyen, mivel bekavart az új patch. <#ravasz1> Kár hogy ez csak tesztszerveres kép... <#szomoru1> <#nevetes1>

Master91
És kik használják?

Super teszterek!
polluxware
<#wave>