World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mióta ez az ünnepi peccs lejött, rettenetesen laggol a játékom. Az elõbb a SU 100-al lag miatt elbuktam egy meccset,amit elõször 4-2-rõl visszafordítottam. Volt elõször 4-1, majd 3-1, 2-1 és végül 1v1 ben voltam egy KV-1s ellen. Õt lelõttem 21 hp ra, de nagyon szenvedõsen a sok lagg miatt. Már az egész csapat nekem drukkolt, mikor belaggoltam és mellélõttem. Ezzel buktam a meccset.
Szóval: erre a laggos-peccsre van valami orvosság? A peccs elõtt nem volt ilyen laggos...<#fejvakaras>

pedal to the metal...

patchaou
Diegho-ra rámozdult a világ. Plusz rush0620 alias trolloka/killbull (és még van szerintem itt másik regje) is hozta a szokásost...

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

letöltöttem az oldalról a 4,5 gigás klienst, exevel indítom h telepítse fel, erre a downloader megint le akar szedni 4,5 gigát. ezt így most minek?
Tono34
350+ üzenet volt valami érdemleges?

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

patchaou
Az nálam inkább robbanós.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Akarom írni mint a T43 😊

WOT nick: tepi1

Szerintem a Type59 sokkal gyulladósabb mint a T44.

toocha
Nekem Wespével lett meg, de nem vagyok rá büszke...

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

toocha
De igen.

patchaou
Nem tudom, csak annyit tudok, hogy nem gyújtottak ki annyiszor hogy szükségét éreztem volna. Nem is értettem miért tartják szinte kötelezõnek a CO2 cuccot.

jó ez a topgun akció, még átlagos körnél is

Gyõzelem!
Csata: Siegfried Line 2013. április 12. 11:26:31
Jármû: Jagdpanther
Szerzett tapasztalat: 8 100 (5x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 82 131
Csatában elért Achievement: Top Gun

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Nem az ammo rack van elõl?
toocha
Nálam a T43 inkább gyulladós, mint robbanós.

toocha
De, így van még mindig.

A T-43-nak régebben elöl volt a gázolaj tartálya és gyulladt. Ez már nincs így?

Köszi!
patchaou
Az elsõ a lõszerrekeszt védi, a másik az üzemanyag tartályt. Szerintem mindkettõre fölösleges mindkettõ.

toocha
A vizes lõszertartó, és a CO2-es között mi a különbség? Melyik jobb T43, T44-re?

Kv-4 fullosan saját tierjében jól használva/forgatva iszonyat gép....
ha meg nincs arty akkor isten kegyelmezzen az enemynek!

KV-4 gameplay
Venti mellé szerintem mehet a szokásos stab + töltésgyorsító kombó. Nekem még nincs meg a tank, úgyhogy nem tudom, mennyire szokott gyulladni (szerintem nagyon), de a vezetõnél meg esetleg elkélne egy megelõzõ karbantartás, bár ezt nem kérdezted 😊

Mivel?
Egyszer fent egyszer lent😊 de papírokat lõttem de akkor is mákos volt😊

Semmit, add el és kezdj el játszani...

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

16 átütõ lövés, 1500 sebzés... látom a random téged is szeret 😄

A minimausra milyen felszereléseket javasoltok? Most venti+álca+periszkóp van.
Nem olyan szar ez😊

PsyhoApu
Vélemények az M48A1-rõl? Már egy ideje ki van fejlesztve, szegény Patton legénységem munka nélkül van. Egyik kedvenc tankom volt, csak mostanában parkolópályára lettek helyezve.

http://kutyuszoba.blog.hu/

toocha
Gondolom a nagyobbik vizes rekesz kell a T-44-hez?

Ötödik csatában meglett a tankász a t-62vel .Szerintem cimbik leszünk 😊
http://mwreplays.com/replay/3ICIJLSL864E/

Animefox
Teljesen játszhatatlan a játék úgy lagol... nem tudom nálatok mi a szitu...

Értem én, normál körülmények között, a bukkanókkal és az emelkedõkkel lassabb lesz összeségében, csak vicces.

