World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De ilyenkor nincs itthon, és nem zavarja, este viszont már itthon lesz 😄

Úgy Úgy😊 lehet tolni a sok éttermi fogyatékost...

Ha meg lesz a 100%-os legénység M5-be akkor azok mennek Chaffeeba, M7-be újakat rakok

Mindenki hülye csak én nem!

Solten
Akkor nalam M4-es fokabebivadaszat lesz 😊

Saor Alba

A japan tankoknal felmerult, hogy szake lesz a bonuszt ado ital, de el kellett vetniuk, mert akkor ugrott volna a 12 eveseknek ajanlhato besorolas...
Solten
Gulyast.

Saor Alba

A franicáknál sem merték bevállalni a fehér zászlót, vagy a németeknél a hitlerszalonnát, itt is valami semmitmondó cucc lesz. Nyúlláb, vagy ilyesmi...

Én a T-32-ben pozitívan csalódtam ilyen szempontból, a többit nem ismerem. Attól függ, hogy melyik gép mennyire fekszik, mivel tudsz sok sebzést osztani.

[HUN]Kami*, kiskami*

Arról a kis csavarról azért ne feledkezz meg, hogy az M7 az med egyedüliként abban a sorban T8-ig, így 20%-ot bukik a képzettség.

Tono34
Magyar tankok remélem pálinkát 😊

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

naja, jó kérdés hogy az eu tech tree tankjai mit fognak kapni???
eurót? krumplit? búzát?
Láttam amiket itt linkeltek. 😊
Kíváncsi vagyok mikor lesznek emós tankok ezek után. Sírni kezd, ha leesik a lánc, meg felvágja az ereit a legénység, ha kilövik a rádiót.

fox: Majd ha jönnek a magyar tankok. Ott majd limonádét kapunk.

Az event kegyetlen. KV1-el 50k körül jön csatánként, pedig a bónusz kódot még be se nyomtam.
XD Jó az! Ha nagyon unatkozol akkor pár sör mellett neked is tetszeni fog. Legalábbis nekem úgy bejött, sokat röhögtem rajta.
és hol marad a pálinka????
Heh, akkor te még nem is láttad azt a rajzfilmsorozatot ahol mangaóvodáslányok vezetik a tankokat? Na ha a kólán már igy fennakadsz, azt kéne nézned... HORRRORRR 😊

Animefox
Ejha így már tényleg nem rossz....

Nézem ezt a bónusz kódot. Csoki, kávé, puding, kóla, tea. Nem lehetett volna valami sör-bor-vodka kombót kitalálni ezek helyett anno? Így olyan, mintha puncit növesztettek volna a tankjaim.

Na erre utaltam amikor kérdeztem hogy tudod e hogy 5x szorzóval volt annyi.... cirka 3000 Xp, de ha nem szorzóval nézed az csak 600, prém nélkül meg 400, tehát szerintem ilyen köreid dögivel voltak már 😊

Ejj, mert rosszul választasz feleséget/barátnõt 😊

A legfontosabb szempont hogy este 8 után már legyen álmos és menjen aludni. Minden más szempont lényegtelen.

B verzió hogy most nem kockulsz, csak este 😊

Elég nagy mennyiségû vérvörös babuin tartózkodik a servereken jelen pillanatban is , nagyon sajnálom aki hétvégén tolni fogja😄DDD szép szülinap lesz😄DDD

Az már problémásabb, mert asszony leszedi a fejemet, ha egész nap koczkulok 😄

Melyik heavy tier 8 tank ami nem olyan veszteséges fenntartani prem nélkül, Kv-4,is3,t32,tiger 2

Kék a neved a garázsban.Nemtán valamit gonoszkodtál?

WOT nick: tepi1

Dupla credit van a stugra+az elsõ gyõztes csatára 5X van.Emiatt kaptál ennyit.

Nesu
A képen a lényeg hogy nekem még nem volt ekkora össz kredit és TP -m
szóval a születésnapi akció egész jól sikeredett amellett ,hogy nem sikerült kilõnöm egy ellenséges jármûvet sem ...

