World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akkor megnyugodtam, köszi. ;D

Valami taktikai tanács a hulldown-on kívül (egyelõre nem játszik annyira a stock toronnyal)?

[HUN]Kami*, kiskami*

Eagle16
Én azt tegnap gyûjtöttem be Centurion I-essel 😊 Tier 10-es csatában egy T110E5-öst meg egy E-50 M-et sikerült kilõni.

kiskami: minél magasabb az ágyúátütése, annál nagyobb a szórása...300mm átütés esetén akár 150mm különbség is lehet az egyik meg a másik lövés között. Csak ennyire szól bele a szerencse a játékba...

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Fu de felidegesítettek... Egymás után 3 csata comet-el, mindegyikben ott a lehetõség a Lehvaslaiho medálra, de mindig elKSelik vagy más módon ellehetetlenítik a csapattársak a megszerzését. Pedig már nagyon szeretném a gyûjteményemben látni.
Hejj ez a T32 nagyobbik ágyú! 92%-os töltõkkel 14+ sec a töltési ideje! Küzdök erõsen. 😄

Csak most tûnik fel, de más ágyúknál is ilyen oltári nagy az átütés szórása? (~150-250mm)

[HUN]Kami*, kiskami*

DarkHorSe
Koszi

Swedish people are albino monkeys

Hyder
Köszönöm

Steam: [HUN]Feriggno

Mi a fene van ma?Olyan hülye gyökér csapatokat kapok egymás után hogy az kiborító.Tegnap egész klassz volt,rengeteg pénzt kerestem és szinte minden csata win,most meg nem jön össze egy sem.és olyan eszetlen csapattársak vannak hogy az röhej,az elõbb type platoon csata elején berongyolt az ellenséghez megdögleni,utána végig ugattak hogy szarok vagyunk.

Még egyetlen tankomat sem tudtam leduplázni.

Pár nap múlva látni fogod. Nem a legfrissebb adatokból dolgozik az XVM.

Eagle16
Nekem pont fordítva van, a 100-assal nagyon alacsony sebzések jöttek és megbízhatatlannak éreztem az ágyút, míg a 120-assal sokkal könnyebben jön a sebzés és hiába a hosszabb célzási idõ, a nagyobb alfa miatt bõven megéri.

Tegnap egy Tier 4-es SPG szedett ki egy lövésbõl, már meg sem lepõdtem.
Meg ez az 1000 HP is egy vicc, Tier 7-es tankoknak több HP-juk van...
WG szokás szerint szanaszét nerfelte az ágat a Tier 10-es kivételével. Azzal még várnak pár hónapot, hátha még több ember öli bele a free xp-jét és vesz aranyat addig.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

DarkHorSe
Hello, mi lesz most a 2 eves akcio?

Swedish people are albino monkeys

A csata végén a T29 beirta such a noob team o.O
Ami tényleg szar volt de hát na....
Hyder
Elkelt...

Pont ezt írtam hogy ezért nem személyeskedek meg írok neveket mert kb errõl szól. Öt kiskutya nyalja egymás seggét és amint valaki meg mer szólalni ugat mind egymásnak aztán itt lihegnek öten egyszerre azt mint az óvodások kiutálnak mindenkit mert nem nyal segget és nem egy a véleménye a kiskutyáékkal. Meglehet figyelni amint olyat írok ami rájuk nem vet jó fényt itt liheg az egyik azt löki a semmitmondó beszólásait amire harapnom kéne és menõ ennél az öt emberkénél és kb csak õk röhögnek rajta.(Lelkiszegények?)

Más szemszögbõl hogy érthetõ legyen hallgassátok meg ezt a számot! xDDD

Pitbull
Hyder
Akit érdekel 1 invite kód írjon privit, az elsõ kapja. Csak ÚJ accountra használható...

Hyder
Nem, sajnos a csata alatt még a Tab nál sem látom, ott is csak "--" és "-- %" van. Akkor lehetséges, hogy még nem frissült be

Szerintem vicces😊

Arra tudok gondolni, hogy azért mert még kezdõ vagy, és az xvm nem frissítette be a számaidat.
Mondjuk, ha Tabbal az össztáblázatban meg látod, akkor a fenti érvelés helytelen.

Hyder
Sziasztok

Kezdõ playerként nem leszólni egybõl 😊
xvm kérdésem volna. Rendben fut, mindent szépen kiír, kivéve a csata alatti kimutatásnál a saját értéket. Ott csak egy "--" van. Tudja valaki ez miért lehet?

TOMSILENT
Figyu Jashin, ez a HUNS. Most ezen nem kell fenn akadni, aki kempel Bat Chat 25t-vel az nem igazi játékos.

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

nyilván nem fõacc, talán valakinek a második accja / tesó accja fagyás esetére

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Megkérnék mindenkit aki ilyen szándékkal jön ide, hogy a nevünkben ne nagyon beszéljen 😊

Megértésüket köszönjük
Üdvözlettel: -HHR- 😊

(copyright, trademark......)
Hagyd, szerintem csak meg van sértõdve amiért nem vettük fel.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

ximix
Jó kis kaki dobálás volt és kimaradtam 😊
http://indavideo.hu/video/A_gondozo?s=3863.29
Fogd már be. Inkább örülnél, hogy fedezi valaki balról a hátunkat, és a két európai magyar klán egymást támogatva tud harcolni.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Boconadi
És Te ettõl nem tudsz ma este aludni? <#wink>
Hm... érdekes.

