World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pénzt szoktam nekik küldeni, állítólag annak jobban örülnek. <#banplz>
Nade pont ez a lényeg... 10-bõl nem fog soha sebezni 8-at, sokkal rosszabb az arány. És pont emiatt kilõni is nehezebb azt a 6-ot, mert 2x annyit kell rájuk lõni hogy ugyanazt a hatást elérd mint régen a nagy "sebzésnerf" elõtt.

Nagyon irritál ez a kiszámíthatatlanság, de mégjobban az, hogy ilyenor hiába sebzel (modult), jutalom akkor sincs érte. A lánctalpak elnyelõképességét meg hagyjuk....

Ha a szórakozás a fõ szempont akkor KV5, vagy a szintén akciós SP jó választás lehet. Gold ammoval feltöltöd és máris egy sokkal könnyebben kezelhetõ tankot kapsz, amivel még így is szépen futod a plusszos köröket, ráadásul a csaták nagy részében t8-ba kerülsz a tier kedvezmény miatt.
Ízlések és pofonok, ezért pörög állandóan ez a topik, mert nincs két játékos aki egyformán éli meg a tankokat.

T10-ben lehet hogy azért tetszik nekem jobban a kínai, mert nekem a T-62 nagy csalódás volt a T-54 után, nagyon hiányolom a jó páncélzatot róla (a T62 lényegében egy nagy ágyú, armor nélkül). Úgy éreztem a kínai T10-nek van páncélzata (nyilván azért nem kell kiálni a pusztába hogy ide lõjetek, de legalább esély van arra hogy pattint valamit), ezért együtt tudtam élni azzal hogy az ágyúja nem az a tipikus med fegyver.

Nem kell ilyen tragikusan felfogni!Nézd a másik oldalról: ha 10-bõl 10et betalálsz,esetleg 8szor sebzel (egy plecsnivel több lesz,ami végülis lényegtelen,de adják) vagy lesz olyan láma ellenfél,ahol 6-10et kilõsz belõlük,akkor mennyire fogsz örülni.Az élet szép,itt a tavasz stb. Meg kell elégedni az élet apró örömeivel, ha ezt teszed,akkor nem fog érdekelni az,hogy mit mûvel a program,örülni fogsz minden egyes sikeres csatának. <#vigyor2><#vigyor4> Jah és PEACE!
Hehe.. mostanában hogy a kínai ág miatt sokat töltök T5-T6ban, nagyon gyûlölöm a KV1-et. Ellenségként.
Iszonyat mennyi mindent el tud nyelni a páncélzata, 110-130as penû ágyúval is pattogok róla. De nem ám ilyen 1-2 lövés hanem zsinórban.

A kínai T5-össel ugye 4 másodpercenként lehet lõni - hopp rajtakapom 500 effes KV usert (nem lengyel mielõtt vki megjelenne kedvenc témájával) hogy kiáll a pusztába, oldalát mutatva. Elkezdem sorozni:

ding - dong - 0 - 0 - 70hp - ding - dong - 0 - ding - 68hp - ding - ding.. áh, rohadj meg, keresek más célpontot! 😊

Szóval szerintem csinálok helyet a garázsban és veszek egyet, mert ez egy rohadék tank 😊

A teszten most én is mentem velük pár kört összehasonlítás végett, de ez azért kevés lenne önálló véleményformáláshoz.
Viszont, ami érdekes, hogy ezalatt a pár kör alatt nekem inkább a T62 tûnt jobbnak. Az nekem is feltûnt, hogy a kínai dombnak felfelé lassú, konkrétan még egy E-50 is megelõzött Himmelsdorfon fölfelé menet 😊

T44 szerintem okés (vegyél most akciósan Wet Racket, aztán ha sokat robbangatsz vele ammorack találat miatt akkor fel tudod rakni - ha meg nem, akkor eladod veszteség nélkül a modult). Régebben legendásan sokat robbant fel lõszerrekesz miatt, azóta volt ugyan egy kis buff ezügyben, de a mostani használók közt is megoszlanak a vélemények hogy robbanékony e vagy sem. Szóval menj biztosra, legyen egy wet rack a raktárban.

A perzsa nekem olyan semmilyen érzés volt, tökéletesen semleges érzelmeket vált ki belõlem. Olyan mint egy tank, nem jó-nem rossz 😊

tesztszerveren ez volt a véleményem

...amikor kijött.

Szummázva, T9-ben az orosz, Tier10-ben a kínai med volt szimpatikusabb.

