World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JeffDunham
Volt egy olyan köröm... Szét röhögitek magatok hogy mennyit bénáztam (de tényleg!). A vicc az volt, hogy az ellenfél sem volt a toppon. Nagy mázli és rengeteg arany lõszer segített hogy megkapjam a elsõ Kolobanov medálom.
Feltöltöttem, jó szórakozást.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

patchaou
Mostanában ritkán írok ide, mivel úgy döntöttem vagy pozitív dolgokat posztolok, vagy semit 😊 Az elõbb volt egy fasza csatám, ami azért emelkedik ki a többi közül, mert egy random csapattárssal tudtam nagyon faszán összedolgozni. Ritka az ilyesmi, de az ilyenek miatt éri meg még mindig leülni a játék elé.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

voivod32
Értem és én is befejeztem. Inkább játsszunk! Vagy sörözzünk!<#pias>

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Nem írok nevet mert nem akarok személyeskedni. Nem foxbat õ jó arc és soviet barát ahogy én is. Nincs értelme mert tudod mi következne.
voivod32
Te most kire gondoltál? Mert én nem foxról beszéltem. Õt csípem. Senki nem akarja , hogy bántsák, de ahhoz meg kell adni a tiszteletet másoknak is.

Most csak szerintem csinálsz hülyét magadból? <#vigyor2>
Ennyi! Örülök hogy jól szórakozol. Gondolhatod én miket szórakozok a sok vérkomoly high effis pro random fighteren. <#hehe>
Ez is kb a az SG forumos meglátás. Konkrétan mondj skylineboyon kívül egy embert aki ment velem platoonba vagy valamilyen formába játszott velem. Nem fogsz egyet se mondani, erre alapozni meg hogy ide mit írok. Csak nézd a logikáját ahogy én látom amit érdemeltek úgy írom le.

Ennyit érdemeltek ha egy csepp tiszteletet se adtok. Konkrétan nekem ez a forum se jelent emiatt sokat, szórakozni jó semmi másra.
Valamilyen szinten lehet õt is érteni. Nem akarom személyes dolgokra vezetni a témát csak annyi hogy nem akarja hogy bántsák. A forum meg még külön rátesz egy lapáttal a sok okostojás high effis emberkével akik szeretnek büszkélkedni a kockulásukkal. Mindenkibe van egy kis hiba.
Nem csak annak tartanak hanem az is vagy, csak néha beképzeled magadnak hogy képes vagy normális fórumképes magatartásra is. Pedig a tények ennek gyökeresen ellentmondanak. 😊

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

voivod32
Szoktam olvasni a hozzászólásaidat és én nem éreztem úgy, mintha trollkodnál, csak egyszerûen nem hagyod magad leugatni. A trollkodásról annyit, hogy én baromi jókat szoktam röhögni a beszólásaidon!<#mf1>

Sziasztok,

A mai frissítés után nem tudok belépni a szerverre. Kiírja, hogy " kérjük frissítsd az alkalmazásodat"
Valakinek volt már hasonló problémája ?
Csaxolok 😄

voivod32
Azért nem úgy van az! Én társas lény vagyok, csípem a fasza gyerekeket, meg szeretek dumálni is. De az õ stílusában nem lehet. A tiszteletet mindenkinek meg kell adni. Én azért járok fel ide, mert szeretem ezt a játékot, és ha valami nem tiszta, akkor meg szoktam kérdezni olyantól, aki jobban tudja. De az ember ilyenkor nem azt akarja , hogy kioktassák, vagy leugassák, hogy milyen ostoba. Több mint húsz éve dolgozom, és a munkám során rengeteg embert kellett betanítanom külömbözõ munkákra, de azt már kitapasztaltam, hogy pl. egy kezdõnek, barátságos hangnemre, segítõkészségre, és türelemre van szüksége, nem arrogáns bunkó bánásmódra, mert az csak tovább rombolja az önbizalmát.
A másik dolog: Ha én tudom, hogy valamiben jó vagyok, akkor nem kell azt folyton hangoztatni, mert úgyis mindenki tudja, ha meg folyton ezzel vagyok elfoglava, akkor mindenki egy nagyképû pöcsnek fog tartani és ez nem tesz túl népszerûvé.
Na persze erre szokta õ azt írni, hogy õt nem érdekli mások véleménye. Csak azt nem értem, ha valaki ennyire antiszociális, akkor minek jön fórumozni? Magában akar beszélni?

Jól látod. Engem is ezért útálnak jópáran meg tartanak trollnak. Mikor trollkodok kb a forum szintjére esek vissza. Amint normális dolgot írok vagy kérdezek mindig jön egy úgymond ügyeletes aki megfeszülve másít meg mindent hiába igaz csak is azért hogy érezze hogy õ itt valaki.
En 100,000-ert leszek biro. Kell love.
Roger6
Na. Akkor mondom a megoldást. Van egy olyan lehetõség, hogy blokkolás, és máris nem látod azon emberek üzeneteit, akikét nem akarod.

Amúgy nekem semmi bajom Diegho-val, és az az érzésem, hogy itt direkt módon beleállnak naponta emberek. Jöhetnek a mínuszok, húztam edzeni.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Én nem emlékszek tank nyerõs contestre a szokásos "menj az új tankokkal lehetõ legtöbb xp-s kört" contesten kívül.

Esetleg a második évfordulós eventtel párhuzamosan futó Total War Contesten lehet szert tenni némi aranyra és ezáltal prém tankra is akkor már.

Pont emiatt állatkert ez a forum mert nem írhatsz be saját gondolatot mert mindig van négy öt ember aki ügyeletbe itt ül és megmásít mindent.

Tegnap pl puginak 3 éves tapasztalata van banki dolgokkal, konkrétan olyan osztotta neki az észt akinek semmi köze a témához de türelemmel végig kellett nézni hogy nem viseli el emberünk ha valaki okosabb nála és mindent meg kell magyarázni mert hogy itt ez a módi.

Csak egy példa a sok közül.
úgy úgy 😊
ha én tanácsolhatok valamit akkor szard le az ilyen embereket, ne másokat nézz, ne másokkal foglalkozz, hanem magaddal 😊
Szerintem a héten már kiteszik a nyertesek nevét.

Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff

voivod32
Jó kérdés. Csak magamat rombolom vele. Inkább megyek a kocsmába és beb@szok pár sört a szeszkazánokkal, azok legalább tudnak emberi módon viselkedni.

Igen, olvastam, kérdés mit kell ezen meglepõdni. Többször bizonyította már, hogy alkalmatlan a társas létezésre. Nem kell vele foglalkozni.
Esetleg a kérdésre valaki?😊
Nem az a baj. Attól félek nem kelek fel fél 5kor.
A késés, meg a másnaposság pedig nem mutat jól a 2. héten melóhelyen.
De majd hétvégén.

Bocs fox. Megint lebuktam, hogy mi ugyanazok vagyunk.
De azt azért meg kell hagyni, nem sokan kedvelnek. <#nevetes1>
Szerintem az lenne az optimális, ha 3an Stoppossal alakítanánk 1 klánt.
Elviselnénk egymást iszogatva. <#nevetes1>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Errõl a hajós témáról ugrott be. A Battleships-el mi van? Lesz abból egyáltalán valami?
ez a baj hogy ez forum fight.... az életben is megnéznék egy ilyen embert mint diegho, de inkább kihagyom.... ma disznóbél talicskázás közben nem volt olyan hányingerem mint ha vele találkoznék <#beka2>
Én nem szólok bele nem vagyok SG forumos fighter de dieghonak vannak elvei amit nem tartotok tiszteletbe. Ergo nem tiszteltek másokat akkor hogy várjátok el mástól hogy tiszteljen. Folytassátok csak, velem is ezt szokttok majd elfárad valaki és nesze neked semmi lesz a vége.
tudtam hogy oda kell írni hogy saját magán kívül mert valaki benyögi hogy diegho 😄
Nagyon ismerõs volt a neve, aztán leesett hogy a H-osztályú csatahajó-tervekrõl õ írt a Haditechnikában. Év végén lesz tüzérségi különszám, kétharmad részt vagyok vele készen.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

