World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mert egy komcsi bérenc vagy azért.
ha fizetést kapsz ezért akkor maximálisan meg tudom érteni ezeket a kirohanásokat, de ha nem, akkor te is csak egy sírós kislány vagy aki pénzt szeretne csak nem kap a dákópolírozások után...

Kérlek fordítsd le a mondatod és értelmezd.
leírom a gyakorlati mûködést is:

mozgás közben a célkereszt szétugrik (nagyobb lesz) ez a :Accuracy Penalties, tehát alapvetõen nagy célkereszted van, ezt veszi 20% -al kisebbre, vagyis nem az alap célkeresztet.

A három pont és a második vesszõ közötti gondolatoddal maximálisan egyet értek, a többi viszont csak a te kényszerképzeted.
Kurvára unalmas ez az állandó hüjjebarom WG ami csak ma már másodszor jön elõ.

Jézusom, ekkora egy gyógyegeret... igen, akkor hülye vagyok azért, mert rendelkezem egy olyan konfigurációval mint a userek elég nagy hányada és a játék ezt durván rosszul kezeli. no comment, szerintem inkább menj vissza a gulyádhoz és legeltesd tovább õket az való neked. <#mf1><#mf1>

Honnan a faszból tudod, hogy nálam mennyin járatja a VGA-t?
Van egy webcam ami figyeli csak én nem tudok róla?
De elárulom, hogy 20-25% között van amikor a garázsba vagyok, soha nem több de az egész játék se terheli 80% fölé.

Majdnem megkérdeztem, hogy te is hallod-e õket, de aztán leesett mire gondolsz. 😊

Innen vannak

Tényleg? Ennyire nem tudsz értelmezni pár mondatot? Nálad is maxon járatja még ha nem is veszed észre, egyszerû tény nem föltételezés. Senkinek nincs gondja csupán megjegyeztük mennyire nem normális így megírni egy progit.
Tudod mit, látom fölösleges kifejteni, hagyjuk.

Lehet, bár ma nem sok afk-t láttam, agyhalottat annál többet.
Azok a hangok 😄DDD
Akkor ezért van annyi AFK. Mindenki akkor megy cigizni, amikor belép a csatába, hogy ne terheljék agyon a videókártyát... <#nyes>

voivod32
A Kínai Type T-34 egy istencsászár kis tank! Fürge, gyors, jól fordul, a lövege kicsit sebez, de nagyon gyors,és jó az átütése. Még felsõbb tieres tankoknak, vagy saját tierû heavyknek is lehet vele kellemetlenkedni. Én nagyon szeretem. Ja és olcsón használható, ezért én arra használom, hogy összeszedjem vele a magasabb szintû, tankjaimhoz a lõszerre valót.

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

A játékba, ha belépek játszani akarok, nem a garázst nézegetni, szóval abszolút nem zavar, ha 100%-on megy azokra a 10 másodpercekre, amíg a garázsban vagyok.
Az agytrösztök ti vagytok mert ugye az nem furcsa, hogy ha százból cirka két usernél van gond akkor nem a 98 a hüjje.

Anno, amikor elkoszolódott a ventim, akkor állt le a gép, amikor otthagytam a garázsban és elmentem cigizni. Elõtte-utána órákig ment a játék minden probléma nélkül.

wollnerd
WoT 2 éves már? Megváltozott a garázs kinézete! 😊

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Mint írtam nem jó a venti rajta. Hétvégén vettem most viszem cserélni.

A probléma amit pont ezért vettem észre a szarul megírt progi. Ne fogyasszon már annyit mint csata alatt könyörgöm, régebben más játékoknál volt is ebbõl baj, van aki a fõmenüben nyitvahagyta aztán gyöngébb hûtésnél szépen lecsapta a túlmelegedett lap néhány meg behalt.

és ha már ekkora agytröszt vagy, téged nem zavar, hogy egy játék menüjében folyamatosan 100%-os terhelésen van a videókártyád, attól függetlenül hogy az egészbõl nem hallasz semmit?
Úgy érzem pár órán belül jönni fog a peccs ami visszaállítja a régi garázst ha nagyon pattognak a userek.😄

vsync ON rettenetesen nehéz...

Solten
A hivataloson is panaszkodnak erre, a garazs leterdelteti a kartyajukat mig jatekban okes 😄 Ezek a ruszki programozozsenik...
Gondolom 100%-on jaratja a garazsnezet mint a regi szep idokben.

Saor Alba

20% reduction of the Accuracy Penalties. The actual accuracy rating of the gun does not change. In other words, the aiming circle starts out 20% smaller , but the size when fully aimed remains unaffected.

forrás
Nekem 100% terhelés alatt sem hallani a vga-t, mert normális hûtés van rajta...
Ha megengedsz egy kis kiegészítést, akkor annyit fûznék hozzá, hogy a T69 egy meglehetõsen pattogós tank ahhoz képest, hogy papíron milyen vékony a páncélzata. Viszonylag sokszor pattanhat az ember a toronyról, de a testrõl is gyakorta pattannak a lövések. Fullosra kihúzva ez a tank egy álom, és ha van elég kredited, akkor érdemes vele bátran lõni a HEAT lõszert is. A 300mm páncélátütés nagyon jó. 😊

Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff

bujcsik555
Nem gyengén mázlis kör T-50 el. Aki megszámolja hányszor állt mellém fortuna meghívom egy sörre 😄

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

úgy nagyjából semmi köze egymáshoz a kettõnek.

a stab nem engedi szétmenni a célkeresztet mozgás és toronyforgás közben.

a t-54 2-es ágyúja amúgy is gyorsan céloz, 2,3 helyett 2,07 lesz célz.gyorsitóval, vagyis 0,23 secel hamarabb szûkül.

"maxon járatja a videókarit" Miért kell megismételnem magam? Tudod, max core clock stb., melegszik ezért növeli a rászerelt ventilátor fordulatszámát. Persze az hogy nem jó a venti az én bajom, de ezért vettem észre.
Normál garázsnál nem volt ez.

Tono34
Ha töltöm le az "új" patch-et attól még beenged és mûködhet? (XVM-es indítás)

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

A második elnyelt lövés után úgy voltam vele, hogy most már kíváncsi vagyok mennyit bír. Lehet vennem kéne artyt...

Érdekes mert nálam semmi ilyen probléma nincs. Ugye nem akarod azt mondani, hogy a vga zörgése is a játék hibája?
Amúgy GG a kedves WG-nek, az új garázs maxon járatja a videókarit zörög mint egy traktor. Ráadásul minden lövés/kilövésnél mikrolag van beszaggat, másodpercek kimaradnak. Arról ne is beszéljünk az alap garázs jobb volt olvashatósági szempontból.

Roger6
Na én kussolok <#hehe><#hehe> Hát ez mi volt? <#gunyos1> Jó ég, arty elnyeli a sebzéseket.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Boconadi
:ADS:ads😄Saddsa
Nekem ilyen volt:

Akkor vak vagyok. Artyval szívtam már meg párszor én is...

Mondjuk a legegyszerûbb az lett volna, ha megnézed a csata utáni összesítésben, hogy lõttél-e neki kritikust. Ha nem, akkor Xakták/ghost shell/szopóág/busyarty.

[HUN]Kami*, kiskami*

Roger6
<#hehe><#eljen> Máris vidám napom van, hogy kilõhetett egy arty. <#mf2>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Ez a klasszikus ghost shell... jobb ha hozzászoksz, ebben a fos játékban ez elég gyakori jelenség. De nézd a dolog jó oldalát, az arti legalább megint betalált...

Roger6
Nem, megy tovább, látszik a fehér pötty a videón (lövedék). Hát mindegy, ez van.

Nem bugos a domboldal ott véletlenül? A villanások miatt nem látom rendesen, de eltaláltad a célt egyáltalán? Olyan, mintha rögtön a lövés után felrobbanna a lövedéked. Volt már ilyen nekem is nemegyszer, hogy simán ráláttam a célra, mégis a domboldalt szedtem ízekre magamelõtt.

Nah,vége a melónak.
Köszönöm a válaszokat,látom megosztott a tábor.
Én nem szoktam golddal menni,van pár darab,szte minden tankomban,de ritkán használom.
Berakom hogy nekem hogy ment vele(nem vagyok pro),meg kell vele találni a harcmodort az biztos.
Lassú,átütés produkált sokszor csodálatos pattanókat,de összességében el lehet vele lenni,megtartom még egy darabig. A 4 lövés sokszor kevés,pláne ha pattan is 1-2,töltés 25 sec körüli,átütni szte minden átüti,ammot is sokszor kaptam,ennek ellenére jól zártam vele összességében.

bujcsik555
Általában nem szoktam, de most ez beütött hogy egybõl ezzel kell kezdeni a játékot...

