World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
múltkor 52k-ról gyorsabban ment :S na mind1, van idõm 😊
ha kivág error-al akkor DELETE 😄 azt megyek beverek egy felest és indulhat a nap! 😊

én csak a ferdit akarom kipróbálni, képes-e valamire vagy sem...
amíg nincs meg a 90mm-es addig nem sokat ér szegény hellcat...
de amint felkerül rá a 90es egy szörnyeteg lesz belõle 😊))
Mondjuk félve merek ilyen tippeket beírni, mert a hallcat az ugye már feltételez némi WOTban eltöltött játékidõt 😉
Lenne egy kérdésem. Megvettem a Hellcat Páncélvadász tankot van egy kis problémám vele. Tegnap játék során gyõzelmem volt többször is de sajnos nem adott annyi kreditet amennyit nyertem és nem is lõttek ki a játék során. Ez hogy lehet?
Ha van valaki aki segítene kideríteni annak megköszönném
Szabi...
Vagy ez úgy volt, hogy CSAK NÁLAD voltak az említett egyedek, és az ellenségnél az alábbi játékosok voltak:
- szakesz
- marchizor
- diegho
- szakesz2
- marchizor2
- diegho2
....

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
ennyi exp kellett:
PZ 1 C : 1351 (én EU-n mentem egy 1424-est, csak elég lesz)
PZ 2 G: 1136
PZ 1: 1007
UC 2 pdr: 1098
Valentine AT: 1200
Alecto: 1299
AT-2: 1436
AT-8: 1561
Churchill GC: 1130
AT-7: 1646
AT-15: 1600
Tortoise: 1463
FV 215b 183: 1135 (MEGALOL, mekkora potya 5000 gold már LOL)<#conf>#conf>
egyébként meg ha necces a helyzet kkor gold ammo...
múltkor egy E75 keménykedett, kapott a hasába egyet, majd szépen le is égett vagy 400 HPt 😄
mekkora anyázást kaptam miatta... <#taps>#taps><#banplz>#banplz>
nem egy IS7 vagy IS4 szóval nem rontok rá vele szembõl egy E75re...
Amúgy miért sértegetsz, ez téged jellemez.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Utolsó 3 csatám a T21-gyel:
-2 különbözõ alkalommal rammol le a saját medünk, miközben körözök egy ellenséges tank körül, ebbõl egyszer még meg is lõttek miatta
-tier9 csatában nem csak a legtöbb xp-t kapom, de ráadásul még a legtöbb sebzést is én osztottam ki a csapatból a nyomorult 6-os light tankommal
-kigurulok fedezékbõl, hogy segítsek az egyik harcoló tankunknak, saját AMX bele a seggembe, tol elõre, mint a marha, nem tudok visszagurulni, arty oneshotol...
Mer lassan szóra se méltatom, ha a fele csapat 800 eff alatt van, meg meg nem segítenek semmit, de legalább ne hátráltatnák aki próbálna értelmesen játszani!
És mindezt az 1-es szerveren, ahol elméletben kevesebb tompikának kéne lennie...
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Elszenvedett találatok: 33
Szerzett lehetséges sebzés: 6990
<#taps>#taps>
M ki/be kapcs
nálam a num6,num9 kicsinyítés ,nagyítás
Én is nagyban utazom,egyedül randomban nem árt tudni, hogy pl a kõ mögött vagy elõtt áll és az új minimap modoknál már az ikon méretét is lehet csökkenteni így kisebb a takarása térképbõl még pontosabban meglehet határozni a helyét.
Azonfelül nem tudom megfigyelted e már a térkép valósabb adatokat közöl pl egy ellenséget felvillantottak, de kilövik a szpotert a játékban a piros ikont még mindig ott látod viszont a térképen meg ép kerüli a dombot a piros ikon majd ügye 8-10mp után eltûnik .
Sokon ráfaragnak végsõ harcnál várják az enemit, mert ott tûnt el az ikonja közben ha nézné a térképet meg látná, hogy ép a hátába kerül.
Gondolom a térképnek jobb a frissítési aránya.
Sosem értettem hogy valakinek miért olyan kicsi, mikor a térkép szerint kell a stratégiádat is megválasztanod.
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Csodálom, hogy nem nerfelik a KV-1-et. Félelmetesen OP.
Érdekes, hogy mielõtt le akarok tenni egy tankot hosszabb idõre, mindig ilyen köröket futok vele.
Másik. Négy darab 8-as tank kilövése után az elégedett vásárló kifakadt: AT-15 IS A VIRUS! <#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1> ááááááá nem röhögtem ám halálra magam <#hehe>#hehe> <#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>

2:Támadjuk le a másikat egybõl! Hátha megint lesz 2 nap háború sg-n, ügyes!
Super teszter fázisba vannak azok a tankok, és igen, nem csak már a szuper teszten vannak, jól mondtad!
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
Neked értelmezési nehézségeid vannak?
M103 jön, lánctalpat lelövöm aztán szerencsétlent stunlockolva ledaráltam. Többi t9 lerohan, még 2 ember volt ott meghaltunk. Szépen fogy a csapat majd a itt jön a poén: magyar honfitársunk a 421 effel beszól hogy szar csapat. Mondom te nem vagy az? Rákontráz te is meghaltál köcsög. Komolyan néha kell ez mert jót vigyorogtam. Totál homály.
Kedves lalao777, ha véletlen olvasnád: nem az a baj hogy hülye vagy hanem az hogy bunkó