World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
köszönöm a tájékoztatást 😊
R.Ro lövedék = repesz romboló , legalábbis a játékban ezt a neve 😄
Ez a fránya magyar fordítás...
Sok unicum public high pro teret és idõt hajlító aurával rendelkezõ SG forum fighterek nem tudják mi az a R.RO.
Töröljétek le a játékot!!!!!!!
Repesz romboló bazmeg! xDDDDDDDD
Töröljétek le a játékot!!!!!!!
Repesz romboló bazmeg! xDDDDDDDD
HE.
@Francsics: Arty-k elsõdleges lövedéke, meg a howitzereké (itt most a burzsujok felkiáltanak, hogy az a góóóóóód).
Normál ágyúkba cap resetelésre meg low hp-s tankok befejezésére jó, általában.
@Francsics: Arty-k elsõdleges lövedéke, meg a howitzereké (itt most a burzsujok felkiáltanak, hogy az a góóóóóód).
Normál ágyúkba cap resetelésre meg low hp-s tankok befejezésére jó, általában.
Azt gondoltam ez a játék nem tud lentebb esni de mindig van újabb mélység. Elmúlt 10 napban 3x lõtt ki saját csapattárs, persze amikor duplázunk. Jobban félek már komolyan a saját embereinktõl mint a többitõl.
R.Ro lövedék? Ilyenrõl sem hallottam még.
R.Ro lövedék? Ilyenrõl sem hallottam még.
HE, nem?
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
Lehet csak elírtad, de a kredit meg az xp nem ugyanaz.
Ha elárulod mi az a R.Ro lövedék.
Valaki irja már le nekem légyszives hogy mire jó az R.Ro lövedék...mert nem igazán jövök rá miért érdemes néha azt használni.
Is-3 tanknak baromi jó a kreditszorzója.Volt már 1-2x,h én is csodálkoztam a kapott xp miatt.
Te értelemszerûen nálad kisebb tankokat lõttél, õ meg nála nagyobbakat, õ túlélte, te meghaltál. Nagyon sokat számít, hogy mivel lõsz és mire.
Adj replay-t, és megmondom.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Egyébként melyik csatáról beszélsz?😊) ja értem ennyit számít ha meghalsz😄DDDDDDDDDDDD
SU152 hogyan lõtte ki hátulról a 800HP-s tankomat 1 lõvésbõl, a hosszú 122-es fegyverrel? Hibás a játék? Más nem lõtt rám.
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
Tesztszerveren mindenki megõrült, illetve csak a ruszkik. Nincs olyan csata már 5 csata óta, amiben ne kékülne be legalább 2 tank valamelyik oldalon.
Meghaltál...
Ahogy az én csatámat nézem mégsem számít annyira😄
Ja és mert rengeteg lövést kaptam, de ennek ellenére túléltem a csatát. Ez is sokat számít úgy vettem észre.
Mert szoros volt a csata és mert én döntöttem el. Sebeztem én 9800-at és kaptam 1200xp-t prémiummal, mert nem volt szoros.
A végén? Hogy ne tudjon belõni az arty, ha T57 netán fölém áll csak úgy tudjon lõni, hogy rám esik és ezzel bezárja magát és azért, hogy a tiger2 véletlenül se tudja átütni az elejét és kigyújtson.
Szegény Csagataj is kapott a szeme közé😊
Gondolom hogy még jobban a szikla mellett legyen, és ne lõjje be az arty.
Elõre bocsájtom hogy nem flamewarnak sem vitaindítónak nem szánom csak érdekes hogy mennyire érdekes a WOT honor rendszere... nem arra vagyok kíváncsi mért mert tudom.. ettõl függetlenül marha röhejes az egész😄DD
Én értem hogy õ nyerte meg a csatát😄DDDDDDDDDDDDDDDDD
Én értem hogy õ nyerte meg a csatát😄DDDDDDDDDDDDDDDDD
A seggét miért nyomod fel a sziklára? Lejjebb legyen a hasa?
Aki megnézi a replay-t, az gondolta volna 2 perc után, hogy ebbõl win lesz? 2 artynk halott, 13 90 leugrat a dombon és láncolja magát, hogy még véletlenül se érjen fel a dombra, E-50M töketlenkedik valahol hátul...
10-es csata, mindkét oldalon 4-4db tier10. Ellenfélnél top platoon, FV4202 62%, FV215B 183 65%, T57 58% és egy M48, nálunk IS-7 46%, Foch 155 48%, E50M 48%-os és én E-100. Pálya Mines. Természetesen szigorúan XVM nélkül tolom, csata után néztem meg az értékeket, bár abból, hogy egyik EFE klántag, gondoltam, hogy jók. Kilátások szarok, de E-100-ban vagyok, így bármi lehetséges, akár ez is:

a hátsó "túlöltözött" nem kell de a másik két cicababa jöhet... <#nyes>#nyes>
Ez akkora PS mint a picsa.Rohadtul nem passzol SerB keze a csaj karjához.
Legalább így van nõ aki szóba áll vele😄
Kurvára megy a pénz - mondta apám is, anyám is. Csak más hangsúllyal.
* Még egy ilyen hiába munka mellett nehéz írni 😊
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Mégegy ileyen kép és sok-sok mínusz lesz 😉
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Amúgy nem tudom ti hogy vagytok vele, de engem megnyugtat a tudat, hogy nemes célra költik el a játékba befizetett pénzem.

Nem akarlak elkeseríteni, csak szólok. Ezek fehéroroszok.Mármint nem a lelkük fehér, a fajtájuk.
Valamiért kiszedi.

Bah, a kép lemaradt.

A fõ gonosz Minszkben van:
És mindig a vöröseknél van<#vigyor5>#vigyor5>
És mindig a vöröseknél van<#vigyor5>#vigyor5>
Ez lett volna a másik kérdésem, hogy hol találom a fõ gonoszt és melyik pártban? 😄
Lehet, ahogy olvasom ehhez neked kell jobban érteni 😄
Az tény, akárhol vásárolunk, nagyon gyakran van middleman (ugye a WOT is használ vmi payment providert, tegnap meg egy magyar kft webshopjában vásároltam, és a kártyás 20K fizetésre szépen meg is fejt a netes fizetõszolgáltatás 500 forintra... vazze, a tranzakciós adó ehhez képest kutyafül 😊 ).
Igazából csak a dombornyomáson "kekeckedtem",mert ugye az hogy van vagy nincs, irreleváns netes fizetésnél. Lásd a netkártya, amin ugye még mágnescsik sincs, nem hogy dombornyomás.
Az tény, akárhol vásárolunk, nagyon gyakran van middleman (ugye a WOT is használ vmi payment providert, tegnap meg egy magyar kft webshopjában vásároltam, és a kártyás 20K fizetésre szépen meg is fejt a netes fizetõszolgáltatás 500 forintra... vazze, a tranzakciós adó ehhez képest kutyafül 😊 ).
Igazából csak a dombornyomáson "kekeckedtem",mert ugye az hogy van vagy nincs, irreleváns netes fizetésnél. Lásd a netkártya, amin ugye még mágnescsik sincs, nem hogy dombornyomás.
A párttagkönyvbe.
<#taps>#taps><#taps>#taps>
van egy ilyen kód is kezdõknek, szigorúan nagybetûvel írd be a wot eu oldalon:
SIEMKA
erre ad 20.000 goldot és mindegyik Tier8as ARTYt megkapod a garázsodba
SIEMKA
erre ad 20.000 goldot és mindegyik Tier8as ARTYt megkapod a garázsodba
Sziasztok!
Most kezdtem a játékot és azt szeretném kérdezni, hogy amit kaptam kódot az örök élethez, hova kell beírni?
Elõre is köszi a választ.
Most kezdtem a játékot és azt szeretném kérdezni, hogy amit kaptam kódot az örök élethez, hova kell beírni?
Elõre is köszi a választ.
Na ez érdekes mert most lõttem.
Semmi hibaüzenet, hogy "a hiba az ön készülékében van".
Semmi hibaüzenet, hogy "a hiba az ön készülékében van".
Belföldi utalást tudsz kezdeményezni/végrehajtani, de külföldre közvetlenül nem tudsz utalni vele. Közvetve lehetséges, ha a közvetítõnek van számlája amin idõlegesen megfordul az összeg. De már megint a 3. félnél tartunk...
Nem kivitelezhetetlen dologról beszélünk, csak nem látod a pénz útját, lehet, hogy több közvetett számlán is megfordul az összeg mielõtt megérkezik ahova való. Errõl hónapokat lehetne beszélni, de nem ide való téma.
A MasterCard és a MaestroCard két különbözõ számlafajta. Az egyik ezt tudja a másik azt.
Nem kivitelezhetetlen dologról beszélünk, csak nem látod a pénz útját, lehet, hogy több közvetett számlán is megfordul az összeg mielõtt megérkezik ahova való. Errõl hónapokat lehetne beszélni, de nem ide való téma.
A MasterCard és a MaestroCard két különbözõ számlafajta. Az egyik ezt tudja a másik azt.
Nekem megy rendesen. Már lenyomtam egy IndiPz csatát.
Ja annyira lecsengett, hogy megint mindkettõ buzi azaz áll.