World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!
Nyertem 2500 aranyat az AT-7-essel,még van egy kis arany, véleményt szeretnék kérdezni a SU-100Y -ról milyen járgány, hozza-e a kreditet és az MM besorolása kedvezõ-e?
Mielõbbi válaszokat várnék nem akarok bután beleugrani.
Jó ez a grind a P II-ig. Meglett a master a Pantherrel is, 1176 tp kellett hozzá. 😊

voivod32
Sajnos a végén már nem volt idõm beírni, hogy :gg!<#vigyor4>

http://mwreplays.com/replay/5IOQCWRZWSL3/

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Mára végeztem, meg lejárt a prémium. Jó volt ez 100% + prém T5-ben. Kicsit helyreálltam anyagilag. Meglepõ módon én csak pozitívat tudok mondani. Tegnap elég nehéz volt leötszörözni a 7-es tankokat, a többi ment elsõre, de KV-1-el valami gusztustalanul hosszú gyõzelmi szériám volt. Mentem vagy 40-50 csatát vele, 3-4 vereségnél több nem volt. Ilyen is van a sok szopóág mellett. 😊

Más

Valaki tudja, hogy hogy lesznek az új német med tankok? Mit érdemes elkezdeni fejleszteni hozzájuk? A DB az megmarad vagy új tankok lesznek helyette? Lehet valamit okoskodni, mint anno a KV-1 nerfelésnél?

polluxware
én csak azt mondom hogy sand riveren egy tier9es britt heavy-t aprítottam le sima hosszú 88al...

komolyan szégyeltem magam utána

saját tierjében a BP amúgy jó😉 de ha fölé rak😊))

20km/h + ott már papír + 170pen = <#rolleyes>

A legtöbb tank (ha nem is mind) mehet nála 2 tierrel nagyobb tankok ellen.
(Kivéve a tierlimites prémium tankok)
Szerintetek eladjam a Black Prince (VII) angol heavy tankomat, amit már fullosan kifejlesztettem ? És folytassam Kv-1s tanktól? Mert megmondom õszintén hogy én elég nyugodt ember vagyok, de már kezdem unni azt hogy ha MM berak 8-9 tankok közé, akkor olyan vagyok mint egy ingyen freg tank, aki nem tud átlõni senkit szembõl szinte, meg ha igen akkor nevetségesen kicsit sebzek beléjük, ezért nem nagyon tartanak tõlem, amit megértek!
Szinte már idegeskedek ha így rak be az mm, legszívesebben a csatából kilépnék mert semmi értelme hogy ott legyek! Carnevon tank is hasonló beállítottságú lesz? Vagy én kezelem rosszul a tankot?

toocha
Most sikerült megvenni a Pershinget. Mivel tanácsos használni? Venti,stab,...?

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

Elsõ három csata, mind gyõzelem, de olyan vacakul ment, hogy rendesen szégyellem magam. Jobban utálom ezt, mintha vereség lesz, de legalább ,,oda tettem a vasat"

Lényegen nem változtat.
Akkor is majdnem 20as a camo faktora.
Light 6 T21 19.4 19.4 4.8 76mm Gun M1A2
Ez bõven elég ahhoz, hogy spotoljon vele az ember, és oldalba tudjon vele kapni akármit.
Ok aranylõszer szükséges.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Ennyivel van esély a top 50be kerülni? 1720xp
Victory!
Map: Abbey
Date: 14 April 2013 14:49:38
Vehicle: M4 Sherman
Exp: 12,900 (x5) + Credits: 147,858
Achievements: : Radley-Walters's Medal, Top Gun
JeffDunham
A németek a "v"-t "f"-nek ejtik, az "s" betût pedig "sz"-nek. Jót derültem ennek tükrében honfitársunkon. <#nevetes1>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Solten
Szituaciofuggo. Tobbnyire ugy mint egy mediummal. De mivel altalaban a taplaleklanc aljan vagy, mesz a nagyokkal es tamogatod oket, flenkelsz. Passziv scout meg minden light lehet, jelold szepen az ellenseget a tobbieknek. Kellemes emlekeim vannak rola, jo kis tank.

Saor Alba

Maala
T21-rõl van szó, nem T71-rõl. 😄

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Spotterkedéssel az a baj, hogy csapatra vagy utalva, ezt aláírom.
De minden pályán vannak olyan pontok, ahol jól lehet ücsörögve nézni a felvonuló ellenfelet.

Maala: T71 nem is arra való, hogy szembõl lõdd az ellenfelet.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

GaBenc
Tudod az a baj vele, hogy nem megy ez a spotterkedés. Meg kéne tanulni, de még nincs hozzá türelmem. Meg az sem ártana ha felderítek 6 tankot akkor mondjuk 1 lõjön már ki valaki. Mert ugye én nem tudom. Mondjuk hozza a pénzt csak egyenlõre nem igazán tetszik a dolog.

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

Maala
Konkrétan ha nem T7-es csatában vagy vele, el lehet felejteni a szembõl lövést... Hátulról-oldalról is csak akkor, ha már nem figyel rád senki.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Nem hinném, hogy ekkora lenne vele a baj.
Egyik legjobb az álcája még mozgás közben is.
Ha máshogy nem megy próbálj passzív spotterkedni.
És ne lõj, ha más is lövi a célpontot.
Valószínû azért vesznek észre.

GaBenc
Köszike, de azt hiszem akkor megy a levesbe. Vissza veszem az M7 azt bohóckodom azzal. <#papakacsint>

Elõbb lásd õket, mint õk téged. Távcsõ, periszkóp, álcaháló.
Próbálj ügyesebben felderíteni.
Ne találjanak el, ne tudják, hogy ott vagy.

GaBenc
Az amcsi T21-el hogy kellene játszani? Bedobál t9-t10 csatákba. Próbálok felderíteni de általában 1 hit és mehetek másik tankkal. Valaki aki tudja mit kell csinálni vele az segíthetne pár tanáccsal.

Gyõzelem!
Csata: Prokhorovka 2013. április 14. 13:55:44
Jármû: VK 1602 Leopard
Szerzett tapasztalat: 1 777
Szerzett kredit: 134 006
Csatában elért Achievement: Õrjárat, Felderítõ, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"

Ha mind ilyen lenne ma .....
voivod32
Az elõbbi meccsünkre a MM besorsolt egy kis Renault UE57-et, egyedül volt, nem platoonban, tehát nem tehetett róla. A meccs elején írta, hogy " I can kill anything<#vigyor4>. Erre fél perc múlva összeakadtam vele, elõször majdnem kilõttem, de amikor mellé álltam a szintén kicsi Type T-34-emmel, háromszor akkora voltam mint õ. Á, mondom ez olyan lenne, mintha gyereket ölnék. Beálltam neki az oldalammal, írom neki, hogy : "To your health!". Elkezd csipegetni, belém lõtt vagy tízet, már csak 60 HP-m volt, erre jön egy kurvanagy KV-1 és kiszed elõle az irigy g&ci. A Renault megköszönte, aztán hirtelen elhalálozott.<#vigyor4>

Oké! Holnap reggeltõl estig fent leszek kisebb megszakításokkal.Írj rám,ha gondolod.

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

Mi van ma??? Ivánék rátenyereltek a win gombra? ;-)

mekkora OP tank ez is :-)
Az ARL-lel a master-hez most 1190 tp is elég volt.
Lehet, hogy tényleg a noob-oké a hétvége. Nekem is megy 😊:

5x

1x

Majd meglátom.
Holnap meló. Nem tudom mikor érek haza, mennyire leszek fáradt.

voivod32
Ja, persze nem mondtam végig, mivel leláncolt ott állok, miközben a KV1 még "világít" minket. Az ARL 44 kilövi, majd odébbáll, engem meg az ellenséges M37 <#violent><#violent><#violent>. Tehát, az ARL, gyakorlatilag kilõtt engem.

voivod32
Ilyen gyökér, csapattársat!TypT-34 el becserkészem az ellenséges KV-1-et, a sarkon hátulról leláncolom, szedegetem lefelé, és amikor már csak 80 HP-ja van, akkor megérkezik egy saját ARL 44 lerammol, félrelök, leszedi a láncom, elémáll. és BUMMM! Hõsiesen kilövi a KV-1-et, mert annyira kell neki a frag. A büdös f@sszopó!

Holnap kreditet gyûjtök és platoontársakat keresek hozzá: Kv-1,M4,AT 2 tulajok elõnyben! :-)

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

Holnap gyere velem! T5-T9-ig van tankom tehát ha kihalunk az egyikkel viszünk másikat.Amikor a haverokkal szakaszozunk mindig így csináljuk...Összeszedünk egy pár testvériség medált és hátha összejön a kritikus együttmûködés is!

Hahaha. Ez platoonban volt. <#idiota>

Mentségünkre marhára nem ment az elsõ két órában. Utána azért elkezdünk osztani. De pénteken 1638-as WN6 mellett jött 47% winrate. Mindez az elsõ két óra szopáshulláma után lett feltornázva.

Nesu
A nap második csatája ,persze szülinapi szorzókkal ...

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

jo ez a hétvégi akcio :-)

Nekem az a bajom, hogy én szeretek egyedül menni.
Akkor olyan tankkal megyek, amivel akarok, amit éppen megkívánok.
Nem kell alkalmazkodni senkihez.
HA kihalok mehetek azonnal másik tankkal.
Tudom, hogy platoonban sokkal jobban megy, de nekem valahogy egyedül jobban tetszik.

eddig nem is tudtam hogy ilyen medál is van <#taps>

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Egy trükkje van a hétvégéknek.
Nem szabad egyedül menni.
Szombat: Victory ratio: 86.67% WN6: 3032 noobmeter szerint
Péntek: Victory ratio: 62.96% WN6: 1700 ez elég gyengére sikeredett mert mentem párat egyedül is.
Ha nincs értelmes, megszokott platoon társ én nem is játszok hétvégén.Az idegeim többet érnek bármilyen eventnél.

voivod32
Ja itt a jó idõ lassan nekem is beindul a nagyüzem Gyárban melózok, amúgy meg itthon meg felújítást csinálok, csempe leverés újrarakás a fürdõben, járólapozás az egész házban, két szobában padlófelszedés,(szobabetonozás!) parkettalerakás, festés és egyéb nyalánkságok. Csak tudnám, hogy hol lesz a gép?!

Haha látom beelõztél, sorstárs. 😄

Defeat!
Map: Highway
Date: 2013. április 14. 12:23:47
Vehicle: Bat Chatillon 25 t
Exp: 943 + Credits: 103 526
Achievements: : Top Gun

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

Egy élvezetes és szerencsés elsõ kör ma a nagymacskával:

Péntek esti gondolatmenet:
Elején: Kéne egy jó ötszörös kör a DB-vel.
Egy óra múlva: Le kéne már ötszörözni a DB-t, mindegy mennyi xp-vel.
Két óra múlva: Kéne már egy gyõzelem, mindegy melyik tankkal.

😊

Sunsetjoy
Az IS-8 nem vette jó néven, hogy lerohanásom helyett kapott egy irtózatos 893-as pofont a stock robbantóstól. Aztán le akart rammolni, én megkapaszkodtam a gázkarban és nekiirányítottam. Durr, meghaltam, de Kamikaze 😄

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

naja.... én is kint rotálnék ha fater nem szedte volna szét és nem baszta volna el és nem kellett volna neki elmennie gumimembránt venni....
de már megjött szóval go rotálni 😄
még mindig jobb mint ennyi gyökér között lenni 😊 <#pias>
Kiléptem a játékból, mert nem bírtam tovább.
Visszalépek és látom, hogy 2 gyõzelem fogad.

Gyõzelem!
Csata: Ruinberg 2013. április 14. 11:12:41
Jármû: M46 Patton
Szerzett tapasztalat: 2 465 (5x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 12 785

Gyõzelem!
Csata: Live Oaks 2013. április 14. 11:15:39
Jármû: Type T-34
Szerzett tapasztalat: 1 170 (5x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 14 874

Ez a retek nem akarja, hogy ma játsszam.
1-1 sebzõ lövést tudtam leadni, mert voltam annyira hülye, hogy megpróbáltam elfoglalni a kedvenc med pozíciómat.
Ekkor vettem észre, hogy a komplett csapat a másik helyre ment.

voivod32
Ha arról a felérõl nézed, akkor tényleg jó! Bár ENGEM azért ott is meg tudott találni. Ha egy bánya mélyén játszanánk, akkor az arty lejönne a tárnába, és TD-ként p*csánlõne.

Eagle16
Ó te jó ég 😄 Ha a csapat csak egy kicsit is csinált volna valamit.

Defeat
Battle: Himmelsdorf 2013. április 14. 11:49:34
Vehicle: Bat Chatillon 25 t
Experience received: 1 005
Credits received: 110 374
Battle Achievements: Top Gun, Ranger

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

voivod32
Jól mondod foxy!
Az én wn6-értékem, ugyan éppen csak a sárgában van, (836) mégsem érzem magam totál hülyének. Egy szerûen arról van szó, hogy valóban sok ökör van a játékban, akikkel egyszerûen nem lehet játszani. Na ilyenkor jön az, hogy elfogy a türelmem, elõrerongyolok, sebzek legalább 2-3-at, aztán kivégeznek. Egyszerûen az ilyen kilátástalan meccsekre sajnálom az idõt. Dolgozó ember vagyok, a szabadidõm véges és nem ilyen f@szokkal akarom tölteni, hanem játszani szeretnék.