World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Roger6
Hát egy sört már letoltam, az igaz...

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Az a baj, hogy a képfeltöltés is belekavar mert a közvetlen linket FF-el megnyitva sem játssza le IE meg csak egyszer.
Itten a gépen meg megy jól a váltogatás.

Simán linkeld. URL besszúrása

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

Na faca oda az animált gif
Hogyan honnan kéne berakni, hogy mûködjön is?

Tono34
Mi megszállók voltunk, az nem jár nekünk ... 😄

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Pluskast
Vagy megittad reggel a felesedet 😄

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Csináltam egy kis összehasonlítást hogyan változik az is-4

Roger6
Lehet csak bebeszélem magamnak, de mintha arannyal pontosabb lenne az ágyúm... Vagy csak megtanultam célozni, franc tudja. <#idiota>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Boconadi
Csak én nem találtam magyar zászlót? <#szomoru1>
NA jó,jó de ...
A King Tiger-nek sok mega kell....<#nevetes1>
...és ilyen szép garézst csináltak a 2 éves bulira:

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

Matyikám! Valami nagyon nincs rendbe nálad...32 mega az nem 8000...lol

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

hát épp ezaz, hogy tegnap jöttem vissza 3 napról, tegnap seggbe lõ a saját artym, írtam neki csata után pár kedves sort, erre elkezdi hogy õ lefotózta amit írtam és elküldi a supportnak, mondom ok küldjed, erre ma 3 nap újabb tiltás fogadott......

wot név: _bitang

Tegnapi gyöngyszemek:

Egy csatára egyre gyakrabban jut ennyi növény!

Anyázol reportolnak bannolnak, én sokat anyáztam sokan reportoltak 5 nap😄

Tudja valaki mi alapján vagy hogy mûködik a csetbõl való kitiltás?

wot név: _bitang

Jó próbálkozás Matyi, hisz itt már senki sem mer veled kiállni...
Na de ez nem a Te másod nicked?
Ügyi vagy!!!<#nevetes1>
Akkor inkább ez <#pias>
Stabot kell rá tenni. ÉS akkor már eleve 20%al szûkebb a célkereszt.

&#8222;vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse&#8221;

T-54 -re kell célzásgyorsítót feltenni, vagy nem olyan vészes a célzókör szûkölése? Még csak a t-43-nál járok, de a célom a t-54 és azért kérdezem már most, mert ha közben lenne valami féláras modul akció, akkor megvenném.

World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21

matyashun
Betacam_SP ha vaaki látja írjon rá nyugodtan, ez egy játékos aki szerint õ a legjobb játékos a woton. Szívesen párbajozik szóban és a tankjával is, vigyázzatok vele mert nagyon csípõs a viselkedése 😄 na ennyit róla más dolog érdekelne mint pl: az hogy mi ez a frissítés ami 8000 megás? Még nem volt alkalmam utána nézni. 😊

.&#9769;.(&#8225;)`&#9760;-matyashun-&#9760;´(&#8225;).&#9769;. (K.Tigrincs)-(WoT & Blitzkrieg) Szemem a pályán oda teszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom.

Érdekes amit mondasz mert nekem is inkább a nagy sebesség fekszik ,de mint mondtam számomra is nagyon bejött, élveztem vele játszani. Tényleg a célzás idõ is egy nagy elõny, köszönöm ,hogy említetted.

Igazából sztem ezekkel az autoloaderesekkel nem nagyon lehet félrenyúlni, ha más nem randomban szórakoztató velük játszani.
amúgy sztem az 50-120 azért szarabb, mert lassabban táraz, lassabban üríti a tárat, lassabban szûkül, és lomhább, meg sztem nagyobb is. Átütésben jobb és top speedben.

De kb ez sztem olyan kinek melyik fekszik inkább.

Ez a 9es nekem bejött, pedig én a nagy sebességû tankokat szeretem igazán: t-62, batchat, 13-90
Még ennyivel egészíteném ki:
Ellenfélként fõként a nagyobb alfás lövegektõl "félek" Hiszen ha az belém durrant egy nagyot miközben rárohanok akkor azt megérzem, míg egy kisebb alfás, belém lõ egy kicsit mire újra lõhetne már mellette vagyok és tárazok.
Ezt kifelejtettem.

Nekem nem okozott gondot lefordulni egy nehéz tankot még ha össze is akaszkodtunk, (test testet ért). Ehhez az is kell ,hogy az ellen kicsit "bamba" legyen és csak a tornyát forgassa, hiszen ha test is forog úgy azért nehéz bármelyik tankot lefordulózni.
Kulcsfontosságú helyeket sajnos tényleg ritkán tudja elfoglalni, ekkor szoktam "közel-támogatóként" használni.
Érdekes kérdés az 50-120 téma. Papíron valóban jobb, illetve azok az elõnyök amiket mondtál tényleg dominánsabbnak tûnik,de csaták alkalmával nem igazán veszem ezeket észre (nyílván a játékosoktól is sokk minden függ) De mint említettem számomra ellenfélként, a T54E1 nagyobb ROF-ja miatt nem igazán ellenfél (fõként ha le van sebezve)

és hány mednek nincs meg?? Az összes le lett butítva szinte mozgékonyságra és speedre, mikor 10esek lettek. M48 lassú, nem érsz vele fel sehova. Angol az kritikus. E-50M hiába gyors úgy fordul, mint egy anyahajó és olyan szar a rofja, hogy medként szintén alkalmatlan. A t-62 az tényleg jó, de az is lehetne gyorsabb. Batchat még fasza meg talán a kínai is. A leo jó lesz.

Amúgy nekem nagyon adta, én élveztem a tankot, és sztem elég jól sebeztem is vele, a killek is nagyon jöttek vele. Azt mondom mozgékonyságra olyan, mint az M48. Játékstílusra is sztem hasonló, annyi, hogy inkább közelharcra jobb.
Az USA szerveren kint van a hétvégi akció.

&#8222;vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse&#8221;

Ilyen stattal mondom azt, hogy szar, használható tank ez, de nem mediumként:

Medium tanknak 2 dolog kell nagyon: mozgékonyság és gyorsan célzó pontos löveg. Ennek ebbõl egyik sincs meg. Nem tudod elfoglalni mines hegyet vele, mert egy IS-8 már régen fent van mire odaérsz, ugyanez karelia-n, himmelsdorf-on és még sorolhatnám.
Teljesen korrekt ismertetõt adott a tankról. Nekem nagyon adta a 9es is. A heavynél amúgy mozgékonyabb. Lehet, hogy nem gyors, de jobban fordul és jobban gyorsul, mint mondjuk egy e-50.
Én azt a tankot egy szarkupacnak nevezném annak ellenére, hogy igen magas az átlagsebzésem vele. A fordulékonysággal pedig semmit nem érsz, ha lassan gyorsul és lomha. Pont arra nem használható, amire egy med való: a kulcsfontosságú pontokat minél hamarabb megszerezni. Ez a tank alkalmatlan a med szerepre. Konkrétan az 50 120 sokkal jobb medium, mint ez, hiszen gyorsabb, összehasonlíthatatlanul jobb a lövege és méreteiben kb ugyanaz.
Nekem is van fps növelõ mod, csak nem a tweaker hanem a milbarge slow pack, amit csak elég ki-be másolgatni patcheléskor az egyik mod mappából a másikba. Egyik frissítéssel sem volt még baja, ezért is használom a tweaker helyett. Ennek a res_mods mappának meg szerintem az értelme annyi, hogy nem az eredeti játékfájlokat kell felülírogatni, mert régen ugye ha valaki bakizott és törölt a fenébe pár fontos fájlt akkor bizony töltögethetett. Meg állandóan össze kellett hasonlítgatni, hogy na most miket írok felül miket nem, backupot készítgetni mindenrõl. Jelenleg meg elég annyi, hogy az egész res_mods mappát kimásolod ha valami nem tetszik neki.

Amikre még elsõre gyanakodnék, azok a tank skinek meg custom hangok.

Azt megcsináltam, írtam is itt.

FB-n azt olvastam, hogy a wot tweaker zavar be, azt kell kilõni míg telepít.

Igen arról beszéltem.
Mozgékonyságot a fordulékonyság alatt értettem, Úgy gondoltam,hogy a szövetkörnyezetbõl kiderült.
Nekem semmi bajom nincs a fordulékonyságával. Nagyon könnyen körbe lehet táncolni vele egy nehéz tankot! (na ehhez azért az is kell hogy az ellen ne legyen a toppon)A szovjet T 54-nél nem fordulékonyabb. De hogy minden közepes kilences fordulékonyabb azt nem hiszem. Sajnos a sebessége tényleg nem a legjobb(sõt) De én szívesen játszok olyan tankkal ami inkább fordulékony mint nagy sebességû.

