World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Stug, Kv-1, KV-1s is jó, csak ne lõjj sûrûn mellé 😄

wot név: _bitang

Most én panzer 3/4 gyel megyek, 50 60 ezreket hoz.

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Kv-1

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Gusztustalanul egyedül a prém acc hozza, ennyi. 😊

Amúgy nem tudom prém nélkül milyen, de engem pl. a sima tigris anno meglepett, az olcsó lõszerével alapból is jól termel, és elég gyakran van rá +30% hétvége, azokon a napokon pénzre kb. egy szinten volt a su-122-õmmel.. :/
Köszönöm a tippeket jöhetnek még. A Wolverine képben van, a Stug III-an is gondolkozok, valaki még? Kinek melyik tank jött be a legjobban? Amivel fasza a játék és a pénzt is gusztustalanul hozza?

Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...

A pénz és az XP szorzója minden tanknak egyedi a játékban, valszeg azzal kompenzálta ki a WG. + az a játékstílus amivel vinni érdemes pont egybeesik a mindenkibe sokat belesebzekkel => több pénz.
hát szerintem nem sok mindenre jó ez a táblázat 😊
mármint neki.... t5-ösök szinte mind egyformán hoznak....
ez inkább játékstílus kérdése

ha mobilis gyorstüzelõ tankot akar akkor T-34 57mm
ha páncélozott mindent átütõt akkor KV-1 122mm
ha mobilist de nagyot sebzõt akkor M4 Sherman 105mm
ha jól álcázó, gyors pontos kempelõs tankot akkor Stug3 / Su-85 / M-10
ha mobilis nehéz tankot akar akkor T1 hvy
ha kevésbé mobilis/páncélozott de jó gunos hvyt akkor churchill I
<#smile>
mindegyik faszásan hoz, ha jól használja
Ha rákattintok a felszerelésre, pl tûzoltó készülék, kifagy a game.

CSak nálam van ez?

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Vagyis lényegében bármelyik másik tier5 jobb nála 😄
Egyébként én is hasonlóan látom a dolgot.

Én keveset játszottam vele (leginkább a 9 éves fiam vitte), és még az õ kamikaze stílusában is kihozta 54%-ra mikor meglett az ARL. Ha fexik a messzirõl snipeolós majdnem-TD stílus, akkor top ágyújával elég jó rapegép, de nekem pl. a T1 is nagyon bejött, így gondolom játékstílusa válogatja.

Btw pénzt rég néztem, mert már prémmel megyek, de mikor utoljára számított, akkor Tier V-ön nekem a legjobban a Wolverine hozta, és ráadásul mocskos élvezetes is volt. Rammer, + a leszerelhetõ bino + camo, hát annyiszor azóta se csítereztek le, mint abban. Volt hogy két bokorral arrébbról úgy céllövöldéztem le mindenkit, hogy be se villantam nekik, az a torony + a depression együtt elég gusztustalan. 😊
Vbaddict nettó bevétel tankonként.

Nem tudom mennyire lehet valós.

pedig utana javulo tendenciat mutatnak a francia neheztankok. az amx 50-100at en legalabbis az egyik legjobb 8asnak tartom.
hát nem valami jó tank :S
akkor inkább KV-1, M4 Sherman, Stug 3, su-85, M-10, T-34, T1 hvy, Churchill I közül válassz! de ne a BDR-t!
Mert kell a lóvé a nagyobb tankokra. 😊

Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...

Nem, csak a farmolás miatt húztam ki azt az ágat, de akkor ezek szerint beszoptam, mint gyeribíró az álruhát.

Teljesen kifejlesztve egész korrekt tank, a 90es csõ azon a szinten igen komoly.
Persze nincs páncél... de az magasabb szinten se nagyon lesz ezen az ágon.
Elõbb tudtam überelni T-62.. 39xp.... premmel.. oneshot a meccs elején egy E-100-tól a pálya másik végébõl... ki is léptem mára😄 jelzett a WG hogy már hagyjam abba😄

Miért akarod kínozni magad T5 farmolással?

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

toocha

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

en cirka 120 kort mentem vele, de nem hasznalnam farmolasra. sajnos tul lomha es az oldal borzasztoan vekony. a nagy torony oldalrol 30 mm. ugy keszulj, amig nem lesz fullos, az elegge szenvedos lesz. utana ha nem tier5 a csata, akkor meg a kv1s-ek fogjak keseriteni az eleted.

farmolasra inkabb kv1.
A topgunt még csak összehozza az ember, de a gyõzelmet már nehezebb 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ha van kedved szakaszozni tier6 és 9 közötti vegyes tankokkal, állok rendelkezésre 😊

Ez így van😊 nem is értem más mért nem használja a duplázó cheatet😄

Én se választanám a BDRt farmtanknak, csak ha valaki kést tartana a fiam torkának hogy márpedig azzal kell mennem....

De vigasztalásul: úgyis tovább akarsz menni a revolveres francia "heavykhez", tehát nem vesztegetted el az idõt.

Hát, ha megnézed lentebb valaki stuggal 7 darab találatra kapott 41K creditet, ami messze kisebb eredmény mint egy topgun 😊

Szóval én inkább arra szavaznék farmerság ügyében 😊

..pedig mar eppen kezdtem elfelejteni azt az agyhalottat.. 😊))
Más vélemény? Hátha nem basztam el feleslegesen azt a kurva sok idõt a d2 b1 kombóval 😞

Jó, rólad tudjuk hogy egy olyan noob vagy, akinek csak azért van statja, mert csak a napi duplákat csinálja meg 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

ahogy nézem, most a legjobb farmtankok (átmenetileg) a sok kis op szutykok, amikkel könnyû topgunt csinálni

Gyõzelem!
Csata: Malinovka 2013. április 12. 15:04:55
Jármû: T-127
Szerzett tapasztalat: 6 435 (5x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 44 287
Csatában elért Achievement: Top Gun, Spártai

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Én nagyon utáltam 😄
Lehet, hogy minimálisan kevesebbet hoz egy KV, egy PzIV, T1, vagy Stug, de azokkal legalább élvezet játszani ezzel ellentétben...

Nem akarom senki elõl elvenni a lehetõséget, de személy szerint az AMX50 100-ra a ventilátort, a célzásgyorsítót és a stabilizátort ajánlanám. Az AMX 13 90-re ugyanezt, vagy esetleg a célzásgyorsító vagy a stabilizátor helyett optikát tennék, ami mozgás közben is +10% bónuszt ad a látótávra, és így egy kiváló felderítõt lehet faragni a 13 90-bõl.

Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff

Sziasztok!
Azt mondtátok, hogy jelenleg a BDR a legjobb farmtank Tier 5-ben, az lassan ki is húzom, az a kérdésem, hogy a pénzhozamát nem figyelembe véve milyen maga a tank, mennyire jó vele a játék? Így az op és a fostalicska között hol mozog?

mijki
AMX 13 90-re, és AMX 50/ 100-ra milyen modulokat ajánlotok?

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

😊

igyekszem-igyekszem

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

beszarás a mai nap:

szépen mindent le5*özök elsõre, na jöjjenek azok a tankok amikkel csak akkor játszom, ha 5-ös szorzó van (Maus, E-100, GW gayE) prémiummal -200K pár kör alatt, nem rossz 😊

de béna vagy! én majdnem ennyit csináltam ma amx ac.48-al 5×-el!!!!
van még hova fejlõdnöd! 😊
Nem vagyok unicum de az elõbb alkottam😄

Defeat!
Map: Fisherman's Bay
Date: 2013. április 12. 14:29:53
Vehicle: PzKpfw V-IV
Exp: 57 + Credits: 9 636

Venti, stab, célzás gyorsító.

Már várom a screent, amivel egy jó képességû fogja bizonygatni, hogy mekkora noobok az unikum playerek 😄.

az eu-n próbáltam belépni, de nem enged
Kihasználtam a megfelelõ lapjárást 😊, és az akciót, begyûjtöttem egy KV5, meg egy Type 62-t, a pénzbõl meg fullosítom az IS -t.
Type 62 gurukat kérdem, mire figyeljek ? Hálás köszönet !
szerintem a com vegu oldalra akarsz bejelentekzni, mikozben az eu-ra kellene
mijki
T69-re milyen felszerelést ajánlotok?

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

TOT helyett WOT, bocsánat
Csõ!
Nem tudjátok mi lehet a baj? Szerettem volna aktiválni a bónusz kódot, de a TOT honlapján nem enged bejelentkezni. Két accountom is van, kipróbáltam mindkettõvel, de egész egyszerûen nem enged bejelentkezni. Már csak azért is furcsa mert a játékba be tudok lépni, csak a honlapon utasítja el.
új rekord: 😄

Vereség
Csata: Steppes 2013. április 12. 14:27:58
Jármû: E-100
Szerzett tapasztalat: 99
Szerzett kredit: 10 458

imádom ha szivat a délelõtti besorolás

toocha

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

Melyik hoz többet a PzKpfw IV vagy stug3?
Emberek ilyen elbaszott, retaldált, gyökér csapatba sikerült megint bekerülnöm :

alapágyús Tigris P lõtt szarrá arannyal
persze ez a kör lett volna az 5x.....

wot név: _bitang

Ennyi balfaszt egy körben! <#nevetes1>

Si vis pacem, para bellum!

http://hu.twitch.tv/osipgood/b/354525117

Mindenki hülye csak én nem!