World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Feltöltöttem, jó szórakozást.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Ennyit érdemeltek ha egy csepp tiszteletet se adtok. Konkrétan nekem ez a forum se jelent emiatt sokat, szórakozni jó semmi másra.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
A mai frissítés után nem tudok belépni a szerverre. Kiírja, hogy " kérjük frissítsd az alkalmazásodat"
Valakinek volt már hasonló problémája ?
A másik dolog: Ha én tudom, hogy valamiben jó vagyok, akkor nem kell azt folyton hangoztatni, mert úgyis mindenki tudja, ha meg folyton ezzel vagyok elfoglava, akkor mindenki egy nagyképû pöcsnek fog tartani és ez nem tesz túl népszerûvé.
Na persze erre szokta õ azt írni, hogy õt nem érdekli mások véleménye. Csak azt nem értem, ha valaki ennyire antiszociális, akkor minek jön fórumozni? Magában akar beszélni?
Amúgy nekem semmi bajom Diegho-val, és az az érzésem, hogy itt direkt módon beleállnak naponta emberek. Jöhetnek a mínuszok, húztam edzeni.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Esetleg a második évfordulós eventtel párhuzamosan futó Total War Contesten lehet szert tenni némi aranyra és ezáltal prém tankra is akkor már.
Tegnap pl puginak 3 éves tapasztalata van banki dolgokkal, konkrétan olyan osztotta neki az észt akinek semmi köze a témához de türelemmel végig kellett nézni hogy nem viseli el emberünk ha valaki okosabb nála és mindent meg kell magyarázni mert hogy itt ez a módi.
Csak egy példa a sok közül.
ha én tanácsolhatok valamit akkor szard le az ilyen embereket, ne másokat nézz, ne másokkal foglalkozz, hanem magaddal 😊
Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff
Esetleg a kérdésre valaki?😊
A késés, meg a másnaposság pedig nem mutat jól a 2. héten melóhelyen.
De majd hétvégén.
Bocs fox. Megint lebuktam, hogy mi ugyanazok vagyunk.
De azt azért meg kell hagyni, nem sokan kedvelnek. <#nevetes1>#nevetes1>
Szerintem az lenne az optimális, ha 3an Stoppossal alakítanánk 1 klánt.
Elviselnénk egymást iszogatva. <#nevetes1>#nevetes1>
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
mi a fasznak kell vele foglalkozni???
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
ˆ diegho™
-64 | | ma 17:19 | privát | válasz | #219036
Ha legalább 32 év munkaviszonyod van és nincs 8 ezer forintod egy VGA-ra, szerintem nagyon gyorsan akaszd fel magad, ha nincs pénz kötélre, akkor ugorj a vonat elé, hidd el mindenkinek ez lesz a legjobb... arról nem is beszélve, ha nincs 8 ezer forintod, de 2 gyereked, akkor azok bizony milyen körülmények között nõhetnek fel?! És még ezzel akartál az elõbb menõnek látszani? Eléggé öngól szagú történet ez, szóval legközelebb kicsit gondold át mivel akarsz kitûnni, mert ez most nem jött össze.
Válasz 'cool 75' üzenetére (#219030)
van valaki aki nem utálja diegho-t???
Si vis pacem, para bellum!
Si vis pacem, para bellum!
| ma 17:34 | privát | válasz | #219053
Próbáljuk ki, 1 millió forintban fogadok, hogy nem fetrengek a földön élõben, ha ezt kimondom a szemedbe. Ha tudod állni a fogadást szívesen várom a privát üzenetet!
Ki fenyegetõzik itt?
Egyébként nem fogadok veled, mert nem akarlak leszedni 1 millióval, meg amúgy is utálom a gyereksírást...
Úgy rémlik, volt valami tanknyerõs contest bejelentve április elejére, de a hivatalos oldalon nyomát se látom. Én emlékszem rosszul, vagy csak nem tették még ki?
Ugyanúgy megvan mint eddig. Csak valamikort nyáron más lett a címe.Zoli hajói
Jó hogy említed, kéne már írnom neki is e-mailt. Legutóbbi eszmecserénket kirakta postaládába és írtam benne egy téves dolgot amit javítanom kéne.
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor