World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha a telefon belejavít ha kell ha nem 😉 sokszor nem veszem észre!

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Tudja valaki maestro kártyánál az utolsó hány számot kell beírni? Mindig elakadok. Eddig más kártyával tömtem a WG kasszáját.
Nálam is ez van most, de eddig az öreg gépemre fogtam.

Próbáljuk ki, 1 millió forintban fogadok, hogy nem fetrengek a földön élõben, ha ezt kimondom a szemedbe. Ha tudod állni a fogadást szívesen várom a privát üzenetet!

Azt pedig had én döntsem el, hogy mit mondok ki és mit nem. Mint már sokszor leírtam itt, én mindig kimondom, amit gondolok és jelen esetben is így tettem. Ha valaki az életével akar menõ lenni egy online játék fórumában, de kiderül, hogy az életben 8, azaz nyolc ezer forint kicsengetése is gondot okoz neki, az elég nagy öngólt lõtt.

Malarki: amíg mentek a videók ugyanilyen stílusban írtam, sõt régebben is, mégsem voltam senkinek szálka a szemében, mióta abbahagytam, máris az lettem. Kicsit álszent a társaság, de én jól szórakozok rajtuk.
Amúgy egyre gázabb ez a fórum, állandóan csak az értelmetlen vitatkozás megy. Néha még én is beszállok, hogy minek azt nem tudom, semmi értelme. Aki tud egy értelmes külföldi, anogol vagy német fórumot, ahol egyhelyen vannak a friss infok küldje már el nekem pls.

Kifordul a gyomrom már ettõl a fórumtól!
JeffDunham
Csak én nem tudok bejutni a teszt szerverre? <#ravasz1>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

És nem véletlenül nyertek tavaly MMO kategóriában. Pont ezt szoktam mondani, hogy itt szidja sok ember, fenyegetõzik a játék letörlésével, abbahagyásával, közben meg naponta játszanak vele. Micsoda színjáték és képmutatás. Szerintem igen is jó játék, melynek vannak apróbb hibái (meg néha nagyobb), de remekül játszható. És mivel játszotok vele akkor szeretitek is, vagy rohadtul mazochisták ezek az emberek, de az már orvosi eset.

Hogy te mekkora egy arrogáns pöcsfej vagy 😊
Elég súlyos kisebbségi komplexussal.
voivod32
Bocs, de azt írtad, hogy :"Na itt ástam el magam végleg!"

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

te beteg vagy...
Nem tudom, hogy milyen szempontból dilettáns banda, de egyelõre övék az egyetlen ilyen jellegû multis játék, és nem kellett alapvetõ játékmechanikai változtatást csinálni vagy komoly hanyatlást elszenvedniük és üzleti modellt váltani (SWO, DDO, LotRO, AoC,...), sõt...

És szénné keresik magukat mióta megy.

[HUN]Kami*, kiskami*

JeffDunham
Khm... ez picit mintha erõsre sikerült volna. Azért a minimális tisztelet vagy valami... érted?!... <#action>

Mindenki elhiszi hogy te vagy ezen a "szemétdombon" a király, de azért ... na érted... <#nezze>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Na itt ástam el magad végleg!

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Ez már kicsit személyeskedéssé fajult, folytassátok privátban, de jobb ha felveszitek egymással a kapcsolatot és elmentek sörözni egyet. Én is 2 gyerekes vagyok, és hidd el, azt a 8e ft-ot inkább költöm én is a gyerekre, pedig én még nem is panaszkodhatok, viszonylag jól élünk. Ezek szerint 32 éves vagy? Akkor meg neked is lehetne annyi eszed, hogy a virtuális boxkesztyûvel sokra nem mentek. Nagyon viccesek volttatok egy darabig, de most már fárasztó.
Inkább mesélj nekem a T28 protoról.

voivod32
Egyetértek. Ez egy nagypofájú, beképzelt, primitív bunkó. Lehet, hogy játszani tud, de emberileg egy hatalmas nulla.

Hát azért ahhoz is mûvészt kell, hogy a garázs, bármilyen csili-vili is, gondot okozzon egy olyan configon amin maga a játék elfut. Ez a tweaker meg nem ad annyit, hogy egy többéves, futottak még kategóriás gépen is menjen a játék. Na de errõl ennyi elég is lesz, nem érdemel többet.

Más: ahogy én látom ez a nagy kardcsörtetés diegho-val szemben 2-3 hete indult csak meg, elõtte elég jól elvolt vele mindenki. Még a videói után is itt nyalta mindenki a seggét. Aztán valaki elkezdte ezt, és azóta is ez megy. Persze azért õ is bõven ad erre okot.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

voivod32
Ez a beszólásod azért kibaszottul gusztustalan volt. Ha ez szemtõl-szemben zajlott volna, te most valószínûleg a földön fetrengenél egy komoly állas után. Lehet, hogy úgy érzed ,hogy beléd kötöttek szóban, de ha egy kicsit is intelligensebb lennél a vitapartnerednél, akkor meg tudnád válogatni a szavaidat.

