World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
wot név: _bitang
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
Amúgy nem tudom prém nélkül milyen, de engem pl. a sima tigris anno meglepett, az olcsó lõszerével alapból is jól termel, és elég gyakran van rá +30% hétvége, azokon a napokon pénzre kb. egy szinten volt a su-122-õmmel.. :/
Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...
mármint neki.... t5-ösök szinte mind egyformán hoznak....
ez inkább játékstílus kérdése
ha mobilis gyorstüzelõ tankot akar akkor T-34 57mm
ha páncélozott mindent átütõt akkor KV-1 122mm
ha mobilist de nagyot sebzõt akkor M4 Sherman 105mm
ha jól álcázó, gyors pontos kempelõs tankot akkor Stug3 / Su-85 / M-10
ha mobilis nehéz tankot akar akkor T1 hvy
ha kevésbé mobilis/páncélozott de jó gunos hvyt akkor churchill I
<#smile>#smile>
mindegyik faszásan hoz, ha jól használja
CSak nálam van ez?
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Egyébként én is hasonlóan látom a dolgot.
Btw pénzt rég néztem, mert már prémmel megyek, de mikor utoljára számított, akkor Tier V-ön nekem a legjobban a Wolverine hozta, és ráadásul mocskos élvezetes is volt. Rammer, + a leszerelhetõ bino + camo, hát annyiszor azóta se csítereztek le, mint abban. Volt hogy két bokorral arrébbról úgy céllövöldéztem le mindenkit, hogy be se villantam nekik, az a torony + a depression együtt elég gusztustalan. 😊
akkor inkább KV-1, M4 Sherman, Stug 3, su-85, M-10, T-34, T1 hvy, Churchill I közül válassz! de ne a BDR-t!
Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...
Persze nincs páncél... de az magasabb szinten se nagyon lesz ezen az ágon.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
farmolasra inkabb kv1.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha van kedved szakaszozni tier6 és 9 közötti vegyes tankokkal, állok rendelkezésre 😊
De vigasztalásul: úgyis tovább akarsz menni a revolveres francia "heavykhez", tehát nem vesztegetted el az idõt.
Szóval én inkább arra szavaznék farmerság ügyében 😊
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Gyõzelem!
Csata: Malinovka 2013. április 12. 15:04:55
Jármû: T-127
Szerzett tapasztalat: 6 435 (5x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 44 287
Csatában elért Achievement: Top Gun, Spártai
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Lehet, hogy minimálisan kevesebbet hoz egy KV, egy PzIV, T1, vagy Stug, de azokkal legalább élvezet játszani ezzel ellentétben...
Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff
Azt mondtátok, hogy jelenleg a BDR a legjobb farmtank Tier 5-ben, az lassan ki is húzom, az a kérdésem, hogy a pénzhozamát nem figyelembe véve milyen maga a tank, mennyire jó vele a játék? Így az op és a fostalicska között hol mozog?
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
igyekszem-igyekszem
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
szépen mindent le5*özök elsõre, na jöjjenek azok a tankok amikkel csak akkor játszom, ha 5-ös szorzó van (Maus, E-100, GW gayE) prémiummal -200K pár kör alatt, nem rossz 😊
van még hova fejlõdnöd! 😊
Defeat!
Map: Fisherman's Bay
Date: 2013. április 12. 14:29:53
Vehicle: PzKpfw V-IV
Exp: 57 + Credits: 9 636
Type 62 gurukat kérdem, mire figyeljek ? Hálás köszönet !
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Nem tudjátok mi lehet a baj? Szerettem volna aktiválni a bónusz kódot, de a TOT honlapján nem enged bejelentkezni. Két accountom is van, kipróbáltam mindkettõvel, de egész egyszerûen nem enged bejelentkezni. Már csak azért is furcsa mert a játékba be tudok lépni, csak a honlapon utasítja el.
Vereség
Csata: Steppes 2013. április 12. 14:27:58
Jármû: E-100
Szerzett tapasztalat: 99
Szerzett kredit: 10 458
imádom ha szivat a délelõtti besorolás
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
Si vis pacem, para bellum!
Mindenki hülye csak én nem!