Nem igazán szuperált az ágyú 200 méter felett? Ritkán használtam ekkora távolságból(inkább a közelharcot élvezem) de emlékeim szerint Malinovkán egy -egy nagyobb német tank oldalából jókat lehetett csipegetni. Amit akartam nagy eséllyel eltaláltam. de tény nem egy sniper tank.
Élveztem vele a játékot, prém nélkül nem is akartam 8-as tanknál fejjebb menni, de megszerettem. Könnyen összejött a T 57. Szintén nem volt cél ,csak jó volt vele menni.
Aki szereti a közelharcot és forró fejû (mint én a játékban) , szerintem annak jó kis tank. Nálam favorit lett😊 De tény ,hogy nem mondanám "OP" tanknak.

Én már elõrelátó vagyok ám. Minden verzióváltásnál felrakok egy teljesen tiszta verziót, majd elmentem egy külön mappába.
Ilyen eseteknél meg csak visszamásolom. Majd a patch futás után modolom újra.

Viszont azzal nem értek egyet, hogy nem õket kell anyázni.
Mert ha azt meg tudják csinálni, hogy kiszûrjék milyen mod van telepítve nálad(ugye bele kell nézni a fájlokban is), akkor azt is tudják, hogy a mod mappán kívül melyik az a fájl, ami változott és elég lenne azt letölteni.

Nos örülök neki. Majd ha nekem is lesz olyan gépem, ahol nem kell szarakodni modokkal az fps növelésért én sem fogok ilyenhez nyúlni. Jelenleg meg kell tennem, ez van. Tudom az én hibám, hogy nincs pénzem jobb gépre, jajj.

Nos ezért csinálták meg külön, hogy ezt ne nézze nem?😊
A tweaker-t backupoltam, de nem tetszett neki a dolog.

Egen, itt valami olyan mod lehet a ludas, ami a res_mods-on kívüli fájlokba beleturkál. Rohadt bosszantó, elhiszem, de nem biztos, hogy csak a WG-t lehet érte anyázni.

Pluskast
<#hehe>

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Szerintem meg inkább a sok csicsa mod készítõjének gratulálj. Én csak XVM-t meg egy minimap modot használok és simán felpeccselt a gém, nincs 8 gigás szarakodás. Ergo...

pedal to the metal...

Nekem nem volt ilyen gond, pedig használok modokat. Letöltött 32 megát, picit bütykölt még valamit egy percig, aztán megy simán.

Ám mi lenne ha a frissítés erejéig a res_mods mappádat kivágnád valahova a gépedre, hagynád, hogy frissítsen, majd visszahelyezed😊.

Szeretnék gratulálni a WG-nek, hogy egy csicsa szarakodás miatt egy csomó ember töltheti újra a játékot.
Elvileg azért csinálták meg a res_mods mappát, hogy a modolások miatt ne kelljen újrahúzni a játékot.
Ehhez képest most egy új garázs skin miatt, a játék telepíteni akarja a 8 gigát újra.

Megint nagyot alkottak, hozzáértésbõl egyes.

Te biztos a T54E1-rõl beszélsz? Annak jó a mozgékonysága? Az összes 9-es med sokkal mozgékonyabb. Az ágyú 200m felett használhatatlan, nagyobb és nehezebb, mint a T57, ami heavy tank. A gun depression és uplift is elég gyér. Igazából nem tudok semmi elõnyét mondani az autoloader-en kívül. Aki ki tudja használni az autoloader-t, az tud vele alkotni, de nagyon sokat kell vele szenvedni mire megvan a T57.
Be kéne menni gyakorlóba, gyorsulási versenyt rendezni a kínai és az orosz csoda között.

Nincs 76-os ágyúja, csak a négyes szintû. Szóval mindenképpen a meggymagköpködõvel fogod használni. Egy fokkal kisebb a gun depression-je, cserébe pedig annyival mozgékonyabb, hogy észre sem veszed, ha egyáltalán. 😊
Nagyjából ugyanolyannak tûnt a két tank, de a T-34-gyel nem sokat nyomtam mostanában.

Ez nekem pont jól jönne, mert már meg kéne venni egy ideje a T69-et, most olcsóbbért meg 5x-vel együtt pont ideális lesz. Remélem ez lesz nálunk is.

Erre emlékszem... Be is vásároltam akkor. De most már kicsit komolyabb járgányoknál tartanék,így jó lenne,ha jutna is maradna is!<#nevetes1><#vigyor2> De hát két nap és kiderül...