erre csak egy mondatot tudok mondani..... de ennél szebben nem tudom magam kifejezni:
mi a fasznak kell vele foglalkozni???
Remélem nincs, ha van, akkor annak is beszólok valamit, csak szóljon!
Áh, köszi. Ez most akkor bookmark.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

diegho. <#eplus2>

voivod32
Az egész ebbõl indult ki:
ˆ diegho™
-64 | | ma 17:19 | privát | válasz | #219036
Ha legalább 32 év munkaviszonyod van és nincs 8 ezer forintod egy VGA-ra, szerintem nagyon gyorsan akaszd fel magad, ha nincs pénz kötélre, akkor ugorj a vonat elé, hidd el mindenkinek ez lesz a legjobb... arról nem is beszélve, ha nincs 8 ezer forintod, de 2 gyereked, akkor azok bizony milyen körülmények között nõhetnek fel?! És még ezzel akartál az elõbb menõnek látszani? Eléggé öngól szagú történet ez, szóval legközelebb kicsit gondold át mivel akarsz kitûnni, mert ez most nem jött össze.
Válasz 'cool 75' üzenetére (#219030)

csak egy kérdés! No offense!
van valaki aki nem utálja diegho-t???
"feltöltõtõl" bocs elírtam

Si vis pacem, para bellum!

Fmod designer a progi neve ami szerkeszti és keress rá a youtube-on van 2 videó egy feltöltõrõl a szerkesztés menetérõl.

Si vis pacem, para bellum!

csoszi 😄 el lesz intézve a picsád!!!!!! 😄DDD <#pias>
voivod32
Idézlek: ˆ diegho™
| ma 17:34 | privát | válasz | #219053
Próbáljuk ki, 1 millió forintban fogadok, hogy nem fetrengek a földön élõben, ha ezt kimondom a szemedbe. Ha tudod állni a fogadást szívesen várom a privát üzenetet!
Ki fenyegetõzik itt?
Egyébként nem fogadok veled, mert nem akarlak leszedni 1 millióval, meg amúgy is utálom a gyereksírást...

mi a lóf* 277MB ebben a "pecsben"?
Én ilyenkor fel szoktam bontani a rumot is. A holnap tud vigyázni magára. 😉

Látom már megint dúl itt a szerelem <#hehe>
Úgy rémlik, volt valami tanknyerõs contest bejelentve április elejére, de a hivatalos oldalon nyomát se látom. Én emlékszem rosszul, vagy csak nem tették még ki?
Tehát nyilvánosan fenyegetsz, értem 😊 még valami esetleg?
Valaki tudja ,hogy lehet visszaállítani a régi garázst? Ettõl kifordul a gyomrom.
voivod32
Tele van kisfiam, de megyek és kiürítelek belõle!

OFF

Ugyanúgy megvan mint eddig. Csak valamikort nyáron más lett a címe.Zoli hajói

Jó hogy említed, kéne már írnom neki is e-mailt. Legutóbbi eszmecserénket kirakta postaládába és írtam benne egy téves dolgot amit javítanom kéne.

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Tele a gatya?
Gyorsétterem mi bazmeg? 😄DDDDD
Én annak örülnék ha megmutatnák a program használatát. Nem akaratoskodok de egyszerûbb lenne. Gondolj bele valamit nem rak oda ahova kell vagy épp még lehetne belerakni pluszba és ahányszor mondod hogy így jobb lenne annyiszor kell belenyúlnia. Ezért mondtam hogy ne.