World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na, innen látszik hogy magyar-lengyel az rokonnép 😊

Ahogy a vicc is mondja:

A turistákkal teli busz megáll a Niagara vízesésnél, kiszállnak a turisták, elsõként megszólal az angol:
"Oh my God, this is beautiful!"
Aztán a német:
"Oh mein Gott, das ist so wunderbar!"
És végül így szól a magyar:
"Baaaaazmeg, ez kuuuuurva szééép!"

én nagyot nevettem, tipikus lengyel noob 😄 beesik a szakadékba, majd beírja, hogy KURWA 😄😄😄

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

De az a lényeg 😄

mijki
Igazad van, én is csak kamuztam.<#banplz>

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

amúgy igen, meghalt mind azon az oldalon <#idiota>

nem az a lényeg 😛

Engem inkább a Jagdtiger lepett meg. Mivel senkinek sincs killje, ezért gondolom magát nyírta ki, vagy valaki beletolta a vízbe. Aztán beböfögött egy "Kurwa"-t.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

mijki
Tudják hogy a HUNS tagok félistenek és hárman is megfogják az ellenséges csapat lemmingtrain-jét.<#idiota>

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Gondolom azt kell észrevenni, hogy a csapat túlnyomó részének behúzott a kakirelé a nagy artiktól.

[HUN]Kami*, kiskami*

Csak engem fogad folyamatosan server busy szöveg tsz loginnál?

Ez így most hogy?

Én két dolgot fûznék még ide:
1. Kezdõként nem ajánlom a scoutolást. Ahhoz azért kell egy kis tapasztalat.
2. Ha mégis erre adod a fejed fent a FAQ-ban vannak felderítési tippeket térképenként, nagyon hasznoska, én is sokat tanultam belõlük.

Köszi a tanácsokért.
Gond egy szál se. Igyekezz minél tovább életben maradni, minél tovább élsz, annál tovább profitál a csapatod az általad felderített ellenségek miatt, és annál több pénzt és xp-t kapsz a csata végén. Ha kistermetû, gyors tankod van, próbálhatsz rohangálva felderíteni, illetve mûködhet a "bujkálva spottolás", a bozótosban ülve, ennek a nehézsége, hogy ha észrevesznek, hamar szétkennek. Plusz ha felderítõben ülsz, igyekezz minél kevesebbet lõni, még ha az ellenség közvetlen közelében vagy is (feltéve persze, hogy azok még nem vettek észre), sok kárt úgysem fogsz tenni, viszont sokkal könnyebben kiszúrnak.
Nem az a lényeg hogy mennyit villantasz fel, hanem hogy mennyi sebzést visz be a csapatod az általad mutatott ellenfélbe. Szóval ne rohanj, csak spottolj végig. Scouttal nem kell arra törekedned, hogy te sebezz, Csak ha tiszta az út elõtted, akkor érdemes az artykra rámenni. Ennyi. Bár könnyû mondani, végigcsinálni nehezebb. Szerintem a scoutoké a legnehezebb meló, ha becsülettel akarják csinálni.

&#8222;vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse&#8221;

Nevezzük nevén a gyereket: Igor részegen randalírozott a google translate-ben és ez lett az eredmény. <#vigyor2>

Nem vettem annak, 1 hete játszom kb, 1 órát, fogalmam kb 0.Nem is csinálom gyakran csak tettem egy próbát.
A meccs elején az ellenséges csapat közé rontás, felvillantás majd gyors elhalálozás totál értelmetlen és gyenge taktika. No offense.
Valahol van fenn olyan táblázat, hogy az xp-t hogy számolják?Most ép elõre rontottam a felderítõvel, felfedeztem 7 tankot aztán szétlõtek.Gyõztünk, kaptam 160 xp-t.Úgy rémlik,ha néha beledurrantok valakibe és gyõzünk akkor többet kaptam.Lehet rosszul emlékszem mert ritkán jön össze.
Sunsetjoy
Hivatalosan a magyarosítás elnevezést sem érdemli meg, de teljesen igazad van😊

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Szerintem nem érdemli meg azt az elnevezést se 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Sunsetjoy
Troll leszek: az magyarítás 😄

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Tudom hogy nem jó, abban az ótvar magyarosításban kb minden félre van fordítva. Csak szvsz felesleges máshogy hivatkozni rá, mert láthatóan így ismeri az emberek jó része.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Holnap kapni fogunk elvileg egy kisebb patchet. Évfordulós garázs.

Nem ér annyit ez a játék hogy vitát generáljon!

Aki nem így gondolja az halgassa meg ezt a számot. <#bohoc>

😊
A játékbeli neve se jó, hiába hívjátok repeszrombolónak nem az. Szóval nem helytálló az elnevezése a játékban se.
Nekem is volt már kék a nevem, nem lõttek ki e miatt egyszer sem a csapattársaim. Asszem 24 óráig marad úgy.
Tisztában vagyok vele. Én a játékbeli elnevezésre gondoltam a kommentemben.