By the way, Claypigeon megüti? <#whatever>
lol, tehát ez nyomja szegény kis lelkét, így már érthetõ.. 😄😄

Azért én itt megemlíteném, hogy pár hete jelentkeztél a HUNS-ba, csak nem vettünk fel mert nem ütötted meg a színvonalat 😄.
Berakok egy screent, csak hogy felfrissítsem a memóriád 😄

AMikor elküldted a jelentkezést, akkor nem zavar hogy kinek vagyunk a "kutyái"? 😊
Nem tudom Te hogy vagy vele, de mifelénk ezt képmutatásnak nevezik 😉

Másik: Nem ülök itt egész nap, arra várva hogy mikor ír valaki valami csúnyát, ha éppen erre járok akkor figyelmeztetem a delikvenseket, vagy törlök.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

voivod32
Egy top játékos, akinek a sajátos stílusa abban nyilvánul meg, hogy nem tûri az ellentmondást.

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

voivod32
Csak azt tudom mondani, hogy teljes mértékben gazad van.

Boconadi
Ki az a Diegho? <#idiota>
Roger6
<#eljen>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

A WOT-tal kapcsolatos kerdesekre szerintem nagyon targyilagosan valaszol. A legutobb is elmondta Szakesszel egyutt, hogy azert keves a vinrate-je a kerdezonek mert nem sebez eleget. Erre jott a valasz, hogy mekkora onelegult majom pedig csak az igazat mondta. Hogy ezt egyesek tamadasnak erzik az szerintem nem az o hibaja. Ezek tenyek, ha tobbet sebzel javul a winrate. Ha egy korrekt valaszra lebunkozzak az embert joggal fel lehet haborodva foleg ha szemelyeskedesbe megy at a dolog. Ezert kellene a wot keretein belul maradva kommentelni mert ez a topic arrol szolna nem egymas lelkivilaganak az elemzeserol aminek semmi ertelme es keresnivaloja itt.

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

voivod32
Igazad van!Vége van , befejeztem és elnézést kérek mindenkitõl.

voivod32
Bazzz.... nekem mennyi ilyen van Churchill I.-el, de legibkább Matildával!
Nem tehetsz mást, meg kell várnod, hogy a hegy jöjjön Mohamedhez!<#vigyor4>

Hagyd már abba, légy szíves!
Biztosan örülsz, hogy a többség egyetért veled, de legyen elég ennyi.

@Mindenki: kérném a topiclakókat, hogy ha lehet, foglalkozzunk azzal, amirõl szól a topic, mások gyalázására ott a gumiszoba.
Epic csata D2vel.

http://www.youtube.com/watch?v=N1x_IlR3MfE

True story. 😞

Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...

voivod32
Õ nem a személyeskedést veszi rosszul, hanem már azt is, ha nem értesz vele egyet minimum 100%-ban. Akkor jön a ma látott stílus.

voivod32
Teljesen igazad van, de van az a határ, amit már nem lehet szó nélkül hagyni. Végül is nem ettük az õ kenyerét...

Kinek hiányzik ???
Majd jönnek szépen a HHR után, ez a dolguk.
Egymás között megbeszélik mekkora ászok, aztán itt ki is merült a pünkösdi királyság.
Kicsit dünnyögnek, de teszik a dolgukat.
erre valók.
voivod32
Az a baj, hogy te kenyeret dobsz, õ meg követ dob vissza. Ha normális hangnemben kérdezel valaki, joggal számítasz normális válaszra. Ehelyett õ öngyilkosságra szólít fel téged. Na ezzel van a baj, nem az önérzetével. (Amivel mellesleg engem is bõven megvert az Isten)

"Ha esetleg van aki személyesen ismeri, figyeljen oda rá, mert leht , hogy bajban van lelkileg."

Ja, szegény lefordul a fotelbõl, ahogy olvassa ezeket... 😄
voivod32
Nem nehéz. Olvasd el a hozzászólásait mégegyszer.

voivod32
Nagyjából ilyesmit tudok én is elképzelni, de az a poén az egészben, hogy tulajdonképpen nem is engem osztott, hanem beszólt mávalami olyan szinten gusztustalan tahó dolgot, amit már nem bírtam szó nélkül hagyni. Na itt jöhetett kéobe az, hogy rátapintottam valami érzékeny pontjára, amitõl kitört belõle a hiszti. Gyerekeknél elõfordul ez. Nem is lenne baj ezzel, mert én is érzékeny lélek vagyok, és neki baja van a világgal, de ha õ is rájönne, hogy a bezárkózás csak tovább ront a helyzeten, akkor másképp beszélne. A problémák sokkal kisebbnek tûnnek, ha van kivel megosztani õket.Ehelyett õ mindenkire rátámad, aki nem ért egyet vele. Ha esetleg van aki személyesen ismeri, figyeljen oda rá, mert leht , hogy bajban van lelkileg.

Miért nem mész oda javítani a színvonalat akkor? 😛
Nem veszem fel a kesztyût.
Tudjátok, hogy igazam van, a legjobb magyar klánnak ilyen megalázott helyzetben...
Erre nincs mentség.
Nektek kellene "mutatni az utat" és hol tartotok ?
Kiket vesztek fel ?
1350 Effi ?
Spanok a hátsó udvarból, megalázó.
Hol van a színvonal, az elõre megbeszélt magas minõség ?
Nézd meg kiket és milyen effi-vel vettetek fel...

Sok sikert és kevés fagyást...
Nekem eddig ez a rekordom nem tudom jól linkeltem e be:

" style="max-width:100%;height:auto" loading="lazy" />

http://mwreplays.com/replay/Y2EWBDS4NEOE/
ximix
Én is én is, Fight 😊

http://youtu.be/n_ylRHVV0l0?t=45m40s
még egy képet muszáj beszúrnom, 1 hónapja készült ranglista alapján:

nos, szerintem egy TOP20-as klánnak nem kell senkinek sem a kutyájának lennie 😉
<#integet2>