Délelõtt még lesz egy kis dolgom, de kb déltõl rá fogok érni 😊

csak a vegsebesseget emeltek meg, mast nem. igy ezt szakadekban hatszellel fogja elerni max.
Eagle16
Na igen, már lassan annak is örülni kell ha a saját csapattársaim nem akadályoznak...

VanDaal: majd ma is mehetünk ha ráérsz, van prémium 1 napig meg 5x xp 😊

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Kiváncsi vagyok a menettulajdonságára. Nem hiszem, hogy laboratóriumi körülményeken kívül teljesíteni is fogja.

Eagle16, én azt hittem ez szándékosan így van, még ha röhejnek is találtam.
Az mennyire vicces, hogy az egyik tizes orosz heavy gyorsabb lesz, mint a tizes orosz med. 😊

Jó gondolom nem partnak fel, de akkor is hehe.

Sunsetjoy
Erre van az a véleményem, hogy egyedül nehezebb.

Egyedül randomban végül is olyan a helyzet, hogy egy csatamezõre vagy bezárva 15 percre 29 játékossal, amelybõl 15 egy kicsivel távolabb kezd a térképen, a maradék 14 meg lehet, hogy nem hátráltat, vagy lõ ki - vagyis az ellenfelet kezdi lõni.

😊)

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Valóban egész jól ment tegnap 😊
Igen, azok a kerítések elég viccesek. Meg régebben volt az a bug is, hogy ha az ember valami objektum közelében váltott sniper nézetbe, akkor magától az égbe meredt az ágyúcsõ. Ezt egyszer kijavították, de nálam elkezdte újból csinálni, legnagyobb örömömre...

Eagle16
Remélem Lakeville-en is javítják a kerítéseket, mert az elég borzalmas, hogy egy 50 tonnás tankot 0-ra lassítanak ha át akarok rajtuk menni. Francia TD-vel majdhogynem elakadok benne.

Tegnapi platoonozás VanDaal-al:

Ez is mutatja hogy mennyivel javítja a nyerési esélyeket ha két ember együtt megy és fedezik egymást. Átlagos napom 50-60% között szokott lenni egyedül.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Néhány apróbb javítás is lesz a patchben, ezek listája nagyjából így néz ki:

-Javítva lesz néhány megjelenítési, grafikai hiba az alábbi jármûveknél: IS-3, Valentine AT, Pz V Panther, Pz IV/V, Object 263, VK 3001H, Conqueror, IS-4M.
-Az IS-7 végsebessége 50 km/h-ról 59,6 km/h-ra nõ.
-A 17сm PaK K72 ágyú lõszerének sebessége 850 m/s-ról 925 m/s-ra nõ.
-Javítva lesz, a bosszantó hibák egy része amikor a nagyobb méretû tankok beakadnak a kisebb terepakadályokba
-A prémium fogyóeszközök (nagy javítókészlet, nagy tûzoltó készülék stb.) megvásárolhatóak lesznek kreditért (a normál 1 arany = 400 kredit átváltási áron).
-Prémium fiók nélkül, normál felhasználók is létrehozhatnak 3 fõs szakaszt.
-Normál fiókkal rendelkezõk is létrehozhatnak tankszázadot.
-Csökkentve lesznek a feliratok, emblémák és az álcafestések árai.
-A csata utáni képernyõ megváltozik és frissítve lesz.
-Új feliratok mind az 5 nemzethez.
-A feliratok felbontása a kétszeresére nõ.
-Javítva a HE lõszerek egy külsõ modulokkal kapcsolatos átütési-sebzési hibája.
-Javítva lesz a HE lõszerek találat utáni felrobbanásának legénységi modulra gyakorolt hatása nyitott tornyos tankoknál.
-Javítva lesz a levegõben felrobbanó lövedékek megjelenítési hibája.
-Javítva lesz egy ritka hiba, mely üzemanyagtartály sérülést jelzett bizonyos helyzetekben.
-A kilõtt tankokra lõtt HE lövedékkel nem lehet további károkat okozni (gondolom a mellette állókban). A HE lõszer nem mindig robban fel az ilyen jármûvek felszínén.
-Javítva lesz a hiba, hogy a kisebb és könnyebb tankok nem mindig sérülnek, ha egy nagyobb vagy nehezebb tank esik a tetejükre.
-Javítva lesz a feliratok és emblémák eltûnési hibája az Alt+Tab lenyomása vagy a grafikai beállítások megváltoztatása után.
-Javítva lesz a "Kevés memória" figyelmeztetés mechanizmusa.
-Javítva lesz a Privát chat ablak mûködési hibája: a létrehozó nem látszik a résztvevõk közt és hogy a chat ablak befagy bezárásnál.
-Javítva lesz, hogy néhány prémium tank modul nem látszik a Boltban.
-Javítva lesz a Raider kitüntetés leírása.
-Javítva lesz a Sínai oroszlán kitüntetés leírása.
-Javítva lesznek kisebb hibák néhány tank és modul leírásában.
-Javítva lesz néhány kisebb hiba a gyakorló csatában.
-Javítva lesz az álcaháló és a teleszkóp hatásának megszûnése, ami akkor jelentkezett, mikor leláncolt állapotban próbált mozdulni a jármû.
-Javítva lesz a Hatodik érzék kijelzése (a jelzés nem jelenik meg egy azonnali újraspotolódás után)
-A mozgási effektek (kosz és por a lánctalpon) optimalizálva lesznek.
-Csökkentve lesz a felületi ellenállás a már elpusztított objektumokon történõ áthaladáskor.
A zuppercsöccsel,ha van prém egy közepes játékos (1100-1200Eff) körönként,tisztán mennyit lehet keresni? Sacc/KB???
Mehet official fórumra "Nice try WG!" címmel... 😄