#218966 Nekem már fent sincs az XVM, szóval azt nem is láttam, csak reagáltam vmit rá 😊 Enyém se tudom, nem is foglalkoztat

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

Pedig neki se volt egekbeszökõ effije 😄

Egyszer velem is volt ilyen. Az volt a problémája hogy JGPantehr-rel ammorack-keltem az IS3-asát egy lövésbõl. Rámírt hogy hacker vagyok, ezt válaszoltam neki:
"Persze hogy hack, most csináltam meg. Minden lövésem 1600-at sebez, átüt 500mm-t és 60-as ROF-ja van. De dolgozom a loltrakin is, 600-as sebzés, 23 töltényes revolvertárban, ami 2 mp alatt tölt be. Pontossága 0,001 lesz. Páncélja 500mm 10 fokban döntve. 12000 lóerõs motor, 120-as végsebesség, 0-100-ra 2 mp alatt. 700 m látótávolság. Ja, és ingyen goldlõszer. Nem érdekel? Olcsón adom. "
Nem írt vissza. <#mf1>

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Nem troll, csak lehet,hogy az effre élvez!Mindenkinek más -más fontos.
Bár megnézném ,hogy csajozik!
Te !figyi nekem kétezer az effem, 😊
csaj: és a farkad? 😊😊
De legalább jót mosolyogtam.

Belelõtted az ágyújába, artynál gyakran elõfordul, mintha csak vonzanák a skúlókat. Ilyenkor elnyeli a lövést, talán csak az ágyú modulja sérül. De legalább fordítva is mûködik, pont tegnap találtam el egy is3 ágyúcsövét gwpancserral, természetesen az összes sebzést benyelte.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Elõzõ csatámban a 341WN-es organizmus csata végén beírja: hihetetlen mennyire rosszak tudnak lenni egyesek ebben a játékban. Pedig csak tükörbe kéne néznie, természetesen 1 lövést adott le egész csata alatt, de õ mindent megtett a gyõzelemért, hiszen már 47 köre nem tudott lövést sem leadni, most sikerült, de a sok béna, akik csak 2000-et tudtak sebezni, ezt is elveszítik...
"Don't feed the troll."
Õszintén ilyenkor mi értelme elkezdeni vitatkozni? 4000 hpt nem sebez a 13-75 😄 4000 hp nincs a játékban. Már az elsõ mondatra azt kellett volna írni, hogy "Nem, kösz." és kinyomni a csetet esetleg ignore.. 😄

"Ne vitatkozz hülyékkel, lealacsonyodsz a szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."
bujcsik555
1986 (14:15:24) leszophatsz csicska cheater
Bujcsik555 (14:15:36) mi volt a cheat?
kiskakas1986 (14:15:42) szakadt volna anyádban a fejed amikor a világra szart
Bujcsik555 (14:15:43) sötétits már fel
kiskakas1986 (14:15:59) 4000 hpt nem sebez a 13-75...
kiskakas1986 (14:16:02) csak ennyi
Bujcsik555 (14:16:06) OMFG
kiskakas1986 (14:16:07) de mindegy
Bujcsik555 (14:16:14) 126-ot lötem beléd....
kiskakas1986 (14:16:20) gyere 1 1 ellen...
Bujcsik555 (14:16:40) nem megyek, nézd már meg a logot ki mennyiot sebzett...
kiskakas1986 (14:16:56) nézd meg az EFFemet te...
kiskakas1986 (14:17:04) azt rájossz ki a szerencsétlen
kiskakas1986 (14:17:13) 3 report ment rád
kiskakas1986 (14:17:21) további jo hacket
Bujcsik555 (14:17:23) képzeld, nézem,. semmit nem látok rajta ami érdekes lenne...
kiskakas1986 (14:17:33) picit jobb mint atied
kiskakas1986 (14:17:37) 😉
kiskakas1986 (14:17:41) pro gamer...
kiskakas1986 (14:17:48) bruhahahaha
Bujcsik555 (14:18:32) Nem vitatkozok, azt hogy ki miolyen jó játékos leszarom, napi 2-3 csatára belépek játszani, kész. De hogy annyi eszed nincs hogy megnézd ki sebzett, az felbasz.

Rég jártam erre, nem nagyon játszok már, de ma az elsõ csatám egybõl feldobta a napom...

Roger6
Magyarázza már el valaki nekem, hogy hova ment a lövésem, hol van az a szegény skulóm EBBEN a videóban?

csaba90
én Magyart se látok, vagy van?😄

Csaby

Most frankón, ki a fenét érdekel, hogy milyen zászló van abban a rohadt garázsban? Ezek a problémák...