World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

És megérkezett a koléga, aki a csituló lángogra dobott még egy kis prémium 100 oktánszamú benzint... 😞

Szuper, így kell ezt csinálni! 😊

így van, szidd tovább azokat, akik már elértek valamit, ellentétben veled. Se ESL, se CW szinten sosem hallottam még rólad, de te persze megmondod a frankót.

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Sorry, befejeztem.
de a tények makacs dolgok.
Érzitek Ti is, hogy nem ez lenne a helyetek tudás alapján, de jobb nektek a langyos mocsár...
Tesó, te kezdtél el panaszkodni hogy miért szar a topik, tele személyeskedéssel... és utána szépen elkezdted csinálni ugyanazt. Ha tényleg zavar, akkor miért?

Ugyanmár nézz a térképre...
Majd kaptok csontot, ha megérdemlitek.
Olyanok vagytok mint a Lada motor.
Nagy hang kis teljesítmény.
Én vagyok a béna, vagy az S51 tényleg klasszisokkal jobb az Ob212-nél?

„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”

mondjuk az, hogy félévente felbukkansz szidni a HUNS-t, mindenféle megalapozottság és háttértudás nélkül, már nevetséges 😄

lol, múltkor még a HAMI kutyái voltak, bár az a kommented már törölve lett 😄 Szpecnyaz meg egy aranyéhes kurva, aki ha már nem lesz területük, le fog lépni a HUNSból, tudjuk 😄
mehetsz is vissza oda, ahonnan jöttél, semmit sem tudsz semmirõl thats the problem

100-sal 2k felett volt a damage/battle mle48.-al addig míg a 120-st fel nem raktam rá, egyszerûen az az ágyú engem kikészít, full beszûkült célkör, álló célpont, oldalát mutatja...annyira ideális h vicc, durr....fölé, és a legjobb h inkább vannak 300 alját (310-325 körüli) érõ sebzéseim mint 400 v felettiek. Az artykról pedig nem is beszélek...grille és társaitól is már rettegnem kell mert 4-600-kat vernek belém😄 (t5-6 artyt kár is említenem, szinte mindig 1 shot vagyok)
Viszont jól gyorsul, pörgõs csatákat lehet vele tolni, és ha megmakacsolja magát élvezetes tank tud lenni, de vhogy inkább ferdivel aprítok, az legalább megbízható klasszikus 😊
Tono34
Nem vagyok senki kutyája. Te írtál a házgazdáról egy nem túl kedves hozzászólást, én próbáltam kulturáltan válaszolni rá, hogy más dolga is lehet mint most rendezni ezt a fórumot.

Elég régóta itt van a társaság nagy része, nem hiszem, hogy úgy védenénk egymást ha a másiknak nem lenne igaza.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Kezd átváltozni a chat a HUNS és a haverok, kontra alsóbbrendû fajok minõsíthetetlen vitájává alakulni a téma.
Mondjuk én HHR kutyájaként mélyen hallgatnék...
Tono34
Esetleg, lehet, hogy dolga van? Nem hiszem, hogy lenne olyan ember aki a nap 24 órájában felügyelne. Ha itt lesz majd rendet rak ...

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Én elhiszem, hogy viccesnek érzed...
Nem az.
Hol van a kiba..ott moderátor, aki azt ígérte, hogy töröl ?
Ja, hogy klántárs meg span ?
Elég gáz, nem kell elvállalni...

Akinek baja van az új garázzsal annak ITT a megoldás.

Mester a visszafordíthatatlan skizofrénia gyûrt maga alá, vagy csak trónbitorló lépett színre?
Eagle16
Ez az Mle. 48 a top ágyúval egészen használható lett...nem azt mondom hogy jó, de tûrhetõ. Aki esetleg a 100mm-essel használja és úgy gondolja hogy ótvar tank, az nézze meg a 120-assal is...hosszabb ideig céloz de sokkal több sebzést lehet vele kiosztani. Én se gondoltam volna, azt hittem még rosszabb lesz, de nem egészen.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

matyashun
Betacam_SP ha vaaki látja írjon rá nyugodtan, ez egy játékos aki szerint õ a legjobb játékos a woton. Szívesen párbajozik szóban és a tankjával is, vigyázzatok vele mert nagyon csípõs a viselkedése 😄 na ennyit róla más dolog érdekelne mint pl: az hogy mi ez a frissítés ami 8000 megás? Még nem volt alkalmam utána nézni. 😊 NEM EZ NEM ÉN VAGYOK HANEM EGY NOOB PLAYER 😊 ! Istennek tartja magát.

.☩.(‡)`☠-matyashun-☠´(‡).☩. (K.Tigrincs)-(WoT & Blitzkrieg) Szemem a pályán oda teszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom.

Szerintem inkább lazuljatok egy kicsit...

<#banplz>

Epic comment is epic. 😄 Na ezen jót nevettem a linkkel együtt. Egyik legjobb része a filmnek <#vigyor2>
<#eljen>

gyá újabb alreg.. ezek aztán a bátor emberek😄

HUN Powa!
Trentaro
Szeretem amikor megvan az összhang egy szakaszban. (én nem voltam benne)
A válaszuk egyszerre érkezett... 😊

Nem biztos, hogy nincs igazam...

A házigazda azt mondta, hogy minden további, nem a témához kapcsolódó hozzászólás (pl. diegho szapulása) törölve lesz. Ez (még) nem történt meg sajnos.

Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff

Most úgy mindenféle "pártállás" nélkül, mind a konkrét téma felhozása mind a részvevõk megemlítése nélkül kérdezem, hogy: Ennek a személyeskedésnek és egymás szapulásának mi az értelme? Én nem látom...
Sõt, úgy veszem észre a "társalgást" a résztvevõi nem élvezik és külsõ megfigyelõként mondhatom, hogy semleges félként sem egy élmény a szemtanújának lenni.
Ha nincs WOT-os téma akkor se anyázás legyen már helyette, ha kérhetek ilyet. Legyen szó inkább az idõjárásról, a sportról vagy meséljetek vicceket. Ugyan úgy nem ide való témák és ugyan úgy nem fog érdekelni senkit sem, de legalább nem háborítja fel a jelenlévõket.
Nekem nincs dieghoval semi bajom. Van egy stilusa ami lehet, hogy bicskanyitogato sokaknak viszont a kommentjei nem alpariak nekem inkabb egy inteligens ember benyomasat kelti a tartalomtol fuggetlenul. Kicsit rosszul viseli ha szemelyeskednek vele, de ezzel sokan igy vagyunk.
Akinek nem tetszik a stilusa ne irkaljon neki mert o nem kenyerrel dob vissza. <#violent>

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

Nem, sajnos nem ismerem annyira a topic lakoit...

Elszabadult egy skizofrén és magával beszélget. 😊

patchaou
Hmmm. Most sok új van itt, vagy csak sok alreg?

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Mer õ egy önjelölt cihológus,
Nem tudtad? 😄

Solten

Saor Alba

A nevet sem tudod helyesen leirni... Mileyen alapon minosited a stilusat ?

Vagyis megint költsük el az eurónkat prémium tankokra mert 2 éves lett ez a szar és tegyük õket még gazdagabbá. De igazán meg nem kapunk semmit ami már ne lett volna. Okké.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Vagyis te sem ismersz senkit igazán és úgy ítélsz meg mindenkit. Itt meg úgy ítélkezünk rólad ahogy vislekedsz.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Diego hozzászóllásai primitívek.

Kommentjeibõl ítélve komplexusokkal küzd. Valószínûleg valami fájó pontra tapintottál (rámutattál ,hogy amiért játékban van egy tankja, attól nem lesz családja,nõje ,kocsija, barátai stb stb.) Nyílván ezért váltott ki belõle ilyen reakciót! (vagy erekciót? 😊😊 )
Másik lehetõség: élvezi a dolgot. Erre élvez el, meg lehet úgy van vele, hogy legalább addig is foglalkozik anya pici fiával valaki. 😊
Utolsó esetben No comment- szíve joga-.

Az ,hogy a szemedbe nem merné mondani a dolgokat ide a rozsdás bökõt, bár lehet élvezi, hogy kap egy két pofont(szintén no comment, ki mit élvez, bár jobban járna ha elmenne egy dominához) 😊

Véleményem szerint nem kell komolyan venni, egy fórumon, nick névvel azt mond mindenki amit akar, sok közlés kényszeres ember van akit a környezete nem hallgat meg (vajon miért?)

Ha tanácsolhatok valamit, akkor azt javaslom én is, hogy ignorálni kell az összes hozzászólását, nem kell tudomásul venni (hiszen sok hitele nincs) Beszélgessen magába.

Changes from Public Test v8.5 to v8.5.1

Fixed the collision models for some buildings and objects
Fixed some errors of the visual models of the following tanks: IS-4, Leopard Prototype A, Excelsior
Added to the “Hunter” achievement criteria the following tanks: Leopard 1, Leopard Prototype A and Aufkl.Panther
Fixed an error when a player was unable to buy premium consumables for credits if they didn't have gold in their account
Fixed errors in the new visualization system of the “Expert” achievement
Changed the name of the second turret for the T-70 tank
Added some changes to the collision models of the T-70 and T-80 tanks
Fixed emblems visualization on some tanks
Fixed research tree for the VK 30.01 (D)
Fixed trouble spots for the South Coast, Sand River, and Pearl River maps

ximix
tipp
Továbbá az a tény, hogy a tiédre max85mm van a HE-ra írva az övére meg GWTiger ágyú 80mmm-er + löveg pajzs 50 sajnos további 0 sebzésre ad okot 😊

http://youtu.be/_5_DFuRI52A?t=1h14m1s
Francba!
Beírtam keresõbe, hogy siema/siemka, erre kidobott majd 100 találatot, de szinte mind 0 csatás.
De megvan a kiválasztott nevem.
Rá is áldozok, nehogy befoglalják.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Nem rossz. <#nevetes1>
Még majd annyit akarok, ha lesz 2500 aranyam fölöslegesen, hogy nevemet átírom SIEMA-ra, meg prém tankomra rakok lengyel zászlót.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

..ez meg anno az orosz volt:

http://worldoftanks.ru/news/1379-world-of-tanks-2-year/
Akkor gondolom a gift shop ajánlatok is ugyanazok lesznek.

csoszi87

Hát hétvégén "teljesen véletlenül" pont tervezek iszogatni. <#vigyor2><#pias>

Örülök hogy tetszik és átadtam. :-D

Si vis pacem, para bellum!

Nem látnám hogy itt lennének valakik szimpla fórum neveken kívül. Betûk vagytok semmi több, vagy akár fogalmazhatnék úgy is hogy szalma a trágya közt. <#vigyor1>
3-an toljuk szakaszban, sörözünk és visítunk a röhögéstõl. Asszony azon röhög, hogy én hogy röhögök. Köszönd meg a nevünkben is. ++++++10 pont

Szerintem már régen tudja mindenki hogy az 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"