World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Man egy Type T-34-em, csak a kíváncsiség kedvéért megpróbálhatjuk, hogy viszi -e R2D2-t!<#vigyor4>#vigyor4>
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Te bohoc eloszor is tanulj meg olvasni.
"hatarozott velemenyem van hogy tier5os tankokkal ki lehet full hprol loni. De azert jo a fos agyujval a ket szornyu kalaptartojaval amit tier4 tank is atlovi."
"hatarozott velemenyem van hogy tier5os tankokkal ki lehet full hprol loni. De azert jo a fos agyujval a ket szornyu kalaptartojaval amit tier4 tank is atlovi."
kb annyit h a fejlesztok valtozasokat terveznek a premium accounton, termeszetesen a jatekosok javara, de azt meg nem aruljak el h mit 😊
Ennyit rólad...a szád jár csak. Vergõdsz, de amikor bizonyíthadnád az állításod, buta gyerekes módón kezdesz el vergõdni. Meg személyeskedsz is...ettõl nem lesz igazad.
De kb. ennyi, nem való oda.
lexlutor, mit jelent ez?
lexlutor, mit jelent ez?
Akkor mit mondtam ? Es te mond mar meg en mit fogok csinalni te bohoc.
Akkor nem 100m es nem lehet atloni egy tier4-el, pedig de, meg ha csoportosan is erolkodtok.
Akkor nem 100m es nem lehet atloni egy tier4-el, pedig de, meg ha csoportosan is erolkodtok.
+2Gb minõségi ddr2 mert feltételezem a 5-6 éves gépbe már az kellhet ha fut rajta a WoT, 3k jmf-ról indul.
Nem tudom milyen komolyabb indok kéne a vételhez?
Nem tudom milyen komolyabb indok kéne a vételhez?
Nem igazán ezt mondtad. Harmadszor mondom, gyerünk gyakorlóba. Te tier 5-ös tankkal, én KV5-el és hajrá, mutasd meg hogy lõsz ki. Persze,.úgyse teszed meg, sõt figyelmen kívül hagyod amit mondok. Tipikus viselkedés...
Kettes szerver kb. 40000 ember, tier 5-ös tankkal lövöldözni, aminek 2-3 ezer a javítása, és dupla pénzt hoz, illetve prémiummal együtt a másfélszeres dupláját 😊
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Aztakurva<#nevetes1>#nevetes1> Nem hiszem el hogy kábé hetente 2-3X jövök fel ide társalogni kicsit, és te pont mindig akkor égeted itt magadat valami fassággal, és be akarod bizonyítani hogy mindenki hülye, csak te vagy az okos!<#falbav>#falbav>
Sziasztok skacok<#smile>#smile> Milyenek a szerverek?? Van sok siemka?
ettol csak en kaptam hidegrazast?
"- there will be changes to premium accounts (for the benefit of the player), but what kind of changes, the devs won't tell for now"
"- there will be changes to premium accounts (for the benefit of the player), but what kind of changes, the devs won't tell for now"
sziasztok sztetek legközelebbi következõ új ágnak japánék várhatóak? ill. tud valaki valamit hogy WGék konkrétan ígértek magyar tankot majd a jövõbeli wotba vagy csak "lehet hogy egyszer elõfordul majd egy új ágban magyar tank is " stádiumban van a dolog?
Illetve de, elrettentõ példának.
Igazad volt a Chaffeek élete nem játék és mese, szemét dagi leóval mindig össze futok és elkap a troll gunjával
Mindenki hülye csak én nem!
Semmire nem jó.
Volt anyázás nálunk is. Mindenki a szerencsétlenre vadászott. Beleértve a sajátjainkat is. Pedig talán felderítõnek jó lett volna.
Én csak a stilusodon csodálkozom, hogy egyértelmûen vesztes helyzetben is tudsz úgybeszélni, mintha te lennél a nyerõ pozícióban 😊
Az aktuális témátok tökéletesen hidegen hagy, 16K csatával a hátam mögött tudom mi a valós és mi a kamu 😊
Az aktuális témátok tökéletesen hidegen hagy, 16K csatával a hátam mögött tudom mi a valós és mi a kamu 😊
Én is, pont most. Behúztuk, de ettõl független gyökér dolog ilyet csinálni.
En ertem, hogy mivel probakozol. Jo akkor nem lehet atloni a kapaltartot, mert nem 100mm a pancelja. 😛
Legyen nektek a hulyeseggel.
Legyen nektek a hulyeseggel.
Akkor nem vágom mire mondod hogy a vitapartnered erõlködik.... "majd ha be lesz kapcsolva".. vazze, ha nem vagy hajlandó bekapcsolni, helyetted senki nem fogja. Ez inkább tényleg a te részedrõl kapálózás.
Kb olyan mintha elkezdesz egy bokszolóval trollkodni, és amikor kihív hogy intézzétek el, fellengzõsen odaveted hogy "majd ha odamegyek, addig csak erõlködj" - és közben sose mész oda 😊 Nem õ lesz hiteltelen.
Kb olyan mintha elkezdesz egy bokszolóval trollkodni, és amikor kihív hogy intézzétek el, fellengzõsen odaveted hogy "majd ha odamegyek, addig csak erõlködj" - és közben sose mész oda 😊 Nem õ lesz hiteltelen.
Letöltöd pl. ezt Innen
kicsomagolod,Iso fájl lesz, kiírod bootolható CD-ként és bebootolsz róla, majd a minixp-t választod.
remek eszköz, rengeteg hasznos program van rajta.
Sok sikert.
kicsomagolod,Iso fájl lesz, kiírod bootolható CD-ként és bebootolsz róla, majd a minixp-t választod.
remek eszköz, rengeteg hasznos program van rajta.
Sok sikert.
Mindig az ilyen felkiáltások után van 1 héttel a hírekben szó, valami pusztító cunamiról, ami elmosta taiwant 😊)
5-6 eves gepembe nem tudom magamnak kelloen megindokolni hogy memoriat vegyek... 😄
Már ne is haragudj de a mostani memória árak mellett ez egy orbitális facepalm.
Ne etessétek a trollt! Majd megúnja, ha senki nem vitatkozik vele...
Nemregen feltettem win7-et es 2 giga ramnal latvanyosan nem szereti a replayt menteni. :/
Azért az csak nekem furcsa, hogy az ilyen csodába illõ esetekrõl a delikvensek soha a büdös életbe nem tudtak replay-t adni?
És ki fogja bekapcsolni azt az opciót? 😊
Nem volt abban hiba, alényeg benne volt!<#mf1>#mf1>
Pedig én szívesen kiállnék ellened KV5-el, és megnézném hogy lõsz ki full hp-rõl egy tier 5-9ös tankkal. Mi a gond? Lássuk hogy lõsz ki.
Kettõnk közül nem hinném hogy én lennék az átlátszó, de szerintem ezt ezek után senkinek nem kell magyarázni. Kezi csókolom.
ez a live CD hogy mûködik?
táp az most lett cserélve amúgy nem rég, chieftec, szóval azt tuti nem...hát elõször sztem veszek egy egeret 1000Ft-ért, ha azzal is csinálja, akkor tuti alaplap lesz...
Kösz!
Kösz!
Csûröd-csavarod, de replayt még mindig nem tettél fel. Az meg már nem egyszer bebizonyosodott itt a fórumon, hogy a szavahihetõséged enyhén szólva is megkérdõjelezhetõ. A nagy hangod nem kompenzálja azt ami mögötte van (jobban mondva nincs).
Azon a +1 tieren mar nem mulik, annyira meg ugy sem dobja surun, golddal meg 194 pen, meg op, de eleg altalqaban a sima loszer, mert az esetek tobbsege tier5-6.
Próbáld meg Live CD-rõl futtatott op rendszerrel, így ki tudod szûrni az esetleges Windows hibákat. Ha úgy is szar kis eséllyel tápegység, nagy eséllyel alaplap.
Bocs a hibákért, rádiós a bilim, néha kihagy 😊 .
Hát én vettem egy KV-5 tankot, meg egy Typre 62 -t is. És nem sír a szám, hogyha valamelyik komponense nem tetszik. Neked gondolom megfelelõ lenne mindenbõl a legjobb tulajdonságú tank, és még fizetni se kelljen érte, ja és csak neked legyen. Fejezd be a fákkolást, semmit sme kötelezõ megvenni, csak lehetõség. Abból is elegem van, hogy rengetegen szidják a céget, mi az hogy kiverte a szemünket ilyen szar eventtel ? Sajnos tipikusan magyar tulajdonság. Azt becsüld meg ami van, amit kapsz, próbáld meg abból kihozni a legjobbat. Vagy csinálj jobbat. Gyökér.
Off: van közöttetek számtek guru????
KB 4-5 hónapja elromlott az egerem. PS portos volt, folyamatosan megállt, leteszteltük havernál ott is szar volt. Kaptam cserébe egy usb-s egeret. Most meg ez szarakszik. Megfagy néhány másodpercre és utána jön ez az USB-s disconnect hang. Amit idáid is csinált, hogy néha feldobta magát a bal felsõ sarokba, mármint a kurzor, de ezt a régivel is.
Nem tudom nekem már a réginél is az volt az érzésem, mintha az alaplap lenne a ludas, de most jól mûködött ezzel az USB-ssel. De most ezzel is szarakszik.
Valakinek tapasztalat esetleg????
Köszi!
KB 4-5 hónapja elromlott az egerem. PS portos volt, folyamatosan megállt, leteszteltük havernál ott is szar volt. Kaptam cserébe egy usb-s egeret. Most meg ez szarakszik. Megfagy néhány másodpercre és utána jön ez az USB-s disconnect hang. Amit idáid is csinált, hogy néha feldobta magát a bal felsõ sarokba, mármint a kurzor, de ezt a régivel is.
Nem tudom nekem már a réginél is az volt az érzésem, mintha az alaplap lenne a ludas, de most jól mûködött ezzel az USB-ssel. De most ezzel is szarakszik.
Valakinek tapasztalat esetleg????
Köszi!
ez tenyleg dicseretes toled, mert az m5 aztan be tud kerulni erdekes csatakba!
Köszi, de én ezt nem kérdeztem.
Szakaszban!<#vigyor4>#vigyor4>Láttam már T8 as csatában PZ I ausf c-t is...