World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rég olvastam ekkora butaságot, ugyanannyi ha nem több PL van az EU1en...
Mi a franc, lecsengett a tesztszerver? Most rányomtam test1-re, párszor beadta, hogy szerver is busy, aztán adott egy 55-ös sorszámot 3 perce, már csak 8-an vannak elõttem. 😄

DarkHorSe
Eu 2 az pl szerver, veletlenul sem megyek oda. Sot ha meglatok egy lengyelt a csataban, megkerem hogy menjen at a 2es szerverre mert nem akarok vele egyutt jatszani.

Swedish people are albino monkeys

Élvezd, mint az ábra is mutatja, nem sírni kell hogy sok a hülye hanem elõnyt kovácsolni belõle 😊

egyébként EU2-õn sokkal élvezetesebb csatákat megyek, meg mintha az MM is kegyesebb lenne
kit izgat, ha a játékosok 75% lowbie akkor mit tegyek... <#banplz>
Ez egy félrevezetés fõnök, a netes fizetéshez PONT hogy NEM kell dombornyomás 😊
Dombornyomott akkor kell, amikor kanadában a taxis elõveszi az indigós "kártyaolvasót" és ténylegesen leindigózza a kártyaszámot a kártyáról.

Legalábbis nekem ekkor volt egyetlen haszna a dombornyomásnak az Amexemen 😄

Meg is lepõdtem amikor egy nyugai országban ilyen kõkori eszközzel jött a taxis. De igaza volt, amikor azt mondta, ez még sosem merült le neki, és sose vesztette el a hálózati kapcsolatot 😄

(nem dombornyomott MC-m mûködik mindenhol... )

Roger6
Mindjárt megkapod, hogy low-ok voltak, és nem tudták hova kell lõni..

Amúgy gratulálok, én is imádom. T34-em is van, de ez sokkal izgalmasabb! <#eljen>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Imádom ezt a tankot!!!
Egy karcolás nélkül úsztam meg a harcot, pedig T28 és ISU is lõtt rám bl10-el... <#taps>

Hogy az elején hogy ment át a sima AP a T28 frontján azt nem tudom... <#mf2>

nem prémes
Steam-en azóta is azzal vásárolok, mükõdik.
Minden másra ott a Paypal. 😛
De nem nekem volt vele gondom. 😄
A "kódoló" lehet az említett 3. fél(egyazon intézeten belül is lehet és akkor talán(!) elengedi a plusz költséget), nélküle biztosan nem mûködik. Valószínûleg a kártyádhoz több számla/számlaszám tartozik és ezeken belül van pénzmozgás. Nagyából úgy tudnám jellemezni ezt a folyamatot, hogy egyik zsebedbõl a másikba rakosgatod a pénzt, miközben egy kicsit kivernek a markodból. "Okosan" ki van ez találva...

Igen, a PayPall vagy vmi hasonló jelenthet megoldást, de ebben is lehet csavar.
Nem értem mit erõlködtök. Regelj egy paypal accountot, aktiváld a kártyát hozzá és meg is oldódik a gond.

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

Van egy kódoló a maestrómhoz, ami netes vásárláskor elvisz a bank oldalára és a ad egy számosort a pin kódért és a befizetendõ összeg beírása után. Kódoló nélkül nem tudom hogy mûködhet.

Pénzügyi szakértõi/tanácsadói, hitelkonstruktõri és biztosítási alkuszi végzettségemmel, valamint közel 3 éves biztosítás/bankszférai tapasztalattal a hátam mögött ezt nem igazán tudom elhinni.
HA! Sikerült is ezt megvalósítanod akkor is egy 3 fél(valamilyen pénzintézet) közvetítõként segédkezett benne valamilyen módon. De az biztosan meg is "vámolt".
Illetve ez az EU-s megfelelõje:
PDDM

Régebben láttam ,hogy Armatomenos ebben a klánban volt:
DND
De most csak 2 tagja van, lehet nem mûködik, pedig jól hangzik a mottójuk neked.

Ahoj. Valaki fel tudna vilagositani egy kicsit az nvidias kodokrol? (2050g+1ho premium). Ha jol tudom, 5-ot lehet aktivalni max egy accounton. Ez orokervenyu, vagy letelik valamikor a "bunti", es uj lehet aktivalni? Illetve ha 5 ilyet beaktivalok, nagyobbfajtat aktivalhatok melle, vagy mar azt sem? Koszi,udv, Maross.

off

De bizony tud.
Nekem simán elfogadta anno a Maestro-t.
Nem kell dombornyomottnak lennie.
Ez sz**s.....köszi szépen az infót.... 😞
MasterCard-ot olvastam(annál számított volna valamit)... Maestro-val nem tudsz vásárolni így, az csak lehúzós móddal mûködik. Ugyanis az nem dombornyomott.
budapest bank
nem
Melyik bank bocsájtotta ki a kártyádat?
Nem is jön el az a rész, ahol a címet kell beírni?

Valaki segítene?Prém tankot vennék,beírtam mindent,kártyaszám,biz. kód, lejárat de nem enged tovább...Maestro card-om van ha ez számít valamit....
polluxware
tier5 leo

ami elõtte volt, az egy A20-al ér fel😊

no comment 😄

[/url][/img]
Én - amióta creditér van gold - betáraztam némi aranylõszert a 10.5-esbe, azzal nagyon tud szakítani, gyakorlatilag egy "zseb" medként mûködik. Az MM besorolása elég kedvezõ volt amikor használgattam, IS3ak ellen harcolgattam vele max. Ha meg mégis vmi nagyon nagy van, akkor még mindíg üzemelhet spotter tankként (szigorúan kamós legénységgel persze).

