World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Itten a gépen meg megy jól a váltogatás.
A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!
Hogyan honnan kéne berakni, hogy mûködjön is?
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
A King Tiger-nek sok mega kell....<#nevetes1>#nevetes1>
Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25
wot név: _bitang
wot név: _bitang
Na de ez nem a Te másod nicked?
Ügyi vagy!!!<#nevetes1>#nevetes1>
Akkor inkább ez <#pias>#pias>
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21
.☩.(‡)`☠-matyashun-☠´(‡).☩. (K.Tigrincs)-(WoT & Blitzkrieg) Szemem a pályán oda teszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom.
De kb ez sztem olyan kinek melyik fekszik inkább.
Ez a 9es nekem bejött, pedig én a nagy sebességû tankokat szeretem igazán: t-62, batchat, 13-90
Ellenfélként fõként a nagyobb alfás lövegektõl "félek" Hiszen ha az belém durrant egy nagyot miközben rárohanok akkor azt megérzem, míg egy kisebb alfás, belém lõ egy kicsit mire újra lõhetne már mellette vagyok és tárazok.
Ezt kifelejtettem.
Kulcsfontosságú helyeket sajnos tényleg ritkán tudja elfoglalni, ekkor szoktam "közel-támogatóként" használni.
Érdekes kérdés az 50-120 téma. Papíron valóban jobb, illetve azok az elõnyök amiket mondtál tényleg dominánsabbnak tûnik,de csaták alkalmával nem igazán veszem ezeket észre (nyílván a játékosoktól is sokk minden függ) De mint említettem számomra ellenfélként, a T54E1 nagyobb ROF-ja miatt nem igazán ellenfél (fõként ha le van sebezve)
Amúgy nekem nagyon adta, én élveztem a tankot, és sztem elég jól sebeztem is vele, a killek is nagyon jöttek vele. Azt mondom mozgékonyságra olyan, mint az M48. Játékstílusra is sztem hasonló, annyi, hogy inkább közelharcra jobb.
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
Medium tanknak 2 dolog kell nagyon: mozgékonyság és gyorsan célzó pontos löveg. Ennek ebbõl egyik sincs meg. Nem tudod elfoglalni mines hegyet vele, mert egy IS-8 már régen fent van mire odaérsz, ugyanez karelia-n, himmelsdorf-on és még sorolhatnám.
Mozgékonyságot a fordulékonyság alatt értettem, Úgy gondoltam,hogy a szövetkörnyezetbõl kiderült.
Nekem semmi bajom nincs a fordulékonyságával. Nagyon könnyen körbe lehet táncolni vele egy nehéz tankot! (na ehhez azért az is kell hogy az ellen ne legyen a toppon)A szovjet T 54-nél nem fordulékonyabb. De hogy minden közepes kilences fordulékonyabb azt nem hiszem. Sajnos a sebessége tényleg nem a legjobb(sõt) De én szívesen játszok olyan tankkal ami inkább fordulékony mint nagy sebességû.
Nem igazán szuperált az ágyú 200 méter felett? Ritkán használtam ekkora távolságból(inkább a közelharcot élvezem) de emlékeim szerint Malinovkán egy -egy nagyobb német tank oldalából jókat lehetett csipegetni. Amit akartam nagy eséllyel eltaláltam. de tény nem egy sniper tank.
Élveztem vele a játékot, prém nélkül nem is akartam 8-as tanknál fejjebb menni, de megszerettem. Könnyen összejött a T 57. Szintén nem volt cél ,csak jó volt vele menni.
Aki szereti a közelharcot és forró fejû (mint én a játékban) , szerintem annak jó kis tank. Nálam favorit lett😊 De tény ,hogy nem mondanám "OP" tanknak.
Ilyen eseteknél meg csak visszamásolom. Majd a patch futás után modolom újra.
Viszont azzal nem értek egyet, hogy nem õket kell anyázni.
Mert ha azt meg tudják csinálni, hogy kiszûrjék milyen mod van telepítve nálad(ugye bele kell nézni a fájlokban is), akkor azt is tudják, hogy a mod mappán kívül melyik az a fájl, ami változott és elég lenne azt letölteni.
A tweaker-t backupoltam, de nem tetszett neki a dolog.
pedal to the metal...
Elvileg azért csinálták meg a res_mods mappát, hogy a modolások miatt ne kelljen újrahúzni a játékot.
Ehhez képest most egy új garázs skin miatt, a játék telepíteni akarja a 8 gigát újra.
Megint nagyot alkottak, hozzáértésbõl egyes.
Nagyjából ugyanolyannak tûnt a két tank, de a T-34-gyel nem sokat nyomtam mostanában.