World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ilyen van ez is😊 csak eltelt egy év😄

Tavalyi.

Meg volt egy napos prémiumot adó kód azt hiszem.

A kínai T-34 sokban különbözik az orosztól? Mert emlékeim szerint elég játszható volt a szovjet.
Szia!

Nekem fullosan nagyon tetszett. Én elsõként az ágyút fejlesztettem ki. torziós rugókat vettem rá, így azzal nem volt gond. Kis ágyúval, gold és prémium nélkül nagyon szenvedtem vele.

Fullusan imádtom. Rá kell érezni ez tény. Jó élmény körbe táncolni valami nehéz tankot és beletárazni, kis szerencsével ki is lehet végezni õket, amíg te egy lövést kapsz be. Mozgékony nagyon ,igaz sebessége nem igazán van.
Szemtõl szembe, egy egy bamba kilences nehéz tanknak könnyû szerrel átlövi az alját. Amit megvetõdve vettem észre, hogy a francia tárasokaal szemtõl szemben nagy elõnye van. Nevezetesen két lövés között kevesebb idõ, valamint gyorsabban is táraz. Többször fordult elõ velem az elején, hogy jött velem szemben egy Lóri vagy AMX 120? én meg magamnak keresztet vetettem(papíron jobbnak tûnt a Gall kakas) és meglepõdve tapasztaltam hogy ki lõttem õket.(nagyobb ROFnak köszönhetõen.)

Pro:
- mozgékony, fordulékony
- nem rossz ágyú, nagy ROF, gyors egymás utáni lövések
- viszonylag jó látótávolság
- pattógós torony,

Kontra:
- Lehetne a végsebessége nagyobb.
- Azért ha lenne plussz átütés el tudnám viselni.
- Nem egy Sniper tank, plussz ahhozz átütés sincs.
- Mint med nem sok acélfalat lehet vele szerezni.
- Viszonylag nagy célpont

Összességében az a benyomásom támadt, hogy az elején az ellen scout tankjait is jó levadászni, (ha a csapatban nincs senki) viszont igazi élmény a közelharc vele. Közepes távolságból is beválik támogatásra, illetve ha top tank vagy és a csapatod is értelmes front áttörés sem lehetetlen vele.

Valami hasonló remekmû lesz😊 ez kb olyan mintha valami csata emléknap lenne... annyi a különbség hogy nem 4 tankot raktak be hanem 10 hûha😄

Ez kb amit a playerek érdemelnek... úgyis 95% full retard.....

Háááát....Lehetett volna ütõsebb is,de nem vok telhetetlen.<#nevetes1>
Ozt majd kiderül,hogy mi fog idekerülni a világnak eme segglukjába!
Érdekes módon a havi prémeket soha nem akciózzák...Rengeteg T5 és T8 lesz a pályákon,ha itt is az lesz!<#hamm>
Solten
.

Saor Alba

Minimum az hogy nem változott, de szerintem rosszabb lett (vagy csak egyre jobban irritál).

Solten
A mienk is hasonloan ratyi lesz 😊 Btw, a gift shopjukban kaphato a Type 62.

Saor Alba

Nagyon megerõltették magukat...

Látom nektek megy. Mit tudok csinálni? "Kérjük frissítsd az alkalmaásodat". Újratölt->legfrissebb verziót futtatod.

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

régiek, a tavalyi szülinapon mivel rukkolt elõ a WG? volt valami nagyobb húzás vagy inkább a jóárasítás vonal?
JeffDunham
Hmmmm ezt a folyamatosan hulló ku**a sok konfettit nem fogom összetakarítani a garázsomban! <#mf1> <#eplus2>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

az USA akció:

http://worldoftanks.com/news/2207-world-tanks-2nd-anniversary-weekend/

Piros-Fehér-Zöld zászlóból csak mexikói van. De abból gazdagon...
Csak ki bírod várni, már csak kettõ nap! 😊
Én valami olyasmit vizionálok, hogy mindenkinek 1-3 nap prém v. gold lesz a fõ húzás. Mellette persze jóárasított goldért vehetõ cuccok - ilyesmi.

[HUN]Kami*, kiskami*

kisTekila
biztos használsz olyan mod-ot amiben van 'script" mappa.
azt is írd felül, és a mod-ot rakd újra rá

xfire: kistekila

Solten
Ja en is eldontottem hogy az AT 2-nel megallok. Bar tegnap jol szorakoztam a teszten a tizessel+hesh ammunicioval. Mondjuk jo random modjara egyszer 300-at sebez a kovetkezo loves meg 1800-at.

Saor Alba

Esetleg nincs vkinek belsõ infója,hogy mi lesz leárazva,ha le lesz a szülcsi napcsi alkalmával? Mert járgány vásárlás elõtt állok és már költenék,de pazarolni nem akarok. Remélem nem T4esek lesznek leárazva <#wink>, hanem tier 6-9-ig. <#nevetes1><#vigyor2>
nagyon jó az új garázs, valamelyik fejlesztõ úgy látszik játszott a bioshock3-al 😄
Nem láttam😄

Magyar zászló van? Mert ha nincs csúnya balhét fogok kiverni <#mf1>

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Az a jó verzió igen.

8.4 #409. Ez jó verzió?
Leszedte, felrakta a 32 megás patchet, de még sem tud bejelentkezni, azt mondja frissítsem.

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

Lejött a 32 megás minipatch, felrakta a születésnapi garázst. ennyi
Privát cheat😄.

Egyébként nem értem a problémád.. Másoknak olyan komoly gondjaik támadtak mint pl:

Hol vannak a skandináv zászlók ebbõl az új garázsból?

Vagy, hogy hol van az olasz zászló a garázsból😄

Nekem most 8 gigát akar letölteni a 32 megás patch után...
JeffDunham
Nekem letöltötte a patchet és most tölt 278Mb-ot... És ez mi?! <#nemtudom>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Letöltött egy 32 megás patchet. Most meg leakarja tölteni az egész játékot, és a game mappám is csak 3.4 gigás? WTF?
Ezen a téren sajnos semmi változás.

DummyBoy
Üdv all!

Nem trollkodni szeretnék, csak érdeklõdök, hogy javult-e valamit a játék "randomsebzésgenerátora" az elmúlt fél évben? Vagy minden maradt a régiben, és ha a játék úgy akarja, akkor még mindig kell 3-4 BL10-es találat egy Hummelbe?

Elõre is köszi!

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

És ez még csak tier 5... Ugyan így folytatódna tovább tier 6-7-8-9-ben is, azzal a 20 km/h végsebességükkel.
Én annak idején végig szenvedtem a Protót, és az bõségesen elég is volt nekem ebbõl az "életérzésbõl", ezekkel a szerencsétlenségekkel már inkább el sem kezdtem kínlódni 😄

Egy hete vettem AT-2-õt,ma meg ki is próbáltam,stock,bele a derpgunt...két kör forgatókönyve ua,a sok aprómajom megöleti magát oszt szórakozzak a túlerõvel(megyek én megyek,de célba sose érek),minden arty lövés az talál is,most már tudom mit éreznek a T95 tulajok,valszeg el is adom a francba,nem nekem való ez.
És te mit mondanál a T69-rõl? Gold nélkül is játszható?

Amíg meló közben eldöntöm hogy most vegyem-e meg a t54e1-et,valaki tud róla jót vagy rosszat mondani?
Azt már láttam ,hogy a jobb gun vagy 40k xp lesz...

Üdv!
Búcsúcsata lett a legjobb kör a t69-el :

Trollololoooo😄

&#8222;vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse&#8221;

hawken
elsõ csatám ezzel a szerencsétlennel 😄
lesz ez még így se

Nah így talán jobbak lesznek a képek.

Elég jól lehet használni a noobok között a Leo1-et. Az új pálya is egész jóra sikerült bár artyval még nem találkoztam rajta de így hogy nem volt egész jó csatákat lehetett tolni. Adok egy kis feladatot is. Kérdem én mire kaptak ezek több tapaszpontot?
http://kepkezelo.com/images/zn59285o207uddvhdki.jpg
http://kepkezelo.com/images/ic73o4fmottjon13knia.jpg
http://kepkezelo.com/images/bn96zye5rxznk93z9vz0.jpg

Hát igen én is bírom mikor berak 1-3 tierrel magasabb tankok közé, ha ilyenkor produkálok valamit szép tépéket szoktam kapni én is fõleg Hellcat-el fordul elõ.

http://kepkezelo.com/images/1ryi6aw2rujj9yoq6hri.jpg http://kepkezelo.com/images/0ak1e7dhlnjtwyfkm3p2.jpg http://kepkezelo.com/images/q68rvm0dugr8lq6kjxe.jpg

Ezt gondold át egy párszor. Szeretem az E100-at, de... Néha röhögök, néha sírok azon, hogy mikre képes a 150es gun. Páncélzata tényleg nagyon jó, de arany ellen az se ér sokat, ráadásul vonzza a tüzéreket. Legnagyobb hibája, hogy lassú. Highway mapon mire (majdnem)beértem vele a városba cafatokra szedett az arty.
Mindent beáldoztam a sebességének és fordulékonyságának növelésére, skillek, tûzoltó helyén 100as benzin, de még így is lassan halad, viszont meglepõen jól forog.
Alapjában véve nagyon feladat orientált tank, kevés dologra jó, de arra nagyon.
HEATel nem <#nyes>

ha lenne E100am csak azzal tolnám
A Maus/E-100 átütése gyengébb mint az IS7-é.
csaba90
én se mentem/megyek vele.. max klán csatába de ott is utálom 😄
én is eladnám... de hát elfér az ott.... max több kört megyek prém tankkal 😄 viszont néha nekem még mindig azt a legnehezebb átlõni szembõl XD

Csaby

Hát komolyan nem tudom mi a vélemény a IS 7-rõl de azon vagyok hogy eladom, és veszek egy IS 3-at.

Rengeteg arty és állandóan kilõnek. A többi tank meg lazán átlõ és én meg pattogok mindenkirõl.

Egy E100 vagy Maus-nak több értelmét látom. IS7-el elõröl esélytelen a többi Tire 10 nehéz tank, körbeutazni meg nem tudom õket mert lazán kiszednek.

Most megnézem a többi Tire 10 nehéz tankhoz képes mit tud az IS7.

Egyenlõre csalódás. Jó persze tudom, hogy nem vagyok profi de IS3-al sokkal jobban ment.
Elszenvedett találat 16, potenciális sebzés 1850.
Ja, de a sidescraper manõver semmire sem jó.<#nevetes1>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Asszem erre mondják, hogy: FUCKIN FUCK!<#nyes>

Gyõzelem!
Csata: Siegfried Line 2013. április 9. 21:01:02
Jármû: Type T-34
Szerzett tapasztalat: 2 178 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 30 079
Csatában elért Achievement: Acélfal, Kiváló Lövész, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Imádom imádom imáááádom!!! <#szeret><#szeret><#szeret>

A legjob n00b szopató tank a játékban!!! <#idiota>

Tank ász Szuuuper Perzsával