JeffDunham
A Leopárdról beszéltek? A "spot" tankról? Ráadásul egy mondatban azzal a kifejezéssel hogy játékélmény?! Aki vele élvezi a játékot az beteg ember. Sírva csináltam végig. <#ravasz1>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Hosszú.
Minek erõlködsz szembõl az AT sorozattal, be kell flankolni azt kész 😊 Max egy lövést bekapok tõle (hála istennek nem nagy alfás), de aztán már az oldalában/sggében vagyok, onnantól kezdve kalap-kabát 😊

polluxware
beugratós ám... amikor kijött a 8.4 a LEO-t is berakta javarészt 60% -ban tier5be, 30%-ban tier6-ba, plussz a maradék high tier..

most ünnepek után veszem észre, hogy véget ért a szépélet...😞(((

tier6al indít most már...

nem lepõdnék meg ha az aufklárung is így járna majd.....

de ez a leo amennyire lehurrogták még peccs elõtt😊 szóval aki kitudta élvezni, az biztosan ment vele pér "élmény" kört

Pales27
Az UNICA-ból miért léptél ki? Úgy tudom ott nincs cw és nem zaklatnak stb.

Celebséggel együtt kell tudni élni. Nem nõttél fel még a sikerhez 😊

Jöhetsz oda ahol én is vagyok, nagyjából csak egy közös chat van, azt meg lehet minimalizálni. Nincs terror, kötelezõ eventek, fenyegetõzés hogy miért nem vagy a gyakorlóban... Ígérem, hogy még én se fogok hozzádszólni hogy menjünk együtt. 😊 Tudom a helyem a táplálékláncban 😊

Amúgy engem is úgy vettek fel, hogy egy sráccal összefutottam meccsen, nekem tetszett ahogy tolta (ketten tartottunk egy oldolt), utána tologattuk platoonban aztán mondta hogy nem akarok e klánba jönni. Mivel nincs kötelezõ CW, igy bólintottam. (amúgy talán nem ilyen mértékkben, de amikor klántalan vagyok engem is szoktak kérdezni hogy nem-e akarok-e klánoslenni-e 😊 )

polluxware
valmelyik nap széllyel erõcakoltam egy su-100y-t LEO-val😊 hogy anyázott a gyerek... tényleg megsajnáltam<#vigyor1>

Annyi semmitmondó klán van már. Lassan arra is klánt alapítanak hogy Jóska alsógatyát cserél. Kb 10 klán van aki termel aranyat CW n. Kb ezeknek van értelme, többi csak egy közösség akik együtt játszanak úgy ahogy.
polluxware
fájhat😉 utoljára láttam nálad valmi 62%-ot...

ha én is állandóan hetzer-el mennék, biztos sikerülne feltornásznom még 4%-ot😊)

Korábban is kérdezte már, hogy nincs-e egy elfekvõ valahol. Én 2500 gold kiadástól kímélném meg.

[HUN]Kami*, kiskami*

De azért kérdeztem. Wot wiki-t még sose olvastam, de már megtaláltam a honlapon, hogy 2500gold.
Nyugi, nem azért kérdezte, gondold végig.

ha tényleg az ára érdekelné akkor megnézi a wot wikin mennyibe kerül:

http://wiki.worldoftanks.com/Clans#How_to_Create_a_Clan

Szerintem bármelyik magyar szívesen fogad, amelyik valamelyik tagjával nem rúgtad össze a port. Mondanám, hogy HTO, mert én is ott vagyok. 😊
Hasonló képességû játékos nincsen nálunk, de nem is fog zaklatni senki szerintem, mert kevesen játszanak.

[HUN]Kami*, kiskami*

Kétezeröccá, ha jól emlékszem.

Mennyibe kerül klánt alapítani? Mivel az összes normális klánnak nemet mondtam már, most az ilyen über klánok próbálkoznak rávenni arra, hogy csatlakozzak hozzájuk, ráadásul nem zavarja õket, hogy milyen nemzetiségû vagyok, hívtak már szerbek, csehek, lengyelek, németek, franciák. Most éppen egy német ír rám németül 46% win-el, 792 WN-el, hogy ugyan lépjek már be hozzájuk és amikor azt mondom nem, akkor elkezdi, hogy beszéljünk róla miért nem... ez már kezd kiborítani.
52 éves is küld képeslapot:
"hi there like to say happy 2nd birthday for the 12 of april its my birthday on the 13th of april but its my 52th birthday hope i get a prescent lol "

[HUN]Kami*, kiskami*

Szerintetek meyik jobb a d-max, vagy a su 100-y?
Kínában már régen az. Ez a "húzzunk mmo karit" c. biznisz.
Nekem is volt (régen) olyan klántársam, aki az WoT-os acc eladásból vitte a barátnõjét nyaralni. 😊

[HUN]Kami*, kiskami*

Má lassan iparággá fejlõdik ez a játék! <#vigyor1>
Hajnali 5 óra próbálom lecsillagozni a 11 tankom, eddig 3 sikerült... remélem legalább nektek jobb napotok lesz.
Egy ilyen acc mennyit ér kb:
Prémek:T34,Type59,zuperpörsi,minimaus,Su-100y
Összes tank kifejlesztve 8-as szintig jelenleg garázsban:t32,t69.kv.kv2.s-51.3-100.stug.at8.wz120.
Tier X kifejlesztve:masu.e100.obj 268.jgdpanterq100.e50m.is7.is4
1200 wn7

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer