World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagyon irritál ez a kiszámíthatatlanság, de mégjobban az, hogy ilyenor hiába sebzel (modult), jutalom akkor sincs érte. A lánctalpak elnyelõképességét meg hagyjuk....
T10-ben lehet hogy azért tetszik nekem jobban a kínai, mert nekem a T-62 nagy csalódás volt a T-54 után, nagyon hiányolom a jó páncélzatot róla (a T62 lényegében egy nagy ágyú, armor nélkül). Úgy éreztem a kínai T10-nek van páncélzata (nyilván azért nem kell kiálni a pusztába hogy ide lõjetek, de legalább esély van arra hogy pattint valamit), ezért együtt tudtam élni azzal hogy az ágyúja nem az a tipikus med fegyver.
Iszonyat mennyi mindent el tud nyelni a páncélzata, 110-130as penû ágyúval is pattogok róla. De nem ám ilyen 1-2 lövés hanem zsinórban.
A kínai T5-össel ugye 4 másodpercenként lehet lõni - hopp rajtakapom 500 effes KV usert (nem lengyel mielõtt vki megjelenne kedvenc témájával) hogy kiáll a pusztába, oldalát mutatva. Elkezdem sorozni:
ding - dong - 0 - 0 - 70hp - ding - dong - 0 - ding - 68hp - ding - ding.. áh, rohadj meg, keresek más célpontot! 😊
Szóval szerintem csinálok helyet a garázsban és veszek egyet, mert ez egy rohadék tank 😊
Viszont, ami érdekes, hogy ezalatt a pár kör alatt nekem inkább a T62 tûnt jobbnak. Az nekem is feltûnt, hogy a kínai dombnak felfelé lassú, konkrétan még egy E-50 is megelõzött Himmelsdorfon fölfelé menet 😊
A perzsa nekem olyan semmilyen érzés volt, tökéletesen semleges érzelmeket vált ki belõlem. Olyan mint egy tank, nem jó-nem rossz 😊
...amikor kijött.
Szummázva, T9-ben az orosz, Tier10-ben a kínai med volt szimpatikusabb.
Talán akik sokat mennek Tier10ben, van objektívabb véleményük is (pl milyen ellenségként a tierX kinai med).
Remélem nem csalódok bennük.A napi 5* meg jó lökést ad majd nekik!
Amúgy jó kis járgányok? Mert a pantherII-õt élveztem!
Értem én hogy nyilván ebbõl nemcsak a célpontjaim profitálnak hanem én is, de nagyon szívesen lemondanék errõl a "funkcióról", mert nincs annál idegesítõbb hogy kiharcolok egy pozíciót és a célpont hátába kerülök furmányosan, csak azért hogy hátbadobjam lövésenként 1000 credittel és kapjak egy nagy büdös nullát.
Akinek van összehasonlítási alapja, elárulná, hogy a gyakorlatban van-e olyan jó a KV-4 páncélvédettség terén, mint a KV-5? Megjött a kedvem egy kis bunkerosdihoz, és egyúttal akkor már kihasználnám az akciót is.
Illetve arra is kíváncsi lennék, hogy a KV-5 hogy teljesít mostanában, érdemes lenne-e beszerezni, ha nem a farmolás, hanem a szórakozás az elsõdleges szempont?
A másik pedig, hogy szerintetek a kínai vagy az orosz med ág a jobb tier 8-9-10-ben?
Már nálunk is:
BONUS CODE:
2NDBDAYTANKS
(in capital letters)
After inputting the bonus code, you will receive all of the following:
1 Day of Premium Account
5x Case of Cola
5x Chocolate
5x Improved Combat Rations
5x Pudding and Tea
5x Strong coffee
5x Extra Combat Rations
You can start using your premium day and rations right after you input the code! The bonus code will only be available from 12th April 02:00 CEST (GMT+2) until 25th April 01:59 CEST! Please, bear in mind that the bonus code can only be used once per account.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
1 Day of Premium
5 Cases of Cola
5 Chocolate
5 Improved Combat Rations
5 Pudding and Tea
5 Strong Coffee
5 Extra Combat Rations
Come and Join the Party!
It's the second anniversary of the European World of Tanks server, and we are celebrating in style! Join us for:
x5 Experience for the first victory
30% discount and income bonus on Tier VIII tanks
Massive income boosts on all Tier V vehicles
50% discount on equipment, training and retraining, and much more!
Special contests, events and a free bonus code!
Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25
Akkor adj valamit az ünnepeltnek! <#eplus2>#eplus2>
Ezt nézzétek!
Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
Azért adagolják lassan, hogy az értetlenek is szépen lassan megértsék, hogy mikor mi van? 😊
(Mint anno volt olyasmi, hogy kiraktak egy kódot, amit x nap múlva lehetett aktiválni igazából, de számos emberke elõre beírta, aztán csodálkozott hogy mi van. Nekik meg sietni kellett mindenkit megnyugtatni, hogy azért mert egységsugarú hamarabb beírta, azért még élni fog az a bónusz az adott idõpontban.)
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Szerintem az ötös tankok dupla kredithozama teljesen korrekt ajándék egy szülinapostól...mindenkinek lehet 5 napra prémtankjy---KV-1,M4,AT-2...stb
Legyünk elégedettek!<#worship>#worship>
A héten elég sokat mentem 50 100-al és komolyan kínomba már röhögtem, hogy egy szaros type-ot nem lehet kivégezni egy tárból mert legalább kettõt benyel nulla sebzéssel a maradék négy meg minimumot ad be.
t8 pont a határ!!!! nagyon picit az élvezhetõségi szint alatt van, de csak minimálisan 😊
IS-7/4/8 eladását nem bántam meg!!! azóta se jutott eszembe hogy eladtam õket 😊
viccet félretéve, legalább jól jött volna egy nap prém...
de amúgy jó ez a tier8 -30%.... megspórolok most sok moneyt
Supercharge: There is more to come but you need to be patient!
XY: Nice, grats WG, + some bonus code or gift tank yould have been even better...
Supercharge: hmmmm bonus codes... we will think about it
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
Húsvét is ugrott!
Asszem ez ennyi volt... 😞
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
"The buy one get three days premium account discount is getting more and more expensive.
Last year it was 250Gold for 3 Days,
On chistmas it was 300 Gold for 3 Days
and now it ist 350 Gold for 3 Days.
WG seems to become a bit greedy i think.
15% discount on premium vehicles.... hmpf, bad joke!"
Ezek tök hülyének néznek minket... 😞

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor