World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ok. Tegnap rohadtul fáradt voltam 9kor már aludtam is.
De a mait nem tudom elfogadni.
Hogy tud átmenni 9 tankon 3? Mindezt úgy hogy abból 1 engem lõtt a pálya másik végén!
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Szerintem olyan sokat nem kellett hegyet mászni, max. ha lementél a völgybe, de lassabb tankkal meg elég volt elmenni a városig, addig meg alig van emelkedõ.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
t8-al szaladgálnak, de helyette max tier4el kellene nekik!!!!
annyira gyökerek ehhez a játékhoz! de sajna nem tudsz mit tenni...
hiába vagy jó játékos, a többi fasz elbassza a te játékodat is <#falbav>#falbav>
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Nem akartam felrakni de 1 7 vereséges sorozat után elgondolkodtam, hogy most tényleg én vagyok a szar?
Idegesítõ látni már a meccs elõtt, hogy esélyed sincs, de most szembesültem a csata végén jelentkezõ idegrohammal.
"EZT HOGY A K..VA ANYÁTOKBA TUDTÁTOK ELVESZÍTENI?"
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Egyébként én szerettem azt a pályát, nem tudom mi volt vele a probléma.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Talán tegnap volt szó a randomról,most kijutott a negatív oldalából bõven...Nem volt elég hogy piroskákat kaptam nagyrészt,a random kurvára ellenem volt,lásd lent...nem tudok mit hozzáfûzni,csak annyit hogy stock gun,de mind oldalába ment mindegyiknek...és ez ment 9 meccsen keresztül..hálistennek kész a kaja,mert monitortörõ hangulat kapott el<#boxer>#boxer>

Valaki tudna küldeni 1 xvm config filet, ami normális módon kijelzi a wn7 értéket, és esetleg ezt megteszi az ellenséges tank fölött is.
Láttam a jacktor féle videót, meg is próbáltam szerkeszteni, de a végeredmény nem pont az lett amit akartam.
Gyõzelem!
Csata: Port 2013. április 14. 9:23:07
Jármû: IS-3
Szerzett tapasztalat: 7 145 (5x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 43 972
Csatában elért Achievement: Acélfal, Elit lövész, Spártai, Kiváló soför jelvény: "II. osztály"
Hú baszki ez tier 7-létére hoz annyikat mint egy 8-as!<#nevetes1>#nevetes1> Gondoltam hogy nagyon atom lehet, gondolkodtam még a francia prém tankon is mert teszt szerón kipróbáltam és nagyon bejött! Most hogy újra nullázták a teszt szerót újból van 20ezrem és megveszem kipróbálni a 62-est is!
Köszönöm a válaszodat!
A M3 Stuart mint light tank T4-T8
a StugIII. meg T5-T7
ha így terveztétek nem olyan nagy baj, mert a StugIII. és pl egy T7 VkDB fegyverarzenálja mondhatni ugyanaz a Stug dps szempontjából jobb ami ami ront a helyzeten az a kevés hp és a MM nem egyensúlyozza ki a "rossz" platonokat.
A Type 62-es prém tank mennyit hoz általában??
Bár értelmes ember a fórumban elõször keres mondjuk egy tanknévre - a fórum pedig feldobja az összes arról szóló hozzászólást, és abból megpróbálja kihámozni a tényeket.
Bár 80-90 meccs, kifullozás elõtt elõfordul, hogy valaki már véleményt mond róla. Nekem megváltozott a véleményem a T71-rõl, az ISU-ról nemrégiben, nem is beszélve 2 év alatt másokról is.
Szpecnyaz: Én azt mondom, valamelyik kis patchben belenyúltak a rohadékok😊
Korábban a Panther kihúzása alatt egyszer sem égett emlékeim szerint. Mióta visszavettem az indien miatt, 4-5 meccsenként is elõfordul, hogy lángralobban (korábban sem volt rajta védõeszköz, most sincs).
Én ezt úgy mondom, hogy kedvenc t7-eseim egyike. 😊
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Bár a helyes megfogalmazás inkább a nem fekszik nekem ez a tank, vagy ezzel a tankkal béna vagyok stb. nem a tank a hibás, mert az mindenkinek ugyan az .
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Telepiteném a tesztet, de ez a szöveg fogad a végén.
Critical error.
Failed to install updates.
The application cannot continue.
for details, see log file.
Mi lehet a probléma?
Gyõzelem!
Csata: Ensk 2013. április 14. 6:29:00
Jármû: KV-5
Szerzett tapasztalat: 12 455 (5x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 160 697
Csatában elért Achievement: Pascucci medál, Top Gun, Mesterlövész, Páncélvadász
Van egy problémám. Próbáltam visszakeresni, hátha volt már, nem jutottam eredményre.
A pályákon a bázisok helyén sem kör, sem zászló nem látható.
Nem eget-verõ probléma, mert a minimap segítségével azért behatárolható a helyzetük, de gondolom ott kellene lenniük.
Tud valaki segíteni? Nagyon megköszönném.
World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Gyõzelem Steppes 2013. április 13. 21:20:49
Jármû Type 62
Szerzett tapasztalat 6 170 (5x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért) + kredit: 62 466
Csatában elért Achievement: Kiváló Lövész, Kiváló soför jelvény: "II. osztály"
Vereség Arctic Region 2013. április 13. 21:29:08
Jármû Type 62
Szerzett tapasztalat 925 + kredit: 66 201
Csatában elért Achievement: Kiváló Lövész, Knispel Kitüntetés I Osztály
Gyõzelem Widepark 2013. április 13. 21:55:53
Jármû Type 62
Szerzett tapasztalat 1 593 + kredit: 73 275
Csatában elért Achievement: Mesterlövész, Kiváló Lövész, Elit lövész, Kiváló soför jelvény: "I. osztály"
Gyõzelem Karelia 2013. április 13. 22:27:04
Jármû Type 62
Szerzett tapasztalat 1 422 + kredit: 65 977
Gyõzelem Redshire 2013. április 13. 22:39:56
Jármû Type 62
Szerzett tapasztalat 1 258 + kredit: 59 691
Csatában elért Achievement: Õrjárat, Felderítõ
... tegnap meg jól leszarozta itt valaki ... <#buck>#buck>

Tobbes szam, teljes hasonulas ? Stb ?
hülye béna gyökér francia gyerek televan pool meg szerencsés medállal 😄
az effije meg még a 600at se súrolja XD <#rinya>#rinya>
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU