World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nyertem 2500 aranyat az AT-7-essel,még van egy kis arany, véleményt szeretnék kérdezni a SU-100Y -ról milyen járgány, hozza-e a kreditet és az MM besorolása kedvezõ-e?
Mielõbbi válaszokat várnék nem akarok bután beleugrani.

Más
Valaki tudja, hogy hogy lesznek az új német med tankok? Mit érdemes elkezdeni fejleszteni hozzájuk? A DB az megmarad vagy új tankok lesznek helyette? Lehet valamit okoskodni, mint anno a KV-1 nerfelésnél?
komolyan szégyeltem magam utána
saját tierjében a BP amúgy jó😉 de ha fölé rak😊))
20km/h + ott már papír + 170pen = <#rolleyes>#rolleyes>
(Kivéve a tierlimites prémium tankok)
Szinte már idegeskedek ha így rak be az mm, legszívesebben a csatából kilépnék mert semmi értelme hogy ott legyek! Carnevon tank is hasonló beállítottságú lesz? Vagy én kezelem rosszul a tankot?
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
Akkor is majdnem 20as a camo faktora.
Light 6 T21 19.4 19.4 4.8 76mm Gun M1A2
Ez bõven elég ahhoz, hogy spotoljon vele az ember, és oldalba tudjon vele kapni akármit.
Ok aranylõszer szükséges.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Victory!
Map: Abbey
Date: 14 April 2013 14:49:38
Vehicle: M4 Sherman
Exp: 12,900 (x5) + Credits: 147,858
Achievements: : Radley-Walters's Medal, Top Gun

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Saor Alba
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
De minden pályán vannak olyan pontok, ahol jól lehet ücsörögve nézni a felvonuló ellenfelet.
Maala: T71 nem is arra való, hogy szembõl lõdd az ellenfelet.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Egyik legjobb az álcája még mozgás közben is.
Ha máshogy nem megy próbálj passzív spotterkedni.
És ne lõj, ha más is lövi a célpontot.
Valószínû azért vesznek észre.
Ne találjanak el, ne tudják, hogy ott vagy.
Csata: Prokhorovka 2013. április 14. 13:55:44
Jármû: VK 1602 Leopard
Szerzett tapasztalat: 1 777
Szerzett kredit: 134 006
Csatában elért Achievement: Õrjárat, Felderítõ, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"
Ha mind ilyen lenne ma .....
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

5x
1x
Holnap meló. Nem tudom mikor érek haza, mennyire leszek fáradt.
Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25
Mentségünkre marhára nem ment az elsõ két órában. Utána azért elkezdünk osztani. De pénteken 1638-as WN6 mellett jött 47% winrate. Mindez az elsõ két óra szopáshulláma után lett feltornázva.
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
Akkor olyan tankkal megyek, amivel akarok, amit éppen megkívánok.
Nem kell alkalmazkodni senkihez.
HA kihalok mehetek azonnal másik tankkal.
Tudom, hogy platoonban sokkal jobban megy, de nekem valahogy egyedül jobban tetszik.
Nem szabad egyedül menni.
Szombat: Victory ratio: 86.67% WN6: 3032 noobmeter szerint
Péntek: Victory ratio: 62.96% WN6: 1700 ez elég gyengére sikeredett mert mentem párat egyedül is.
Ha nincs értelmes, megszokott platoon társ én nem is játszok hétvégén.Az idegeim többet érnek bármilyen eventnél.
Defeat!
Map: Highway
Date: 2013. április 14. 12:23:47
Vehicle: Bat Chatillon 25 t
Exp: 943 + Credits: 103 526
Achievements: : Top Gun
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

Elején: Kéne egy jó ötszörös kör a DB-vel.
Egy óra múlva: Le kéne már ötszörözni a DB-t, mindegy mennyi xp-vel.
Két óra múlva: Kéne már egy gyõzelem, mindegy melyik tankkal.
😊

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
de már megjött szóval go rotálni 😄
még mindig jobb mint ennyi gyökér között lenni 😊 <#pias>#pias>
Visszalépek és látom, hogy 2 gyõzelem fogad.
Gyõzelem!
Csata: Ruinberg 2013. április 14. 11:12:41
Jármû: M46 Patton
Szerzett tapasztalat: 2 465 (5x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 12 785
Gyõzelem!
Csata: Live Oaks 2013. április 14. 11:15:39
Jármû: Type T-34
Szerzett tapasztalat: 1 170 (5x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 14 874
Ez a retek nem akarja, hogy ma játsszam.
1-1 sebzõ lövést tudtam leadni, mert voltam annyira hülye, hogy megpróbáltam elfoglalni a kedvenc med pozíciómat.
Ekkor vettem észre, hogy a komplett csapat a másik helyre ment.
Defeat
Battle: Himmelsdorf 2013. április 14. 11:49:34
Vehicle: Bat Chatillon 25 t
Experience received: 1 005
Credits received: 110 374
Battle Achievements: Top Gun, Ranger
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Az én wn6-értékem, ugyan éppen csak a sárgában van, (836) mégsem érzem magam totál hülyének. Egy szerûen arról van szó, hogy valóban sok ökör van a játékban, akikkel egyszerûen nem lehet játszani. Na ilyenkor jön az, hogy elfogy a türelmem, elõrerongyolok, sebzek legalább 2-3-at, aztán kivégeznek. Egyszerûen az ilyen kilátástalan meccsekre sajnálom az idõt. Dolgozó ember vagyok, a szabadidõm véges és nem ilyen f@szokkal akarom tölteni, hanem játszani szeretnék.