Buci
Ezt a baromságot...
PzII-vel Prokhorovkán megyek elõre a pálya bal szélén az úton. Elhúz mellettem egy ellenfél PzIc. Megy a bázisunkra, próbálom kilõni. Meglátom h van egy AFK a bázisunkban, amire megy az ellen. Mondom megvárom, nekimegy és akkor lövöm ki. Full rácélzok elkezdek lõni, de leveszek 1 HP-t a haverból is, akinek pont annyi hiányzott. TK, -1 és bekékültem...

Garázsban is kék a nevem, gondolom a következõ csatákra kéken mehetnék, ahol frankón ki is lõnének kapásból. Meddig tart ez a hülyeség?

Am. döntsétek el, h jogos volt-e a kékítés: Replay Link

carpe diem

Értem egyszer ez egyszer az számít😊 Az a vicces hogy nem kértem hogy miért van ez😄D még le is írtam hogy tudom mért😄

Viszont szerintem akkor is egy vicc hogy több xp kap egy babuin aki lõtt 5-öt én meg a fél néphadsereget tartottam fel.... tehát még egyszer leírom tudom mi a rendszer csak egy hígfos😄DDDDD

Diese deutche Qualitat
durva.... mintha tegnap jött volna le a gyártósorról
azért a 76os okozta lyuk befigyel az oldalán 😊
Elnézést, közben már kirakták a résztvevõk névsorát, úgyhogy felejtõs.

Troloka átadom a terepet... 😊

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

Hát nem nyert. A magyarban a HE megnevezése a nagy rombolóerejû lövedék. Ez alapvetõen nem repesszel rombol hanem robbanással. Ami repesszel pusztít az a Frag (fragmentation).
Amit a magyarban repeszromboló lövedéknek hívnak az a HE-Frag lesz az angolban.
Cserében, ha jól láttam az IS-3 játékosotok minden lövése sebzett és szépen megkerülte az T10 TD-t, aki viszont hihetetlen "önfeláldozó" volt.
Nekem annyi érdekes volt ebben replayben, hogy az arty-k közül egyedül a HUNS-os srácnak jutott eszébe a szigetre menni és onnan kilõni, bár nem értem õ is miért késlekedett és végül miért nem lõtt, pedig a Tiger II elég sokáig szpotolt a GWPanther is simán odaérhetett volna. A T57-et se nagyon értettem a végén, vajon miért nem elégedett meg azzal, hogy szpotol a hegyrõl, miért próbált szembe menni egy E-100-al?
Amúgy teljesen egyetértek veled, az E-100 golddal használva (most már mindenki így használja) nagyon jó kis tank, lásd szegény Patton is mennyit pattogott rólad.

Látom Troloka megint beindult. 😊
Közben egy kis ON:

Bónuszkódot nyerhetsz, ha jeles vagy fraglopásból!

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

JA MAIN GENERAL!

Igazam van! Sajnos itt forumon ezt nehezen viselik.

Rajtam ugyan nem fogsz élvezkedni! HE meg repesszel sebez,rombol.

Nem folyatom mert úgy is ismerem itt a sok gépelõtt poshadó unatkozó emberkét hogy ráér és addig fáraszt míg meg nem unom! Viseljétek már el egyszer ami olyan nehezen megy.
Hogy jön össze az angol tudás hiánya a nácikkal? Menjél már vissza abba a barlangba, ahol eddig voltál.

Igazad van, tudok egy csávót a klánban, aki németül tolja. Bármi jobb a magyarnál.

Mielõtt folytatnád az okoskodást, elárulom hogy amit mi repesz rombolónak nevezünk, azt angolul a "High Explosive" elnevezéssel illetik. Szóval teljesen helytálló az elnevezése.

kBagyula
Ammorack?

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Akkor aki nem angol az mind noob retard? OMG! Mi ez fajelmélet? NÁCI VAGY??????????????????????
Valóságban is repesz romboló a neve! Ha megnézed a HE az High Explosive és magas robbanást jelent, értelmetlen. HEAT meg megint más és nem robbanó hanem kumulatív. Pont hogy ez a helyes megnevezés hogy repesz romboló mert repesszel sebez és nem azzal hogy felrobban.

Nem bántásból, de én úgy tapasztaltam, hogy a jó playerek igen nagy százaléka angolul tolja a játékot, nem az elbaszott magyar fordítással. Az aktuális TS szobámban most megkérdeztem és 5-bõl 5-en angolul toljuk.

Lehet igazad van, törlöm a játékot. Is2-vel nem bírtam átlõni közelrõl 2x a tigrist gold ammoval. 300 pen trololo. Gondoltam biztosra megyek mert már nem volt hp-m ill. neki is 1 lövés kellett. Ami fos az fos.

Gyanítom azért mert mindenki HE-nek hívja.

Kösz,xp szorzó akart lenni.

Jah, én se használom, nagyon szar, de már annyiszor írták itt a fórumon, hogy megtanultam. 😊

Tudom vazze csak azt nem értem miért kínozza magát valaki a magyar fordítással.
Olyan guglis csavarok vannak benne, hogy kiégnek a pixelek a monitoromon.
Miért nehéz egy picit mûvelödni ha már legalább játékban is lehet?