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

Muszáj lesz úgy is ki grindelnem az M7-et mivel kell a T71-nek nevezett kis tünemény tank így mire ki lesz grindelve az M7 arra 100% lesz a legénységem és átültetve Chaffeeba 90% ami nem olyan rossz onnan gyorsan felugrik száza ra ha elit a tank

Látod a sebzést nem is néztem, csak hogy mind kritikus volt és automatikusan asszociáltam, hogy az mind nullás.

Hát, kb akkor mind1. Egy jódarabig úgyse a másolagos skillek fognak menni, mivel abból a 92-bõl is jön majd még le.
Én akkor csak simán konvertálnám a másodlagos skilleket ahogy írtam (parancsnok lámpa, a többiek camo), aztán grindelhetsz ahogy jólesik. Egy jódarabig csak afféle med játékstílusa lesz csak jó a safi 😊

Nesu
nemszeretem a 105 mm -t
az L/70 4,50s alatt tölt be .

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

Nem vágom teljesen miért volt rossz a posztolónak hogy anyáznia kellett volna: 7 találatból úgy osztott le 730 sebzést, hogy mindegyik kritikust is dobott. Azaz szinte egyik sem volt 0 sebzéses kritikus, szóval anyázás helyettt inkább SerB seggét kéne csókolgatnia a különös mákért 😊

Mondjuk ha 10.5-es volt HE-vel, akkor az eset még normálisnak is mondható, ha meg a Stuk42-t, akkor max lehetett benne 1 v 2 nulla sebzés (135 az átlag sebzése annak az ágyúnak).

Vagy csak nagyon értetlen vagyok ma 😊

M5-be van 92%-os legénységem 85%-os skillekkel parancsnokknak ezermester, lövésznek fegyverkovács, vezetõnek off-road vezetés, rádiósnak helyzetfelismerés, töltõnek adrenalin roham ezeket akarom megváltoztatni most

Meg gondolom õk is anyáztak, hogy minden bekapott találattal elszáll valami.

A legénységet is itt listázza a kritikusoknál, ugyi?

10.5es ágyúval vitted?

Jól látom hogy mostmár nem kell kikapcsolva lennie a legénység gyorsításnak fullos tankokon? (kínainál asszem még kikötötték hogy nem szabad bekapcsolni).

Amúgy elég korrekt contest, végre nem kell screenshotokat posztolni egy fórumra. Ha jól sikerül, bárki nyer.

Nesu
nem szoktam anyázni csak ritkán ,most egy kicsit !!! <#eplus2>

Lehet félreértettelek: mik vannak 85%on?

Én ezt most úgy értelmezem hogy akkor nyomjam mindegyiket camora

7 lövésbõl 7 modulsérülés. Mennyire anyáztál meccs közben? 😊

Olvasom, de abban mi az infó? A screenshoton egy eredmény látszik, vmi mást akartál mutatni?

A camot igen, a lámpánál kb mindegy, mivel az úgyis csak 100%on lép életbe (perk), ha olyan van helyette ami 100% alatt is mûködik akkor én azt csinálnám hogy hagynám 100%ig, aztán húznám még egy darabig a 2. skillt (nem választani, csak hadd pörögjön tovább), és amikor a fel nem használt 2. skill eléri 30%ot, akkor resetelném és állítanám át lámpára.

Ha szerencséd van a lámpa egybõl 100%on lesz.

Elméletem szerint ez azért hasznosabb, mert 0-ról 30-ra gyosabban ész fel mint 70-rõl 100%-ra 😊

Nesu
persze
,de te olvasod,hogy szülinap ,ugye ?

Amikor húztam anno, ha elöl azon a ponton eltalálták, kigyulladt.

Itt azt mondja az üzemanyag, nem ammo.

Ugye azt láttad hogy 5x szorzóval annyi az az XP... 😊

85%-os skilleket most érdemes megváltoztatni?

Sixth sense és camouflage. Amig az nincs, rejtõzõs scoutolásra nem alkalmas.
Ha csak lövöldözni akarsz vele, arra egy klasszikus T5-T6 med alkalmasabb.

Nesu
Egy kis szülinap ...

Inkább este 8 után érj rá.... 😊

M24 Chaffeera milyen skilleket tegyek elsõnek?