Nem volt veled eddig semmi bajom,de most ezzel a szöveggel elástad magad elõttem
JeffDunham
Le se kellene írnom milyen videókártyám van mert visítva kiröhögtök. Nvidia Geforce 9800 GT... (1680x1050 ) és ennyi. Tweaker nélkül 50-60 fps, Tweakerrel 80-90 fps átlagban. Szerintem mindenkinek jobb mint ez az õskövület, mégis bírja. A titka szerintem az hogy találd meg a tökéletes beállítást magadnak.

voivod32
Vannak dolgok, amelyek engem is bosszantanak, ríni is szoktam miatta, de én most konkrétan arra gondoltam, hogy valaki belinkelte ide az amcsi hétvégi (és születésnapi) akciót, és sokan úgy reagáltak, hogy ez "szar", meg,hogy "ezzel mit akarnak". Van akiknek semmi sem elég. Azt azért mégsem szabadna elfelejteni, hogy ez egy INGYENES játék.

Ha legalább 32 év munkaviszonyod van és nincs 8 ezer forintod egy VGA-ra, szerintem nagyon gyorsan akaszd fel magad, ha nincs pénz kötélre, akkor ugorj a vonat elé, hidd el mindenkinek ez lesz a legjobb... arról nem is beszélve, ha nincs 8 ezer forintod, de 2 gyereked, akkor azok bizony milyen körülmények között nõhetnek fel?! És még ezzel akartál az elõbb menõnek látszani? Eléggé öngól szagú történet ez, szóval legközelebb kicsit gondold át mivel akarsz kitûnni, mert ez most nem jött össze.
M7el acélfal😊)húú még mindig nagyon utálom ezt a tankot.

Abban van igazság nem is kevés, hogy a WG "teljesen fogalmatan dilettánsok gyülekezete" de amikor egy kisebbségnek vannak technikai gondjai azt már ne akarjuk feltétlenül rájuk kenni.
Szvsz kitesztelik pár normális konfigon aztán, hogy a magyar juzerek dzsunka balra konfigján a szénné tweak-elt játékba hibák lehetnek már ne az õ saruk legyen.
Nekem pölö egy 4870-es VGA-m van és vidáman viszi a játékot, meg éppen tegnap láttam, hogy utoljára a 0.7.4 volt kompletten telepítve azóta csak frissítem és érdekes módon nincsenek rejtélyes bugjaim

A kínai hentes legfeljebb...

Szerintem meg sok embernek az kellene megérteni hogy a "fos" és a "nem jó" között van különbség. Ha bárki bármit kritizálni mer a játékban rögtön jön hagy "ha neked ilyen szarfos kínszevedés vele játszani, minek kínzod magad?". Mondott itt bárki ilyet is? Nem. De az tény, hogy a játékban van pár dolog amit egy normális fejlesztõgárda, egy kis hozzáértéssel és alázattal lazán megoldana. Ezektõl nem lesz még "fos" a játék, de pont ezektõl nem lesz jobb az átlagnál.

<#taps>

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Na Figyelj Öcsi!
Van akinek nem a Vga a lényeg, nem kéne kritizálni senkit, aki nem engedheti meg magának a drágább cucot.
Röhögnek ? Jó. És? Ja igen ammenyi munka évem van (sztem te nem vagy anyi éve)!!!!!!
JeffDunham
Diegho olyan most mint egy morcos pitbull. <#nevetes1>

Ki mondta neki a "csibész!" vezényszót megint? <#hehe> <#nevetes1> <#nevetes1> <#nevetes1>

ÉS SZERINTEM HA MEGKAPJUK MI IS HÉTVÉGÉRE, AMIT AZ AMCSIK, AZ JÓ LESZ!

Egyetértek veled. Én is nagyon örülnék neki. Reméljük a legjobbakat. 😊

Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff

Ha jól értem, akkor nektek a WG új garázsával van problémátok. Sokan panaszkodtak arra, hogy a tweaker bekavart náluk, ezért érdemes ezt is ellenõrizni. Ezen kívül a Support adhat információt az ügyben.

Nagyon szépen megkérnélek téged és mindenki mást is, hogy ne egymás anyját szidjátok. Megértem, hogy idegesítõ a WG újabb amatõr hibája miatt szívni megint, de semmivel sem vagyunk elõrébb, ha emiatt egymásnak esünk.

Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff

ha kiválóan tudnék olvasni sok nyelven, elolvasnék pár külföldi WOT fórumot, hogy ott is ennyi idióta van -e. Vagy csak magyarok vagyunk ilyen szarrágóak? hagyjátok már ezt abba, napok óta nem lehet értelmes dolgokat megtudni itt. Pláne a 2 gyerekes felnõtt embereknek kellene moderálni magukat, lehetnél ennél okosabb. Nem ismerem diegho kispajtást, de te sem szerintem. Mit tudod te milyen ember? Nem védem õt, mert az sem tudom valós ember -e, de hát ez a hangnem ami itt folyik...

ÉS SZERINTEM HA MEGKAPJUK MI IS HÉTVÉGÉRE, AMIT AZ AMCSIK, AZ JÓ LESZ!

És most lehet kövezni. Persze egy bónusz kóddal fûszerezni kell még.

Ez tényleg fontos itt? Felõlem lehet 25 gyereked, leszarom. Fel is nevelheted mind, csinálhatsz belõlük focicsapatot, de ez itt a kutya faszát se fogja érdekelni. Nem értem miért kell a fesztivált csinálni, egy 8 ezer forintos vga-val se megy 100%-on a garázsban a játék, ha ez valakinek problémát okoz innen, az ne akarjon játszani, hanem menjen dolgozni. Aki pedig ezt nem fogja fel, az magyarázhat itt gyerekekrõl, bármirõl, csak ki lesz röhögve!
voivod32
Ha ennyire fos ez a játék, akkor miért kínozzátok magatokat vele? Komolyan, már fárasztó ez az állandó fikázás.

Magyar megfelelõje meg diegho, elvégre tõle retteg az egész pixelvilág... Egy banki átutalás, néhány konfigváltozó átütése és még egy bt-2-ben ülve is kipattint egy maus-t a meccsbõl. 😛

Lehet, hogy fent a bannerbe be kellene írni, ha diegho stílusát, hozzászólásait bicskanyitogatónak találod, nyelj egyet, de ne ess neki nagy löttyös indulattal. Napi átlag 25-30 szitkozódó hozzászólást meg lehetne spórolni 😊

lol

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Hát igen,de én fel is nevelem Õket!!!!!
Te is?
egy játék topikjában ez szerinted mérvadó?

Amúgy nekem egy teljesen átlagos, pár éves konfigom van, egy szutyok 5670-es vga-val és nem pörgeti fel a garázs.

O.k
Bocs
Gyereket bárki tud csinálni, még te is.
JeffDunham
Akhilesh az arab megfelelõje a görög Akhilleusznak? <#hehe> <#nevetes1>

Én megértem, hogy idegesítõ, amikor nyafog, de most semmi ilyen nem történt. Miért mentek neki ilyen hévvel??? Szimplán tényeket közölt.

Az elõbbi példáddal élve: 100 emberbõl 98 mondja hogy a WG teljesen fogalmatan dilettánsok gyülekezete, de biztos a másik kettõnek van igaza.

Egyébként most tényleg azzal húztok le más embereket, hogy nincs olyan király configjuk mint nektek? No offens, de ez elég nagy tahóság.

Ja és nekem lila status eff.. helyett van két értelmes gyerekem,(na és neked?)
JeffDunham
A bibi ott lehet hogy nekem is módosította a beállításaim. A Tweaker-t régóta használom, és majdnem mind ki van kapcsolva rajta, de mégis látszik minden. Újra kellett telepítenem mert a patch kicsinálta. Újra letiltottam a dolgokat megint és olyan mint régen.

Ha nem használod akkor passz.

OHHH,Te Isten!!!!!!
Ha neked oly géped lenne mint nekem akkor sírva dp-nél.
Szállj már le a magas lóról,bazzzzmeg lehetsz lila, de egy sírós kurva
értelmesebb nálad. Jeah nem sugok, de sebzek!
Te vagy Akhilesh .<#mf1>
Éljen a 2 éves évforduló alkalmából beépített rusnya garázs, ami miatt újra kell telepítenem a játékot.
Komolyan mondom a WG olyan hatást kelt, mintha kizárólag marketingesebõl álló csapat lenne, akiket megkérte arra hogy dobjanak össze 1 játékot.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Ez meglepett, hogy a WG platina fokozatú fõszponzorának még arra is jut pénze, hogy a saját gépét is fejlessze...

nem is tudom ki sír itt... mellesleg nálam sem megy 100%-on, szóval én is WG bérenc vagyok, vagy csak volt pénzem normális vga-ra?
ablak bezár és ignore kellett volna reflexbõl.

DE!

Ha már "ennyi energiát" beleöltél, hogy screnshotoltad, küld el WG-nek, hogy vulgar abuse és spam. Hátha kipihentetik vele. ^^