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

A WG valamit nagyon elbaszott, vagy át akarnak baszni:

Itt még szépen euro a pénznem, mai árfolyamon ~6100 Ft:

Itt már font, ami mai árfolyamon ~7120 Ft:

Ha nem figyelek majdnem lehúztak...

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

Akkor itt az idõ, most vagy soha! Akciósan meglepem magam vele 😊

Persze,hogy rosszabb az arány! de épp ezért fogsz örülni,ha egyszer lesz egy 10/8-as "siker"! Igaz nem egyszerû így nézni a dolgokat,no dehát meg kell próbálni!Kis szemléletváltozás és máris pozitívan látod a WG! <#puszi><#puszis>
Hát, a fórumjaik tele vannak ilyen topikokkal, és a WOT wiki szerint credit biztosan nem jár, és xpból is csak vmi halovány egy adott modul elsõ sebzésekor (tehát ha 15x lõsz lánctalpat a csávónak, az elsõért esetleg vmi xpt kapsz, de utána semmit).

nekem a kv4rol egy nagyranott kv5 volt a benyomasom droidtornyok nelkul, es a top agyuja nagyon kellemes volt.
Mondjuk én a T-54-gyel nem mentem egy kört sem, szóval ahhoz nem tudom viszanyítani, de önálló tankként kellemesen agilisnek és pontosnak tûnt a T62. A kínai meg valóban kicsit egy hevy-med hibridnek tûnt, de a negatív kitérítés hiánya és a lassú célzás/töltés annyira nem jött be. De ahogy írtam is, csak néhány kört tettem, és valószínûleg megszokás után más lenne a helyzet, ez csak afféle elsõ benyomás 😊

Droughert:
Igen, inkább csak a szórakozás számít. De ha hasonló élményt kaphatok a KV-4-tõl is, akkor inkább amellett döntenék, és nem fizetnék "fölöslegesen" 😊

A Kv-1 egy szemét tank.Ha saját tierjébe kerül,no meg kisebbek közé,ami nekem elég sokszor van akkor mészárolni lehet vele. De hozzá kell tenni,hogy ha benne ülsz,akkor a szúnyog is meg tudja csípni a parancsnokod páncélon keresztül!!! <#pias>
..valamelyik q&a-ban olvastam, h a modulsebzesert elvileg jar kredit..