Talán akik sokat mennek Tier10ben, van objektívabb véleményük is (pl milyen ellenségként a tierX kinai med).

Hááát,meg kell hagyni lehet majd farmolni hétvégén! Mindenki váltogatni fogja járgányokat: T5-->T8->T5->T8...A T8 leárazással,ha kettõt veszek,akkor több mint 1misit spórolok.Ez nagyon szerencsésen jött ki most!Este Meg is veszem a Perzsát meg a T-44-et!
Remélem nem csalódok bennük.A napi 5* meg jó lökést ad majd nekik!
Amúgy jó kis járgányok? Mert a pantherII-õt élveztem!
Mostanában én is igen közel állok emiatt ahhoz, hogy egy jó idõre betemessem a játékot vhova. Elkeeserítõen kiszámíthatatlan a sebzésrendszer, már hajlamos vagyok azt hinni hogy az ucsó 1-2 peccsben még nagyobbá tették a 0-s sebzések arányát (vagy csak a türelmem kezd kifogyni nagyon).

Értem én hogy nyilván ebbõl nemcsak a célpontjaim profitálnak hanem én is, de nagyon szívesen lemondanék errõl a "funkcióról", mert nincs annál idegesítõbb hogy kiharcolok egy pozíciót és a célpont hátába kerülök furmányosan, csak azért hogy hátbadobjam lövésenként 1000 credittel és kapjak egy nagy büdös nullát.

Dühöngéstõl mentes, WoT szülinapozós szép jó reggelt mindenkinek! 😊

Akinek van összehasonlítási alapja, elárulná, hogy a gyakorlatban van-e olyan jó a KV-4 páncélvédettség terén, mint a KV-5? Megjött a kedvem egy kis bunkerosdihoz, és egyúttal akkor már kihasználnám az akciót is.
Illetve arra is kíváncsi lennék, hogy a KV-5 hogy teljesít mostanában, érdemes lenne-e beszerezni, ha nem a farmolás, hanem a szórakozás az elsõdleges szempont?

A másik pedig, hogy szerintetek a kínai vagy az orosz med ág a jobb tier 8-9-10-ben?

Hoppá, errõl jut eszembe, képeslapok már elküldve a WGnek? Ma van az utolsó nap... (enyém már úton, hátha lesznek olyan nagyvonalúak mint a T34 konverziókor. 260HUFt megér a lutri).

Üdv!
Már nálunk is:

BONUS CODE:
2NDBDAYTANKS

(in capital letters)

After inputting the bonus code, you will receive all of the following:

1 Day of Premium Account
5x Case of Cola
5x Chocolate
5x Improved Combat Rations
5x Pudding and Tea
5x Strong coffee
5x Extra Combat Rations

You can start using your premium day and rations right after you input the code! The bonus code will only be available from 12th April 02:00 CEST (GMT+2) until 25th April 01:59 CEST! Please, bear in mind that the bonus code can only be used once per account.

jah, amcsi szerveren már kint a kód

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Birthday Presents
1 Day of Premium
5 Cases of Cola
5 Chocolate
5 Improved Combat Rations
5 Pudding and Tea
5 Strong Coffee
5 Extra Combat Rations

az ilyen köröket mindig kihagyom, pedig jo lett volna nyerni
Lesz bónuszkód, kaptam egy mailt többek közt ezzel:

Come and Join the Party!

It's the second anniversary of the European World of Tanks server, and we are celebrating in style! Join us for:

x5 Experience for the first victory
30% discount and income bonus on Tier VIII tanks
Massive income boosts on all Tier V vehicles
50% discount on equipment, training and retraining, and much more!
Special contests, events and a free bonus code!
Ahogy Terry Pratchett is irta, a kettonel tobb felkialtojel a biztos elmebaj jele. 😊
Na itt a nepper is!!! Tessék örülni!!! Köpd ki ami a szádba van mert nem értjük amit makogsz!!!<#eplus2>

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

Akit erdekel tudok WoT hoz 7500gold + 1 honap premiumot ado bonuszkodot szerezni. Az ara fix 7,5k illetve van invite/meghivo kod is ami csak uj accounthoz hasznalhato fel 1k es 2500 aranyat ad. Neha ide is felnezek, de gyorsabban elertek PH-n
Rendes szülinapot akarsz?
Akkor adj valamit az ünnepeltnek! <#eplus2>
De legalább egy "picivel jobb és több!" ...
Ezt nézzétek!

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

érdekes h még nem írták ki a nyerteseket, de már utalták is a 2500 goldot 😊 Na nem baj, lényeg h megvan a gold 😄
Az S-51 nem prémium!! Csak nagyon OP!!!!

DonZorro
Azt is! Usaban és náluk pl lehet más prémiumot is venni. Nálunk nem... 😞

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

DonZorro
Ezt értem csak most picikével kapunk többet mint egy sima akcios hétvégén! Ez milyen Szülinap? :S

Sunsetjoy
Ez mind szép és jó, nem is jajongok én úgy igazából. Csak annyi, amennyit írnak is, ezzel a 1/3 napos dologgal. A többi nem rossz.
Azért adagolják lassan, hogy az értetlenek is szépen lassan megértsék, hogy mikor mi van? 😊

(Mint anno volt olyasmi, hogy kiraktak egy kódot, amit x nap múlva lehetett aktiválni igazából, de számos emberke elõre beírta, aztán csodálkozott hogy mi van. Nekik meg sietni kellett mindenkit megnyugtatni, hogy azért mert egységsugarú hamarabb beírta, azért még élni fog az a bónusz az adott idõpontban.)

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Egy kicsit azért neheztelek a WG-re mert kihagyták az S-51-et<#eplus2><#vigyor1><#mf2><#gonosz2>

Benji!!! Nekem van Ferdim nagy csõvel!!! Az bõven az élvezhetõségi szint felett van++++Kv-4 istenkirály!!! Még húznom kell a viB Tiger II-t teljesen jó a buli!!

Azt hiszem a Húsvét még nem ugrott: 2013 május 5–6. Húsvét (ortodox)
Szerintem az ötös tankok dupla kredithozama teljesen korrekt ajándék egy szülinapostól...mindenkinek lehet 5 napra prémtankjy---KV-1,M4,AT-2...stb
Legyünk elégedettek!<#worship>

Amúgy az ilyen prém kódokat késõbb szokták odalökni az embereknek. Legalább is emlékeimben így él.

Ne is mond.
A héten elég sokat mentem 50 100-al és komolyan kínomba már röhögtem, hogy egy szaros type-ot nem lehet kivégezni egy tárból mert legalább kettõt benyel nulla sebzéssel a maradék négy meg minimumot ad be.

ximix
WoT vs PT 😊

http://pt.gamebox.com/
Tudjátok mi lenne egy szép ajándék így a két éves évfordulójukra? Ha kijavítanák azt a kurva nullás sebzést végre. <#eplus2>

nem, azok megúszták!!!
t8 pont a határ!!!! nagyon picit az élvezhetõségi szint alatt van, de csak minimálisan 😊
IS-7/4/8 eladását nem bántam meg!!! azóta se jutott eszembe hogy eladtam õket 😊
DonZorro
Sztem csak "nyugtatónak" adagolják! :$ Na meglátjuk holnap mi lesz... 😉

Akkor mégsem adtad el a T8 tankjaid😄.

csak sört!!! 😊
viccet félretéve, legalább jól jött volna egy nap prém...
de amúgy jó ez a tier8 -30%.... megspórolok most sok moneyt
Na akkor meg nem kell leírni😊 türelem.

DonZorro
Igen, ezeket láttam...

Nem ennyibõl fog állni az évfordulós event.. Csak mindenki telehányta az ügyes bajos kis gondjával a topicot ott wotforumon aztán nehéz követni a dolgokat..

Supercharge: There is more to come but you need to be patient!

XY: Nice, grats WG, + some bonus code or gift tank yould have been even better...

Supercharge: hmmmm bonus codes... we will think about it

kBagyula
...ezen behaltam. <#vigyor2>

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Pales27
Lázadjunk! Ne vegyünk semmit! 😄

DonZorro
Kaptunk egy sima hétvégi akciót szülinapra!
Húsvét is ugrott!
Asszem ez ennyi volt... 😞

Sunsetjoy
Ezen mérgelõdök én is pár napja.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

DonZorro
Ezt olvastátok???

"The buy one get three days premium account discount is getting more and more expensive.
Last year it was 250Gold for 3 Days,
On chistmas it was 300 Gold for 3 Days
and now it ist 350 Gold for 3 Days.
WG seems to become a bit greedy i think.

15% discount on premium vehicles.... hmpf, bad joke!"

Ezek tök hülyének néznek minket... 😞

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Sp reakciója, miután beköszöntem, hogy siema.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Hát ez sokat segített.<#nevetes1>
nézz meg egy m48 replayem 😉

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor